Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto papildai sportuojantiems

QUOTE(Agane24 @ 2011 05 04, 12:09)
sveikutes  4u.gif 
gal zinote kaip reikia vartoti zuvu taukus ? smile.gif kazkur girdejau,kad 5-8 kapsules ?ar cia gali buti tiesa ? smile.gif

pasiziurekite internete kiek reikia suvatoti zuvu tauku, ir paziurekite, kiek jusu minimose kapsulese yra tu zuvu tauku. Gal reikes 2 kapsuliu, gal 22 kapsuliu, atsakyti i jusu klausima tiesiog neimanoma smile.gif
Atsakyti
ant pakuotės būna parašyta, kiek ko yra vienoje kapsulėje 4u.gif
Atsakyti
Įkišiu ir aš savo trigrašį dėl l-karnitino:)
Pasiskaičius forumą kilo labai daug minčių, nes rekomenduojama nuo labai mažai iki labai daug:)
Penktadienį iškamantinėjau trenerę, kiek vis tik turėtų būti norma asmeniškai man:)
Liepė gerti prieš treniruotę 2 gr, ir negerti tomis dienomis kai nėra treniruotės , nes tai jos žodžiais, pinigų išmetimas į balą.
Atsakyti
L-karnitiną tikrai tik sportuojant veiksmingas: padėdavo ištvermei - salėje ilgiau intensyviai galėdavau padirbėti ir baseine ilgesnius atstumus įveikdavau. Dar Chili Burn lyg ir nieko, sportuot nebūtina smile.gif, nors aš ir pasportuodavau ir mitybą prisižiūrėjau
Atsakyti
[i]Acetyl L-Carnitine 1000 - tai naujas papildas turintis geriau įsisavinamo karnitino formą Acetil-L-Karnitiną. Acetil-L-Karnitinas atlieka panašias funkcijas kaip ir L-Karnitinas, jis dalyvauja metabolizmo procesuose verčiant maistą į energiją, padeda deginti riebalus, gerina širdies darbą, gerina baltymų sintezę, be to Acetil-L-Karnitinas padeda stiprinti imuninę sistemą, suteikia energijos, ištvermės, padidina ATP gamybą, padeda išlaikyti testosterono lygį po treniruotės. Didžiausias Acetil-L-Karnitino privalumas yra tas, kad jis yra absorbuojamas į kraujotaką efektyviau nei L-Karnitinas ir daug veiksmingiau pereina per ląstelių membranas todėl veikia efektyviau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 27 birželio 2012 - 22:03
QUOTE(miyako @ 2011 08 24, 12:10)
Pradejau truputi dometis sporto papildais- ir negaliu susidaryti objektyvia nuomone apie l-karnitina...
Ar gerai jis padeda atsikratyti nereikalingu kilogramu?
Ir ar kam buvo kokie salutiniai poveikiai nuo vartojimo siu papildu?
ax.gif

Jeigu nekenti chemijos l-karnitinas puikus pasirinkimas. Tik reiketu zinoti apie ji keleta dalyku.
Visu pirma jis stebuklu nedaro, neprilgysta siulaikines farmacijos sukurtiems produktams.
Bet didziausia klaida yra , kuomet tikimasi greitu rezultatu vartojant l-karnitina. Priklausomai nuo porciju , maksimalus rezultatai pasireiskia ne anksciau kaip po 6menesiu. Jeigu neketini tokio laikotarpio non-stop'u vartoti l'karnitino, geriau visai nepradek.
Renkantis tarp kapsuliu/tableciu ar skysto pavidalo, pirmenybe reikia teikti pastarajam.
Ir dar vartojimo instrukcijose kiekiai neretai labai sumazinti, skirti labiau zvirbliams. Maziau 2g per diena nematau prasmes.
Tik nereikia jo gerti is karto pries treniruote, reikia bent 2-4h pries. Be to kaip ir su maistu taip ir cia, visos dienos normos padalijimas i mazesnes dalis leis pasiekti kur kas geresni efekta.
Atsakyti
na as nustojau gerti karnitina nes man labai keldavo apetita, ir per treniruote budavo silpna momentais, nustojau gerti viskas praejo akimirksniui... nezinau, gal cia pati save itikinau bet be jo jauciuos zymiai geriau, del apetito tai faktas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
sportuoju 3 kartus per savaite aerobika,retkarciais ant treniruokliu ar i baseina dar tenka nueoto.
Sakykite ar patartumete vartoti maisto papildus?Jei taip,kokius?
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2011 10 03, 10:50)
Sveikos,
sportuoju 3 kartus per savaite aerobika,retkarciais ant treniruokliu ar i baseina dar tenka nueoto.
Sakykite ar patartumete vartoti maisto papildus?Jei taip,kokius?

Aš irgi vis mastau, ar verta pradėt vartot papildus... esu girdejus kad nera prasmes, tik pinigu ismetimas.., nu bet negi jau taip nepadeda...
Norėtusi kokiu greitesniu rezultatu.,.
Atsakyti
Jokiu stebuklu ar labai greitu rezultatu nuo maisto papildu tikrai nebus, taciau jie padeda tiek per treniruotes (pre-workout papildai) tiek geresniam atsistatymui po ju. Zinoma visko pagrindas ir toliau lieka normali mityba bei reguliarus sportas.
Atsakyti
o man reiketu kazkokiu papildu, kurie didintu energija...na kaip cia geriau issireiskus, nereikia papildu, kurie padetu numesti svorio ar padetu auginti raumenis, o tik suteiktu energijos pries treniruotes ir po ju smile.gif kruvis atrodo nera didelis, taciau po kiekvienos treniruotes jauciuosi kaip kalnus nuvertus, visa likusia diena tik ilsetis norisi smile.gif gal kas ka parekomnduotu ir naturalesniu? aciu
Atsakyti
QUOTE(ultra24 @ 2012 02 09, 21:00)
o man reiketu kazkokiu papildu, kurie didintu energija...na kaip cia geriau issireiskus, nereikia papildu, kurie padetu numesti svorio ar padetu auginti raumenis, o tik suteiktu energijos pries treniruotes ir po ju smile.gif kruvis atrodo nera didelis, taciau po kiekvienos treniruotes jauciuosi kaip kalnus nuvertus, visa likusia diena tik ilsetis norisi smile.gif gal kas ka parekomnduotu ir naturalesniu? aciu

Na, gerimax, kiek žinau, yra maisto papildas, tau suteiktu energijos ir leistu greiciau atsistatyti raumenims thumbup.gif O gal tau ne energijos reikia o motyvacijos.
drinks_cheers.gif
Atsakyti