Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos pirežiūra, 12 tema

QUOTE(Vitutexe @ 2010 08 20, 16:38)
Na aš nebeturiu popierinės tūbelės pakuotės, ant jos buvo parašyta sudėtis  blush2.gif .
Puikiai žinau cinko bei molio savybes, bet manau, kad prie jų gerojo poveikio "prisideda" ir arbatmedžio aliejus.

Kosmetinėse priemonėse arbatmedžio paprastai būna tiek mažai, kad odai naudos iš jo praktiškai nėra. Koncentracija turi būti ne mažiau 5%, kad naikintų bakterijas. O dažniausiai būna žemiau 1%.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 20 rugpjūčio 2010 - 23:15
[quote=himalaia,2010 08 20, 20:08]
Bereceptinio analogo Duac'ui negali būti, nes jo sudėtyje yra antibiotikai, o jie visada yra receptiniai. Kadangi jo sudėtyje yra ir benzoilo peroksidas, galite nusipirkti kitokią priemonę su juo- Aknefug Mild arba Akne BP5.

Paradoksalu, tačiau tą patį Duac'ą galima įsigyti be recepto g.gif
Na, bet kokiu atveju dėkui už rekomendacijas, pasidomėsiu ir išbandysiu ax.gif

Vitutexe, sveikinu atradus kažką tinkamo savo odai 4u.gif
Kiti išbando n priemonių ir ss..šnipštas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elodie @ 2010 08 20, 17:22)
Paradoksalu, tačiau tą patį Duac'ą galima įsigyti be recepto  g.gif

Žinau, bet taip neturėtų būti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 08 21, 00:14)
Kosmetinėse priemonėse arbatmedžio paprastai būna tiek mažai, kad odai naudos iš jo praktiškai nėra. Koncentracija turi būti ne mažiau 5%, kad naikintų bakterijas. O dažniausiai būna žemiau 1%.

Šiaip esu naudojusi ir molį, ir kitus Zn tepaliukus, bet nebuvo tokio poveikio kaip šiuo atveju. Dėl tų procentų nesu girdėjusi, bet būtų įdomu sužinoti, iš kur tokios Jūsų žinios 4u.gif Nes neseniai skaičiau, kad užtenka į stiklinę kelis lašus arbatmedžio aliejaus įlašint, suplakt, ir tokiu tirpalu plauti veidą. 5 % arbatmedžio aliejaus stiklinėje (jei tūris 250 ml), turėtų sudaryt 12,5 ml. Sakyčiau, daugokai... g.gif
Kad ir kaip bebūtų, džiaugiuosi, kad pagaliau radau, kas tinka ir padeda mano odai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2010 08 20, 23:38)
manau, kad prie jų gerojo poveikio "prisideda" ir arbatmedžio aliejus.

drinks_cheers.gif
na as jau antras menuoo naudoju is TBS arbatmedzio serijos ir prausikli,sveitikli,kauke(super thumbup.gif po jos net ir esamu spuogeliu--demeliu maziau matosi)krema. Nu esa patenkinta, o spuogeliams iskulusiems isdziovinti akne naudoju.
http://www.thebodysh...aspx?Search=tea tree &orderdesc=true
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Matuke~: 21 rugpjūčio 2010 - 07:06
Man iškilo tokių abejonių, o gal Zeniac LP kremas sudėtį pakeitė g.gif Nes pakuotę tai tikrai yra pakeitęs. Esu jį naudojusi prieš kokius 4-5 metus, tiko idealiai, labai puikiai jį mano oda toleravo. O dabar bandau mėginuką, ir jaučiu, kad akivaizdžiai sausina jis mano odą.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 21, 10:30)
Man iškilo tokių abejonių, o gal Zeniac LP kremas sudėtį pakeitė g.gif  Nes pakuotę tai tikrai yra pakeitęs. Esu jį naudojusi prieš kokius 4-5 metus, tiko idealiai, labai puikiai jį mano oda toleravo. O dabar bandau mėginuką, ir jaučiu, kad akivaizdžiai sausina jis mano odą.

jis iš tikrųjų ir nemažai sausina, bent man smile.gif Kadangi atsiliepimai tavo buvo geri, galvoju, nu hm, gal taip ir turi būti smile.gif))
užtat ir Vitulkai primygtinai rekomendavau naudoti Zeniac LP kartu su drėkinamuoju kremuku smile.gif
balina jis puikiai, post acne randus šalina puikiai, jei ne tas sausinimas :| na, bet sutvarkomas su labai drėkinančiu kremu.
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 08 21, 10:32)
jis iš tikrųjų ir nemažai sausina, bent man smile.gif Kadangi atsiliepimai tavo buvo geri, galvoju, nu hm, gal taip ir turi būti smile.gif))
užtat ir Vitulkai primygtinai rekomendavau naudoti Zeniac LP kartu su drėkinamuoju kremuku smile.gif
balina jis puikiai, post acne randus šalina puikiai, jei ne tas sausinimas :| na, bet sutvarkomas su labai drėkinančiu kremu.

Tai va, aš prisiminiau, kad net ir pakuotė buvo visai kitokia spalvine gama. Buvo šviesiai mėlyna, dabar šviesiai žalia. Ir berods gamintojo pavadinimas kažkaip pasikeitė. Tai nieko keista, jei būtų pasikeitusi kažkiek ir sudėtis, kad ir minimaliai. Pvz. kaip su Exuviance krempudra.
Jeigu senesnio dizaino pakuotėje galėjau teptis drąsiai ant viso veido, ir nejaučiau jokio diskomforto, tai dabar bandžiau tepti tik riebesnes problemines vietas, ir tai jaučiau, kad traukia, dilgčioja. Drėkinimas su šiuo kremu man tiesiog būtinas.
Aišku, dar vienas iš variantų, kad galbūt mano pačios odos būklė per tuos 4-5 metus labai pasikeitė g.gif
Žodžiu, pilnos pakuotės pagal dabartinius pojūčius tikrai nebepirkčiau. Po kelių vakarų ekperimentų su Zeniac LP, vakar jau tepiausi prieš miegą ne šiuo kremu, o išsitraukiau Bioderba Sebium drėkinantį. Kad atstatyt drėgmės praradimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 21 rugpjūčio 2010 - 12:28
mano taip pat problematiska oda, tai ryte naudoju TBS prausikli su arbatmedziu, vakarais nusivalau nivea toniku misriai odai, pasidarau veido viena kita valyma pas kosmetologe, bet tie spuogeliai vistiek auga, aisku ne tokiais kiekiais kaip seniau, bet vistiek. o kosmetologe patare mityba priziureti, nevalgyti bet ko ir t.t. beto vasara labai daug ka duoda prakaitas, o jo jau niekaip neisvengsi kai lauke +30
Atsakyti
Tokiu oru tik valyt, valyt ir valyt, aš valau agurku, nors ir nėra labai karšta, bet valo puikiai, ir dar plius natūralu thumbup.gif
Pabandykit garų voneles, gerai pravalo, ypač liepžiedžiai+šalavijas+ramunėlė, pati laukiu kai nebebus agurkų, kol kas naudojuos jais pravalyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 08 21, 13:05)
Tokiu oru tik valyt, valyt ir valyt, aš valau agurku, nors ir nėra labai karšta, bet valo puikiai, ir dar plius natūralu thumbup.gif
Pabandykit garų voneles, gerai pravalo, ypač liepžiedžiai+šalavijas+ramunėlė, pati laukiu kai nebebus agurkų, kol kas naudojuos jais pravalyt biggrin.gif

O man pvz. tokiu oru, kaip šiandien, jau nebesiriebaluoja oda ir neprakaituoja. Bet taip buvo tarkim, praeitą savaitgalį, kai buvo beprotiškai karšta.
Agurkai veidui, ir aš girdėjau, yra labai gerai. Pati pritingiu blush2.gif blush2.gif , nesu jų bandžiusi.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 21, 14:07)
O man pvz. tokiu oru, kaip šiandien, jau nebesiriebaluoja oda ir neprakaituoja. Bet taip buvo tarkim, praeitą savaitgalį, kai buvo beprotiškai karšta.
Agurkai veidui, ir aš girdėjau, yra labai gerai. Pati pritingiu blush2.gif  blush2.gif , nesu jų bandžiusi.

Nu tai jau kelios dienos kaip geras oras biggrin.gif
Anas savaitgalis buvo skirtas praleist laiką vandens telkiniuose biggrin.gif
Patikėkit, jau lygiai savaitė kaip valau vis su agurkiuku, ir švelnesnė oda pasidarė, apmažėjo inkštirų, valos viskas, tikrai verta pasiterliot, kol yra thumbup.gif
Atsakyti