Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos pirežiūra, 12 tema

QUOTE(Meskala @ 2010 08 04, 15:12)
ir man buvo paaky iškilęs toks velnias sykį. Nieko nedariau - ir tu nedaryk nieko, kol nepribręs. Man gal tris savaites toks bjaurybė kūpsojo, kol pradėjo slūgti. Paakių oda tokia gležna, ir nieko ten neprispaudysi. Kentėk sad.gif tepk dezinfekciniais tepalais, pvz benzoilo peroksidu (pamėgink ir Annos Lotan drying), džiovink.

o idomu su jodu negalima patept, as tai ji isivaizduoju kaip miezis kazkoks, tai miezi su jodu patepdavau ir kita diena nelikdavo, gal ir sitiem suveiktu.. g.gif
turiu tik zeniac lp, daugiau is priemoniu nuo spuogu neturiu nieko..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 04, 14:50)
O su kuo būtų galima greitai nudeginti ar ką nors padaryti su spuogu? Šeštadienį vestuvės draugės, kaip tyčia ant smakto gumbas darosi, galvoju gal greitai įmanoma ką nors su juo padaryti  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

man gerai padeda tokaiis atvejais - Differin arba tea tree bet koks
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 04, 15:04)
Man pačiai arbatmedis tai nelabai padeda. Be to, pasidariau jam, matyt alergiška (akys raudonuoja, jei ant veido tepu).
Man greit spuogus nudžiovina Anna Lotan Herbal Drying Lotion. Jei iškart užsiimsi, pasitepliosi ne vieną kartą, yra dar laiko, tikrai turėtų padėti.
O ir kaina jo ne kosminė, 36 Lt 20 ml kainuoja. Galima tepti ir po krempudra, jis pats tai su spalva.

jis dziovina spuogus? ar dar kokia funkcija atlieka? o kokia spalva? kuno?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 08 04, 14:28)
jis dziovina spuogus? ar dar kokia funkcija atlieka? o kokia spalva? kuno?

Džiovina ir gydo.
Rašo: nealkoholinis losjonas, pasižymintis antibakteriniu sausinamuoju poveikiu. Skirtas spuoguotai veido ir kūno odfai.
Aš jį tepu tik ant spuogų (prieš tai būtina suplakti).
Spalva tai nėra tamsi, kūno gal. Na kad užmaskuotų spuogą šiek tiek. Bet jei be krempudros eiti, tai tie pamaskavimai labai matysis. Pati kadangi nenaudoju krempudros, pasitaškuoju juo spuogus tik prieš miegą.
O jei krempudrą ant viršaus tepsi, gali ir ryte juo pasitepti, tada džiovins ir dienos bėgyje.
Atsakyti
Turėjau ir aš tokį gumbą nemažą paakį, tai man kosmetologė jį kažkaip ištraukė..O jokie kremai nepadėjo arba veikė labai lėtai.

Būtų labai įdomu sužinot mišrios odos kremo Benexere sudėtį.Nerandu internete,o kosmetologė man iš didelio indo į mažiuką įpila ir nėra ten parašyta..

Šiaip kam esu dėkinga kovojant su riebia oda, kylančiais spuogais tai tik veido valymam su rūgštimis.
O šiandien dariausi giluminį veido drėkinimą, tai išvis tokia maloni oda smile.gif

man labai gerai padeda kovot su atsiradusiais spuogeliais M-120 seborsysteme. jau esu minėjus. Bet išties padeda atsikratyt greit kokio kylančio spuogo :}
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 08 04, 15:54)
O šiandien dariausi giluminį veido drėkinimą, tai išvis tokia maloni oda smile.gif

kas per procedura, jau kaip gerai skamba wub.gif
Atsakyti
[quote=~VEGA~,2010 08 02, 16:30]
[quote=kamarele,2010 08 02, 13:44]
Mano kosmetologė dirba su brangia kosmetika - aš jos nusipirkti tiesiog negaliu sau leisti, bet ji man patarė kokius vitaminus vartoti, kokias priemones galėčiau vaistinėj nusipirkti, kaip elemantariai odą prižiūrėti - ir rezultatai matomi smile.gif
[quote]

O Kokius vitaminus, ir kokias priemones pasiule naudoti, kaip oda priziureti liepe?
dekui
[/quote]

Man rekomandavo gerti Dermavit ( firma Bional), nes jie neva kažkokie augaliniai, tai aš juos sąžiningai tris mėnesiu gėriau, poveikis buvo ( ypač plaukams lotuliukas.gif ), bet ir oda man asmeniškai pasitvarkė, todėl vitaminus geriu sistemingai - tris menėsius geriu, paskui mėnesio pertrauka. Priežiūra tai paprasta - jau kelis metus naudoju Biodermos priemones veidui - valomąjį vandenį jautriai odai ( Sensibo H2O), drėkinamąjį kremą dehidratuotai odai Sebium Hydra, o vasarą, kai lauke šilta naudoju Sebium Mat, taip pat kartą per savaitę naudoju Sebium linijos šveitiklį. Tai va man tokias priemones pasiūlė kosmetologė, tik iš pradžių vietoj valomojo vandens bendžiau Sebium prausiklį, bet man labai sausino odą pats plovimas vandeniu, todėl naudoju Sensibio valomąjį vandenį ( yra ir Sebium linijos valomasis vanduo, bet man jis irgi per daug sausina, bet jeigu oda tikrai riebi tai jis manau tiktų). O šiaip be priežiūros aišku, kaip ir kiekviena kosmetologė greižtai uždraudė spaudymus, krapštymus, apskritai bereikalingus veido lietimus ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 04, 16:08)
Aha, Universiteto vaistinėje, manau, jo tikrai turėtų būti. Ir pabandymui nedidelis kiekis. Pati išbandžiau,  patiko thumbup.gif , ir jau užbaiginėju pilną pakuotę. Manau, pirksiu ir vėl.

cia nuo spuogu ?
Atsakyti
QUOTE(cosmmo @ 2010 08 04, 16:42)
cia nuo spuogu ?

Taip, juk parašiau mirksiukas.gif
Spuogams (jau susiformavusiems) gydyti.
Atsakyti
QUOTE(cosmmo @ 2010 08 04, 06:52)
tai kaip supratau tie SPF labai uzkemsa poras ?

Nebūtinai.
QUOTE(Vai2lka @ 2010 08 04, 08:07)
gal kas susiduret su skauduliu po akimi? uzaugo du tokie kieti skauduliukai paaky ir nezinau kaip su jais kovoti nes labai plona ir jautri oda toje vietoje, bandziau truputi paspausti bet nieko neiseina jie tokie kieti o ir labai jautri vieta, nezinau nei ka tept nei ka daryt, jau trecia diena ir nieko man jie nemazeja  doh.gif

Gal kremus su SPF po akim pastaruoju metu tepėtės? Man vieną sykį po SPF 50 kremo ant viršutinio voko guzas išdygo. Nieko nedariau, nes vengiu bet kokių aštrių priemonių aplink akis, tai praėjo gal tik po mėnesio- pusantro. Tik BHA geliu labai atsargiai retkarčiais patepdavau.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 08 04, 20:11)
Nebūtinai.

Gal kremus su SPF po akim pastaruoju metu tepėtės? Man vieną sykį po SPF 50 kremo ant viršutinio voko guzas išdygo. Nieko nedariau, nes vengiu bet kokių aštrių priemonių aplink akis, tai praėjo gal tik po mėnesio- pusantro. Tik BHA geliu labai atsargiai retkarčiais patepdavau.

kad netepiau, viska dariau kaip iprastai, gal kokiu vitaminu trukumas ar kas.. tikiuos labai kad man neuzsibus jie unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 04, 16:33)
kas per procedura, jau kaip gerai skamba wub.gif

vadinasi eletrolizė .tiksliai nežinau visko,ką darė. tepė daug įvairių kremų, masažavo, truputį pašveitė.Tada su kažkokiu aparatu masažavo veidą.Nežinau,aks tai tiksliai per aparatas, bet tuo metu jaučiau burnoj metalo skonį .Jei gerai supratau, tai giluminis odos drėkinimas pasiekiant gilesnius odos sluoksnius veikiant tam aparatui. O tada kaukytės paakiam ir visai odai. išėjau visa tokia švytinti atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 08 04, 15:00)
benzoilo peroksidas, BHA/AHA (pvz geras "spuogmušis" bent jau man - rasos probleminei odai gelis spuogams su 2% BHA ir 5% AHA), tea tree oil; ir svarbiausia - - stipriai masažuok, kad ir kaip skaudėtų smile.gif suaktyvinta kraujotaka padės tą zarazą nunaikinti smile.gif

Visai buvau pamirsus, kad turiu arbatmedzio ea, reikes pabandyti, gal suveiks g.gif nervas ima, kodel taip ne laiku doh.gif gumbas didziausias doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskala @ 2010 08 04, 15:06)
tiksliai, o dar prisiminiau, kad drauge Annos Lotan pilstomų produktų nusipirkdavo Universiteto vaistinėje smile.gif pigiau, ir kiekį gali pasirinkti.

O, aciu, pabandysiu ryt gal uzbegti i vaistine, nusipirkciau nedideli koki kieki pradziai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 04, 15:36)
Džiovina ir gydo.
Rašo: nealkoholinis losjonas, pasižymintis antibakteriniu sausinamuoju poveikiu. Skirtas spuoguotai veido ir kūno odfai.
Aš jį tepu tik ant spuogų (prieš tai būtina suplakti).
Spalva tai nėra tamsi, kūno gal. Na kad užmaskuotų spuogą  šiek tiek. Bet jei be krempudros eiti, tai tie pamaskavimai labai matysis. Pati kadangi nenaudoju krempudros, pasitaškuoju juo spuogus tik prieš miegą.
O jei krempudrą ant viršaus tepsi, gali ir ryte juo pasitepti, tada džiovins ir dienos bėgyje.

Nu tikrai uzsimaniau isbandyti.
O Kauno gatveje kur Odos ligu tas dispanseris, ten kaip suprantu irgi VU vaistines padalinys skaitosi, gal ten butu g.gif
Atsakyti