Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos pirežiūra, 12 tema

Labutes,gal galit patart ka naudot...mano veido oda problemine dar nuo paauglystes laiku,labai daug inkstyru,kasdien issoka bent po kelis raudonus spuogus,kuriu virsuneles po to pabala ir pasidaro toks pulingas spuogas doh.gif nestumo metu spuogas iskildavo labai retai,o po to viskas tik pablogejo, veidas raudonas,inkstyruotas ir spuoguotas pasidare:verysad: nezinau ar isvis galiu jam kuo pagelbet g.gif gal kas patarsit ka,aciu labai 4u.gif noreciau sunormalizuot oda...
Atsakyti
QUOTE(Pikčiurna @ 2010 08 02, 09:47)
Labutes,gal galit patart ka naudot...mano veido oda problemine dar nuo paauglystes laiku,labai daug inkstyru,kasdien issoka bent po kelis raudonus spuogus,kuriu virsuneles po to pabala ir pasidaro toks pulingas spuogas doh.gif nestumo metu spuogas iskildavo labai retai,o po to viskas tik pablogejo, veidas raudonas,inkstyruotas ir spuoguotas pasidare:verysad: nezinau ar isvis galiu jam kuo pagelbet g.gif gal kas patarsit ka,aciu labai 4u.gif noreciau sunormalizuot oda...

Aš asmeniškai rekomenduočiau nesiimti saviveiklos, o pirmiausia paieškoti medicininį išsilavinimą turinčios kosmetologės, nueti pasikonsultuoti, o tada jau pradėti odos gydymą, nes bandant visas kosmetines priemones iš eilės oi kaip kišenė kenčia, o rezultato dažnai jokio, o kartais atvirkščiai - odos būklė nuo netinkamų priemonių tik pablogėja ( asmeninė patirtis tongue.gif ) Mano kosmetologė dirba su brangia kosmetika - aš jos nusipirkti tiesiog negaliu sau leisti, bet ji man patarė kokius vitaminus vartoti, kokias priemones galėčiau vaistinėj nusipirkti, kaip elemantariai odą prižiūrėti - ir rezultatai matomi smile.gif Ir dar galiu palinkėti kantrybės, nes odos būklė per vieną dieną nepagerėja, o to labai labai norėtųsi 4u.gif
Atsakyti
o aš asmeniškai rekomenduočiau tiesiai pas dermatologę. Ypač jei dar ir nesate buvusi pas ją, tada reikia optimizuoti veido priežiūrą: rinktis švelnų skystą prausiklį, benzoilo peroksido priemonę dezinfekuoti uždegimams, BHA/AHA priemones inkštirų formavimosi stabdymui, žinoti, ką reiškia "noncomedogenic" "non acnegenic" smile.gif Gerti nakvišų aliejų, ir t.t.
Pagal jūsų aprašymą atrodo, bus hormoninės bėdos, lemiančios tokią odos būklę. Bet reikia išsitirti, gal tai skydliaukės problemos, o gal išderinta organizmo hormonų sistema (kontraceptinių priemonių nutraukimas, nėštumas).
Atsakyti
Uch, vis bando ta akne su rozine mano kantrybes ribas. Kadangi karsciai pas mus LT nesibaigia, tai ir akne mano siauteja. unsure.gif Situacija blogina, kad dermatologe butinai liepe tepti sules apsaugini krema. Jai pasiskundziau, kad nuo visu mane beria. Tai ji patikino, kad nuo sio nebers:
http://www.bioderma....action/232.html
Jis atseit ir su spalva, tad galesiu nenaudoti krem. pudros per karscius. Bet spalvos visiskai nepriduoda, esme ta, kad jo konsistencija nepatinka man, patepus visa veida uzdengia blizgia plevele, jis toks ispudis gal drekina tuo paciu apsaugodamas. Bet issitepus veidas blizga, kaip taukais pateptas ir toks labai nepalonus lipsnumas lieka. Nors raso, kad non-comedonic, bet manau nuo jo man savaitgali sitiek baltu mazu pulinuku ant nosies atsirado. verysad.gif Susinervinau, kad as nepaprasiau meginelio, juk Bioderma siulo, tik sunku ju rasti. Akropolio eurovaistine pasirodo sita turejo, o as nusipirkau ir dabar nzn ka daryti? verysad.gif Pagal mane, man turetu gal labiau tikti sis:
http://www.bioderma....action/671.html
g.gif Bet tai kaip tada rozine reaguos? Ar ne dirgins? Bet to ankstesnio negaliu naudoti, nes jis mano veidui netinka. verysad.gif Ir dar to AKN nuo saules neturejo pastaroji eurovaistine meginuko. Kazi kur ji butu gali atrasti? Merginos, help. 4u.gif Nes jau nervai nebelaiko metyti pinigus i siuksliu deze....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undinelle: 02 rugpjūčio 2010 - 13:19
Merginos, o kaip Eucerin nuo spuogų g.gif Štai šitas
http://www.eucerin.lt/1162

Himalaia, o kaip pakomentuotumėte jo sudėtį, ar vertas dėmesio g.gif
Atsakyti
Undinelle, man taip pat spuogai kila nuo sio kremo. Poros kemsasi nerealiai. Nors naudoju tik antra savaite, bet mesiu ji lauk. Netinka man. http://www.bioderma....action/232.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 02 rugpjūčio 2010 - 13:56
QUOTE(Undinelle @ 2010 08 02, 14:18)
[url=http://www.bioderma.com/en/nc/the-products/what-s-new/product/action
to ankstesnio negaliu naudoti, nes jis mano veidui netinka.  verysad.gif Ir dar to AKN nuo saules neturejo pastaroji eurovaistine meginuko. Kazi kur ji butu gali atrasti? Merginos, help.  4u.gif  Nes jau nervai nebelaiko metyti pinigus i siuksliu deze....

keisk dermatologę...

pabandyk kreiptis į VšĮ Vilniaus odos ir veneros ligų centro dermatologus... jie ten specializuojasi būtent odos ligų ir aknės srityje, pati irgi ketinu užsirašyti pas kurį nors populiarų gydytoją iš ten...
o dėl bioderma, tai man toks įspūdis, visi kremukai priduoda blizgesio. Ir jei yra silikono nemažai, visuomet šiek tiek blizgės, sudarys tokią plėvelę. O tame kreme PhotodermARSPF 50+ /UVA 33, kurį tavo dermatologė rekomendavo, yra alcohol denat. .... Viešpatie, rožinės pažeistam veidukui prižiūrėti tai ne pats tinkamiausias kremas. Tai labiau normalios, neturinčios bėdų odos kremas.

Photoderm AKN Mat SPF 30 / UVA 13
arba
PhotodermAKN Spray SPF 30 / UVA 13 kur kas tinkamesnis sprendimas. Neturi dirginančio alkoholio, neturėtų būti itin riebus. Labiausiai imponuoja tas purškiamas, gal nebus toks riebus, o kartu ir lengvas. Gauk mėginuką ir bandyk (nes visi Biodermos kremukai turi tendenciją šiek tiek blizgėti). Tiesa, galima parašyti laišką Bioderma LT atstovybei - gali pasakyti, kur būtent galima rasti mėginukų arba patys atsiųs (tik laiko užtruks, kokį mėnesį).
Atsakyti
[quote=kamarele,2010 08 02, 13:44]
Mano kosmetologė dirba su brangia kosmetika - aš jos nusipirkti tiesiog negaliu sau leisti, bet ji man patarė kokius vitaminus vartoti, kokias priemones galėčiau vaistinėj nusipirkti, kaip elemantariai odą prižiūrėti - ir rezultatai matomi smile.gif
[quote]

O Kokius vitaminus, ir kokias priemones pasiule naudoti, kaip oda priziureti liepe?
dekui
Atsakyti
perkopinu iš Noreva LED temos:
Noreva turi Soladerm linija su SPF. Yra bespalviai SPF 30 ir SPF 50, taip pat yra Soladerm SPF 50 su atspalviu mirksiukas.gif . Visi jie lengvos teksturos, neuzkemsantys poru ir tuo paciu drekinantys. thumbup.gif thumbup.gif Soladerm su atspalviu tepasi dar lengviau nei bespalviai.

Apsauginiu kremu tekstura sunkesne, tai nera malonu naudoti kasdien. Apsauga nuo saules naudojama pagal poreiki. Jei eini ilgam i saule tepkis apsaugini krema Soladerm (is Noreva-Led). Istisa diena vaikscioti uzsitepus kremus su UV nera labai gerai, nes mineraliniai ir organiniai filtrai gali isprovokuoti pasalines alergines reakcijas. bigsmile.gif

Puk komentaras: Pamėginau ir Soladerm 30, tai man kiek lipnokas veidas lieka, nors labai neblizga.
Neris: Merginos, savaitgali isbandziau Soladerm spf su spalvyte. Na, zinote, visai patiko. Vos vos suteike spalva, nebuvo riebus, nenormaliai neblizgejo oda. Lyg ir neuzkimso.

faktas, kad visi kremai su SPF yra šiek tiek lipnoki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 08 02, 15:36)

Puk komentaras: Pamėginau ir Soladerm 30,  tai man kiek lipnokas veidas lieka, nors labai neblizga.

Komentuoju toliau biggrin.gif Po kelių kartų naudojimo pradėjo ant kaktos kilti spuogai, veidas plaukė, per karščius man netinka joks kremas nei su SPF, nei be jo. Dabar naudoju tik serumą ir kas blogiausia jokios apsaugos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2010 08 02, 15:47)
Komentuoju toliau biggrin.gif  Po kelių kartų naudojimo pradėjo ant kaktos kilti spuogai, veidas plaukė, per karščius man netinka joks kremas nei su SPF, nei be jo. Dabar naudoju tik serumą ir kas blogiausia jokios apsaugos unsure.gif

per tokius karščius aš irgi jokio ten SPF nenaudoju sad.gif Rasos drėkinamasis serumas ir vsio. nors taip negerai.
turiu mėginėlį Estee Lauder Daywear Plus for normal/combo skin SPF15... ką aš žinau... vis tiek srūvu riebalais :|
Atsakyti
aš turiu La Roche-posay Hydraphase Xl Spf 15 Intensive Rehydration, galvojau tiks tepant Zeniac LP (gavau mėginuką clap.gif ), bet ar tai sutapimas, bet tepant LRP atsirado tokie mažyčiai pūliningi spuogeliai sad.gif
o jau buvau apsigydžius veidą doh.gif
dabar paieškose drėkinančio kremo, nes LRP drėkinantis su apsauga, bet bijau tept sad.gif
Atsakyti