Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos pirežiūra, 12 tema

QUOTE(Vai2lka @ 2010 08 04, 20:18)
kad netepiau, viska dariau kaip iprastai, gal kokiu vitaminu trukumas ar kas.. tikiuos labai kad man neuzsibus jie  unsure.gif

Pamenu man buvo nuo kazkokio blakstienu kondicionieriaus ant virsutinio voko. Nezinau ar jums taspats, bet dvi dienas kankinaus ir dares vis blogiau, akis uztino, bet paskui isilasinau i aki laseliu su antibiotikais ir patepiau dar plius ta guzeli siais lasiukais ir praejo po vienos nakties viskas. Gal rasit kur tokiu lasiuku, manieji kazkokie rusiski smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 05, 00:01)
Pamenu man buvo nuo kazkokio blakstienu kondicionieriaus ant virsutinio voko. Nezinau ar jums taspats, bet dvi dienas kankinaus ir dares vis blogiau, akis uztino, bet paskui isilasinau i aki laseliu su antibiotikais ir patepiau dar plius ta guzeli siais lasiukais ir praejo po vienos nakties viskas. Gal rasit kur tokiu lasiuku, manieji kazkokie rusiski  smile.gif

tai jum gal miezis buvo, man tai po akim tie guziukai, bet vienas jau lyg sumazejo, tepiau jodu, tai tikiuos ir antras greitu laiku dings..
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2010 08 04, 17:42)
Man rekomandavo gerti Dermavit ( firma Bional), nes jie neva kažkokie augaliniai, tai aš juos sąžiningai tris mėnesiu gėriau, poveikis buvo ( ypač plaukams  lotuliukas.gif ), bet ir oda man asmeniškai pasitvarkė, todėl vitaminus geriu sistemingai - tris menėsius geriu, paskui mėnesio pertrauka.

merginos, o jus geriat kokius nors vitaminus ar dar kazka del odos?

as geriu del odos nakvisu alieju kapsulese,,,jau koks puse metu.
ir dabar pradejau naudoti zaliaji moli, geriu maza kieki-kad organizmas valytusi ......
tikiuosi kad besivalydamas, mazins spuogus:)
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 04, 15:04)
Man greit spuogus nudžiovina Anna Lotan Herbal Drying Lotion. Jei iškart užsiimsi, pasitepliosi ne vieną kartą, yra dar laiko, tikrai turėtų padėti.
O ir kaina jo ne kosminė, 36 Lt 20 ml kainuoja. Galima tepti ir po krempudra, jis pats tai su spalva.

universiteto vaistinėje 30ml apie 9lt su centais jis kainuoja tongue.gif o veiksmingumas tikrai tas pats jo, tik kad pakuotė neorginali, o paprastame vaistiniame buteliuke jis. smile.gif
ir šiaip tikrai neblogas dalykas, greit spuoga nudžiovina thumbup.gif bet būna kad dar nudžiovinus jį, man ilgokai išlieka iškilimas spuogo ant veido doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hoyden: 05 rugpjūčio 2010 - 11:28
QUOTE(hoyden @ 2010 08 05, 12:26)
universiteto vaistinėje 30ml apie 9lt su centais jis kainuoja  tongue.gif  o veiksmingumas tikrai tas pats jo, tik kad pakuotė neorginali, o paprastame vaistiniame buteliuke jis.  smile.gif
ir šiaip tikrai neblogas dalykas, greit spuoga nudžiovina  thumbup.gif  bet būna kad dar nudžiovinus jį, man ilgokai išlieka iškilimas spuogo ant veido  doh.gif

O tai čia tikrai tas pats, kad kaina skiriasi taip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 05, 12:32)
O tai čia tikrai tas pats, kad kaina skiriasi taip? smile.gif

tas pats tikrai, ta pati sugihara iš VU vaistinės pirko kažkokius produktus ana lotan prieš mane, matyt baigėsi jų ir reikėjo staigiai. nes šiaip vu gauna didelėje talpoje priemones ir išpilsto. tas pačias didelės talpos priemonės naudoja sugiharos kosmetologės. o šiaip ir pati klausiau ten kodėl taip kaina skiriasi gal ne tas pats ir pan, tai mane sugiharoje patikslino kad tikrai tas pats ir kaina skiriasi dėl išpilstymo, pakuotės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 04, 23:26)
Visai buvau pamirsus, kad turiu arbatmedzio ea, reikes pabandyti, gal suveiks  g.gif  nervas ima, kodel taip ne laiku  doh.gif  gumbas didziausias  doh.gif

Geriausias vaistas tokiems spuogams ,,Acnofan" ( apie dvylika Lt.)jis ir su arbatmedžiu ir su cinku, spuogas po paros jau būna suslūges, ir kas svarbiausia nenudegina odos, nelieka raudonos dėmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2010 08 05, 12:38)
Geriausias vaistas tokiems spuogams ,,Acnofan" ( apie dvylika Lt.)jis ir su arbatmedžiu ir su cinku, spuogas po paros jau būna suslūges, ir kas svarbiausia nenudegina odos, nelieka raudonos dėmės mirksiukas.gif

Man asmeniskai acnofanas nieko nepadeda. g.gif
Atsakyti
As ant spuogu tepdavau cinko suplaktine.
bet pribaigiau. nepasakycia kad l gelbejo,,,po kelias d tepdavau ant spuogu.

dabar naudoju Sebamed anti-pimpel gel.
http://www.sebamed.c...php?id=2279&L=1

bet irgi nelabai juo patenkinta...velgi 2-4 d tepu su juo .......

aplamai-nelabai pakuote man patinka. nezinau kiek liko gelio viduje----spaudineju, spaudineju, kol isspaudziu,,,kita karta ir labai daug issoka gelio--per daug..

ir mastau, ka cia reikes isbandyti kai pasibaigs sitas.....
Atsakyti
aš tai pasidalinsiu savo patirtimi..turiu jau gal kokius 5m problematišką odą atsirasdavo daug spuogų, vartojau visokius prausiklius tonikus kremus niekas negelbėjo unsure.gif bet pakako savaitę be makiažo pabūti, nes sirgau, ir ryte bei vakare skrupulingai valyti odą ir visos problemos dingo clap.gif oda kaip nauja atrodo rolleyes.gif dabar net nenoriu nieko ant veiduko teptis, taip faina kai oda švari jaučiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniete @ 2010 08 05, 14:09)
aš tai pasidalinsiu savo patirtimi..turiu jau gal kokius 5m problematišką odą atsirasdavo daug spuogų, vartojau visokius prausiklius tonikus kremus niekas negelbėjo unsure.gif bet pakako savaitę be makiažo pabūti, nes sirgau, ir ryte bei vakare skrupulingai valyti odą ir visos problemos dingo clap.gif oda kaip nauja atrodo rolleyes.gif dabar net nenoriu nieko ant veiduko teptis, taip faina kai oda švari jaučiasi smile.gif

Remiantis tokia logika aš gražuolė turėčiau būti tongue.gif Nes krempudrą (ir skaitalus bei pan.) naudoju tikrai retai.
Konkrečiai tavo atveju matyt tavo naudojamos makiažo priemonės buvo tau netinkančios (kemšančios poras ar alergizuojančios. dirginančios). O netikti juk gali ir pačių geriausių firmų.
Bet esmė ta, kad kas turi probleminę linkusią į spuogus odą, tokia ji ir bus ar su makiažo priemonėmis, ar be jų.
Atsakyti
žinau aš tokį dalyką. kai rimčiau sirgdavau, organizmas kažkaip sumažindavo riebalų gamybą smile.gif to pasekmė - mažiau spuogų, inkštirų ir t.t. Oda tapdavo netgi ne mišri, o normali.
žodžiu, užsiimdavo rimtų bacilų žudymu, o ne cackinimuisi su Propionicum acne bacterium smile.gif)
kita vertus... gal tai ugnietei ženklas, kad naudojo prastą kosmetiką?
Atsakyti