Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos pirežiūra, 12 tema

Kissable_lips, kaip valai su agurku? palieki, kaip kauke ant veido? ar perbrauki ir nuplauni vandeniu?
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 21, 20:53)
Kissable_lips, kaip valai su agurku? palieki, kaip kauke ant veido? ar perbrauki ir nuplauni vandeniu?

Nu paimu pusę agurko, susipjaustau griežinėliais, ir valau abiem pusėm kol "nebešlapias" agurkas palieka, ir taip su visais griežinėliais, taip valau veidą nuprausus vandeniu, prausiklis net nebūtinas, agurkas puikiausiai nuvalo, ir taip žaidžiuos su visa puse agurko (ne paties didžiausio), paskui nuplauti nereikia, nelieka lipnus veidas, toks švelnus kaip po paprasto toniko, dabar tik kremuku patepu po agurkų valymo ir viskas, tokia vakarinė procedūra, o dieną net kremuko netepu, vasarą apskritai mažai kosmetikos naudoju blush2.gif
O šiaip galima ir lupant agurką pasižaist su odelėm, veikia taip pat, o jei norit kad daugiau drėgnumo būtų, pasidarykit agurkų sulčių ir jas galit naudot kelias dienas, nesugenda, jei šaldytuve laikysit, taip patogiau, ant vatos diskelio ir viskas, valot, žodžiu, fantazijai ribų nėra, galima ir sutarkuot bei kaukę daryt ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
na reikes pabandyti pazaisti, nes turiu begale svieziu agurku is tevo sodybos biggrin.gif dabar kaip tik sedziu su molio kauke, po jos bus manau pats tas padrekinti agurku griezineliais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 21, 21:55)
na reikes pabandyti pazaisti, nes turiu begale svieziu agurku is tevo sodybos biggrin.gif  dabar kaip tik sedziu su molio kauke, po jos bus manau pats tas padrekinti agurku griezineliais wub.gif

drinks_cheers.gif Tikrai pritariu
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 08 21, 22:38)
drinks_cheers.gif  Tikrai pritariu

na va, as jau po molio - agurku terapijos wub.gif galiu pasakyti, kad super efektas, veido oda pailsejusi, gaivi, pamaitinta, suvilgdinta, labai patiko agurku poveikis thumbup.gif reikes praktikuoti, nes agurku pilnas balkonas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2010 08 21, 00:50)
Šiaip esu naudojusi ir molį, ir kitus Zn tepaliukus, bet nebuvo tokio poveikio kaip šiuo atveju. Dėl tų procentų nesu girdėjusi, bet būtų įdomu sužinoti, iš kur tokios Jūsų žinios  4u.gif  Nes neseniai skaičiau, kad užtenka į stiklinę kelis lašus arbatmedžio aliejaus įlašint, suplakt, ir tokiu tirpalu plauti veidą. 5 % arbatmedžio aliejaus stiklinėje (jei tūris 250 ml), turėtų sudaryt 12,5  ml. Sakyčiau, daugokai...  g.gif
Kad ir kaip bebūtų, džiaugiuosi, kad pagaliau radau, kas tinka ir padeda mano odai smile.gif

Informacija apie koncentraciją iš čia, čia (į paiešką įveskite "tea tree oil", 5 psl), bei čia. Be to, kiek teko skaityti, daugumoje tyrimų (o jų nėra labai daug) naudojama 5% arbatmedžio koncentracija, nes manoma, kad tokia yra efektyviausia, nesukeliant odai sudirgimo ir pakankama bakterijų naikinimui.

Žinoma, jei koncentracija mažesnė, nereiškia, kad arbatmedis bus visiškai neveiksmingas. Tiesiog patvirtintam, efektyviam bakterijų naikinimui reiktų naudoti 5%.

Beje, formuluojant kosmetiką imamas ne ingrediento tūris, bet svoris. Tad 100g produkto reiktų imti 95g vandens ir 5g arbatmedžio. Ir tokiu mišiniu ne plauti, o tepti odą. Tik tokio didelio keikio vienam kartui, žinoma, nereikia. Be to, didelio kiekio iš anksto pasidaryti nepasimoka, nes arbatmedis nyksta šviesoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 22 rugpjūčio 2010 - 07:18
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 21, 13:27)
Tai va, aš prisiminiau, kad net ir pakuotė buvo visai kitokia spalvine gama. Buvo šviesiai mėlyna, dabar šviesiai žalia. Ir berods gamintojo pavadinimas kažkaip pasikeitė. Tai nieko keista, jei būtų pasikeitusi kažkiek ir sudėtis, kad ir minimaliai. Pvz. kaip su Exuviance krempudra.
Jeigu senesnio dizaino pakuotėje galėjau teptis drąsiai ant viso veido, ir nejaučiau jokio diskomforto, tai dabar bandžiau tepti tik riebesnes problemines vietas, ir tai jaučiau, kad traukia, dilgčioja. Drėkinimas su šiuo kremu man tiesiog būtinas.
Aišku, dar vienas iš variantų, kad galbūt mano pačios odos būklė per tuos 4-5 metus labai pasikeitė g.gif
Žodžiu, pilnos pakuotės pagal dabartinius pojūčius tikrai nebepirkčiau. Po kelių vakarų ekperimentų su Zeniac LP, vakar jau tepiausi prieš miegą ne šiuo kremu, o išsitraukiau Bioderba Sebium drėkinantį. Kad atstatyt drėgmės praradimą.

Gal anksčiau sudėtyje nebuvo mikrokempinėlių g.gif manau, kad os sausina, nes jų dėka oda matizuojama. Taip pat yra ir su Actipur kremuku, jis taip pat turi mikrokempinėlių, man labai sausina.
Aš pirkau Zeniac pilną pakuotę ir dar pirksiu, nes naudoju pakaitomis su drėkikliu, tai gyventi galima rolleyes.gif o rezultatai tikrai akivaizdūs ir greiti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2010 08 22, 13:12)
Gal anksčiau sudėtyje nebuvo mikrokempinėlių g.gif manau, kad os sausina, nes jų dėka oda matizuojama. Taip pat yra ir su Actipur kremuku, jis taip pat turi mikrokempinėlių, man labai sausina.

Seno dizaino pakuotės Zeniac LP kreme mikrokempinėlės tikrai buvo, gerai pamenu.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 08 22, 08:09)

Beje, formuluojant kosmetiką imamas ne ingrediento tūris, bet svoris. Tad 100g produkto reiktų imti 95g vandens ir 5g arbatmedžio. Ir tokiu mišiniu ne plauti, o tepti odą. Tik tokio didelio keikio vienam kartui, žinoma, nereikia. Be to, didelio kiekio iš anksto pasidaryti nepasimoka, nes arbatmedis nyksta šviesoje.

Ačiū už informaciją 4u.gif
Tik norėčiau patikslinti, kad arbatmedžio aliejus nenyksta šviesoje. Jis yra eterinis aliejus, o jie labai lakūs. Tad nesandariame inde tiesiog išgaruoja.
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2010 08 22, 08:42)
Ačiū už informaciją 4u.gif
Tik norėčiau patikslinti, kad arbatmedžio aliejus nenyksta šviesoje. Jis yra eterinis aliejus, o jie labai lakūs. Tad nesandariame inde tiesiog išgaruoja.

Nyksta ir šviesoje, jei pakuotė permatoma. Dėl to tamsiuose buteliukuose ir pardavinėjamas dažniausiai.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 21, 23:40)
na va, as jau po molio - agurku terapijos wub.gif  galiu pasakyti, kad super efektas, veido oda pailsejusi, gaivi, pamaitinta, suvilgdinta, labai patiko agurku poveikis thumbup.gif  reikes praktikuoti, nes agurku pilnas balkonas biggrin.gif

Taip ir maniau kad patiks, aš dabar tik gailiuos, kad viso sezono neišnaudojau, tik link pabaigos pradėjau naudotis šiuo malonumu, šiandien darysiuos agurkų sulčių veidui valyt, vartotina ir į vidų, žinok skanu, ir laaaabai sveika agurkų sultys, kaip ir patys agurkai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 08 23, 01:26)
Nyksta ir šviesoje, jei pakuotė permatoma. Dėl to tamsiuose buteliukuose ir pardavinėjamas dažniausiai.

Kaip medžiaga gali nykti šviesoje??? Ne į temą, bet vis dėlto... Tai gal tiesiog keičiasi sudėtis, nes skyla junginiai ir pan, bet tikrai medžiagos negali niekur išnykti.
Atsakyti