Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos pirežiūra, 12 tema

Toliau dalinamės patarimais,skaisčios ir gražios odos link 4u.gif

user posted image

Sena tema

Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 06 24, 22:47)
Na, ne aš kremų ph matuoju, tai ne aš juos ir išskiriu, ar tai geras ar blogas produktas blush2.gif Mano guru Paula Begoun.
Iš La Roche Posay būtent rūgštinių su AHA būtų vienintelis kremas, Biomedic Conditioning Cream. 6% glikolio rūgštis, labiau tinka normaliai- sausai oda. Bet kaip už tokią kainą, yra tikrai geresnių, per pusę ar daugiau pigesnių kremų, dar ir su visokiais pribumbasais.

man ir nereik išskirt, kurios geros priemonės, kurios blogos, nes tai daryt būtų netikslinga ax.gif tik kiekvienas asmeniškai gali pasakyt, ta priemonė gera, ta ne ax.gif
kodėl užsiminei apie LRP, jei dabar rašai, kad yra geresnių ir pigiau? smile.gif
aš LRP naudoju, o jei yra geresnių, o dar pigesnių, tai man labai aktualu bigsmile.gif
rūgštinių priemonių nenoriu, nes vasarą mėgstu pasidegint ax.gif
jei gali, pakomentuok sudėtį 4u.gif
Active Ingredients: Salicylic Acid 1.5 %
Other Ingredients: Water, DI-C12-13 alkyl malate, cyclohexasiloxane, propylene glycol, aluminum starch octenylsuccinate, PEG-100 stearate, glyceryl stearate, cetyl alcohol, PEG-4 dilaurate, PEG-4 laurate, zinc PCA, sodium hydroxide, capryloyl salicylic acid, xanthan gum, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, iodoproponyl butylcarbamate, PEG-4, fragrance.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 06 25, 02:02)
O kokia buvo Sebamed sudėtis? Su benzoilu? Kokio stiprumo?
Jūsų oda apskritai spuoguota, ar pavieniai spuogai retkarčiais išdygsta ir yra ne problema? Jie visa oda spuoguota, priemonės tepimas tik ant spuogų nepadės, reiktų tepti visą plotą.
Jei tik pavieniai spuogai (ne aknė), tai susiraskit kokią priemonę su BHA 1 ar 2% arba priemonę su benzoilu (stipresnės koncentracijos, nei naudojote anksčiau).

Nebeturiu sebamed po ranka, kad atsakyciau. Dar turiu kelis lasus arbatmedzio aliejaus, bet irgi nepatinka nei kvapas nei poveikis.
Oda nera spuoguota, o vat inkstiru turiu pakankamai. Spuogu problemos aktualios pries tam tikras dienas blush2.gif Ar dar koks pavienis buna iskyla.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 06 24, 18:52)
Kremas- gelis atrodo irgi neblogai. Tačiau sudėtyje yra ir salicilis, siera,  kurie bakterijas naikina, turbūt tada kukurūzų krakmolas nekels problemų. Reiktų atkreipt dėmesį, kad siera gali džiovinti sausesnę odą, o gana didelis kvepalų kiekis ją dirgint.

QUOTE(himalaia @ 2010 06 25, 00:02)
Turbūt supainiojote, Rasos „kremas-gelis“ blogojo alkoholio išvis neturi. Alkoholis antru numeriu eina „gelyje nuo spuogų“, kurio ir nerekomenduoju.

Tik po Jūsų postų pradėjau domėtis kremų sudėtimi blush2.gif Mano oda ganėtinai jautri, labai lengvai sudirgsta nuo netinkamų ingridientų, jau buvau pasiryžusi pirkti Rasos kremą gelį pabandymui, tačiau sumąsčiau pasitikrinti sudėtį. Jūs rašote, kad Rasos kremo-gelio sudėtis gana gera, tačiau pavarčius Paula's Choice tinklalapyje pateikiamą info apie ingridientus, atradau, jog siera, negana to, kad yra dirgiklis odai, bet dar ir turi aukštą PH, todėl gali netgi paskatinti bakterijų vystymąsi g.gif
Sulfur. Antibacterial agent (Source: Applied Microbiology and Biotechnology, October 2001, pages 282–286) that can be a potent skin irritant and sensitizer. Sulfur also has a high pH, which can encourage the growth of bacteria on skin.

Kremas-gelis turi blogojo alkoholio (benzyl alcohol), tačiau jis eina sąrašo pabaigoje, ar tai galėtų būti esminis dirgiklis ar jo tokios mažios proporcijos, kad neturi įtakos odos išsausinimui? 4u.gif Kremas-gelis:
AQUA, CORN STARCH MODIFIED, CETEARYL ALCOHOL, CYCLOMETHICONE, GLYCERIN, SODIUM POLYACRYLATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ISOPROPYL MYRISTATE, SALICYLIC ACID, SULFUR, PARFUM, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, POLYSORBATE 80, PROPYLENE GLYCOL, BENZYL ALCOHOL, METHYLCHLOROSOTHIAZOLINONE, METHYLSOTHIAZOLINONE, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXIDE.

Nelabai išmanau tuos dalykus, todėl džiugu, kad yra žmogus geranoriškai padedantis susivokti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelė Rožė: 25 birželio 2010 - 14:20
QUOTE(Vitulka @ 2010 06 25, 05:28)
1. kodėl užsiminei apie LRP, jei dabar rašai, kad yra geresnių ir pigiau?  smile.gif 
aš LRP naudoju, o jei yra geresnių, o dar pigesnių, tai man labai aktualu  bigsmile.gif
rūgštinių priemonių nenoriu, nes vasarą mėgstu pasidegint  ax.gif
2. jei gali, pakomentuok sudėtį 4u.gif

1. Todėl, kad buvau paklausta, kokie veiksmingi rūgštiniai kremai yra Lietuvoje (galvojau, kad LRP parduodamas LT). Tas mano pakomentuotas kremas yra veiksmingas, bet savo kainos nevertas.
Yra pilna veiksmingesnių ir pigesnių, tačiau nežinau, ar jų įmanoma gauti Lietuvoje, tad nežinau, ar verta juos komentuot.
2. Čia LRP Effaclar K? Jei taip, jis gali kažkiek valyti poras, bet jo ph per aukštas, kad vyktų veiksminga eksfoliacija (tam, kad BHA veiktų, produkto ph turi būti tarp 3 ir 4, šito yra 4.4).
QUOTE(Malena @ 2010 06 25, 05:30)
Nebeturiu sebamed po ranka, kad atsakyciau. Dar turiu kelis lasus arbatmedzio aliejaus, bet irgi nepatinka nei kvapas nei poveikis.
Oda nera spuoguota, o vat inkstiru turiu pakankamai. Spuogu problemos aktualios pries tam tikras dienas blush2.gif  Ar dar koks pavienis buna iskyla.

Sebamed ne šitas kartais? Jei šitas, tai pagal sudėtį jame yra tik alkoholis „veiksmingas“, nėra nei BHA, nei benzoilo.
Naudokit BHA, ir inkštyrų apmažės, ir spuogai rečiau prasikals, nes BHA ir eksfolijuoja, ir kažkiek naikina bakterijas. O jei norit grynai dezinfekcijai kažką naudot, nusipirkit kokį produktą su 2.5% ar 5% benzoilo peroksidu.
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 06 25, 08:19)
1. Jūs rašote, kad Rasos kremo-gelio sudėtis gana gera, tačiau pavarčius Paula's Choice tinklalapyje pateikiamą info apie ingridientus, atradau, jog siera, negana to, kad yra dirgiklis odai, bet dar ir turi aukštą PH, todėl gali netgi paskatinti bakterijų vystymąsi g.gif
2. Kremas-gelis turi blogojo alkoholio (benzyl alcohol), tačiau jis eina sąrašo pabaigoje, ar tai galėtų būti esminis dirgiklis ar jo tokios mažios proporcijos, kad neturi įtakos odos išsausinimui?  4u:

1. Dėl sieros, kažkur jau rašiau, kad kad jos poveikis panašus į alkoholį, tik ji yra švelnesnė- džiovina ir dirgina odą, bet naikina bakterijas. Daugeliui žmonių tai yra blogai, tačiau tai gali būti viena iš priemonių žmonėms, kurių oda nereaguoja į gydymą saliciliu ar benzoilu. Taip sakat, yra ir minusų, ir pliusų.
2. Atsiprašau, alkoholį pražiūrėjau blush-anim-cl.gif: Jis tikrai prie pabaigos, tad neturėtų dirgint, bet sudėjus visus dirgiklius (siera, bha (salicilis irgi dirgina oda, bet yra veiksmingas eksfoliantas, tad jam atleistina smile.gif ), augalų ekstraktai) nemanau, kad jautriai odai jis būtų tinkamas. Aš apskritai nenaudoju jokių produktų, kurie turi erzinančių ingredientų (išskyrus rūgštis, bet tai nesiskaito smile.gif ), ir kitiems nerekomenduoju. Bet, kaip suprantu, Lietuvoj rūgštinių produktų pasirinkimas nėra didelis, kas belieka... Pastebėjau, kad atsirado nauja O.D.A. Kosmetika su rūgštimis, būtų įdomu į sudėtį pasižiūrėt. Nervina mane, kai gamintojai savo puslapiuose nerašo sudėčių... Maždaug, nusipirk, tada galėsi pasižiūrėt, ką gavai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 06 25, 17:52)
Sebamed ne šitas kartais? Jei šitas, tai pagal sudėtį jame yra tik alkoholis „veiksmingas“, nėra nei BHA, nei benzoilo.
Naudokit BHA, ir inkštyrų apmažės, ir spuogai rečiau prasikals, nes BHA ir eksfolijuoja, ir kažkiek naikina bakterijas. O jei norit grynai dezinfekcijai kažką naudot, nusipirkit kokį produktą su 2.5% ar 5% benzoilo peroksidu.

Taip sitas. Kadangi pati tiek nenusimanau, tai ir prasau konkretu produkta patarti. Kad butu be alkoholio, su teisingu PH ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Malena, jūs man geriau produkto sudėtį parašykit, o aš pakomentuosiu, nes rekomenduoti sunku. Nebent jums netrukdo tai, kad produktą reiks užsisakyti iš užsienio, nes nežinau, ko yra LT ax.gif
Tada:

user posted image
Papildyta:
Dar čia viena mergina išvertė geriausius produktus pagal Paula Begoun (visko ten yra, ir nuo spuogų, ir dekoratyvinės kosmetikos). Sąrašas prasideda iškart po nuotraukos.
Beje, Europoj produktų pavadinimai dažnai skiriasi nuo JAV rinkos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 25 birželio 2010 - 18:10
Na Neutrogena ir pas mus yra smile.gif O LRP tavo nuomone kaip?
Jei reikes siustis, galiu siustis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 06 25, 12:07)
Na Neutrogena ir pas mus yra smile.gif  O LRP tavo nuomone kaip?
Jei reikes siustis, galiu siustis smile.gif

LRP, kaip ir visi brandai- yra labai gerų produktų, yra ir labai prastų. Daugumos gerų priemonių kainos išpūstos.
O jei kalbant apie LRP priemones spuogams, turi vieną gerą, bet nepagrįstai brangią benzoilo peroksido priemonę- Effaclar Al Intensive Acne Spot Treatment (30$ už 15ml blink.gif ). Nors ji niekuo nesiskiria nuo 5 kartus pigesnių produktų (pliusas nebent tas, kad neturi kvapnių medžiagų).
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 06 25, 19:22)
LRP, kaip ir visi brandai- yra labai gerų produktų, yra ir labai prastų. Daugumos gerų priemonių kainos išpūstos.
O jei kalbant apie LRP priemones spuogams, turi vieną gerą, bet nepagrįstai brangią benzoilo peroksido priemonę- Effaclar Al Intensive Acne Spot Treatment (30$ už 15ml  blink.gif ). Nors ji niekuo nesiskiria nuo 5 kartus pigesnių produktų (pliusas nebent tas, kad neturi kvapnių medžiagų).

Taip butent apie taskinius aplikatorius ir kalbu. Noriu konkretaus produkto rekomendacijos, nes pati neissirinksiu gero blush2.gif Kaip supratau Neutrogena atitinka visus reikalavimus, ane? Jei yra dar kazkoks sakykit 4u.gif
Atsakyti
Na, iš to sąrašo visos priemonės geros. Jei norit stipriau dezinfekuot- rinkitės su benzoilu, jei vos dezinfekuot ir eksfolijuot- BHA. Ta Neutrogena priemonė yra su BHA.
Gaila, kad neįmanoma pagamint tokių priemonių, kur ir BHA, ir benzoilas būtų veiksmingi verysad.gif
Pareklamuosiu- aš naudoju Paula's Choice BHA. Patinka tai, kad pagal odos tipą galima pasirinkt, kokio pagrindo reikia (losjono, gelio ar skysčio). Ir šiaip, daug ko gero papildomai prikrauta. Kaina truputį didoka, bet kai pasižiūri, kokį kiekį gauni, tai apsimoka. Bet siuntimas į Lietuvą, man atrodo, žvėriškai kainuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 25 birželio 2010 - 18:46
Sveika, himalaia 4u.gif
Jeigu butu nesunku,noreciau kad pakomentuotumete keliu priemoniu sudeti,labai idomu,ka naudoju,ar verta ta priemone kartoti,ar skelbti paieska geresniu .O ir merginom gal bus naudinga priemoniu atsirinkime.(priemones spuoguotai/riebiai odai).Bus didelis aciu 4u.gif
Prausikis:
Aqua ,Cocamidopropylamine Oxide ,PEG-7 ,Glyceryl Cocoate ,Glycerin ,Hydroxyethylcellulose ,Lactic Acid,Octenidine HLC ,Allantoin.

Prausiklis nr 2:
Aqua/Water/Eau, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Laureth Sulfate, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, PEG-400 Glyceryl Cocoate, Disodium Edta, Maninitol, Xylitol, Rhamnose, Fructooligosaccharides, Zinc Sulfate, Copper Sulfate, Ginkgo Biloba Leaf extract, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Citric Acid, Sodium Coceth Sulfate, Sodium Choride, Sodium Hydroxide,Propylene Glycol, Sodium Methylparaben, Sodium Prophylparaben,Fragrance(parfum).

Valiklis-tonikas:
Water(aqua),PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Sodium Citrate, Zinc Gluconate, Copper Sulfate, Ginkgo Biloba leaf extract, Mannitol, Xylitol, Rhamnose, Fructooligosaccharides, Propylene Glycol,Citric Acid, Disodium Edta,Cetrimonium Bromide,Fragrance(parfum).
Atsakyti