Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos pirežiūra, 12 tema

QUOTE(delamorte @ 2010 07 26, 05:43)
O kur bus ax.gif ?

Cia surasytos visos BIOK akcijos. smile.gif
http://www.biok.lt/l...s-ir-pasiulymai
Atsakyti
Man odą sutvarkė Zeniac ir Actipur kosmetika smile.gif
Atsakyti
O aš dar norėjau paklausti kuo BHA skiriasi nuo AHA rūgščių? kurios veiksmingesnės kovojant su spuogais?
Atsakyti
Ir tada as dar papildau hoyden klausima - kokia priemone su BHA rekomenduotumete naudoti (kuria galima gauti LT, jei cia nieko gero, ka galima parsisiusti is uzsienio) bei kiek procentu BHA yra pakankamas kiekis priemoneje. dekui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~VEGA~: 26 liepos 2010 - 10:15
QUOTE(Vitulka @ 2010 07 25, 23:12)
Man reik dėmėm po spuogų, aš jų neturiu daug, bet ir turimos nervuoja  ax.gif

pacituosiu patarimą, kokį produktą su AHA rinktis:
*Product formulas need to have a concentration of at least 5-8% and a pH level of 3 or 4 to be effective. If the packaging doesn't say, look for an ingredient (glycolic acid, mandelic acid, malic acid, etc.) listing placing it second or third, and the presence of a balancing ingredient like sodium or potassium hydroxide.

Man labai patiko Zeniac LP (5% mandelic acid), tikrai gerai balino dėmes, jas naikino. Tik vienas dalykas, gali labai trūkti drėgmės, tad reiktų tepti kartu su kokiu drėkinančiu kremu.
Rasos gelis nuo spuogų turi 5% AHA smile.gif bet jis su alkoholiu, tad ... labiau tinkamas spuogams gydyti, nei randeliams naikinti. Nors mano riebiai odai dzin, aš kartais (jokiais būdais ne visuomet!) darau ir taip, nes patinka 2% BHA, esantys jame.

Kitų produktų su AHA nebandžiau, Lietuvoje geros rūgštinės dermatologinės kosmetikos tiesiog baisus trūkumas. Tik reikia žiūrėti, kad produkto sudėty nebūtų alkoholio (alcohol denat.), kaip pavyzdžiui, Neostrata, Exuviance produktuose.
Avene Cleanance K atrodo neblogas, tik tiek, kad nesu bandžiusi.
O.D.A. lietuviška kosmetika irgi specializuojasi AHA srityje, tik neaišku, kokia jos kremų sudėtis, kiek ten tos AHA yra, ir koks kremo ph, beigi indeliuose tokie kremai - negerai, reikia kad būtų sandari tūbelė.

Įmetu puslapį, ten surašytos tikrai geros dermakosmetikos firmos; gal rasi parduotuvėse "online", kurios siunčia į Lietuvą (kad tas firmas kur, visos per brangios, pigiausia - Neostrata/Exuviance), pagal paiešką AHA:search: AHA
Gal dar ką galėtų pasiūlyti merginos iš temos "kosmetika su vaisinėmis rūgštimis), nes mano primary target - BHA smile.gif)
Atsakyti
as naudoju vishy sveitikli ir prausikli, bet retai,, nes sausina oda. Pagrindines berimo vietos yra apilink nosi, ant smakro ir ant kaktos, pries menesines isvis negaliu i save ziuret, nezinau ka reikia naudot, gal patarsit verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 07 26, 10:53)
Ir tada as dar papildau hoyden   klausima - kokia priemone su BHA rekomenduotumete naudoti (kuria galima gauti LT, jei cia nieko gero, ka galima parsisiusti is uzsienio)  bei kiek procentu BHA yra pakankamas kiekis priemoneje. dekui.

netingėkite, paskaitykite kelis puslapius atgal :] LT su BHA prieinamos tik dvi: Rasa probleminei odai kremas-gelis su 1% BHA ir siera, bei Bioderma Sebium AKN su 2% BHA. Kitų nežinau, arba su alcohol.denat. ingredientu, kurio reikia vengti.
Užsienyje produktų begalės, tik ir rinkitės, kokį norit, pagal kišenę ir jo sudėtį.
*Produkto formulėje BHA rūgštis turi būti mažiausiai 1-2% koncentracijos ir pH lygis - 3. Ingredientų sąraše žiūrėkite, kad salicilo rūgštis (salicylic acid, BHA) būtų kažkur per vidurį. Sąraše turi būti ir sodium ar potassium hydroxide (balansuojantis ingredientas). Vengti produkto, jei sudėtyje yra alcohol denat., SD Alcohol 40B ir t.t.
Garsiausias ir žinomiausias toks produktas - Paula's Choice Exfoliating 2% Beta Hydroxy Liquid
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 26 liepos 2010 - 10:59
Sveikos 4u.gif
Kazkaip neuzmaciau beskaitant tai uzsiminsiu ka naudoju. Ypac kai tokie karsciai tai labai beria,nusipirkau is TBS priemoniu is arbatmedzio serijos,tikrai nedziovina odos, bet spuogus panaikint tai tik AKNE padejo(nu aiksu ir ta svietas padziovino kur tepiau). Gal kas patars ka diena ant veido tept?Nu visi mano oda riebina, pas mane t zona riebi, tik skruostai normalus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 07 23, 20:17)
Na, 2-3 savaitės tikrai mažai, kad rezultatų būtų galima tikėtis, oda dar tik taikosi prie priemonių.
Dėl Rasos- nepersistenkit su siera. Jei jau naudojat kremą- gelį su BHA ir siera, dar papildomai jos tikrai nebereikia iš toniko. Apskritai būtų geriau, jei naudotumėt tik BHA, be kitų bakterijas naikinančių priemonių, nes kartu naudojate ir benzoilį. Bet ką padarysi, kad Lietuvoj BHA priemonių pasirinkimas toks ribotas.
Be to, atminkit, kad kiekvienas ingredientas, kuris iš tikrųjų veikia odą (BHA, AHA, benzoilo peroksidas, siera ir t.t.) taip pat gali ją dirginti. Tad naudojant viską vienu metu ir po kelis kartus odai gali nepatikti. Manau, geriau būtų atidėti odos balinimą tam laikui, kai spuogelius išsigydysit ir nebereiks kitų gydomųjų priemonių naudot. Tad kol kas atsisakyčiau Rasos toniko ir palikčiau jį vėlesniam laikui. Nors jei oda vėliau įpras, tada galima ir toliau naudot. Tik bandau atkapsyt, kodėl oda taip riebaluojasi ir dirgsta. Gal tas sudirgimas iš ryto ir nuo sieros, BHA ir AHA atsiranda, visko gali būti.

Na stai, nuejau pas savo gera dermatologe, ir pasirodo, kad be aknes dar turiu smarkiai isreiksta rozine (Rosacea), kuri yra gydoma, bet nepagydoma. verysad.gif Karsciai ja zymiai suastrino. verysad.gif Del tos pacios priezasties poros T zonoje, o ypac aplink nosi labai isdidejusios ir del to yra smarkus odos riebalavimasis. verysad.gif Zodziu - labai labai liudna.......
Atsakyti
QUOTE(Undinelle @ 2010 07 26, 15:45)
Na stai, nuejau pas savo gera dermatologe, ir pasirodo, kad be aknes dar turiu smarkiai isreiksta rozine (Rosacea), kuri yra gydoma, bet nepagydoma.  verysad.gif Karsciai ja zymiai suastrino.  verysad.gif Del tos pacios priezasties poros T zonoje, o ypac aplink nosi labai isdidejusios ir del to yra smarkus odos riebalavimasis.  verysad.gif Zodziu - labai labai liudna.......

O kaip ta rožinė pasireiškia? Čia ne tas pats, kaip kuperozė?
Pas mane palei nosį poros irgi išdidėję, ir riebalavimąsis toje zonoje didelis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Undinelle @ 2010 07 26, 16:45)
Na stai, nuejau pas savo gera dermatologe, ir pasirodo, kad be aknes dar turiu smarkiai isreiksta rozine (Rosacea), kuri yra gydoma, bet nepagydoma.  verysad.gif Karsciai ja zymiai suastrino.  verysad.gif Del tos pacios priezasties poros T zonoje, o ypac aplink nosi labai isdidejusios ir del to yra smarkus odos riebalavimasis.  verysad.gif Zodziu - labai labai liudna.......

jazau..gal ir man rožinė, nes per šitus karščius tiesiog riebaluojuos kaip keptuvė :/ šiandien vėsu, tai oda iškart susinormalizavo smile.gif
Kaip atskirt rožinę? Pagal nuotraukas, kur himalaia įdėjo anksčiau (neprisimenu kurioje temoje) maniau, kad man ne rožinė... O ar veidukas visuomet būna paraudęs? Nes geriausioje savo būklėje mano oda būna balta, be jokių sudirgimų ar paraudimų, nors nosyje turiu nedidelių išsiplėtusių kapiliarų.
Ir... kodėl Tavo dermatologė anksčiau to nepastebėjo? :/
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 07 26, 16:53)
jazau..gal ir man rožinė, nes per šitus karščius tiesiog riebaluojuos kaip keptuvė :/ šiandien vėsu, tai oda iškart susinormalizavo smile.gif
Kaip atskirt rožinę? Pagal nuotraukas, kur himalaia įdėjo anksčiau (neprisimenu kurioje temoje) maniau, kad man ne rožinė... O ar veidukas visuomet būna paraudęs? Nes geriausioje savo būklėje mano oda būna balta, be jokių sudirgimų ar paraudimų, nors nosyje turiu nedidelių išsiplėtusių kapiliarų.
Ir... kodėl Tavo dermatologė anksčiau to nepastebėjo? :/

Aš žinau, kad turiu kuperozę, ir gan nemažą. Na bet rožinę tai gal būtų pastebėję kas nors , jei ji būtų g.gif
Atsakyti