Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos pirežiūra, 12 tema

QUOTE(Puk @ 2010 08 03, 22:47)
Drėkinti reikia labai lengvais kremais, tinkančiais mišriai, riebiai odai, o geriausia žele konsistensijos, serumais, nes jie lengvesni. Nuo drėgmės spuogai nekyla, kyla tik nuo netinkamų drėkiklių mirksiukas.gif

Nu man labai aktualu, gal galima pavyzdziu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Matuke~ @ 2010 08 04, 08:43)
Nu man labai aktualu, gal galima pavyzdziu? 4u.gif

user posted image
user posted image - želė paakiams stangrinamoji, su dumbliais; naudoju ir visam veidui, kartu su serumu; labai patinka smile.gif
user posted image - šito nebandžiau, bet norisi išmėginti, aprašymas geras; bet ir kaina trigubai didesnė nei Rasos serumo smile.gif

bet čia tiesiog lengviausios konsistencijos skysti serumai. Be SPF.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 04 rugpjūčio 2010 - 12:23
tai kaip supratau tie SPF labai uzkemsa poras ?
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 08 04, 13:19)
user posted image
user posted image - želė paakiams stangrinamoji, su dumbliais; naudoju ir visam veidui, kartu su serumu; labai patinka smile.gif
user posted image - šito nebandžiau, bet norisi išmėginti, aprašymas geras; bet ir kaina trigubai didesnė nei Rasos serumo smile.gif

bet čia tiesiog lengviausios konsistencijos skysti serumai. Be SPF.

aciu 4u.gif
Atsakyti
O su kuo būtų galima greitai nudeginti ar ką nors padaryti su spuogu? Šeštadienį vestuvės draugės, kaip tyčia ant smakto gumbas darosi, galvoju gal greitai įmanoma ką nors su juo padaryti doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
benzoilo peroksidas, BHA/AHA (pvz geras "spuogmušis" bent jau man - rasos probleminei odai gelis spuogams su 2% BHA ir 5% AHA), tea tree oil; ir svarbiausia - - stipriai masažuok, kad ir kaip skaudėtų smile.gif suaktyvinta kraujotaka padės tą zarazą nunaikinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 04, 13:50)
O su kuo būtų galima greitai nudeginti ar ką nors padaryti su spuogu? Šeštadienį vestuvės draugės, kaip tyčia ant smakto gumbas darosi, galvoju gal greitai įmanoma ką nors su juo padaryti  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Man pačiai arbatmedis tai nelabai padeda. Be to, pasidariau jam, matyt alergiška (akys raudonuoja, jei ant veido tepu).
Man greit spuogus nudžiovina Anna Lotan Herbal Drying Lotion. Jei iškart užsiimsi, pasitepliosi ne vieną kartą, yra dar laiko, tikrai turėtų padėti.
O ir kaina jo ne kosminė, 36 Lt 20 ml kainuoja. Galima tepti ir po krempudra, jis pats tai su spalva.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 04, 15:04)
Man pačiai arbatmedis tai nelabai padeda. Be to, pasidariau jam, matyt alergiška (akys raudonuoja, jei ant veido tepu).
Man greit spuogus nudžiovina Anna Lotan Herbal Drying Lotion. Jei iškart užsiimsi, pasitepliosi ne vieną kartą, yra dar laiko, tikrai turėtų padėti.
O ir kaina jo ne kosminė, 36 Lt 20 ml kainuoja. Galima tepti ir po krempudra, jis pats tai su spalva.

tiksliai, o dar prisiminiau, kad drauge Annos Lotan pilstomų produktų nusipirkdavo Universiteto vaistinėje smile.gif pigiau, ir kiekį gali pasirinkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 04 rugpjūčio 2010 - 14:06
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 04, 14:50)
O su kuo būtų galima greitai nudeginti ar ką nors padaryti su spuogu? Šeštadienį vestuvės draugės, kaip tyčia ant smakto gumbas darosi, galvoju gal greitai įmanoma ką nors su juo padaryti  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Arbatmedžio ea, ''Baneocin'' tepalas 4u.gif
Atsakyti
gal kas susiduret su skauduliu po akimi? uzaugo du tokie kieti skauduliukai paaky ir nezinau kaip su jais kovoti nes labai plona ir jautri oda toje vietoje, bandziau truputi paspausti bet nieko neiseina jie tokie kieti o ir labai jautri vieta, nezinau nei ka tept nei ka daryt, jau trecia diena ir nieko man jie nemazeja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 08 04, 14:06)
tiksliai, o dar prisiminiau, kad drauge Annos Lotan pilstomų produktų nusipirkdavo Universiteto vaistinėje smile.gif pigiau, ir kiekį gali pasirinkti.

Aha, Universiteto vaistinėje, manau, jo tikrai turėtų būti. Ir pabandymui nedidelis kiekis. Pati išbandžiau, patiko thumbup.gif , ir jau užbaiginėju pilną pakuotę. Manau, pirksiu ir vėl.
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 08 04, 15:07)
gal kas susiduret su skauduliu po akimi? uzaugo du tokie kieti skauduliukai paaky ir nezinau kaip su jais kovoti nes labai plona ir jautri oda toje vietoje, bandziau truputi paspausti bet nieko neiseina jie tokie kieti o ir labai jautri vieta, nezinau nei ka tept nei ka daryt, jau trecia diena ir nieko man jie nemazeja  doh.gif

ir man buvo paaky iškilęs toks velnias sykį. Nieko nedariau - ir tu nedaryk nieko, kol nepribręs. Man gal tris savaites toks bjaurybė kūpsojo, kol pradėjo slūgti. Paakių oda tokia gležna, ir nieko ten neprispaudysi. Kentėk sad.gif tepk dezinfekciniais tepalais, pvz benzoilo peroksidu (pamėgink ir Annos Lotan drying), džiovink.
Atsakyti