Gal galetumete pakomentuoti sudeti,kas nusimano.Man sis prausiklis LABAI padejo.
Ingredientai:Distilled Water,Glycolic Acid,Green Tea Extract,Sodium Hydroxide,Xanthan Gum,Salicycic Acid,Propylene Glycol,2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol,Miranol,Gluconolactone.
Yra glikolio rugsties,salicilo rugsties,zaliosios arbatos ekstrakto,gal ne tik padeda bet ir sudetis nebloga
Reikės išmėginti ir neostrata oil free spf 15 arba Exuviance Sheer Refining Fluid SPF 15 (negavau mėginuko), nes šie kaip supratau, labiau į acne-prone skin orientuoti.
[/quote]
O kur čia galima įsigyti ir kokia kaina? Gal būtų galima nuotraukėlę?
QUOTE(Meskala @ 2010 08 17, 15:56)
niekaip nesuprantu, kodel niekas be Ingėno ir manęs nesidomi Exuviance, Neostrata gaminiais
gal todel, kad pabandzius netiko? kaip pvz man buvo pries kokius 5-6 metus, kai isbandziau. krempudra exuv. - isvis buvo totali nesamone ano odai, neostrata - irgi nieko gero, ka tiksliai turejau jau nebepamenu, bet buvo parinkti an keli produktai, kuriuos ismeciau, nes netiko.
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 17, 17:13)
gal todel, kad pabandzius netiko? kaip pvz man buvo pries kokius 5-6 metus, kai isbandziau. krempudra exuv. - isvis buvo totali nesamone ano odai, neostrata - irgi nieko gero, ka tiksliai turejau jau nebepamenu, bet buvo parinkti an keli produktai, kuriuos ismeciau, nes netiko.
o kaip ten netiko, erzino odą, ar pats produktas nepatiko?
Papildyta:
QUOTE(welniūkštė @ 2010 08 17, 16:43)
O kur čia galima įsigyti ir kokia kaina? Gal būtų galima nuotraukėlę?
yra vaistinėse, (Universiteto g., Saluks - Oze, Sugiharos gydomuosiuose kosmetologijos centruose)
www.neostrata.com
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 17, 16:13)
Jeigu kas netinka, tai juk kaip tik visais varpais skalambijama SM Yra net atskira tema "Ko daugiau niekada nepirksiu".
Manau, kad šiai kosmetika bent LT mažoka reklamos, o ir mažai kur ją įsigyti galima. Plius nėra mėginukų, o kai kainuoja ne 10 Lt, ne kiekvienas ir ryžtasi rizikuoti.
Apie Exuviance krempudrą prieš 5 metus skaičiau tik labai gerus atsiliepimus. Bet va kai pasikeitė sudėtis, ji labai suprastėjo, kiek girdėjau. Pati, prisiskaičiusi neigiamų atsiliepimų, kad pudra kemša poras, naujo dizaino pakuotės jau nebesiryžau bandyti.
QUOTE(Meskala @ 2010 08 17, 08:56)
neseniai gavau pabandyt Exuviance Multi Protective Day Fluid SPF15 (normaliai-riebiai odai)
- tai likau sužavėta. Užtenka mažo kiekio, patiko skystumas - gavosi lengvas pojūtis ant odos. Gal pirmas toks kremas (tiksliau emulsija) su spf ir tokia lengva :]
Reikės išmėginti ir neostrata oil free spf 15 arba Exuviance Sheer Refining Fluid SPF 15 (negavau mėginuko), nes šie kaip supratau, labiau į acne-prone skin orientuoti.
- tai likau sužavėta. Užtenka mažo kiekio, patiko skystumas - gavosi lengvas pojūtis ant odos. Gal pirmas toks kremas (tiksliau emulsija) su spf ir tokia lengva :]
Kad jau pakomentavus Paula tą fluidą Gera priemonė.
Tik kad mažo kiekio, kaip jūs rašot, patikimai apsaugai nepakanka. Tame ir problema su rūgštiniais kremais, kurie turi įdėtą apsaugą nuo saulės. Rūgštinius kremus reikai naudoti labai taupiai ir kukliai, o apsaugą nuo saulės gausiai, kad ji būtų efektyvi. Aišku, kad ir maža apsauga yra geriau, nei nieko, bet...
QUOTE(invisible_shadow @ 2010 08 17, 09:06)
Gal galetumete pakomentuoti sudeti,kas nusimano.Man sis prausiklis LABAI padejo.
Ingredientai:Distilled Water,Glycolic Acid,Green Tea Extract,Sodium Hydroxide,Xanthan Gum,Salicycic Acid,Propylene Glycol,2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol,Miranol,Gluconolactone.
Yra glikolio rugsties,salicilo rugsties,zaliosios arbatos ekstrakto,gal ne tik padeda bet ir sudetis nebloga
Na, ką išvardinot, tas pagrinde sudėtyje ir yra Rūgštys turbūt ir padėjo odai.
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 17, 18:02)
Jeigu kas netinka, tai juk kaip tik visais varpais skalambijama SM Yra net atskira tema "Ko daugiau niekada nepirksiu".
Manau, kad šiai kosmetika bent LT mažoka reklamos, o ir mažai kur ją įsigyti galima.
Manau, kad šiai kosmetika bent LT mažoka reklamos, o ir mažai kur ją įsigyti galima.
Neostratos yra Eurovaistinėj, galim sakyt prieinama jau visiem.
sutinku su tuom, kad kaina didelė ir baisu, kad netiks. O mėginėlių nėra...
QUOTE(Vitulka @ 2010 08 17, 17:45)
Neostratos yra Eurovaistinėj, galim sakyt prieinama jau visiem.
Neostratos yra, bet Exuviance ten nesu mačiusi
QUOTE(Puk @ 2010 08 17, 14:31)
Gatineau drėkinamasis koncentratas dehidratuotai odai žele pavidalo
Čia yra:
http://www.cosmetics...30ml-p-516.html
Aš pirkau Sarmoje
Čia yra:
http://www.cosmetics...30ml-p-516.html
Aš pirkau Sarmoje
O jo jums uztenka? PAdrekina gerai? Oda mano dehidratuota, gal padetu...? Kokia jo kaina Sarmoje, neatidaro jusu nuorodos
QUOTE(Meskala @ 2010 08 17, 17:30)
o kaip ten netiko, erzino odą, ar pats produktas nepatiko?
man reikejo, kad kovotu su spuogais - bet nieko panasaus man nebuvo, nors parinko sugiharos kosmetologe.
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 17, 18:02)
Jeigu kas netinka, tai juk kaip tik visais varpais skalambijama SM
Apie Exuviance krempudrą prieš 5 metus skaičiau tik labai gerus atsiliepimus.
Apie Exuviance krempudrą prieš 5 metus skaičiau tik labai gerus atsiliepimus.
tai nevisos skalambija apie kiekviena isbandyta priemone SM
man ji kaip tik kimso poras, riebino veida, zodziu buvo panasi nesamone, kaip ir sothys pudra misriai odai
Sveikos,
kovoju su inkstirais, poromis, kartais atsirandanciais spuogeliais. Oda riebi, jautri, dehidratuota. Prausiuosi Ivostin puritin prausikliu, vakare tepu Christina geliu probleminei odai, kartais dar akne bp5. Taip jau menuo. Kai labai issauseja, diena patepu zepter firmos meginuku, nes kremo siuo metu neturiu. Ryt vaziuoju i vilniu, labai noriu nusipirkti prausikli ir kremuka is neostratos, buvusi kursioke naudoja ir labai patenkinta, tik as konkreciai nepaklausiau, kokius produktus naudoja. Gal galite parasyti tos, kurios jau turi patirti su neostrata, kuris prausiklis vertas demesio?
kovoju su inkstirais, poromis, kartais atsirandanciais spuogeliais. Oda riebi, jautri, dehidratuota. Prausiuosi Ivostin puritin prausikliu, vakare tepu Christina geliu probleminei odai, kartais dar akne bp5. Taip jau menuo. Kai labai issauseja, diena patepu zepter firmos meginuku, nes kremo siuo metu neturiu. Ryt vaziuoju i vilniu, labai noriu nusipirkti prausikli ir kremuka is neostratos, buvusi kursioke naudoja ir labai patenkinta, tik as konkreciai nepaklausiau, kokius produktus naudoja. Gal galite parasyti tos, kurios jau turi patirti su neostrata, kuris prausiklis vertas demesio?
"Oda riebi, jautri, dehidratuota"--
as tai nelabai suprantu, jeigu oda riebi, kaip ji gali buti dehidratuota - t.y. sausa???
ar as kazko nesupratau?
as tai nelabai suprantu, jeigu oda riebi, kaip ji gali buti dehidratuota - t.y. sausa???
ar as kazko nesupratau?