QUOTE(Amellie @ 2010 07 25, 11:22)
jau apsisprendziau pirkti Bioderma Sebium AKN, bet busiu praleidus, ar jame yra AHA rugsciu? ar sis kremas turi spf?
neturi nei to, nei ano (vietoj AHA - tik 12 proc. rūgščių esterių. Esteriai - tai junginiai iš alkoholio ir rūgščių, pašalinus vandenį. Tai ingredientai, dažnai naudojami kosmetikoje.
Nežinau jų savybių, kiek poveikis skiriasi nuo tarkim grynos glikolio rūgšties... Kiek žinau, pavyzdžiui lanolino alkoholio esteris yra naudojamas kaip minkštinamasis ir apsaugantis veiksnys.)
Pamėgink paprašyti vaistinėse arba Bioderma LT atstovų to kremo mėginuko. Išbandyk: o gal nepatiks.
Aš tokį kremą naudoju tik vakarais, kad saulė nepakenktų odai. Galima naudoti ir dieną, tačiau reikės papildomai teptis kremą su SPF. Kad įsitikintum, jog kremas turi SPF, dirstelk į ingredientų sąrašą, ar jis turi Titanium Dioxide, Zinc Dioxide arba Avobenzone ir SPF koeficientą
ką rekomenduotumėt su AHA rūgštim?
QUOTE(Vitulka @ 2010 07 25, 13:06)
ką rekomenduotumėt su AHA rūgštim?
iš populiariausių prieinama kaina užsienyje -
Alpha Hydrox produktų serija
Alpha-Hydrox
Labai aukštas įvertinimas forumuose, pvz kaip makeupalley.com
kalbant apie kitus gerus AHA produktus, tai... brungūs zarazos
QUOTE(Meskala @ 2010 07 25, 09:01)
Tikrai nebloga firma, kiek peržiūrėjau, dauguma jų AHA priemonių (kai kuriose yra alkoholio) geros ir kainos labai geros. Pati naudoju jų odos balintoją su AHA ir hidrokinonu.
QUOTE(lauryna @ 2010 07 25, 16:16)
Nusipirkau siandien Rasos geli spuoguotai odai, paziuresim kaip cia bus.
Lauryna, ne! Rasos probleminei odai kremas-gelis (didesnis indelis, 1% BHA ir siera) ir gelis nuo spuogų (mažesnis indelis) skiriasi;
pastarasis (mažesniame indelyje, 2% BHA ir 5% AHA) skirtas tik lokalioms uždegimo vietoms "gesinti", t.y. tepti tik ant spuogelių. Turi alkoholio, tad gali dirginti ir labai išsausinti odą, jei mėginsit tepti nemažus veido plotus.
Geriau pirkite kremą-gelį su 1% BHA ir siera, tai bus atgaiva odai, nors problemų - iš karto ir visiškai - nepašalins.
Šiuo metu ir mano oda išsikraustė iš normalaus "epiderminio" proto )) Riebaluojasi perkūniškai, to pasekmė - žaibiškai besikemšančios poros.
himalaia, o štai Alpha Hydrox galėtų išleisti kitą liniją: "Beta Hydrox"
QUOTE(Meskala @ 2010 07 25, 13:09)
himalaia, o štai Alpha Hydrox galėtų išleisti kitą liniją: "Beta Hydrox"
Tai jau tikrai... Nes ta vienintelė BHA priemonė, kurią jie turi- ir ta su alkoholiu.
Iš tikro, tai Lietuvos kosmetikos gamintojai galėtų spraga pasinaudot... Išleist daugiau priemonių su BHA, AHA. Nes dabar tik Rasa turbūt turi BHA priemones, ir tai produktai nėra tobuli- turi rinktis tai, ko nebūtinai nori (pvz., sierą BHA kreme- gelyje, nors ir lengvą, bet vistiek kremo konsistenciją...).
QUOTE(Meskala @ 2010 07 25, 20:09)
Šiuo metu ir mano oda išsikraustė iš normalaus "epiderminio" proto )) Riebaluojasi perkūniškai, to pasekmė - žaibiškai besikemšančios poros.
Labai tiksliai pasakyta Mano oda tokia pat
Tai šiuo metu tepu nakčiai Zeniac LP, o dienai Sebamed drėkinančią žele, tai su porų kimšimusi didelių problemų neturiu
QUOTE(Meskala @ 2010 07 25, 16:01)
iš populiariausių prieinama kaina užsienyje -
nenoriu prasidėt su tarpininkėm. o paguglinus neradau, kad siųstų į LT tiesiogiai.
geriau brangiau, bet kad būtų įmanoma be vargų gaut
QUOTE(Meskala @ 2010 07 25, 20:09)
gelis nuo spuogų (mažesnis indelis) skiriasi;
pastarasis (mažesniame indelyje, 2% BHA ir 5% AHA) skirtas tik lokalioms uždegimo vietoms "gesinti",
pastarasis (mažesniame indelyje, 2% BHA ir 5% AHA) skirtas tik lokalioms uždegimo vietoms "gesinti",
o šitas kaip? irgi su AHA. ar per silpnas
Man reik dėmėm po spuogų, aš jų neturiu daug, bet ir turimos nervuoja
QUOTE(lauryna @ 2010 07 25, 19:35)
Kita savaite maciau bus visiems Rasos produktams 35 % nuolaidos, tai reiks ir kita kremuka nusipirkti.
O kur bus ?