QUOTE(Vitulka @ 2010 06 25, 19:14)
1. kas būtent iš Clearasil?
2. aš turėjau tokius padelius:
dirgino odą, bet pagerėjimo nebuvo.
Bikini dabar jai tepu, taip plaukeliai neįauginėja
mačiau pirkt prausiklį ir lyg mažoj tubelėj kažką
3. losjono būtent prieš spuogus nenaudoju jokio, renkuos kuo švelnesnes priemones. Nes odą dirgina bet kokia stipresnė priemonė:
4. tonikas LRP Physiological soothing toner. Praktiškai dėl to, kad vandens likučius nuo veido nuvalyčiau ir atgaivina labai
prausiklis irgi ne spuoguotai , bet jautriai odai.
ir Effaclar K
drėkinamasis kremas irgi iš LRP. Pakaitalioju.
5. sieros suplatinė
6. Acnofan'as
7. apie šitą LRP kremą rašei. Taškinis tik ant spuogelių?
8. mano baisiausisas košmaras yra dėmės. Spuogai dabar greit užsitraukia palyginus, nespaudžiu, tik n kartų dienoj ant jų tai Acnofan'ą, tai Effaclar K kremą teplioju.
jei būtų stebuklinga priemonė nuo dėmių veido nedeginčiau, patepliočiau savaiminiu.
9. Oxy spot treatment paauglystėj buvo išsigelbėjimas. Gaila LT jo nebeliko. Neturėjau nei vieno spuogo
1. Iš Clearasil spuogams su benzoilu geros priemonės StayClear Tinted Acne Treatment Cream, StayClear Vanishing Acne Treatment Cream, Ultra rapid Action Treatment Cream (čia būtų pigesnės alternatyva tam LRP Effaclar AI). Inkštyrams Clearasil turi gerą serumą su 2% BHA Ultra Overnight Serum. Čia būtų pigus Effaclar K pakaitalas. Prausikliai jų nelabai geri, reikia konkrečiai į sudėtį žiūrėt.
2. Oi, ne šitie Clearasil Pads tai blogis visiškas. BHA eksfoliuos, bet alkoholis pribaigs odą... Turėjau paauglystėj kažkada. Nieko nežinojau apie odos priežiūrą, tai tepdavausi ir stebėdavausi, kodėl mano oda taip išsausėja. Pamenu, net griauždavo pasitepus
Dabar netepčiau aš jo niekur, net ant pėdų...
3. Minėjot, kad iš Paula's Choice BHA losjoną buvot užsisakius, tai ir užklausiau, ar jūsų oda sausa, kad losjono pagrindą pasirinkot. Riebiai odai geriausia BHA skystį naudot arba gelį.
Sakot, kad nenaudojat stiprių priemonių?
O kaip BHA (Effaclar K), alkoholis Clearasil'e (tiesa, ant veido netepat...) bei siera toj suplatinėj?
4. Tonikas iš esmės jokių gerų ingredientų neturi, bet yra švelnus. Turi antimikrobinį ingredientą, kuris dirgina odą.
Prausiklis tikrai švelnus, o mineralinis aliejus nėra joks blogis. Nei jis kemša porų, nei dar ką nors daro. Jo molekulės per didelės, kad patektų į odą, tai yra puikus drėkiklis sausai odai. Vienintelis jo minusas, kad su juo oda gali jaustis riebaluota. Prausiklyje tai neturėtų būti problema.
5. Kaip suprantu, kažkoks kremas sieros pagrindu?
6. Acnofan labai nuo spuogų nepadės, nieko jame ten stebuklingo be medetkų ir arbatmedžio nėra. Arbatmedžio turbūt per maža koncentracija, kad suveiktų. Jų naudojamas konservantas gali ir labai sudirginti odą.
7. Jo, šitas, turi 5% stiprumo benzoilą.
8. Jei ant odos yra dėmių, naudokit AHA, eksfoliuos ir balins odą. Yra ir kitų veiksmingų baliklių, pvz, hidrokinonas.
9. Jo, geras ir stipriausias nereceptinis (10%) benzoilo kremas.
Šiaip, jei pas jus spuogų dažnai atsiranda, tai vien taškinis kremas nepadės, reikia visą pažeistą plotą tept benzoilu ir BHA, tada matysis efektas.