Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos pirežiūra, 12 tema

QUOTE(~VEGA~ @ 2010 08 17, 22:21)
"Oda riebi, jautri, dehidratuota"--
as tai nelabai suprantu, jeigu oda riebi, kaip ji gali buti dehidratuota - t.y. sausa???

ar as kazko nesupratau?

Taip, kažko nesupratai mirksiukas.gif Dehidratuota gali būti bet kokio tipo oda, taip pat ir riebi.
Daugumai tai ypač pasireiškia šildymo sezono metu (aš pati irgi nesu išimtis).
Dehidratuota juk nereiškia sausa, o praradusi drėgmę.
Atsakyti
spuogai pas mane akyse nyksta, o dar tik antra diena naudoju priemones bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 08 17, 23:21)
"Oda riebi, jautri, dehidratuota"--
as tai nelabai suprantu, jeigu oda riebi, kaip ji gali buti dehidratuota - t.y. sausa???

ar as kazko nesupratau?

Pas mane tokia buvo (dar ir dabar nera visiskai atsigavus biggrin.gif): T zona baisiai pleiskanojo, nusiprausus tempe tik T zona (nors juk tos vietos ir riebiausios budavo). Nepasiant to, kad oda buvo issausejusi, ji ir smarkiai riebalavosi. Uzsitepus mineraline biria pudryte tas ypac isryskedavo, T zonoj oda kazkokia sausa pernelyg atrodydavo, o po 2 val. viskas nuo T zonos nubegdavo, nes susiriebalindavo oda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 17, 19:49)
O jo jums uztenka? PAdrekina gerai? Oda mano dehidratuota, gal padetu...? Kokia jo kaina Sarmoje, neatidaro jusu nuorodos  verysad.gif

Aš mokėjau 99 lt. bet nauja partija naujoje pakuoteje jau atrodo 129 lt. Man jo pilnai pakanka, oda po nuprausimo net kremo nereikalauja. Oda sugeria tiek kiek jai reikia, net gausiau užtepus, pradžioje reikėjo gausiau, o dabar tik trupučiuko, kas svarbiausia drėkina gilesnius odos sluoksnius, ne tik paviršų kaip kremukai, čia gi serumas mirksiukas.gif Nieko geresnio nesu dar radusi wub.gif Kremų jau atsisakiau, serumų poveikis greitesnis ir stipresnis.
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 08 18, 10:34)
spuogai pas mane akyse nyksta, o dar tik antra diena naudoju priemones  bigsmile.gif

Paskaiciau ankstesnius lapus, bet taip ir nesupratau nuo kokiu cia priemonyciu tau taip? smile.gif
Atsakyti
gal kas pakomentuos kaip sita sudetis, ar nekimstu poru ir padrekintu gerai?

Care gel

Aqua, Aloe barbadensis leaf gel, Propylene Glycol, Glycerin, Sorbitol, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Sodium Carbomer, Sodium Citrate, Phenoxyethanol, Sorbic Acid
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 08 18, 03:34)
spuogai pas mane akyse nyksta, o dar tik antra diena naudoju priemones  bigsmile.gif

Smagu girdėt.
QUOTE(Puk @ 2010 08 18, 07:55)
Oda sugeria tiek kiek jai reikia, net gausiau užtepus, pradžioje reikėjo gausiau, o dabar tik trupučiuko, kas svarbiausia drėkina gilesnius odos sluoksnius, ne tik paviršų kaip kremukai, čia gi serumas mirksiukas.gif

Na, priemonės gebėjimas drėkinti gilesnius sluoksnius nuo jo bazės (kremas ar serumas) nelabai priklauso- jie vistiek tik paviršių drėkina. Ar priemonė patenka giliau priklauso nuo kitų sudėtyje esančių ingredientų.

QUOTE(Vai2lka @ 2010 08 18, 08:42)
gal kas pakomentuos kaip sita sudetis, ar nekimstu poru ir padrekintu gerai?
Sebamed Care gel

QUOTE(himalaia @ 2010 07 29, 12:47)
[...]atrodo kaip labai puikus, lengvas drėkiklis riebiai odai  thumbup.gif Manau, ir jautiriai odai galėtų tikti, nes panaudoti labai švelnūs konservantai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 18 rugpjūčio 2010 - 17:22
QUOTE(wasarele612 @ 2010 08 18, 16:23)
Paskaiciau ankstesnius lapus, bet taip ir nesupratau nuo kokiu cia priemonyciu tau taip? smile.gif

ryte: sebamed putas ir rasos drekinamasis kremas su heliurono rugstimi
vakare: sebamed putas ir rasos krema geli probleminei odai su 1% BHA ir siera
Atsakyti
Sveikos visos,

Pasidalinsiu savo patirtimi ir paprašysiu patarimo. Jau eilę metų kovoju ne tik su spuoguota, bet ir jautria raustančia oda. Teko išmėginti n priemonių, skirtų šiai problemai pašalinti, tačiau, kaip bebūtų apmaudu, tai tik laikinam džiaugsmui..Nesenai pradėjau konsultuotis pas gyv.Chlivickienę Vilniuje, tai tam tikrą laiką džiaugiuosi rezultais. Pirmiausia buvo atlikti tyrimai dėl paodinės erkutės, neigiamiems rezultatams esant išrašytas gaminamas losjonas su nedideliu 0,3proc. hormonų. Po mėnesio naudojimo rezultatai džiugino, tačiau kad oda nepriprastų, buvo paskirta pertrauka Skinoren'ui..Tačiau šis džiugino neilgai, taigi vis dar iki šiol ieškau tinkamų priemonių nuo spuogų. Tiesa, beliko kakta ir smilkiniai, užpulti poodinių smulkių spuogelių..
Kažkada naudojau duac'ą perskaičiusi daugybę forumų (anglų kalba), tad išbandžiau ir jį..rezultatas buvo laikinas. Galbūt kokias keturias dienas matėsi pagerėjimas, vėliau - nusilupo oda doh.gif
Galbūt kuri iš jūsų kovojate su smulkiais poodiniais spuogeliais? Ir kokiomis priemonėmis?

Pasidalinkime patirtimi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki. Turiu problematiska oda, visada yra kaz kokiu spuogu. Gal turite ka patarti, gal krema, tonika ar dar ka nors?
Atsakyti
QUOTE(Elodie @ 2010 08 19, 22:49)
Pasidalinkime patirtimi  drinks_cheers.gif

Turėjau, panaikino DUAC smile.gif Tepu kaip gydytoja nurodė (labai ploną sluoksnį) ir niekas nesilupo, o tik akyse oda gražėjo. Dabar galiu pasakyti drąsiai - nė vieno spuogo neturiu blush2.gif Neseniai draugė pagyrė, kad mano oda kaip kūdikio užpakaliukas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Valerija_ @ 2010 08 19, 23:23)
Sveiki. Turiu problematiska oda, visada yra kaz kokiu spuogu. Gal turite ka patarti, gal krema, tonika ar dar ka nors?

O temą paskaitėt?
Atsakyti