Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos pirežiūra, 12 tema

QUOTE(Vitulka @ 2010 07 28, 19:38)
Zeniac LP forte ar tiesiog Zeniac LP?

Zenic LP skirta plonai odai. Bent maniškė būtent tokia. O forte tai gal nebūtinai tik veido odai, ar ir vaikinams (vyrų oda juk storesnė) g.gif Kažkur buvau radusi pasiskaitinėti apie šių kremų skirtumus.
Manau, kad tau reiktų Zeniac LP (o ne forte).
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 07 28, 20:51)
Zenic LP skirta plonai odai. Bent maniškė  būtent tokia. O forte tai gal nebūtinai tik veido odai, ar ir vaikinams (vyrų oda juk storesnė) g.gif Kažkur buvau radusi pasiskaitinėti apie šių kremų skirtumus.
Manau, kad tau reiktų Zeniac LP (o ne forte).

Jo butent ta pati man kosmetologe sake, as naudojau forte nes pas mane tikrai tragedija buvo..
Atsakyti
sveikutes, noriu paklausti..dukryte turiu, greit 12 bus, bet bresta nerealiai greit biggrin.gif gal galit patart kokia super veiksminga priemone nuo spuogu...vargsiukes mano mergytes ne tik veidas, bet ir krutine ir nugara isberta nuolat doh.gif buciau labai dekinga uz info ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 07 28, 13:11)
as irgi atsiminiua Avene soap-free prausikli,visai patiko, prasau pakomentuokit sudeti  4u.gif

Atrodo švelnus. Jei nebūtų dažiklių ir kvapų, būtų galima sakyti, kad idealus.

brunete07, ar turit rožinę, ar ne, visada riekia apsaugą nuo saulės naudoti, ypač vasarą. O jei iš tikro turit rožinę, tai tuo labiau, ir kalbų nėra.
Nagi jei pati pastebit, kad nuo saulės pablogėja situacija- saugokitės juodai...
Jei kyla įtarimas dėl rožinės- reiktų ne pas kosmetologę, o pas dermatologą eit, kosmetologės ne visada odos ligas išmano, be to, ir receptinių vaistų, kurių reiktų gydymui neišrašytų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 28 liepos 2010 - 21:48
Dekui himalaia 4u.gif 4u.gif as turiu nusipirkusi apsauga is CLinique, bet negaliu jos naudot nes veidas plaukia tiesiog.. schmoll.gif jauciu reikes kazko kito ieskot gal ko nors is avene.. o kaip galvojat apie Zeniac kosmetika gal paprasyti kad mama nupirktu ir atsiustu man g.gif
Atsakyti
Ar Zeniac LP tik riebiai odai? Naudoju Avene Cleanance K kremuka vakarais (nors su spuogeliai nelabai bera problemu tfu tfu tfu unsure.gif ), del viso pikto, nes kartais atsiranda vienas kitas spuogelis. Pas mane ju nosies, kaktos srity jei buna biggrin.gif Avene k kremukas visai nieko, nei kiek nesausina, bet naudoti ji kazkaip tik vakare galiu, nes jis toks labiau tarsi silikoniniu pagrindu yra (kaip as suprantu biggrin.gif) , nes tepas taip nemoku pasakyt - slidziai. Galvoju paskui Zeniac isigyti, bet bijau kad oda sausins, nes anksciau ir taip buvau biski su oda prisidirbus, issausinus, labai reaguoja i sausinancias priemones doh.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif O ka teptis vakare,kad atsikelus nebutu toks riebus veidas doh.gif Toks jausmas buna,kad taukais isteptas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 07 28, 22:53)
Ar Zeniac LP tik riebiai odai? Naudoju Avene Cleanance K kremuka vakarais (nors su spuogeliai nelabai bera problemu tfu tfu tfu  unsure.gif ), del viso pikto, nes kartais atsiranda vienas kitas spuogelis. Pas mane ju nosies, kaktos srity jei buna biggrin.gif Avene k kremukas visai nieko, nei kiek nesausina, bet naudoti ji kazkaip tik vakare galiu, nes jis toks labiau tarsi silikoniniu pagrindu yra (kaip as suprantu biggrin.gif) , nes tepas taip nemoku pasakyt - slidziai. Galvoju paskui Zeniac isigyti, bet bijau kad oda sausins, nes anksciau ir taip buvau biski su oda prisidirbus, issausinus, labai reaguoja i sausinancias priemones  doh.gif

Mano oda mišri, T zonoje riebaluojasi, skruostuose linkusi sausėti. Bet man šis kremas buvo idealus, nesausino. Tiesa, naudojau jį jau senokai, gal dabar ir kitaip būtų. Turiu mėginuką, bet vis neprisiruošiu jo vėl bandyti.
Atsakyti
QUOTE(virginija.35 @ 2010 07 28, 22:13)
sveikutes, noriu paklausti..dukryte turiu, greit 12 bus, bet bresta nerealiai greit biggrin.gif gal galit patart kokia super veiksminga priemone nuo spuogu...vargsiukes mano mergytes ne tik veidas, bet ir krutine ir nugara isberta nuolat doh.gif buciau labai dekinga uz info ax.gif

visų pirma pas dermatalogą nueikit smile.gif

Ingėnui user posted image.
Šian bandysiu mėginėlio ieškot
Atsakyti
QUOTE(virginija.35 @ 2010 07 28, 22:13)

Acnofan mirksiukas.gif kremukas su arbatmedžiu ir cinku, didesnius bėrimų plotus tepti, jei pavieniai spuogai, tik ant spuogų, nakčiai galima tiesiog uždėti storiau.
Papildyta:
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 07 28, 23:53)
Ar Zeniac LP tik riebiai odai?

Mano oda mišri, bet man sausina baisiai doh.gif galiu naudoti max savaitę ir tai su stipriu drėkinimu. Oda linkusi dehidratuoti. Bet poveikis tikrai ryškus. Pas mane ant skruostų po oda riebalinių sankaupų yra, tokie maži pakilimai matomi prieš saulę, tai juos tikrai aplygino, tai dabar darau pertrauką kokei savaitei, kad atidrėkinti odą ir dar, mečiau į šoną visus kreminius produktus, naudoju želinius, vasarai thumbup.gif jokio kimšimosi, turiu sebamed žele ir drėkinamajį koncentratą iš Gatineu, tai ir riebalavimasis kažkiek apsitvarkė.
O kaip Sebamed žele, ar gali apsaugoti nuo inkštirų g.gif štai jos sudėtis: (kaip Himalaye g.gif )
Agua, aloe barbadensis leaf gel, propylene glycol, glycerin, sorbitol, panthenol, sodium hyaluronate, allantoin, sodium carbomer, sodium citrate, phenoxyethanol, sorbic acid.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 29 liepos 2010 - 13:31
QUOTE(Vitulka @ 2010 07 29, 06:20)
visų pirma pas dermatalogą nueikit  smile.gif

drinks_cheers.gif Pirmas žingsnis turėtų būti, jei beria visą kūną.

QUOTE(Puk @ 2010 07 29, 07:28)
O kaip Sebamed žele, ar gali apsaugoti nuo inkštirų g.gif  štai jos sudėtis: (kaip Himalaye g.gif )
Agua, aloe barbadensis leaf gel, propylene glycol, glycerin, sorbitol, panthenol, sodium hyaluronate, allantoin, sodium carbomer, sodium citrate, phenoxyethanol, sorbic acid.

Nuo inkštyrų neapsaugos (neturi jokių aktyvių medžiagų eksfolijacijai ar riebalų sugėrimui), bet atrodo kaip labai puikus, lengvas drėkiklis riebiai odai thumbup.gif Manau, ir jautiriai odai galėtų tikti, nes panaudoti labai švelnūs konservantai.
Atsakyti
nu sakykit pasiule man naudot hialurono rugsti, nes nugara pilna spuogu, kazin ar veiksminga? gal kas naudojot, cia pasiule is uab "baltora" gal kas pirkot is ten , sake kaina apoie 200 lt buteliukas?
Atsakyti