Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos pirežiūra, 12 tema

QUOTE(atira01 @ 2010 08 11, 21:00)
aciu himalaja uz atsakymus  smile.gif

o kaip sitas?
http://www.sveikas.l...akne-bp-5-9125/

jis turi to benzoilo 2,5%  unsure.gif

Šį turėjau gal kokius 5 kartus jeigu ne daugiau. Šiaip man tikrai antras dalykas po DUAC kuris padėjo. Minusas, kad pradžioje per daug odą dirgina ir visus rankšluosčius ir patalyne blukina, ta prasme dėmėm taip nušviesina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 08 11, 21:00)
aciu himalaja uz atsakymus  smile.gif

o kaip sitas?
http://www.sveikas.l...akne-bp-5-9125/

jis turi to benzoilo 2,5%  unsure.gif

as naudoju,tepu ant spuogu, veiksmingas,tik sausina labai.
Atsakyti
Bet kokia benzoilo peroksido priemonė sausina... Dėl to reiktų nuo 2.5% pradėt, o ten 5%.
A kas ten tam Akne BP5 be benzoilo peroksido yra, gal kas nurašytų sudėtį ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 11 rugpjūčio 2010 - 22:07
QUOTE(himalaia @ 2010 08 11, 23:06)
Bet kokia benzoilo peroksido priemonė sausina... Dėl to reiktų nuo 2.5% pradėt, o ten 5%.
A kas ten tam Akne BP5 be benzoilo peroksido yra, gal kas nurašytų sudėtį ax.gif

Macrogoli stearas, paraffinum liquidum, dimeticonum, natrii edetas, aqua purificata.
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 08 11, 00:57)
tepu AKN jau pora savaiciu, ant spuogu AI, iki tol naudojau zeniac LP, bet kazkaip vis lenda man tokie smulkus spuogiuksciai baltom virsunelem, kaip galima ju atsikratyt?  blink.gif

nemanai, kad nuo Biodermos? ax.gif
nes man Bioderma visai spuogų negydė, tik naujus atrodo kėlė doh.gif kažkuris iš kremų netinka, tik atsirink kuris
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 08 11, 16:46)
Macrogoli stearas, paraffinum liquidum, dimeticonum, natrii edetas, aqua purificata.

Dėkui.
Tai visai nekalta bazė, rieboka, bet kartu ir sudrėkins, reiškia. Neblogai visai.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 08 12, 00:12)
nemanai, kad nuo Biodermos?  ax.gif
nes man Bioderma visai spuogų negydė, tik naujus atrodo kėlė  doh.gif kažkuris iš kremų netinka, tik atsirink kuris

smalsu, kaip tu nustatei, kad tai nuo biodermos spuogiukai? atskirai pavartojai abu kremukus, ar kaip? kaip atsiliepimai apie zeniac lp?
nes tas AKN iš mėginuko man visai normalus atrodė, tik kad rodos palikdavo nemėgstamą lipnumą, niekaip neveikė mano inkštirų...nors ir nenusausindavo, oda ryte nebūdavo išmušta riebalais... apskritai bioderma man nelabai limpa sad.gif
Atsakyti
Kiek laiko galima naudoti Duac? Nors perskaičiau visą temą, bet apie šį vaistą vis vien kažkaip nlb suprantu doh.gif Koks jo veikimo principas? Reikia saugotis saulės? Ten rūgstys įeina ar kas? Būčiau labai dėkinga, jei kas man, tokiai nesusipratėlei paaiškintų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(welniūkštė @ 2010 08 12, 14:47)
Kiek laiko galima naudoti Duac? Nors perskaičiau visą temą, bet apie šį vaistą vis vien kažkaip nlb suprantu doh.gif  Koks jo veikimo principas? Reikia saugotis saulės? Ten rūgstys įeina ar kas? Būčiau labai dėkinga, jei kas man, tokiai nesusipratėlei paaiškintų  4u.gif

tai receptinis vaistas, benzoilo peroksidas +clindamycin, antibiotikai. Tepamas ant probleminių odos vietų. Saulės saugotis nereikia, kaip ir kiekvienas benzoilo peroksidas, gali sausinti, oda šerpetotis. Kadangi su antibiotikais, ilgiau kaip pusę metų nepatariu naudoti, reikia pertraukos.
apie Duac
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Vadinasi visą gyvenimą su pertraukom vaistus ir reikės naudot ir su ta nelemta liga kovot? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 08 12, 14:31)
smalsu, kaip tu nustatei, kad tai nuo biodermos spuogiukai? atskirai pavartojai abu kremukus, ar kaip? kaip atsiliepimai apie zeniac lp?
nes tas AKN iš mėginuko man visai normalus atrodė, tik kad rodos palikdavo nemėgstamą lipnumą, niekaip neveikė mano inkštirų...nors ir nenusausindavo, oda ryte nebūdavo išmušta riebalais... apskritai bioderma man nelabai limpa sad.gif

aš turėjau Biodermos AI, abu valomuosius vandenis, tiek riebiai odai, tiek sausai. Ir visos priemonėm man sukeldavo alergiją, raudonom dėmėm išmušdavo, sudirgindavo, apie spuogų gydymą išvis kalbos negali būt schmoll.gif nepadėjo anei kiek.
AKN nebandžius.
sesuo AI irgi naudojo ir vandenį riebiai odai naudojo. Tos pačios reakcijos, tik spuogelių kai prikeldavo nuo AI doh.gif
Riebalavimosi problemos vanduo irgi nesutvarkė, nors parašyta, kad reguliuoja riebalų išsiskyrimą.

Zeniac LP labai patinka. Pirmom dienom odą išsausino, pasilupo gerokai, o dbr nebesilupa. Aš tepu tik kaktą ir smakrą, nes ten pridygę buvo, gal oda nusiplonino po Zeniac ir iškėlė giliau pasislėpusius. Ir man spuogas nebesubręsta, atrodo kyla, kyla, paskui lieka raudona dėmė, aš nuo jos odą nulupinėju, kai jau turiu už ko užkabint, kad nulupčiau blush2.gif ir man labai gražiai traukias spuogai, dėmės. Miniuką jau antrą savaitę naudoju bigsmile.gif
Atsakyti
Man Bioderma AKN , labai tinka ir patinka, bet uz tai nuo AI labai spuogai kildavo. doh.gif
Atsakyti