QUOTE(Meskala @ 2010 08 21, 10:32)
jis iš tikrųjų ir nemažai sausina, bent man
Kadangi atsiliepimai tavo buvo geri, galvoju, nu hm, gal taip ir turi būti
))
užtat ir Vitulkai primygtinai rekomendavau naudoti Zeniac LP kartu su drėkinamuoju kremuku
balina jis puikiai, post acne randus šalina puikiai, jei ne tas sausinimas :| na, bet sutvarkomas su labai drėkinančiu kremu.
Tai va, aš prisiminiau, kad net ir pakuotė buvo visai kitokia spalvine gama. Buvo šviesiai mėlyna, dabar šviesiai žalia. Ir berods gamintojo pavadinimas kažkaip pasikeitė. Tai nieko keista, jei būtų pasikeitusi kažkiek ir sudėtis, kad ir minimaliai. Pvz. kaip su Exuviance krempudra.
Jeigu senesnio dizaino pakuotėje galėjau teptis drąsiai ant viso veido, ir nejaučiau jokio diskomforto, tai dabar bandžiau tepti tik riebesnes problemines vietas, ir tai jaučiau, kad traukia, dilgčioja. Drėkinimas su šiuo kremu man tiesiog būtinas.
Aišku, dar vienas iš variantų, kad galbūt mano pačios odos būklė per tuos 4-5 metus labai pasikeitė
Žodžiu, pilnos pakuotės pagal dabartinius pojūčius tikrai nebepirkčiau. Po kelių vakarų ekperimentų su Zeniac LP, vakar jau tepiausi prieš miegą ne šiuo kremu, o išsitraukiau Bioderba Sebium drėkinantį. Kad atstatyt drėgmės praradimą.