QUOTE(virginija.35 @ 2010 07 28, 22:13)
sveikutes, noriu paklausti..dukryte turiu, greit 12 bus, bet bresta nerealiai greit
gal galit patart kokia super veiksminga priemone nuo spuogu...vargsiukes mano mergytes ne tik veidas, bet ir krutine ir nugara isberta nuolat
buciau labai dekinga uz info
Acnofan
kremukas su arbatmedžiu ir cinku, didesnius bėrimų plotus tepti, jei pavieniai spuogai, tik ant spuogų, nakčiai galima tiesiog uždėti storiau.
Papildyta:
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 07 28, 23:53)
Ar Zeniac LP tik riebiai odai?
Mano oda mišri, bet man sausina baisiai
galiu naudoti max savaitę ir tai su stipriu drėkinimu. Oda linkusi dehidratuoti. Bet poveikis tikrai ryškus. Pas mane ant skruostų po oda riebalinių sankaupų yra, tokie maži pakilimai matomi prieš saulę, tai juos tikrai aplygino, tai dabar darau pertrauką kokei savaitei, kad atidrėkinti odą ir dar, mečiau į šoną visus kreminius produktus, naudoju želinius, vasarai
jokio kimšimosi, turiu sebamed žele ir drėkinamajį koncentratą iš Gatineu, tai ir riebalavimasis kažkiek apsitvarkė.
O kaip Sebamed žele, ar gali apsaugoti nuo inkštirų štai jos sudėtis: (kaip Himalaye
)
Agua, aloe barbadensis leaf gel, propylene glycol, glycerin, sorbitol, panthenol, sodium hyaluronate, allantoin, sodium carbomer, sodium citrate, phenoxyethanol, sorbic acid.