Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos pirežiūra, 12 tema

Vat as ir galvoju ar labai blogai jei per tokius karscius nenaudoti tuomet is viso apsaugos nuo saules su akne ir rozine? Nes ziuriu dabar bandau gydytis su vaisatais, o netinkamas apsauginis viska tik smarkiai pablogina.
Rudeniui ketinu issirinkti kr. pudra su apsauga nuo saules, bet negaliu nueiti issirinkti del plaukiancio nuo karscio ir riebalu veido. Zodziu gaunasi uzdaras ratas...
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 08 02, 15:16)
aš turiu La Roche-posay Hydraphase Xl Spf 15 Intensive Rehydration, galvojau tiks tepant Zeniac LP (gavau mėginuką  clap.gif ), bet ar tai sutapimas, bet tepant LRP atsirado tokie mažyčiai pūliningi spuogeliai sad.gif
o jau buvau apsigydžius veidą  doh.gif
dabar paieškose drėkinančio kremo, nes LRP drėkinantis su apsauga, bet bijau tept sad.gif

Aš naudoju dienai Neuostrata Oil-Free Lotion SPF 15. Man porų nekemša, tinka jis. Na bet iš kitos pusės nereiškia, kad būtinai ir kitoms tiks.
Tik va bėda, jo mėginėlių tai berods nebūna.
Iš Noreva-Led kažkokį mėginėlš apsauginio su didele SPF buvau išsiprašiusi. Tik nebuvo poreikio, tai taip ir nebandžiau dar jo.
Apie Bioderma Photoderm seriją, kiek pasiskaitinėjau, radau ir aš negerų atsiliepimų. Nors pagal gamintojų aprašymus ji mane labai sudomino. Bet mėginėlių tos serijos berods vistiek nėra, o jos produktai tai nepigūs.
Atsakyti
ahem... kai isbaigsiu serumą, mėginsiu Ingėnuko
1. Neostrata Oil-Free Lotion SPF 15

arba
2. Hydra+ by RoC® Hydra Bio Active Moisturising Cream SPF15 (Combination Skin) čia
labai jau viliojantis aprašymas ir nepikti ingredientai smile.gif)
Ingredients:
Aqua, Cyclopentasiloxane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Glycerin, Butylene Glycol, Tridecyl Salicylate, Hydrated Silica, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Potassium Cetyl Phosphate, Helianthus Annuus Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Styrene/Acrylates Copolymer, Hydroxyethyl Urea, Panthenol, Bisabolol, Copper Gluconate, Zinc Gluconate, Magnesium Aspartate, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Propylene Glycol,Ammonium Laccate, Isohexadecane, Ammonium PoIyacrylate, Acrylates Copolymer, Behenyl Alcohol, Dimethicone Crosspolymer, Carbomer, Pentylene Glycol, Sorbitan Oleate, PEG-40 Castor Oil, Linseed Acid, Sodium Dodecylbenzenesulfonate, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide.Tocopherol, BHT, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Parfum.

arba...
3. AVON Clearskin® Professional Oil Free Lotion SPF 15
ACTIVE INGREDIENTS:
OCTINOXATE 7.1179%
OCTISALATE 4.5000%
OXYBENZONE 3.0000%
AVOBENZONE 2.5000%

WATER/EAU,PROPYLENE GLYCOL, C12-15 ALKYL BENZOATE, DIMETHICONE,
GLYCERYL STEARATE, THIODIPROPIONIC ACID, RETINYL PALMITATE, TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM EXTRACT, SACCHAROMYCES/ZINC FERMENT, GLYCOLIC ACID, SALICYLIC ACID, PYRIDOXINE HCL, TOCOPHEROL, PALMITOYL OLIGOPEPTIDE, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, GLYCERIN, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SILICA, ISOHEXADECANE, ACRYLATES CROSSPOLYMER, PEG-100 STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, XANTHAN GUM, CHOLETH-24, POLYSORBATE 60, CETETH-24, ISODODECANE, SORBITAN ISOSTEARATE, POLYSTYRENE/HYDROGENATED POLYISOPENTENE COPOLYMER,
BUTYLENE GLYCOL, CARBOMER, POLYSORBATE 20, STEARETH-2, AMMONIUM HYDROXIDE, CETYL ALCOHOL, STEARIC ACID, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, PARFUM/FRAGRANCE.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 02 rugpjūčio 2010 - 18:10
Ar galima vasara naudoti krema su Salicilo rugstim? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 02, 20:33)
Ar galima vasara naudoti krema su Salicilo rugstim?  g.gif

tik su apsauga.
salicilo rūgštis=BHA, jei atmintis nepaveda smile.gif

Meskala, o Neostrata Oil-Free Lotion SPF 15 sudėtį išsinagrinėjai? ax.gif
Atsakyti
tai žinoma, jų internetiniame puslapyje čia aprašyta sudėtis.
Klausimas tik, kaip individualiai tiks mano "skūrai" smile.gif) gausiu mėginėlį - bus labai gerai.

o dėl RoC kremuko, tai man patiko aprašymas. Ingredientai nesikandžioja. Manau bus labai geras variantas rudeniop, kai oda atsigaus, nebus tokia riebi ir siaubingai besiinkštiruojanti, t.y. grįš į "combination" normą smile.gif

Avon suviliojo, kad sąrašo pradžioje turi salicylic acid ir SPF. Spėju, nemažas procentas. Tik neaišku, koks šio kremo pH rodiklis sad.gif ba nuo jo priklauso, kiek veiksnios bus tos rūgštys. Gali nusipirkti kremą su BHA, bet pH bus koks tarkim 5,0, ir šnipštą ten man odos porose eksfoliuos.
Ir trečia blogybė: čia USA produktas, neaišku ar LT AVON tarpininkės gali pasiūlyti tokį kremą smile.gif

ir, jei kam bus įdomu, radau apsaugos nuo saulės ingredientų aprašymus:
Sunscreen descriptions

ten pat - ir priemonės aknei gydyti:
Acne treatments
Brousinkit, švieskitės, damos! wink.gif))
Atsakyti
Štai kokį serumą su SPF radau, gal vertas dėmesio g.gif
http://www.beautypoi...mp;changelang=2
Atsakyti
sveikos, as irgi vargstu su spuoguta oda.
siaip jau esu pasigydziusi normaliai, nepalyginsi kiek turejau ir kiek dabar turiu, bet vis dar kankina tie spuogai. naudoju visa ta Mary Kay rinkini spuoguotai odai, bet nezinau kaip jau ir bekovoti su tuo riebalu ant veido, jau taip mane nervuoja doh.gif
blizga ta oda istisai, kad ir ka naudoju.... kaip jus su tuo kovojat? gal zinot koki gera krema kad ota matine padarytu, nebutu to riebalo ?
Papildyta:
QUOTE(Puk @ 2010 08 03, 16:11)
Štai kokį serumą su SPF radau, gal vertas dėmesio g.gif
http://www.beautypoi...mp;changelang=2

paskaiciau aprasyma, tai tikrai atrodo vertas demesio, bet parasyta , kad optiskai sumazina rauksles, tai kogero cia jau vyresnio amziaus moterims, o jei jauna oda toki naudoja , nieko tokio kazin ? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cosmmo @ 2010 08 03, 18:07)
ir bekovoti su tuo riebalu ant veido, jau taip mane nervuoja  doh.gif
blizga ta oda istisai, kad ir ka naudoju.... kaip jus su tuo kovojat?
Papildyta:
paskaiciau aprasyma, tai tikrai atrodo vertas demesio, bet parasyta , kad optiskai sumazina rauksles, tai kogero cia jau vyresnio amziaus moterims, o jei jauna oda toki naudoja , nieko tokio kazin ?  g.gif  4u.gif

Kuo daugiau drėkinu odą, tuo mažiau blizgesio, priemonės nuo spuogų sausina, o tai skatina riebalų išsiskyrimą mirksiukas.gif
Serumas manau tinka jau trisdešimties, o jaunutei odai gal ir nereikia tokio kuris prieš raukšles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2010 08 03, 20:04)
Kuo daugiau drėkinu odą, tuo mažiau blizgesio, priemonės nuo spuogų sausina, o tai skatina riebalų išsiskyrimą mirksiukas.gif
Serumas manau tinka jau trisdešimties, o jaunutei odai gal ir nereikia tokio kuris prieš raukšles g.gif

o as vis naudoju seruma nuo spuogu , ir galvoju kodel kad kuo daugiau tepu juo tuo labiau mano kakta buna riebaluota doh.gif doh.gif doh.gif
bet jei pradeciau drekinti tada spuogu masiskai pridygtu... nu net nebezinau kokia geriau priemmone rinktis.... doh.gif jo pas mane jauna dar ta oda . 19 man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cosmmo @ 2010 08 03, 21:20)
o as vis naudoju seruma nuo spuogu , ir galvoju kodel kad kuo daugiau tepu juo tuo labiau mano kakta buna riebaluota  doh.gif  doh.gif  doh.gif
bet jei pradeciau drekinti tada spuogu masiskai pridygtu... nu net nebezinau kokia geriau priemmone rinktis....  doh.gif  jo pas mane jauna dar ta  oda . 19 man  ax.gif

Drėkinti reikia labai lengvais kremais, tinkančiais mišriai, riebiai odai, o geriausia žele konsistensijos, serumais, nes jie lengvesni. Nuo drėgmės spuogai nekyla, kyla tik nuo netinkamų drėkiklių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Undinelle @ 2010 08 02, 07:18)

Dermatologės pasakymas, kad kažkoks kremas tikrai nekimš porų- mažų mažiausiai neprofesionalus. Absoliučiai visi saulės apsaugos ingredientai gali arba kimšti, arba sukelti kažkokias odos reakcijas. Be to, kuo aukštesnis SPF faktorius, tuo didesnė tikimybė, kad produktas iššauks neigiamą reakciją.
Gal jūsų besikemšančiai ir jautriai odai labiau tiktų titano dioksidas arba cinko oksidas, be kitų apsaugos ingredientų, nes jie turi tendenciją sukelti mažiau problemų jautriai odai.

Jūs tik nesinervinkite. Jei tas Bioderma kremas netinka- parduokite kosmetikos išparduotuvėje, kaip ir kitas priemones, kurios nepatiko, bent dalį pinigų atgausite 4u.gif
QUOTE(Puk @ 2010 08 02, 07:27)
Merginos, o kaip Eucerin nuo spuogų g.gif Štai šitas
http://www.eucerin.lt/1162
Himalaia, o kaip pakomentuotumėte jo sudėtį, ar vertas dėmesio g.gif

Na, vienintelis ingredientas, kuris galėtų kažkiek veikti spuogus, yra pieno rūgštis, tačiau jos yra tik 2%. Kad ji būtų veiksminga, reiktų bent 4% koncentracijos.

QUOTE(Meskala @ 2010 08 02, 08:28)
Photoderm AKN Mat SPF 30 / UVA 13[/i] arba
PhotodermAKN Spray SPF 30 / UVA 13

Aš irgi manau, kad šitie variantai turėtų žymiai labiau tikti.

QUOTE(cosmmo @ 2010 08 03, 11:07)
paskaiciau aprasyma, tai tikrai atrodo vertas demesio, bet parasyta , kad optiskai sumazina rauksles, tai kogero cia jau vyresnio amziaus moterims, o jei jauna oda toki naudoja , nieko tokio kazin ?  g.gif  4u.gif

Jei parašyta, kad optiškai mažina raukšles, tai dar visiškai nieko nereiškia smile.gif Prieš veidrodį pirštą užsidėkit prie raukšlės- irgi optiškai raukšlių bus mažiau smile.gif
Atsakyti