Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto papildai sportuojantiems

Sportuojantiems geras maisto papildas yra Basica su mineralinemis medziagomis, jis suteikia energijos visai dienai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Marge @ 2009 10 01, 11:46)
biggrin.gif O kokius? Masei priaugti? Man idomu kaip su tais dietiniais, ar realu numest svorio ar ne g.gif

aš taip pat kasdien geriu baltyminius liesus kokteilius. Tai ypač patogu nespėjus laiku pavalgyti, arba prieš treniruotę, arba po treniruotės. Kadangi greitai įsisavina, nesijauti apsunkus treniruotės metu, o po treniruotės - pamaitina raumenukus smile.gif Iialu netgi vėlai vakare , kai beprotiškai norisi valgyti thumbup.gif nes baltyminis kokteilis tikrai neina į riebalus, net ir išgėrusviduryj nakties thumbup.gif tad skanaukit į sveikatą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(__fittnessiukas__ @ 2009 10 27, 00:54)
aš taip pat kasdien geriu baltyminius liesus kokteilius. Tai ypač patogu nespėjus laiku pavalgyti, arba prieš treniruotę, arba po treniruotės. Kadangi greitai įsisavina, nesijauti apsunkus treniruotės metu, o po treniruotės - pamaitina raumenukus  smile.gif    Iialu netgi vėlai vakare , kai beprotiškai norisi valgyti  thumbup.gif  nes baltyminis kokteilis tikrai neina į riebalus, net ir išgėrusviduryj nakties  thumbup.gif  tad skanaukit į sveikatą  smile.gif

aš geriu DYMATYZE ELITE Whey Protein
Atsakyti
As naudoju baltymus. Po sporto grizus namo pasidarau baltymini kokteili su vaisiais. Kadangi per diena nesuvartoju reikalingo man kiekio baltymu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos koleges, nusprendziau pakeisti vitaminus ir niekaip neisirenku, vienai draugei sporto klube treneris ikiso opti-women, ar esat girdejusios apie tokius, ka manote? 4u.gif

OPTI-WOMEN – tai specialus kompleksas natūralių vitaminų, mineralų, antioksodantų, ekstraktų ir žolelių, skirtas aktyvioms, dirbančioms ar sportuojančioms moterims. Šis papildas sukurtas specialiai moterims, atsižvelgiant į moters organizmo fiziologijos subtilybes. Be to, šiuolaikinės moters, vedančios aktyvų gyvenimo būdą ir besistengiančios išlaikyti liekną figūrą, organizmas reikalauja daug daugiau maistinių medžiagų.

Opti-Women į moters gyvenimą atneš daugiau energijos, sveikatos ir jėgų negu bet kuris kitas papildas, nes šis Optimum Nutrition kurinys ir yra skirtas Moterims. Išbandykite Opti-Women, kuris kiekvieną dieną gerina gyvenimą tūkstančiams moterų.

Vienoje porcijoje (2 kaps.) yra:

Vitaminas A (iš CaroCare naturalių karotinoidų) - 5000 T.V. (100% RPN)
Vitaminas C (askorbo rūgštis) - 250 mg (417% RPN)
Kalcis - 150 mg (15% RPN)
Geležis- 18 mg (100% RPN)
Vitaminas D - 600 T.V. (150% RPN)
Vitaminas E - 100 T.V. (333% RPN)
Vitaminas K - 80 mcg (100% RPN)
Tiaminas (B1) - 20 mg (1333% RPN)
Riboflavinas (B2) - 20 mg (1176% RPN)
Niacinas (B3) - 20 mg (100% RPN)
Piridoksinas (B6) - 20 mg (1000% RPN)
Folio rūgštis - 600 mkg (150% RPN)
Vitaminas B12 - 100 mkg (1667% RPN)
Biotinas - 250 mkg (83% RPN)
Pantoteno rūgštis - 20 mg (200% RPN)
Jodas - 200 mkg (133% RPN)
Magnis (magnio aspartatas) - 75 mg (19% RPN)
Cinkas - 15 mg (100% RPN)
Selenas - 70 mkg (100% RPN)
Varis - 2 mg (100% RPN)
Manganas - 5 mg (250% RPN)
Chromas - 120 mkg (100% RPN)
Molibdenas - 70 mkg (93% RPN)
Ostivone (isopropoxy izoflavonai) - 10 mg
Sojos Izoflavonai - 2 mg
Likopenas - 250 mkg
Alfa-Karotinas - 93,5 mkg
Zeaksantinas - 18,7 mkg
Kriptoksantinas - 22,8 mkg
Liuteinas - 250 mkg
Chasteberry (Vitex angus-castus) 4:1 ekstraktas - 50 mg
Vynuogių kauliukų ekstraktas (Vitis vinifera) - 10 mg
Dong Quai (Angelica sinesis) 4:1 ekstraktas - 80 mg
Horse Chestnut (Aesculus hippocastanum) ekstraktas - 25 mg
Butchers Broom milteliai - 15 mg
Garcinia ekstraktas (garcinia cambogia) - 50 mg
Uva Ursi milteliai - 50 mg
Alfa Lipoidinė rūgtis - 20 mg
Česnako milteliai - 10 mg
Citrusiniai bioflavonoidai - 10 mg

g.gif
Atsakyti
Mano baltyminis kokteilis instant whey vadinasi. Po sporto isgeriu, nes skystos formos proteinai greiciausiai isisavina ir pamaitina nuvargintus raumenukus.

Parasyta ant dienos normos 1- 3 normu per diena, vienoj normoj 25g proteinu. kadangi mano dieta proteiniska, kokteilis buna tik po treniruotes pries lekiant i dusa.
Atsakyti
gal kas vartojote Animal Cuts kiek skaiciau tai stiprus riebalu degintojas,noriu numest apie 10kg ,pries gera pusmeti vartojau L-Carnitina 1000
neblogas buvo sportavau apie 2men gan intensyviai tai beveik 15kg numeciau.db dariau pertrauka,nepriaugo ne vienas kg ,o nei dietu kazkokiu laikiaus nieko,nei sportuot besportavau,tik aisku mazinau porcijas,tai siuo metu galvoju dar 10kg iki idealaus svorio noreciau numest,tai mastau apie animal cuts,kokia jusu nuomone i si preaparata?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neila+69: 05 sausio 2010 - 18:06
QUOTE(Neila+69 @ 2010 01 05, 16:06)
gal  kas vartojote Animal Cuts kiek skaiciau tai stiprus riebalu degintojas,noriu numest apie 10kg ,pries gera pusmeti vartojau L-Carnitina 1000
neblogas buvo sportavau apie 2men gan intensyviai tai beveik 15kg numeciau.db dariau pertrauka,nepriaugo ne vienas kg ,o nei dietu kazkokiu laikiaus nieko,nei sportuot besportavau,tik aisku mazinau porcijas,tai siuo metu galvoju dar 10kg iki idealaus svorio noreciau numest,tai mastau apie animal cuts,kokia jusu nuomone i si preaparata?

oho, vien tik l- karnitino pagalba 15kg? turbut labai intensyviai sportavai ir dar mityba pakoregavai gerokai? ar tiesiog svoris nemazas?

as turiu l- carnitino 1500, du saukstus isgeriu jei zinau, kad treniruosiuos tikrai ilgai ir is sirdies, jei ne, uztenka ir vieno. dar kai labai nemazai isleidau papildu parduotuveje dave toki gerybiu maiseli, ten buvo ideta xdra cut, jo sudetis labai ilga, vienu zodziu kajeno pipiru prideta, visokiu kafeinu ir t.t. galiu pasakyti tik tiek, kad neduok dieve neuzgeri gerai ir prilimpa kapsule kur nors gerkleje, arba jei skrandis visiskai tuscias, pvz ryte, pipirai taaaaaip degina. kainuoja daug, jokio poveikio, zinau, nuteisit ir pakarsit, bet as geriau ephedra gerciau, turejau kai durna buvau, sirdis dauzydavosi ir energija liejosi per krastus, negalejau miegoti, bet bent zinojau, kad veikia!
nezinau kas man uzplauke, gal tai, kad labai daug valgyti pradejau, susigalvojau ir hoodios nusipirkti doh.gif t.y. placeebo... idomu butu suzinoti ka geriau, jauciu kokias kalkes...

del animal cut... pati nenaudojau, bet vilioja. girdejau is tikru zmoniu, ne is oficialaus ju puslapio, kad apetitas labai sumazeja ir riebalai daug greiciau dega. bet... reikia tikrai graziai sportuoti ir ziureti mityba... nezinau kaip jums, bet kai sportuoju maziau norisi valgyti, nebent treniruote buna labai trumpa. suluzo mano elipsiukas, laukiu naujo, na ir sugrizo zveris, reikalaujantis maisto!!!
dar apie animal cut, jis duoda tikrai daugiau energijos.
jei nusipirksi ir pabandysi, butinai aprasyk savo nuomone, nes po naujojo elipsiuko atkeliavimo laaaabai rimtai griebsiuosi visko imanomo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 01 05, 18:31)
zinau, nuteisit ir pakarsit, bet as geriau ephedra gerciau, turejau kai durna buvau, sirdis dauzydavosi ir energija liejosi per krastus, negalejau miegoti, bet bent zinojau, kad veikia!

Oj apie efedra tai mano blogi prisiminimai.Buvo jau koks antras menuo grieztos mitybos su mazai angliavandeniu kazkiek tu kilogramu pakrite jau ir gavau efedros isbandyt.Isgeriau ir nuejau elipsini 1h paminti.Po treniruotes prisedau pailset ir prasidejo blink.gif Is pradziu siurpas purte,paskui galva svaigt pradejo,sirdis kalatotis.Vos vos nusvirduliavau iki lovos ir jau norejau greitaja kviesti.Na,bet po biski praejo.Manau jau organizmas pasilpes buvo nuo tos dietos plius dar sportuodavau kiekviena diena.Tai gavus efedros organizmui buvo jau per daug.Niekas nepriverstu jos dar karta isbandyt schmoll.gif

QUOTE(mazhulinka @ 2010 01 05, 18:31)
del animal cut... pati nenaudojau, bet vilioja. girdejau is tikru zmoniu, ne is oficialaus ju puslapio, kad apetitas labai sumazeja ir riebalai daug greiciau dega. bet... reikia tikrai graziai sportuoti ir ziureti mityba... nezinau kaip jums, bet kai sportuoju maziau norisi valgyti, nebent treniruote buna labai trumpa.

Teko ir Cuts isbandyt.Na del apetito,tai nepamenu,kad sumazejo.Bet,kad veikiantis papildas tai faktas.Jo termogeninis efektas man puikiai jausdavosi.Tikrai pagreitina medziagu apykaita.Bet vistiek tai tik papildas ir ji satyciau maximum i 3 vieta po suderintos mitybos ir sporto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 27 birželio 2012 - 18:58
QUOTE(mazhulinka @ 2010 01 05, 20:57)
nenuostabu, kad uzdraustas daiktas....

Aha teko ir man isitikint,kad neveltui ta efedra uzdrausta blink.gif

QUOTE(mazhulinka @ 2010 01 05, 20:57)
o tikroji hoodia gordonii mane vistiek vilioja, jei vel pradejus intensyviai sportuoti zveriskas apetitas kankins turbut uzsisakysiu.

O kas cia per daiktas?Neteko kazkaip girdeti apie tai g.gif
Atsakyti
QUOTE(dev @ 2010 01 04, 13:03)
cia kaip tik norint priaugti svorio biggrin.gif juk apie baltiminius kokteilius kalba eina smile.gif

QUOTE(dev @ 2010 01 04, 14:28)
tai jeigu jus is kokteiliu gyvenat tai jo,tada pats tas mesti svori  lotuliukas.gif baltymai juk ir yra pagrindinis dalykas norint priaugti svorio,kaip jusu manymu svori prisiauginti tada? smile.gif

Na nuo kada baltyminiai kokteiliai skirti priaugti svorio?Svoris nera lygu raumenims.Tai tu manai,kad neimanoma mesti svorio geriant baltyminius kokteilius?Ar zinai kaip tavo kolegos is kulturizmo forumu meta riebalus?Primazina angliavandenius ir vartoja daugiau baltymu kurie kaloriju deficite kiek tai yra imanoma apsaugo raumenis nuo irimo.Na ir savaime aisku treniruotes su svoriais plius kardio.

Tu isvis kazkaip keistai mastai.Zinai kaip prisiauginti svorio?Surinkti daugiau kaloriju nei sudegina tavo organizmas.Jei surinksi daugiau kaloriju nei sudegini,bet nesurinksi tinkamo kiekio baltymu - auginsi riebala.Jei surinksi daugiau kaloriju nei sudegini ir surinksi tinkama kieki baltymu - auginsi raumeni.

Tiesa sakant tu sneki viska atvirksciai nei as iki siol zinojau.Na gal cia mano zinios pasene g.gif

Atsakyti
QUOTE(tanneraz @ 2010 01 06, 01:30)
Na nuo kada baltyminiai kokteiliai skirti priaugti svorio?Svoris nera lygu raumenims.Tai tu manai,kad neimanoma mesti svorio geriant baltyminius kokteilius?Ar zinai kaip tavo kolegos is kulturizmo forumu meta riebalus?Primazina angliavandenius ir vartoja daugiau baltymu kurie kaloriju deficite kiek tai yra imanoma apsaugo raumenis nuo irimo.Na ir savaime aisku treniruotes su svoriais plius kardio.

siaip gal biski ne tiksliai issireiskiau,as svorio auginima turiu omeny raumenu mase,o ne lasinius smile.gif o apie svorio metima tai tikrai ne per daugiausiai zinau,esu tik girdejes kad galima su baltyminiais kokteiliais mesti ta svori,bet nei praktikos nei pazistami taip nera bande,nes paprasciausiai jie per treniruotes sudegina viska smile.gif tai kazkaip ir numeciau i kampa tuos baltyminius kokteilius biggrin.gif o siaip ta pati parasiau juk kelios zinutes anksciau...kad mazint angliavandeni ir t.t...
Atsakyti
Na man pagrinde uzkliuvo del tu baltyminiu kokteiliu.Parinkau cia dar keleta sakiniu,bet cia ne esme.Manau noredamas ir mano zinutese rasi prie ko prikibt.Taigi cia atsakymo nelaukiu,tiesiog dar keletas pastebejimu.

"pvz angliavandenius labai lengvai susirenku,dar jeigu koki miau isgeriu"

Siulau tau angliavandenius rinkti is grudiniu kulturu,riesutu.Is bedos makaronai,bulves.Bet tikrai ne is miau gerimu smile.gif

"o del baltymu tai visom galiu patart tik viena,negerkit vienu kokteiliu,brangiai gaunasi"

Daznu atveju baltyminio kokteilio porcija kainuoja pigiau nei porcija baltymu is normalaus maisto.Aisku nesiulau maista keisti kokteiliais smile.gif

"sokoladiniu milteliu normali doze + 1 porcija plombyriniu ledu + puse pakelio varskes + 1 bananas + didelis saukstas aviziniu dribsniu + arginino"

Nepamirsk,kad visgi cia moteru forumas.Nemanau,kad mielosios forumietes augina svori.O jei ir augina,tai plombyras yra junkfoodas,todel i rekomendacijas mitybai jo tikrai itraukti nereiketu.

Dar ten kazkas buvo del to,kad maisto papildai metymas pinigu.As tik sakau,kad jei ne analizuosi sudeties taip ir bus.Tarkim nusipirksi Universal BCAA kapsulem,jei internete pasidomesi kiek gramu rekomenduojama sportuojanciam zmogui sunaudoti BCAA per diena pamatysi,kad tavo pirkinio uzteks kokius 3 kartus trumpiau,nei buvo parasyta ant pakuotes,o jei naudosi taupydamas tiesiog nepajusi efekto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanneraz: 06 sausio 2010 - 01:24