Dar norėjau paklausti, kam yra skirtas toninis kremas? http://www.100metu.l...rieziura/anefug
Čia yra tos pačios linijos kaip prieš tai minėtas vaistas.
As gal kiek busiu off topic,tai atsiprasau is karto,bet reikia patarimu,gal kurios busit susidurusios.
Gyvenu sauletoje Italijoje ir cia saule labai stipri.Kaip tik ateina vasara,pradeda berti veida,nugara ir pilvo srity.Buvau nuzigiavusi pas daktara,o jis man pareiske,kad gal reikia gerai "nusvilti" sauleje ir tada praeis (nieko kito is jo ir nesitikejau) kokias tepalais tepti nelabai numanau.And veido vis spuogai dygsta kaip grybai po lietaus.
Gal ka nors patartumete?
Ziemos metu naudoju krema su rugstimis,o vasara negaliu tokio tepti..
Aciu aciu
Gyvenu sauletoje Italijoje ir cia saule labai stipri.Kaip tik ateina vasara,pradeda berti veida,nugara ir pilvo srity.Buvau nuzigiavusi pas daktara,o jis man pareiske,kad gal reikia gerai "nusvilti" sauleje ir tada praeis (nieko kito is jo ir nesitikejau) kokias tepalais tepti nelabai numanau.And veido vis spuogai dygsta kaip grybai po lietaus.
Gal ka nors patartumete?
Aciu aciu
QUOTE(welniūkštė @ 2010 08 14, 11:18)
Gal kas naudojote šį vaistą? Koks poveikis? Ar jis receptinis? Gal kas nors jį galėtų palyginti su Skinoren?
3% Aknefug mild neturėtų būti receptinis tepalas, nes tai yra paprasta 3% benzoilo peroksido priemonė. Poveikis jos tas, kad naikina aknę sukeliančias bakterjas. Su Skinoren nelabai galima lyginti, nes tai yra du visiškai skirtingai veikiantys vaistai. Kažkek galima lyginti su Duac, nes Duac sudėtyje irgi yra benzoilo peroksido (tik 5%), kartu su antibiotiku (dėl to jis turėtų būti receptinis).
QUOTE(welniūkštė @ 2010 08 14, 11:35)
Dar norėjau paklausti, kam yra skirtas Aknefug toninis kremas? http://www.100metu.l...rieziura/anefug
Tai irgi yra priemonė bakterijoms naikinti, tik su triklozanu (benzoilo peroksidas aknės bakterijų naikinime yra efektyvesnis). Ir jis yra su spalva (dėl to ir vadinasi "toninis").
QUOTE(fragolina* @ 2010 08 14, 13:09)
As gal kiek busiu off topic,tai atsiprasau is karto,bet reikia patarimu,gal kurios busit susidurusios.
Gal ka nors patartumete?
Aciu aciu
Gal ka nors patartumete?
Aciu aciu
Gal naudojate kontraceptines tabletes? Ar kitokius vaistus? Kai kurie vaista iššsukia alergiją saulei... Arba, gal atėjus saulėtom dienom pradedate naudoti kokius kremus, kurių šaltuoju metu nenaudojate (kad ir tuos pačius kremus nuo saulės)?
Jei ne, gali būti, kad tiesiog esate alergiška saulei. Paklausinėkite giminių, gal kas nors panašioj situacijoj yra, kartais tokia alergija būna paveldima.
Geriausia būtų susirasti dermatologą, kuris išmano, ką daro, o ne tik rekomenduoja nusisvilinti... Gal kai išberia pradžiai pabandykit nereceptinių antihistaminų išgert, tada pamatytumėt, ar gerėja situacija, ar ne, ir ar tai tikrai alergija. Ir, žinoma, saugokitės saulės- tiek kremais, tiek drabužiais ir skrybėlėm.
[quote=himalaia,2010 08 14, 22:27]
3% Aknefug mild neturėtų būti receptinis tepalas, nes tai yra paprasta 3% benzoilo peroksido priemonė. Poveikis jos tas, kad naikina aknę sukeliančias bakterjas. Su Skinoren nelabai galima lyginti, nes tai yra du visiškai skirtingai veikiantys vaistai. Kažkek galima lyginti su Duac, nes Duac sudėtyje irgi yra benzoilo peroksido (tik 5%), kartu su antibiotiku (dėl to jis turėtų būti receptinis).
Labai ačiū už tokį išsamų atsakymą O kaip manote, ar vienu metu galėčiau naudoti skinoren ir aknefug? Dieną tepčiau drėkinantį kremą, vieną vakarą skinoren, o kitą varaką aknefug ir taip kaitaliočiau. Ar tos dvi priemonės kaip nors netinkamai nesureaguotų?
Labai ačiū už tokį išsamų atsakymą O kaip manote, ar vienu metu galėčiau naudoti skinoren ir aknefug? Dieną tepčiau drėkinantį kremą, vieną vakarą skinoren, o kitą varaką aknefug ir taip kaitaliočiau. Ar tos dvi priemonės kaip nors netinkamai nesureaguotų?
QUOTE(welniūkštė @ 2010 08 14, 15:01)
Manau, jei norite naudoti receptinius vaistus, geriau konsultuokitės su dermatologu, o ne pati dėliokitės rutiną...
Šiaip, Skinoren ir Aknefug neturėtų tarpusavyje reaguoti. Yra kitų vaistų (pvz. Differin), kurių kartu su benzoilo peroksidu naudoti negalima, nes benzoilas neutralizuotų Differin veikimą. Ką tiek Skinoren, tiek Aknefug gali padaryti jūsų odai, tai labai ją išdžiovinti. Be to, einant į lauką reiktų naudoti apsaugą nuo saulės, nes oda gali pasidaryti jautri saulei, greičiau nudegti, atsirasti pigmentinių dėmių.
QUOTE(himalaia @ 2010 08 14, 23:22)
Manau, jei norite naudoti receptinius vaistus, geriau konsultuokitės su dermatologu, o ne pati dėliokitės rutiną...
Šiaip, Skinoren ir Aknefug neturėtų tarpusavyje reaguoti. Yra kitų vaistų (pvz. Differin), kurių kartu su benzoilo peroksidu naudoti negalima, nes benzoilas neutralizuotų Differin veikimą. Ką tiek Skinoren, tiek Aknefug gali padaryti jūsų odai, tai labai ją išdžiovinti. Be to, einant į lauką reiktų naudoti apsaugą nuo saulės, nes oda gali pasidaryti jautri saulei, greičiau nudegti, atsirasti pigmentinių dėmių.
Kiek žinau, aknefug nereceptinis, ar aš klystu? O skinoren man siųlė vaistininkė ir sakė, kad galiu gauti be recepto
QUOTE(~*Morning Star*~ @ 2010 08 14, 16:26)
Užlašina kažkokių specialių rūgščių ant dėmelių ir laiko 15 min ar ilgiau. Paskui visokias raminamąsias kaukes deda. Nieko nešveičia, nes oda ir taip sudirgus būna, bet išbalsta problematiškos vietos kelių mėnesių laikotarpyje.
O kur ją galima pasidaryti?Ar visur, kur rūgštis naudoja?
Norėjau paklausti, gal žinote kuo būtų galima 'nuraminati' iškilusį spuogą, kuris peršti? Vakar buvau vaistinėje bet tiek daug visokių tepaliukų, kad net pasimečiau
QUOTE(agnite @ 2010 08 15, 14:01)
Norėjau paklausti, gal žinote kuo būtų galima 'nuraminati' iškilusį spuogą, kuris peršti? Vakar buvau vaistinėje bet tiek daug visokių tepaliukų, kad net pasimečiau
Aš užtepu arbatmedžio eterinio aliejaus, kartais levandų acto, jis truputį pagraužia, bet labai greit praeina, tam kartui man geriau pasidaro
QUOTE(welniūkštė @ 2010 08 14, 15:48)
Kiek žinau, aknefug nereceptinis, ar aš klystu? O skinoren man siųlė vaistininkė ir sakė, kad galiu gauti be recepto
Aknefug turėtų būti nereceptinis, Skinoren- receptinis. Bet, kaip visada, kažkur ir be recepto parduos...
QUOTE(agnite @ 2010 08 15, 06:01)
Aš raminu benzoilo peroksido tepalu. Su juo tikrai greičiau paraudimas praeina ir pats spuogas greičiau "užsilenka". Grynas arbatmedis irgi neblogai veikia.
[quote=himalaia,2010 08 15, 21:25]
Aknefug turėtų būti nereceptinis, Skinoren- receptinis. Bet, kaip visada, kažkur ir be recepto parduos...
O kuris Jūsų asmenine nuomone būtų geresnis? Skinoren ar aknefug?
QUOTE(welniūkštė @ 2010 08 15, 14:04)
Tik jūsų oda gali pasakyti, kuris jums geresnis. Aš pirmiau bandyčiau Aknefug. Visada geriau nuo nereceptinių priemonių pradėt...