QUOTE(Meskala @ 2010 08 12, 14:31)
smalsu, kaip tu nustatei, kad tai nuo biodermos spuogiukai? atskirai pavartojai abu kremukus, ar kaip? kaip atsiliepimai apie zeniac lp?
nes tas AKN iš mėginuko man visai normalus atrodė, tik kad rodos palikdavo nemėgstamą lipnumą, niekaip neveikė mano inkštirų...nors ir nenusausindavo, oda ryte nebūdavo išmušta riebalais... apskritai bioderma man nelabai limpa
aš turėjau Biodermos AI, abu valomuosius vandenis, tiek riebiai odai, tiek sausai. Ir visos priemonėm man sukeldavo alergiją, raudonom dėmėm išmušdavo, sudirgindavo, apie spuogų gydymą išvis kalbos negali būt
nepadėjo anei kiek.
AKN nebandžius.
sesuo AI irgi naudojo ir vandenį riebiai odai naudojo. Tos pačios reakcijos, tik spuogelių kai prikeldavo nuo AI
Riebalavimosi problemos vanduo irgi nesutvarkė, nors parašyta, kad reguliuoja riebalų išsiskyrimą.
Zeniac LP labai patinka. Pirmom dienom odą išsausino, pasilupo gerokai, o dbr nebesilupa. Aš tepu tik kaktą ir smakrą, nes ten pridygę buvo, gal oda nusiplonino po Zeniac ir iškėlė giliau pasislėpusius. Ir man spuogas nebesubręsta, atrodo kyla, kyla, paskui lieka raudona dėmė, aš nuo jos odą nulupinėju, kai jau turiu už ko užkabint, kad nulupčiau
ir man labai gražiai traukias spuogai, dėmės. Miniuką jau antrą savaitę naudoju