Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos pirežiūra, 12 tema

O is to rinkinuko drekinamasis kremas gerai drekina? Riebus ar lengvas?
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 08 10, 17:11)
O is to rinkinuko drekinamasis kremas gerai drekina? Riebus ar lengvas?

drekinimas neblogas,bet kai veidukas pradeda stipriai luptis.. lieka atplaiseliu..siaip jis lengvas mano riebiai odai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2010 08 10, 00:44)
Nakčiai pasitepiau, tai širyt atsikėliau sudirginta oda, skruostai peršti, paraudę, lyg maži rausvi spuogeliai prie vokų.

Apeikit akis kuo toliau su tuo Raso kremu- geliu.

QUOTE(Šilauogė* @ 2010 08 10, 04:29)
Mane sudomino acne.org ir ketinu uzsisakyti. Gal kas zino kaip ten su ju sudetim, neturi alkoholio?

Neturi.
QUOTE(Vasariss @ 2010 08 10, 06:08)
Skaičiau aš visus puslapius, bet nieko nesuprantu apie tuos AHA ir BHA ar kas ten tokie.... 4u.gif

Man atrodo, aš jau jums anksčiau aiškinau, kas ir kaip... AHA ir BHA yra rūgštys. Abi nusluoksniuoja raginį odos paviršių, padeda ląstelėms atsinaujinti- abi yra naudingos spuoguotai odai ar prevencijai. Tačiau BHA prasiskverbia per riebalus ir į poros vidų, padeda jai išsivalyti, ko pasekoje gali efektyviau pamažinti spuogus, inkštyrus, be to, ji turi ir antiuždegiminių savybių, tad esamus spuogus greičiau "nuramina".

Patarčiau jums nustoti kuriam laikui antibiotikus naudoti ir pažiūrėti, kaip oda reaguos. Pabandykit švelnesnes priemones- veido prausimą ir eksfolijavimą arba prausimą ir mažos koncentracijos benzoilo peroksidą, jei dar kažkiek turite spuogų.

acne.org priemonės yra labai paprastos, tačiau geros- švelnus prausiklis, 2.5% benzoilo peroksido priemonė ir drėkiklis. Realiai, viską galima rasti ir Lietuvoje, tik paieškoti reikia (dėl 2.5% benzoilo tik nesu tikra, kiek mačiau, yra didesnių koncentracijų, kurios labiau dirgina odą, tačiau nėra atitinkamai efektyvesnės).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 10 rugpjūčio 2010 - 18:16
QUOTE(himalaia @ 2010 08 10, 19:13)
Tačiau BHA prasiskverbia per riebalus ir į poros vidų, padeda jai išsivalyti

o kaip giliai praeina AHA ir koks poveikis?
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 10, 12:50)
o kaip giliai praeina AHA ir koks poveikis?

Tikrai jau daug kur rašiau apie AHA... Yra gi ir visa tema apie rūgštis.
AHA eksfolijuoja odos paviršių, padeda atsikratyti negyvų ląstelių ir paspatrina jų atsinaujinimą. Į poras neprasiskverbia. Padeda "atjauninti" saulės sužalotą odą, stiprios koncentracijos balina, nes odą nusluoksniuoja.
Prasiskverbia į gilesnius odos sluoksnius, stiprina kolageno ir elastino skaidulas, tad oda gali tapti stangresne. Kadangi keičia tai, kaip oda funkcionuoja, gali ją dirginti (dėl to naudojimo pradžioj dažnai jaučiasi dilgčiojimas).
Atsakyti
tepu AKN jau pora savaiciu, ant spuogu AI, iki tol naudojau zeniac LP, bet kazkaip vis lenda man tokie smulkus spuogiuksciai baltom virsunelem, kaip galima ju atsikratyt? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amellie: 10 rugpjūčio 2010 - 23:58
Aš tai jau antrą pakuote DUAC gelio naudoju smile.gif Jau spėjau pamiršti kas ir yra tie nuolatiniai skausmingi spuogai, visokie bėrimai, ir inkštirai. Vienas benzoilo peroksidas man taip tikrai nepadėdavo, kitaip tariant "iki pilnos laimės" nesidžiaugiau. Taigi darau išvadą, jog to klindometacino čia poveikis. Kažin kurį laiką galima naudoti šį gaminį? Gydytoja minėjo, kad po 2 mėn daryti pertrauką ir toliau vartoti. Tik įdomu man, ar čia tas nuolatinis antibiotiko vartojimas yra gerai...
Atsakyti
QUOTE(Gintut77 @ 2010 08 09, 22:22)
Zinoma mirksiukas.gif  Naudoju priemones du kart i diena t.y ryte ir vakare
Prausikli, gydomaji tepala jis yra su benzoyl peroxide 2.5% ir krema, pastarasis reikalingas labai nes veidukas  luposi stipriai .Nusiprausiu veida prausikliu tuomet tepu tepalu gydomuoju ir susigerus uztepu krema.. nu ka daugiau komentuoti nelabai zinau.. puslapi ju galima placiau paskaitineti apie tuos produktus... 4u.gif

Luposi veidukas? idomu nuo ko o pas tave riebi odyte? smile.gif pas mane oda atrodo tokia stora ir riebi kad neisivaziduoju kaip gali luptis biggrin.gif ir dar jeigu kaip minejo Himalaia kad priemones is acne.org yra svelnios..
Atsakyti
QUOTE(brunete07 @ 2010 08 11, 04:21)
Luposi veidukas? idomu nuo ko o pas tave riebi odyte? smile.gif  pas mane oda atrodo tokia stora ir riebi kad neisivaziduoju kaip gali luptis biggrin.gif  ir dar jeigu kaip minejo Himalaia kad priemones is acne.org yra svelnios..

hmm as nesu eksperte.. nzn ten tu visu esanciu sudetyje dalyku ir pan.. taip tos priemones svelnios taciau tokia gydymo eiga pagal tas priemones.. veidas nusilupa..nusisluoksniuoja...kartu spuogai sudziusta..ir kazinau jie pradingo man... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintut77 @ 2010 08 11, 09:19)
hmm as nesu eksperte.. nzn ten tu visu esanciu sudetyje dalyku ir pan.. taip tos priemones svelnios taciau tokia gydymo eiga pagal tas priemones.. veidas nusilupa..nusisluoksniuoja...kartu spuogai sudziusta..ir kazinau jie pradingo man... rolleyes.gif

Bet ne visada ir ne visiems lupasi oda. Kiek dariau valymų kosmetikos salone su rūgštimis, ir kiek naudojau rūgštinę kosmetiką pati, man niekad akivaizdžiai nesilupo. Aišku, dar priklauso nuo odos tipo ir rūgščių procento. Jei mano oda jautri, plona, tai , matomai, ir procentą mažesnį parinko.
Atsakyti
QUOTE(brunete07 @ 2010 08 11, 04:21)
Luposi veidukas? idomu nuo ko o pas tave riebi odyte? smile.gif  pas mane oda atrodo tokia stora ir riebi kad neisivaziduoju kaip gali luptis biggrin.gif  ir dar jeigu kaip minejo Himalaia kad priemones is acne.org yra svelnios..

nuo benzoilo peroksido luposi veidas. apskritai jei žmogus nėra vartojęs anksčiau BP, beveik 100 proc. tikėtina, kad raus, šerpetos, lupsis veidas. tačiau paskui oda pripranta, nebesilupa, neretai prireikia didesnės koncentracijos BP. nieko čia baisaus :] gydymas yra gydymas, ne koks nors cackinimas. tas odos šerpetas galima nuvalyti su AHA rūgštimi (ten pat acne.org mačiau ).
Papildyta:
QUOTE(Vasariss @ 2010 08 10, 13:08)
Sveikos. Baiginėju aš dabar savo Imex, ir galvoju ar pirkti dar vieną. Veidas atrodo normaliai, nelabai pasikeitęs nuo praeitų foto.

Skaičiau aš visus puslapius, bet nieko nesuprantu apie tuos AHA ir BHA ar kas ten tokie.... 4u.gif

hey vasariss :DDDD klupt už varčių ir vėl iš pradžių?biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 11 rugpjūčio 2010 - 10:18
QUOTE(Meskala @ 2010 08 11, 11:19)
hey vasariss :DDDD klupt už varčių ir vėl iš pradžių?biggrin.gif

Na nee, bet juk nevartosiu aš antibiotikų visą gyvenimą. Ar manai, kad toliau jokių priemonių neturėčiau naudoti? Aš ir klausiu patarimo, ką toliau reikėtų naudoti. Jūs, motriškos, vistiek daugiau nusimanot.....
Atsakyti