Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos pirežiūra, 12 tema

QUOTE(Povila$ @ 2010 08 11, 03:11)
Aš tai jau antrą pakuote DUAC gelio naudoju smile.gif Jau spėjau pamiršti kas ir yra tie nuolatiniai skausmingi spuogai, visokie bėrimai, ir inkštirai. Vienas benzoilo peroksidas man taip tikrai nepadėdavo, kitaip tariant "iki pilnos laimės" nesidžiaugiau. Taigi darau išvadą, jog to klindometacino čia poveikis. Kažin kurį laiką galima naudoti šį gaminį? Gydytoja minėjo, kad po 2 mėn daryti pertrauką ir toliau vartoti. Tik įdomu man, ar čia tas nuolatinis antibiotiko vartojimas yra gerai...

ka dar be sios priemones naudoji?
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 08 11, 12:31)
ka dar be sios priemones naudoji?

Vakare: SebaMed prausimosi putos ir DUAC.
Ryte. SebaMed ir drėkinamasis kremas su apsauga ZIRH

Kaip ir viskas. smile.gif
Atsakyti
O tas DUAC receptinis?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 11, 13:09)
O tas DUAC receptinis?

Kai kam su receptu parduoda, kai kam be. Aš pirkau su. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 08 11, 13:52)
Vakare: SebaMed prausimosi putos ir DUAC.
Ryte. SebaMed ir drėkinamasis kremas su apsauga ZIRH

Kaip ir viskas. smile.gif

reikia ir man nusipirkti, nes tie spuogai negaliu gun_bandana.gif
Atsakyti
as dar va si dalyka daraus
http://love-eco.lt/blogas/?p=69
Atsakyti
Gal galėtumėte įdėti skinoren kremo, būtent to, kur gydo aknę, nuotrauką? Internete randu kelias skirtingai atrodančias pakuotes ir nežinau, kaip atrodo būtent tas, kur skirtas aknės gydymui.
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2010 08 11, 05:15)
Aš ir klausiu patarimo, ką toliau reikėtų naudoti. Jūs, motriškos, vistiek daugiau nusimanot.....

Man atrodo, aš jums jau porą sykių atsakiau smile.gif

QUOTE(atira01 @ 2010 08 11, 06:31)
reikia ir man nusipirkti, nes tie spuogai negaliu  gun_bandana.gif

Neskubėkit su antibiotikais, su jais visada spėsit. Be to, pas jus spuogų visai nedaug, tad neverta nuo antibiotikų gydymą pradėt.

QUOTE(atira01 @ 2010 08 11, 08:01)

Mano nuomone, ricinos ir alyvuogių aliejus jūs palikit sausaodėms. Valykit odą vandenyje tirpstančiais prausikliais. Riebiosios rūgštys, esančios aliejuose gali prisidėti prie užsikimšusių porų ir spuogų...
Jei jau norite naudoti aliejus, rinkitės bent jau tokius, kurie yra naudingi riebiai odai- pvz. jojoba, arbatmedis.

QUOTE(welniūkštė @ 2010 08 11, 09:22)
Gal galėtumėte įdėti skinoren kremo, būtent to, kur gydo aknę, nuotrauką? Internete randu kelias skirtingai atrodančias pakuotes ir nežinau, kaip atrodo būtent tas, kur skirtas aknės gydymui.

Kad skinoren tik aknei gydyti ir yra, kiek žinau. ax.gif Jūs ne į paveiksliuką, o į sudėtį žiūrėkit- pakuotė gali gi nuo šalies priklausyti... Sudėtyje turėtų būti azelaino rūgštis, 20%, berods.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 11 rugpjūčio 2010 - 15:52
atira01, jūsų AŽ dėžutė pilna, negaliu atsakyti...
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 08 11, 14:01)

as darydavau tokias kaukes su ricinu aliejum, paskui labai daznai isipildavau tiesiog i moli ricinu, bet man visiskai nepadejo schmoll.gif
Atsakyti
aciu himalaja uz atsakymus smile.gif

o kaip sitas?
http://www.sveikas.l...akne-bp-5-9125/

jis turi to benzoilo 2,5% unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 08 11, 14:00)

Iš pavadinimo atrodo, kad turi 5%, ne 2.5%. Sudėties nėra, negaliu pasakyti, ar geras tas Akne BP5.
Atsakyti