Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos pirežiūra, 12 tema

QUOTE(GITALE @ 2010 07 29, 19:53)
nu sakykit pasiule man naudot hialurono rugsti, nes nugara pilna spuogu, kazin ar veiksminga? gal kas naudojot, cia pasiule is uab "baltora" gal kas pirkot is ten , sake kaina apoie 200 lt buteliukas?

as pradejau vartoti biocell, o ten yra tos hialurono, nezinau sutapimas ar ne bet pradejo smarka ziauriai berti mazias baltais pulinukais. naudoju kapsules jau beveik menuo ir kaukes. nezianu dabar ar bepirkti kitas pakuotes gerti. rekomenduoja vartoti minimum tris menesius.
man geriausiai padeda lasjonas su depo provera, bet cia tik receptinis, dermatologe turi israsyti. greit spuogai nyksta, tik aisku ilgai tepti juo negalima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamutis: 29 liepos 2010 - 20:08
QUOTE(GITALE @ 2010 07 29, 13:53)
nu sakykit pasiule man naudot hialurono rugsti, nes nugara pilna spuogu, kazin ar veiksminga? gal kas naudojot, cia pasiule is uab "baltora" gal kas pirkot is ten , sake kaina apoie 200 lt buteliukas?

O kas daugiau be hialurono ten yra? Hialuronas yra nerealus drėkiklis, padeda odai gyti ir t.t., bet spuogų neišnaikins...
Atsakyti
himalaia o kokią pudrą nekemšančią porų ir šiaip mažiausiai kenkiančią spuoguotai odai paiūlytum? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 07 29, 19:47)
drinks_cheers.gif Pirmas žingsnis turėtų būti, jei beria visą kūną.
Nuo inkštyrų neapsaugos (neturi jokių aktyvių medžiagų eksfolijacijai ar riebalų sugėrimui), bet atrodo kaip labai puikus, lengvas drėkiklis riebiai odai  thumbup.gif Manau, ir jautiriai odai galėtų tikti, nes panaudoti labai švelnūs konservantai.

Dėkui Himalaya už info 4u.gif Tepu storu sluoksniu Sebamed žele nakčiai, tai tikrai oda atsigauna thumbup.gif O pats alijošius juk yra prieš spuogus ir inkštirus g.gif
Papildyta:
QUOTE(hoyden @ 2010 07 29, 22:56)
himalaia o kokią pudrą nekemšančią porų ir šiaip mažiausiai kenkiančią spuoguotai odai paiūlytum?  smile.gif

Nuo savęs galiu rekomenduoti Actipur toninį kremą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hoyden @ 2010 07 29, 15:56)
himalaia o kokią pudrą nekemšančią porų ir šiaip mažiausiai kenkiančią spuoguotai odai paiūlytum?  smile.gif

A kokioj kainų kategorijoj reikia? smile.gif Su apsauga nuo saulės ar be?
Galiu pasakyt, ką Paula Begoun iš pigesnių siūlo- Avon Perfectwear Extralasting Liquid Foundation SPF 15. Šita porų neturėtų kimšti, gerai sugeria riebalus ir gerai išlaiko matiškumą per dieną.
Dar L'Oreal True Match Super Blendable Makeup SPF 17.
Aš pati naudoju Paula's Choice Best Face Forward Foundation SPF 15.

QUOTE(Puk @ 2010 07 29, 16:51)
Dėkui Himalaya už info 4u.gif Tepu storu sluoksniu Sebamed žele nakčiai, tai tikrai oda atsigauna thumbup.gif O pats alijošius juk yra prieš spuogus ir inkštirus g.gif

Na, vien alijošius spuogų ir inkštyrų turbūt nelabai kam išgydė... Turi jis antiuždegiminių savybių, tad teoriškai gali apraminti spuoguotą odą, padėti odai gyti, gal kažkiek bakterijas naikina. Bet visa tai daugiau teorija, praktiškai yra daug ingredientų su panašiu poveikiu. Geriausia jo savybė turbūt yra drėkinimas ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 07 29, 20:53)

as naudoju seruma su HA, bet ne pries spogus, o kaip drekikli veido odai, siaip labai abejoju, ar jis tiktu kovai su spuogais.
Atsakyti
Nusipirkau SEbium tą prausiklį vakar, labai patiko, kažkaip kai juo nuprausiu, o tada tepu Mat kremą, tikrai ilgiau matiškumas išsilaiko, oda tokia švelni wink.gif žiūrėsiu kaip čia toliau man naudosis, pasidalinsiu atsiliepimais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2010 07 28, 14:44)
Rasos prausiklis jautriai odai (iš rožinės serijos) paprastas, bet tikrai neprastas thumbup.gif  Gan geras variantas iš pigesnių.
Na aš pati linkusi investuoti į gerą prausiklį, nes man jis - viena iš esminių kosmetikos priemonių. Deja, tokia jau mano oda.

Tas rožinės serijos man irgi patiko, kada nors manau pirksiu vėl thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(~Matuke~ @ 2010 07 29, 08:29)
Sveikutes smile.gif O ka teptis vakare,kad atsikelus nebutu toks riebus veidas doh.gif Toks jausmas buna,kad taukais isteptas unsure.gif

Man irgi tas pats būdavo, bet kažkaip šiandien ryte ne riebiu veidu atsikėliau, matyt Bioderma padėjo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2010 07 30, 01:05)
Galiu pasakyt, ką Paula Begoun iš pigesnių siūlo- Avon Perfectwear Extralasting Liquid Foundation SPF 15. Šita porų neturėtų kimšti, gerai sugeria riebalus ir gerai išlaiko matiškumą per dieną.

O kaip ta Avon maskuoja? Ar yra naudojančių/bandžiusių?
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 07 30, 01:05)
Dar L'Oreal True Match Super Blendable Makeup SPF 17.
Aš pati naudoju Paula's Choice Best Face Forward Foundation SPF 15.

Skaiciau, kad Revlon Colorstay Active nebloga pudra internete. Laikosi daug kam visa diena (ant pakuotes parasyta iki 16val.), turi Spf 25. Yra ir originali Colorstay, bet si maskuoja labai stipriai pagal skaitytus aprasymus. Pati visai noreciau ta Active pabandyti, bet nesu gyvenime pudros naudojusi, isskyrus mineraline biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 07 30, 10:24)

Man irgi tas pats būdavo, bet kažkaip šiandien ryte ne riebiu veidu atsikėliau, matyt Bioderma padėjo biggrin.gif

ka butent naudoji vakare ir diena? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 07 30, 03:24)
O kaip ta Avon maskuoja?

Rašo, kad maskavimas medium, bet neatrodo kaip labai pripudruota, turėtų išlikti beveik visą dieną.

QUOTE(Tulpelyte @ 2010 07 30, 03:51)
Skaiciau, kad Revlon Colorstay Active nebloga pudra internete. Laikosi daug kam visa diena (ant pakuotes parasyta iki 16val.), turi Spf 25.

Dengimas jos sheer to medium, tai maskuoja nedaug, nebent jei porą sluoksnių tepsitės. Tikrai praktiškai visą dieną turėtų išsilaikyti.
Atsakyti
nuo rytojaus pradedu naudoti si prausikli:
Clarifying Cleanser
user posted image
Active Ingredient: Salicylic Acid (1.5%)
Other Ingredients: Water (Aqua), Cocamidopropyl Betaine, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Methyl Gluceth-20, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Butylene Glycol, Cimicifuga Racemosa Root Extract, Camellia Oleifera Leaf Extract, Silver Citrate, Menthol, PEG-150 Distearate, Zea Mays (Corn) Starch, Hydrolyzed Corn Starch, Hydrolyzed Corn Starch Octenylsuccinate, Glyceryl Stearate, Cocamidopropyl Dimethylamine, Polysorbate 80, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Chlorphenesin, Methylisothiazolinone, Limonene, Citrus Reticulata (Tangerine) Leaf Oil, Cymbopogon Nardus (Citronella) Oil, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Lavandula Hybrida Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Fragrance (Parfum)

Atsakyti
QUOTE(~Matuke~ @ 2010 07 30, 12:46)
ka butent naudoji vakare ir diena? 4u.gif

Vakare minėtas prausiklis, Rasos rožinės serijos tonikas, o ryte prausiklis ir Mat kremukas smile.gif
Atsakyti