Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos pirežiūra, 12 tema

QUOTE(himalaia @ 2010 08 17, 01:24)
Jei oda nedžiūsta, netepkit. Bet manau, kad gali pradėti, ypač, jei ir benzoilo peroksidą pradėsit naudot.

gryno benzoilo pereksido neradau pirkti, gal zinot kur yra? parsisiust ar kaip?
o jei aknefug naudociau ?
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 08 16, 17:27)
gryno benzoilo pereksido neradau pirkti, gal zinot kur yra? parsisiust ar kaip?
o jei aknefug naudociau ?

Na tai jo gryno ir nebus, turi kažkoks kosmetinis pagrindas jam būti- ar tonikas, ar gelis, ar kremas.
Galit bandyti Aknefug. Jei gerai suprantu, tai kol kas mažiausią benzoilo peroksido koncentraciją (3%) turinti ir Lietuvoje prieinama priemonė.
Atsakyti
Na, aš jau po gydytojo, nieko gero biggrin.gif buvau pas G. Lileikį.. Atėjau, laukė toks senukas, sako pasisekė jums, kad pas jį pakliuvot, čia direktorius lotuliukas.gif bet.. net nepažiūrėjo jis į mano veidą, sakau baigėsi vaistai, sako ar padeda ir vėl išrašė losjoną su levomicetinu.. Nors man Rostova rašydavo du skirtingus, jis išrašė vieną, be jokių nurodymų kada valyt ir pan doh.gif žodžiu, be ryšio doh.gif lotuliukas.gif nors tiek gerai, kad losjono turėsiu..
-----------------------------------------------------------------
Ai, dar ten pas juos kosmetikos kabinetas atsidaręs, dirba su Anna Lotan kosmetika, valymai visokie, gal kas buvot ar girdėjot kokių atsiliepimų? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 08 17, 03:20)
Na tai jo gryno ir nebus, turi kažkoks kosmetinis pagrindas jam būti- ar tonikas, ar gelis, ar kremas.
Galit bandyti Aknefug. Jei gerai suprantu, tai kol kas mažiausią benzoilo peroksido koncentraciją (3%) turinti ir Lietuvoje prieinama priemonė.

aa, o as maniau, kad jis grynas turi buti doh.gif blush2.gif
Papildyta:
vakar nusiprausiau putom ir pasitepiau zele. per nakti spauogai sumazejo bigsmile.gif
Atsakyti
Na man visdėlto geriausiai padeda kovoje su spuogais Zeniac LP nakčiai, o dienai drėkinamasis koncentratas. Spuogų jau neturiu, inkštirai ne taip puola, nyksta poodiniai smulkūs kauburiukai thumbup.gif Odelę sausina, bet dienai atgaivinu drėkikliu. Dar kokį mėnesiuką taip, o po to tik profilaktiškai kelis kart savaitėje rūgštis naudosiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2010 08 17, 13:22)
Na man visdėlto geriausiai padeda kovoje su spuogais Zeniac LP nakčiai, o dienai drėkinamasis koncentratas. Spuogų jau neturiu, inkštirai ne taip puola, nyksta poodiniai smulkūs kauburiukai thumbup.gif Odelę sausina, bet dienai atgaivinu drėkikliu. Dar kokį mėnesiuką taip, o po to tik profilaktiškai kelis kart savaitėje rūgštis naudosiu rolleyes.gif

koki drekikli naudojat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 08 17, 13:38)
koki drekikli naudojat?  smile.gif

Gatineau drėkinamasis koncentratas dehidratuotai odai žele pavidalo thumbup.gif
Čia yra:
http://www.cosmetics...30ml-p-516.html
Aš pirkau Sarmoje

Kas svarbiausia, nekemša porų ir jokių sudirginimo požymių, odą labai nuramina thumbup.gif

Dar domina šitas produktas:
http://www.cosmetics...0ml-p-1706.html
Reikės kada pabandyti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 17 rugpjūčio 2010 - 13:45
QUOTE(Puk @ 2010 08 17, 13:31)
Gatineau drėkinamasis koncentratas dehidratuotai odai žele pavidalo thumbup.gif
Čia yra:
http://www.cosmetics...30ml-p-516.html
Aš pirkau Sarmoje

Kas svarbiausia, nekemša porų ir jokių sudirginimo požymių, odą labai nuramina thumbup.gif

O apsaugos su SPF ryte netepi?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 17, 14:43)
O apsaugos su SPF ryte netepi?

Ne, nes tinkamos sau dar neradau, visi kremai su apsauga man per sunkūs verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2010 08 17, 13:47)
Ne, nes tinkamos sau dar neradau, visi kremai su apsauga man per sunkūs verysad.gif

Aš dėl to klausiu, nes turiu įtarimą, kad naudojant Zeniac LP reiktų turbūt apsaugos g.gif Nors, kadangi tu tepi vakare, tai nė nežinau, kaip iš tikrųjų.
Atsakyti
Ateinu pasidžiaugti šiuo prausikliu blush2.gif Nuramino mano veido odą, spuogeliai ženkliai sumažėjo/susileido per kelias dienas, nebereikėjo net pirkti jokio atskiro tepaliuko smile.gif
user posted image
Atsakyti
niekaip nesuprantu, kodel niekas be Ingėno ir manęs nesidomi Exuviance, Neostrata gaminiais biggrin.gif Kažkaip ir Paula beveik nekomentuoja šios linijos (gal kad didžiausia ir konkurencingiausia firma? tiesa, ji neturi gaminių su BHA, tačiau baziniai fluidai su spf dienai man atrodo tikrai neblogi)
neseniai gavau pabandyt Exuviance Multi Protective Day Fluid SPF15 (normaliai-riebiai odai)
Active: Ethylhexyl Methoxycinnamate (Octinoxate) 7.5%, Titanium Dioxide 2.0%. (Octinoxate absorbs UVB rays; Titanium Dioxide - Reflects and blocks UVA and UVB rays, however, it doesn’t protect against the whole range of UVA rays)
Inactive: Aqua (Water), Octyldodecyl Neopentanoate, Cetearyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Ethylhexyl Hydroxystearate, Glucoheptonolactone, Gluconolactone, Propylene Glycol Dicaprylate/ Dicaprate, Glycerin, Butylene Glycol, C12-15 Alkyl Benzoate, Cyclomethicone, Glyceryl Stearate, Magnesium Aluminum Silicate, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Althaea Officinalis Root Extract, Propylene Glycol, Triundecanoin, Xanthan Gum, Citric Acid, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Sodium Citrate, Polysorbate 20, Disodium EDTA, Laureth-7, Ammonium Hydroxide, Chlorphenesin, Isobutylparaben, Phenoxyethanol, Isopropylparaben, Butylparaben, Methylparaben, Parfum (Fragrance).

- tai likau sužavėta. Užtenka mažo kiekio, patiko skystumas - gavosi lengvas pojūtis ant odos. Gal pirmas toks kremas (tiksliau emulsija) su spf ir tokia lengva :]
Reikės išmėginti ir neostrata oil free spf 15 arba Exuviance Sheer Refining Fluid SPF 15 (negavau mėginuko), nes šie kaip supratau, labiau į acne-prone skin orientuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 17 rugpjūčio 2010 - 15:00