O ka apie Aknefug galetumete pasakyti? Spuogeliu kaip ir nebera, bet nuolat ant nosies pasirodo vienas, du spuogiukai ir taip nuolatos, dingsta jie, kita diena vel kiti isdygsta... Baiginejasi mano Avene Cleanance K, tai noreciau kazko kito, nakciai pasitept, oda taip gerai nebereguoja i AVENE, gal priprato... Kiek radau stai tokia Aknefug oxid mild 3% sudetis:
Veiklioji medziaga yra benzoilo peroksidas. 1g gelio yra 30mg benzoilo periksido.
Pagalbines medziagos yra karmeliozes natrio druska, mikrokristaline celiulioze, vandenilio chlorido rugstis, makrogolio laurilo eteris, etanolis 96%, makrogolis 400, makrogolio stearilo eteris, stearilo alkoholis, isgrynintas vanduo.
Himalaia gal pagelbetumet Ar tiktu i sausejima linkusiai odai? Skaiciau kad tas benzoilo peroksidas skatina oda luptis, pleiskanoti. Ar visa laika naudojant ji taip ir tesiasi lupimasis? Ar sausins oda jis?
Yra dar toks Aknefug gelis tik su 5%
QUOTE(Vitulka @ 2010 08 12, 15:48)
aš turėjau Biodermos AI, abu valomuosius vandenis, tiek riebiai odai, tiek sausai. Ir visos priemonėm man sukeldavo alergiją, raudonom dėmėm išmušdavo, sudirgindavo, apie spuogų gydymą išvis kalbos negali būt nepadėjo anei kiek.
AKN nebandžius.
sesuo AI irgi naudojo ir vandenį riebiai odai naudojo. Tos pačios reakcijos, tik spuogelių kai prikeldavo nuo AI
Riebalavimosi problemos vanduo irgi nesutvarkė, nors parašyta, kad reguliuoja riebalų išsiskyrimą.
Zeniac LP labai patinka. Pirmom dienom odą išsausino, pasilupo gerokai, o dbr nebesilupa. Aš tepu tik kaktą ir smakrą, nes ten pridygę buvo, gal oda nusiplonino po Zeniac ir iškėlė giliau pasislėpusius. Ir man spuogas nebesubręsta, atrodo kyla, kyla, paskui lieka raudona dėmė, aš nuo jos odą nulupinėju, kai jau turiu už ko užkabint, kad nulupčiau ir man labai gražiai traukias spuogai, dėmės. Miniuką jau antrą savaitę naudoju
AKN nebandžius.
sesuo AI irgi naudojo ir vandenį riebiai odai naudojo. Tos pačios reakcijos, tik spuogelių kai prikeldavo nuo AI
Riebalavimosi problemos vanduo irgi nesutvarkė, nors parašyta, kad reguliuoja riebalų išsiskyrimą.
Zeniac LP labai patinka. Pirmom dienom odą išsausino, pasilupo gerokai, o dbr nebesilupa. Aš tepu tik kaktą ir smakrą, nes ten pridygę buvo, gal oda nusiplonino po Zeniac ir iškėlė giliau pasislėpusius. Ir man spuogas nebesubręsta, atrodo kyla, kyla, paskui lieka raudona dėmė, aš nuo jos odą nulupinėju, kai jau turiu už ko užkabint, kad nulupčiau ir man labai gražiai traukias spuogai, dėmės. Miniuką jau antrą savaitę naudoju
nutai maladiec su Zeniac kaip aha priemone spuogu demems naikinti, odos šerpetojimams nuimti, pacius spuogus siek tiek naikinti gerai, bet gal dar reiktu kokio bp spuogus tepti, dezinfekuoti
o dėl Bioderma AI, tai to nebandžiau. Galimas dalykas, kad tai jis - visko bėda. Apie Sebium H20 kalbant, tai man patinka gaivumo pojūtis nuo nuprausus veidą, bet... įtariu, kad riebalavimasis netgi padidėdavo :/ AKN nu surizikuosiu pirkt visą, rodos gal negalima viską spręsti vien iš mėginuko.
visos kitos Biodermos priemonės man atrodo riebokos, lipnios :/
QUOTE(welniūkštė @ 2010 08 12, 08:28)
Ačiū Vadinasi visą gyvenimą su pertraukom vaistus ir reikės naudot ir su ta nelemta liga kovot?
Jei absoliučiai viską išbandėt, kantriai naudojot, niekas ilgam nepadeda, tada apie Roaccutane galima pagalvoti. Tačiau tai turėtų būti pati paskutinė priemonė sąraše, nes šalutinis poveikis- labai rimtas.
O šiaip, spuogai- praktiškai visam gyvenimui. Jei hormonai organizme nesugalvos persitvarkyt, reiktų pastoviai prevencija užsiimti, valyti odą ir t.t. Net ir idealiai prižiūrint odą ir naudojant teisingas priemones jie karts nuo karto gali išdygti, ir nieko čia nepadarysi.
QUOTE(Vitulka @ 2010 08 12, 08:48)
Jokia kosmetinė priemonės negali reguliuoti riebalų išsiskyrimo... Yra kelios, kurios apmažina (kaip, pvz, jojobos aliejus), bet sureguliuoti tikrai negali.
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 12, 10:08)
O ka apie Aknefug galetumete pasakyti?
Himalaia gal pagelbetumet Ar tiktu i sausejima linkusiai odai? Skaiciau kad tas benzoilo peroksidas skatina oda luptis, pleiskanoti. Ar visa laika naudojant ji taip ir tesiasi lupimasis? Ar sausins oda jis?
Renkantis benzoilo peroksido priemonę visada reikia pradėti nuo pačios mažiausios koncentracijos. Šiuo atveju nuo 3%, 2.5% būtų idealu. Su lietuviškom sudėtim man sudėtinga... Lyg ir nebloga atrodo. Turi alkoholio, bet jis turbūt kaip tirpiklis naudojamas, nėra pagrindas, tad nieko blogo.
Taip, benzoilas sausina oda, ypač iš pradžių. Dažniausiai po kurio laiko oda įpranta. Kai kuriems tenka ir nutraukti naudojimą, nes oda taip ir neprisitaiko arba yra jautri benzoilui.
Jei jūsų oda linkusi sausėti ir yra tik vienas kitas spuogelis, manau, geriau naudokit BHA, taip užkirsit kelią spuogui, o ne gydysit jau išdygusį. Nes benzoilo peroksidas gali labai išsausinti, tad viso veido su juo greičiausiai netepsit, o ir neverta dėl kelių spuogų. O tepant tik ant išdygusio spuogo problemos neišspręsit, nes gydysit vieną, o kitas kažkur šalia susiruoš išdygti.
QUOTE(himalaia @ 2010 08 12, 20:34)
Jei jūsų oda linkusi sausėti ir yra tik vienas kitas spuogelis, manau, geriau naudokit BHA, taip užkirsit kelią spuogui, o ne gydysit jau išdygusį. Nes benzoilo peroksidas gali labai išsausinti, tad viso veido su juo greičiausiai netepsit, o ir neverta dėl kelių spuogų. O tepant tik ant išdygusio spuogo problemos neišspręsit, nes gydysit vieną, o kitas kažkur šalia susiruoš išdygti.
Labai dekui uz atsakyma. As irgi vis noriu kokio kito kremuko su BHA, bet nerandu kad butu tikrai geras ir uz prieinama kaina. Labai noretusi Paula's Choice pabandyt
Exfoliating 2% BHA Lotion, bet is kur gaut...? Siustis ganetinai brangu
O Rasos kremas-gelis kazkodel nevilioja, nemanau, kad jis duos kazkokios naudos
Galit kooperuotis su kuo nors, būtų pigiau siųstis.
Dėl Rasos... Kodėl turėtų neveikt? Gi tas pats BHA, tik kad dar pridėta sieros, kurios inkštyrams nereikia. Nepabandžius nesužinosit
Dėl Rasos... Kodėl turėtų neveikt? Gi tas pats BHA, tik kad dar pridėta sieros, kurios inkštyrams nereikia. Nepabandžius nesužinosit
QUOTE(himalaia @ 2010 08 12, 22:44)
Galit kooperuotis su kuo nors, būtų pigiau siųstis.
Tai jo, tik taip ir iseis... Susirasiau online su kosnultante ju, tai sake, kad 30dol. shippingas. Daugiau nei mano preke
O del Rasos girdejau, kad oda net dar blogiau sureaguoja naudojant... Ir neparasytas tas ph kazkoks tai, kuris butinas su rugstim ar kaip ten Gal kazka maisau
Siaip dar turiu toki kremuka Bare Vitamins skin rever upper. Pirkau ji kaip primeri mineralinei, bet po to paskaicius radau ir Salicylic acid, bet kazko stebuklingo pries spuogelius neveikia, nors ji uzsitepus ryte jauciasi, kad kazka daro, bet kad grynai nuo nauju pasaugotu lyg ir nelabai
Purified Water, Ppg-14 Butyl Ether, Cetyl Dimethicone, Methyl Gluceth-20, Salicylic Acid, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Oat Extract, Saponaria Officinalis Extract, Grape Extract, Honey Extract, Retinyl Palmitate (Vitamin A), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Sodium Hyaluronate, Panthenol (Vitamin , Bisabolol, Allantoin Peg-100 Stearate, Ceteareth-20 Glycolic Acid, Magnesium Aluminum Silicate, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Diazolidimlurea, Tetrasodium Edta, Methylparaben, Propylparaben. pH 3.5
QUOTE(Meskala @ 2010 08 12, 17:34)
nutai maladiec su Zeniac kaip aha priemone spuogu demems naikinti, odos šerpetojimams nuimti, pacius spuogus siek tiek naikinti gerai, bet gal dar reiktu kokio bp spuogus tepti, dezinfekuoti
BP5 turėjau, bet man nepatiko, sausino žiauriai odą ir jokio teigiamo poveikio.
LRP Effaclar K dar tepu kaip BHA priemonę.
Zeniac LP kaip AHA.
ką BP daro? neprisimenu tik dezinfekuoja?
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 12, 16:12)
1. Tai jo, tik taip ir iseis... Susirasiau online su kosnultante ju, tai sake, kad 30dol. shippingas. Daugiau nei mano preke
2. O del Rasos girdejau, kad oda net dar blogiau sureaguoja naudojant... Ir neparasytas tas ph kazkoks tai, kuris butinas su rugstim ar kaip ten Gal kazka maisau
3. Siaip dar turiu toki kremuka Bare Vitamins skin rever upper.
2. O del Rasos girdejau, kad oda net dar blogiau sureaguoja naudojant... Ir neparasytas tas ph kazkoks tai, kuris butinas su rugstim ar kaip ten Gal kazka maisau
3. Siaip dar turiu toki kremuka Bare Vitamins skin rever upper.
1. O iš Europos puslapio neapsimoka siųstis?
2. Dėl Rasos, tai oda gali sureaguot, jei esat jautri sierai.
3. Sudėtis, kurią įdėjote tai labai gera Ph irgi idealus- 3.5
Jokia BHA priemonė stebuklingai neveiks, tai nėra panacėja... Ji tik padeda odai valytis, ir tikrai nėra akivaizdaus pagerėjimo iškart. Tiesiog ilgai naudojant po truputį poros vis mažiau kemšasi ir oda pasidaro švaresnė, lengviau visą brudą išspausti (kalbu apie inkštyrus).
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2010 08 12, 16:28)
ką BP daro? neprisimenu tik dezinfekuoja?
Aha, benzoilo paskirtis- naikinti aknės bakterijas.
Sako, kad nuo spuogų labai padeda cinamonas ir medus (kur tik jie nepadeda), tai va dabar visą veidą išsitepliojus, atrodau kaip fekalijų pavalgius...
QUOTE(Young @ 2010 08 13, 00:06)
Sako, kad nuo spuogų labai padeda cinamonas ir medus
as nerizikuociau nesuzinojus, ar nesi alergiska kad ir tam paciam medui
Papildyta:
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 12, 23:12)
Susirasiau online su kosnultante ju, tai sake, kad 30dol. shippingas. Daugiau nei mano preke
o kodel per tarpininke neuzsisakai?
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 13, 08:38)
Ai rimtai Visai jas buvau pamirsus
Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2010 08 12, 23:35)
3. Sudėtis, kurią įdėjote tai labai gera Ph irgi idealus- 3.5
Jokia BHA priemonė stebuklingai neveiks, tai nėra panacėja... Ji tik padeda odai valytis, ir tikrai nėra akivaizdaus pagerėjimo iškart. Tiesiog ilgai naudojant po truputį poros vis mažiau kemšasi ir oda pasidaro švaresnė, lengviau visą brudą išspausti (kalbu apie inkštyrus).
Aciu. Jau naudoju ji vakarais, ziuresiu kaip bus po ilgesnio naudojimo Kazkada ji naudojau tai patiko, bet dabar uzmirsau ji
O kaip sveitikliai su BHA, ar jie veiksmingi?
Mano oda per pastaruosius metus taaaip pasitaisė, kad tik vienas kitas spuogelis išdygsta ir tai per PMS. Nustojau naudoti pudras veidui, dabar taip gera kai oda kvėpuoja. Nežinau, kas padėjo, bet gal veido valymas rūgštimis ir VISIŠKAS saldumynų atsisakymas Žodžiu, linkstu į sveiką gyvenimo būdą, tai ir oda tvarkosi. O jau maniau, kad mano veido oda beviltiška.