O, idomiai cia uzvedei:))))
Bioderma SébiumFoaming gel - kaip tik baiginejasi man, kiekviena diena galvoju kad jau bus paskutinis lasas...na, nusiplovus tempia siek tiek oda.
Dabar pirksiu rasos krema-geli su BHA, ir mastau ar kartu nepaimti ir RASA valomasis prausiklis probleminei veido odai su BHA ir siera, tik irgi kazkaip mintis kyla, kad prausiklio paskirtis tik nuplauti veida, palikti ji svaru, nenusausinta --o del spuogu mazinimo---juk mazai jis uzsibuna ant veiduko, kad labai zenkliai veikti galetu....
Todel ir mastau, gal prausikli imti aplamai ekologiska koki, kad svelnus butu,,,o ne joki anti-spuogini....
Laukiam Himalaia komentaru:)
QUOTE(Meskala @ 2010 07 28, 09:54)
Renkam geriausią prausiklį :]
Mano nuomone, kokybės ir kainos atžvilgiu nugali Rasos prausiklis Antra vieta - Zeniac. Bioderma prausiklis turi slėptis po lapais.
Himalaia, būtų smagu išgirsti ir Tavo nuomonę, komentarus, papildymus
Mano nuomone, kokybės ir kainos atžvilgiu nugali Rasos prausiklis Antra vieta - Zeniac. Bioderma prausiklis turi slėptis po lapais.
Himalaia, būtų smagu išgirsti ir Tavo nuomonę, komentarus, papildymus
Aš esu bandžiusi visus tris prausiklius, bet nė vienas iš jų manęs nesužavėjo. Zeniac gal tikrai iš jų geriausias, bet pati jo nepirkčiau, ieškočiau toliau.
Dabartinis mano reikalavimas prausikliui būtų toks - kad būtų kuo švelnesnis, geriau, kad neputojantis, kad kuo mažesnio kiekio reiktų ant veido jo, t.y. gerai pasiskirstytų. Ir kad gerai, greitai nusiplautų. Plius kad nesausintų. O pagrindinis dalykas - kaip oda jaučiasi nusiprausus. Jei iškart nusiprausus prausikliu kremo ji reikalauja, tempia odą, tai jau labai negerai.
Ingėnuk, o kuo nepatiko Rasos prausiklis?
QUOTE(Meskala @ 2010 07 28, 10:20)
Ingėnuk, o kuo nepatiko Rasos prausiklis?
Nepamenu, žinok, kuo būtent. Turėjau pora mėginėlių jo. Bet kažkas visgi nepatiko Bandžiau tos serijos prausiklį ir kažkurį kremą-gelį (kur su siera). O prausiklyje kartais sieros nėra? Nes nuo tų priemonių man graužė odą, ją įjautrino.
Tai va sierą šiuokart ir apakaltinau, atsižegnojau nuo šios serijos
aaaa tai aišku
man jei siera + duac ar kiti dirginantys gydomieji preparatai, irgi "bac"
man jei siera + duac ar kiti dirginantys gydomieji preparatai, irgi "bac"
O jūs tik iš šitų trijų renkant geriausią prausiklį?
Aš turiu savo TOP trejetuką. Bet truputį užimtų laiko, kol surasčiau paveiksliukus. Nors jei kam įdomu, bandysiu paieškoti.
Beje, tokių duac ar pan. nesu net bandžiusi.
Aš turiu savo TOP trejetuką. Bet truputį užimtų laiko, kol surasčiau paveiksliukus. Nors jei kam įdomu, bandysiu paieškoti.
QUOTE(Ingėnas @ 2010 07 28, 14:20)
O jūs tik iš šitų trijų renkant geriausią prausiklį?
viešpatėliau su viešpačiukais, tik dėkite čia greitai pavadinimus patikusių prausiklių, nebūtini paveiksliukai
duac - benzoilo peroksido+clindamycin'o (antibiotiko) gydomasis preparatas spuogams.
atrinkau šitus tris, nes kitų populiarių rimtesnių prausiklių, skirtų aknės pažeistai odai prausti, kaip ir nežinau Bet tinka visi geri, nedirginantys, gerai plaunantys, nesausinantys ir t.t.
tik ir dėkite savo top priemones
QUOTE(Meskala @ 2010 07 28, 13:30)
viešpatėliau su viešpačiukais, tik dėkite čia greitai pavadinimus patikusių prausiklių, nebūtini paveiksliukai
duac - benzoilo peroksido+clindamycin'o (antibiotiko) gydomasis preparatas spuogams.
atrinkau šitus tris, nes kitų populiarių rimtesnių prausiklių, skirtų aknės pažeistai odai prausti, kaip ir nežinau Bet tinka visi geri, nedirginantys, gerai plaunantys, nesausinantys ir t.t.
Na va radau pora paveiksliukų.
1. Dabar naudoju šitą, jau antrą antrą pakuotę. Labai patinka. Ypač jo kreminė kosistencija, kad visiškai neputoja, užtenka mažyčio lašelio ir super gerai nusiplauna (nes kai lieka prausiklio dalelių, jei neatidžiai nuplaunamas, tai vėl kita bėda). Kažko panašaus norėčiau dar. Bet po dviejų pakuočių jau laikas keisti:
Beje nepatariu tos pačios serijos gelinio prausiklio. Kuriuo pati gundžiausi (visgi dozavimas patogesnis), bet laimei, turėjau progą išbandyti. Tas gelinis man laabai sausino odą, traukė tiesiog
2. Irgi sunaudojau dvi pakuotes. Antrą baiginėjant pajaučiau, kad oda jau priprato. Tai daugiau jo nebepirksiu. Bet irgi labai labai patiko, rekomenduoju
Labai švelnus, labai skalsus (nors ir nepigus, bet tikrai ilgam užteks), irgi mažai putojantis:
3. O va trečio bandžiau ieškoti paveiksliuko, bet neradau Kas ten žino, o gal pakeitė sudėtį ir pavadinimą
Tai būtų Eucerin firmos gelinis prausiklis mišriai/normaliai odai. Man irgi labai patiko, sunaudojau vėlgi dvi pakuotes. Pertrauka praėjo jau nemaža. Jei nerasiu nieko geriau, šį prisiminusi galbūt vėl kada nors pirksiu.
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 07 28, 10:02)
prausiklio paskirtis tik nuplauti veida, palikti ji svaru, nenusausinta --o del spuogu mazinimo---juk mazai jis uzsibuna ant veiduko, kad labai zenkliai veikti galetu....
Todel ir mastau, gal prausikli imti aplamai ekologiska koki, kad svelnus butu,,,o ne joki anti-spuogini....
as irgi tokios nuomones. pati bandziau rasos prausikli jautriai odai, jame nera sls, parabenu, dazikliu, kvepikliu, sudetis gan nebloga, daug ekstraktu visokiu ir kaina nebloga
QUOTE(Amellie @ 2010 07 28, 13:42)
as irgi tokios nuomones. pati bandziau rasos prausikli jautriai odai, jame nera sls, parabenu, dazikliu, kvepikliu, sudetis gan nebloga, daug ekstraktu visokiu ir kaina nebloga
Rasos prausiklis jautriai odai (iš rožinės serijos) paprastas, bet tikrai neprastas Gan geras variantas iš pigesnių.
Na aš pati linkusi investuoti į gerą prausiklį, nes man jis - viena iš esminių kosmetikos priemonių. Deja, tokia jau mano oda.
Dekui Ingenui uz savo topa su vaizdinem priemonem:)
Is tavo paminetu nei vieno nesu isbandzius,,,
tiesa sakant labai ir nepamenu ka seniau naudojau...... Berods is Iwostin serijos..... Bet visai galva nenesa. Visada pirkdavau Kaune Gedimino vaistineje, prasydavau jautriai odai....
Kazkaip man tai kremas veidui nuo spuogu yra pagrindine priemone, o prausiklis-svarbu odos netempia,,matyt todel nelabai ir pamenu ka esu naudojus:)
tiesa sakant labai ir nepamenu ka seniau naudojau...... Berods is Iwostin serijos..... Bet visai galva nenesa. Visada pirkdavau Kaune Gedimino vaistineje, prasydavau jautriai odai....
Kazkaip man tai kremas veidui nuo spuogu yra pagrindine priemone, o prausiklis-svarbu odos netempia,,matyt todel nelabai ir pamenu ka esu naudojus:)
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 07 28, 13:53)
Dekui Ingenui uz savo topa su vaizdinem priemonem:)
O čia jau ir nuo odos priklauso. Manyčiau, jei idealiai atitaikysi kosmetiką (bent jau man taip galioja) - prausiklį plius drėkinantį kremą (ar matizuojantį, priklauso nuo sezono), tai ir spuogų gali nebūti. Nebent prieš mėnesines.
Tai nereiškia, kad mano veido oda graži. Bet aš ir esu nuolat paieškose. Jei ką labai gero ir randu, vėliau gi oda ir pripranta.