Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto papildai sportuojantiems

QUOTE(black_devil999 @ 2008 09 18, 21:44)
sveikutes smile.gif as vartoju carnitech riebalu degintoja, energijos suteikeja smile.gif na man jisai patinka. nors dar neilgai ji vartoju smile.gif

As irgi naudojau universal firmos carnitech. per sesis menesius sportuotama i savaite maziausiai 4 kartus (eidavau i fittnes bike treniruotes) numeciau 12 kg. tai galvoju kiek itakos galejo tureti papildas. na o ka nesportavau ir vel sugrizo tie kg. bet prisipazinsiu pati apsileidau, na bet cia kita tema.sad.gif

Nuo vakar vel nusipirkau abonementa, ir galvoju, kad reiktu vel carnitech nusipirkti.
Atsakyti
Man įdomu, ar vartojate kokius vaisto papildus prieš sportą ir po jo. Jei vartojate tai ką?
Atsakyti
Man L-carnitine irgi nepadejo. Gal tiesiog organizmui netinka. Geriau Lip 6x riebalu degintojus - numeciau svorio (tiesa, tik pora kg, bet valgiau ka norejau). Dabar negeriu, pagalvojau, kad geriau naturaliu budu numesti, negu chemija gerti.
Atsakyti
man l carnitinas gerai energijai thumbup.gif o siaip dar yra tokios cla tabletes,kurios padeda mesti riebalus,o ne raumeni ir raumuo grazesnis atrodo...
Atsakyti
vartoju(hm gerai skamba zodis biggrin.gif):
l-carnitina(bet bais neskanu turiu, tai retai geriu)
kfeino tabletes ECA4
baltymus(vietoj vakarienes arba iskart po treniruotes)

pavasari-vasara vartojau all stars firmos LIPODEX riebalu deginimui, pasirode veiksmingas wink.gif
Atsakyti
baltyminiai kokteiliai gerai po sporto, nes padeda atsistatyt organizmui.
Moteriai raumenį užsiaugint pakankamai sudėtinga, nebent visas maistas būtų vien tie kokteiliai ir kelios treniruotės per dieną (ne aerobika) biggrin.gif
Atsakyti
Geriau L-carnitina, jegu is tikruju padaugejo smile.gif kartais po dvieju treniruociu dar norejosi ka nors nuveikt veismingo biggrin.gif ir miegas atsistate, t.y. uzmigdavau kaip kudikelis smile.gif Bet kad sumazintu svori tai nepastebejau. Beje, apetitas neepadidejo.
Atsakyti
As taip pat vartoju Universalo Carnitech.
na jegu ir energijos tai prideda, o vat del svorio tai net nezinau. Aisku svoris krenta, bet kadangi apsiribojau maisto kieki, , vakarais po treniruotes tik puodelis kefyriuko, tai nezinau kiek itakoja tas carnitinas svorio kritima.
Atsakyti
aš tai nenaudoju jokių ten išreklamuotų, tipo specialių ar pan. ax.gif manau, kad kiekvienam šiuolaikiniam žmogui kažko trūksta organizme, kažko perdaug ir pirmiausia reikia išsiaiškinti ko ax.gif tam reikia atlikti tyrimusi r bus matyt, aš geriu tik pagal tyrimus, tada viskas stojasi į savo vietas po truputį ax.gif
Atsakyti
Na va išbandžiau Hydroxicate Max! (teikia energijos, slopina apetita ir dar degina riebalus) rezultatas tikrai geras mirksiukas.gif Rekomenduoju!
Atsakyti
na va as nuo rugsejo menesio vartoju Universalo Carnitech. Nuo rugsejo iki dabar t.y. gruodzio svoris nukrito nuo 91 iki 81kg. Net nezinau kiek itakos turejo tas papildas. , nes labai prisiziuriu mityba. po trenituotes tik puodelis kefyriuko.
Energijos tai tikrai duoda tas L Carnitinas, o del riebalu deginimo, tai sunku pasakyti, ar be jo buciau tiek numetus ar ne.
Atsakyti
Man puikiausiai pakanka L-Carnitine (apelsinu skonio) bei amino rugstis. kolkas uztenka ir puikiai veikia smile.gif
Atsakyti