Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos pirežiūra, 12 tema

QUOTE(himalaia @ 2010 08 15, 22:16)
Tik jūsų oda gali pasakyti, kuris jums geresnis. Aš pirmiau bandyčiau Aknefug. Visada geriau nuo nereceptinių priemonių pradėt...

Aš šiuo metu nusprendusi esu bandyt aknefug, bet norėjosi protingo žmogaus nuomonės išgirst blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo welniūkštė: 15 rugpjūčio 2010 - 21:41
Sveikos, mane tai neviltis suėmė vėl dėl veido doh.gif kol naudojau tas suplaktines su levomicetinu, buvau pamiršusi spuogus, tačiau kai iš tos klinikos išėjo mano gydytoja, nenuėjau pas kitą, suplaktinės baigėsi, nenaudojau kelis mėnesius ir va rezultatas doh.gif visas smakras vėl smulkiais spuogeliais doh.gif ir tokių didesnių iškylą kietų gumbų, kurių jau išvis daugiau nei pusę metų neturėdavau doh.gif šiandien pasiskambinau, užrašė pas kažkokį gydytoją ryt ryte, neaišku, ar pasakys ką gero, bet tikiuosi bent receptus tų suplaktinių išrašys, nes tikrai žinau, kad padeda man jos.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 08 14, 20:27)

Gal naudojate kontraceptines tabletes? Ar kitokius vaistus? Kai kurie vaista iššsukia alergiją saulei... Arba, gal atėjus saulėtom dienom pradedate naudoti kokius kremus, kurių šaltuoju metu nenaudojate (kad ir tuos pačius kremus nuo saulės)?
Jei ne, gali būti, kad tiesiog esate alergiška saulei. Paklausinėkite giminių, gal kas nors panašioj situacijoj yra, kartais tokia alergija būna paveldima.
Geriausia būtų susirasti dermatologą, kuris išmano, ką daro, o ne tik rekomenduoja nusisvilinti... Gal kai išberia pradžiai pabandykit nereceptinių antihistaminų išgert, tada pamatytumėt, ar gerėja situacija, ar ne, ir ar tai tikrai alergija. Ir, žinoma, saugokitės saulės- tiek kremais, tiek drabužiais ir skrybėlėm.

Ne,nenaudoju kontraceptiniu tableciu.Anksciau vartojau vaistus,nuo kuriu galvojau,kad beria,bet baigus vartoti (jau kuri laika) nepraejo.Ir kremus vasara stengiuosi tempti tik drekinamus,kad neapsunkintu odos.Manau,kad tiesiog saule per stipri man cia,kadangi Lietuvos pajury atvirksciai visi spuogiukai sauleje isdziuna.

Eisiu pas daktara prasyti siuntimo pas dermatologa,kadangi saule stipri,bijau,kad neliktu pigmentiniu demeliu nuo spuogu.

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 08 15, 21:25)

Aš raminu benzoilo peroksido tepalu. Su juo tikrai greičiau paraudimas praeina ir pats spuogas greičiau "užsilenka". Grynas arbatmedis irgi neblogai veikia.

siandien praejau vaistines neradau niekor to benzoilo, nusipirkau tik rasos krema-geli ir sebamed putas, o veidas kuo toliau tuo biausiau, is kur gauti to benzoilo unsure.gif
as tepdavau arbatmedzio ea, bet man kazkaip jis nebepadeda
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 16, 13:00)
Sveikos, mane tai neviltis suėmė vėl dėl veido  doh.gif  kol naudojau tas suplaktines su levomicetinu, buvau pamiršusi spuogus, tačiau kai iš tos klinikos išėjo mano gydytoja, nenuėjau pas kitą, suplaktinės baigėsi, nenaudojau kelis mėnesius ir va rezultatas  doh.gif  visas smakras vėl smulkiais spuogeliais  doh.gif  ir tokių didesnių iškylą kietų gumbų, kurių jau išvis daugiau nei pusę metų neturėdavau  doh.gif  šiandien pasiskambinau, užrašė pas kažkokį gydytoją ryt ryte, neaišku, ar pasakys ką gero, bet tikiuosi bent receptus tų suplaktinių išrašys, nes tikrai žinau, kad padeda man jos..  rolleyes.gif

Tai to gydymo su antibjotikais trūkumas juk ir yra tame, kad gerai, kol gydai. Baigiasi gydymas, ir po kurio laiko vėl lenda tos pačios bėdos cool.gif Po pertraukos naudojant tuos pačius antibjotikus ne visą laiką jie bepadeda, nes organizmas prie jų juk pripranta. O pvz. aš po gydymo levomicetinu pasidariau jam alergiška unsure.gif
Jei nori toliau gydytis pas Rostovą, tai juk ji turi savo privatų kabinetą kažkuriame iš miegamųjų rajonų (per google gali susirasti).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 16 rugpjūčio 2010 - 15:22
QUOTE(atira01 @ 2010 08 16, 16:20)
siandien praejau vaistines neradau niekor to benzoilo, nusipirkau tik rasos krema-geli ir sebamed putas, o veidas kuo toliau tuo biausiau, is kur gauti to benzoilo  unsure.gif

Tikrai beveik kiekvienoje vaistinėje yra preparatų su benzoilperoksidu. smile.gif Pvz. akne BP5, 5% benzoilperoksido, arba aknefug, 3% benzoilperoksido.
Atsakyti
QUOTE(asphalt @ 2010 08 16, 17:46)
Tikrai beveik kiekvienoje vaistinėje yra preparatų su benzoilperoksidu. smile.gif Pvz. akne BP5, 5% benzoilperoksido, arba aknefug, 3% benzoilperoksido.

as norejau 2,5%, galvoju dabar ta aknefug 3% nusipirkt
Atsakyti
ir dar gal pasakysit kaip naudot ta rasos krema-geli, nusiplauti ji reikia? nera aprasymo kaip naudoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 16, 16:22)
Tai to gydymo su antibjotikais trūkumas juk ir yra tame, kad gerai, kol gydai. Baigiasi gydymas, ir po kurio laiko vėl lenda tos pačios bėdos cool.gif  Po pertraukos naudojant tuos pačius antibjotikus ne visą laiką jie bepadeda, nes organizmas prie jų juk pripranta. O pvz. aš po gydymo levomicetinu pasidariau jam alergiška unsure.gif
Jei nori toliau gydytis pas Rostovą, tai juk ji turi savo privatų kabinetą kažkuriame iš miegamųjų rajonų (per google gali susirasti).

Ačiū wink.gif kai seniau ieškojau kur Rostova dirba, neradau, gal dar nebuvo atsidarius rolleyes.gif pabandysiu nueiti pas kitą gydytoją, nepamenu pavardės, vyras lyg, kur mane užrašė.. Jei ne, teks matyt ieškoti Rostovos, visgi padėjo man ji..
O dėl tų antibiotikų man irgi nepatinka, kad kol naudoji, gerai.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(atira01 @ 2010 08 16, 19:49)
ir dar gal pasakysit kaip naudot ta rasos krema-geli, nusiplauti ji reikia? nera aprasymo kaip naudoti  unsure.gif

Nereikia plauti, kaip kremą naudoti, tepti ant probleminių vietų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 16, 19:18)
Ačiū wink.gif kai seniau ieškojau kur Rostova dirba, neradau, gal dar nebuvo atsidarius  rolleyes.gif  pabandysiu nueiti pas kitą gydytoją, nepamenu pavardės, vyras lyg, kur mane užrašė.. Jei ne, teks matyt ieškoti Rostovos, visgi padėjo man ji..
O dėl tų antibiotikų man irgi nepatinka, kad kol naudoji, gerai..  doh.gif

Turėjo ji kabinetą privatų ir tebeturi mirksiukas.gif Jos mamos vardu registruotas, tai gal todėl neradai (jos motina -ginekologė). Jei nerasi ir nors norėsi vistik pas ją, panaršiusi ištrauksiu kontaktus to kabineto.
Vat dėl tos priežasties aš ir darau viską, kad tik antibjotikų nereikėtų. Palieku juos kaip paskutinę įmanomą išeitį. Nes visą gyvenimą vien antibjotikais veido juk nesigydysi.
Aš ne tik levomecitinui, net ir sierai po tų gydymų jautri pasidariau (kažkuris losjonas buvo su siera, tuo metu irgi atrodė, kad labai padeda). Na aišku ne visi tokie jautruoliai, mano oda jautresnė nuo vaikystės. Bet geriau vsigi neprisižaisti.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 16, 21:18)

tai pirma su sebamed putom nusiprausiu veida, tada uzsitepsiu to gelio ir viskas daugiau nereikia jokio drekinamojo kremo tept?
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 08 16, 13:39)
tai pirma su sebamed putom nusiprausiu veida, tada uzsitepsiu to gelio ir viskas daugiau nereikia jokio drekinamojo kremo tept?

Jei oda nedžiūsta, netepkit. Bet manau, kad gali pradėti, ypač, jei ir benzoilo peroksidą pradėsit naudot.
Atsakyti