Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto papildai sportuojantiems

Norejau paklausti sportuojanciu, kurios vartoja skysta karnitina...Ar yra vartojanciu kartu su vitaminu C? Nes man kazkaip nuo jo kaip tik ryjimas nerealus prasidejo ar cia del C vitamino ar jis siaip padidina apetita?
Atsakyti
QUOTE(soera @ 2010 04 11, 01:06)
Norejau paklausti sportuojanciu, kurios vartoja skysta karnitina...Ar yra vartojanciu kartu su vitaminu C? Nes man kazkaip nuo jo kaip tik ryjimas nerealus prasidejo ar cia del C vitamino ar jis siaip padidina apetita?

cia gali buti nuo sporto
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 04 11, 14:58)
ka jus manote apie sį papilda, ar jis toks pats kaip ir kiti.
Highway Chitosan

Emulsiklis: mikrokristalinė celiuliozė; stabilizatoriai: polivinilpirolidonas, skersinio ryšio natrio karboksimetilceliuliozė; stearino rūgštis; tirštiklis: hidroksipropilmetilceliuliozė; lipnumą reguliuojanti medžiaga: silicio dioksidas; magnio stearatas.
šitos baisybės viską pasako... nė už ką nepirkčiau tokio produkto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 04 11, 15:28)
Emulsiklis: mikrokristalinė celiuliozė; stabilizatoriai: polivinilpirolidonas, skersinio ryšio natrio karboksimetilceliuliozė; stearino rūgštis; tirštiklis: hidroksipropilmetilceliuliozė; lipnumą reguliuojanti medžiaga: silicio dioksidas; magnio stearatas.
šitos baisybės viską pasako... nė už ką nepirkčiau tokio produkto doh.gif

o gal galima suzinoti kdl ? nelabai nusimanau apie tuos visokius papildus, buvau apsistojus prie TaliaS papildo
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 04 11, 21:56)
o gal galima suzinoti kdl ?

nu nes šie visokie priedai tikrai tau sveikatos nepridės, o per laiką, jei daugiau naudosi tik atims, juk čia grynas brudas unsure.gif aš daugų daugiausiai ką geriu, tai pats papildas plius želatino kapsulė ir kokia mikrokristalinė celiuliozė arba vietoj jos koks magnio stearatas... o čia pasižiūrėk kiek visko prikišta doh.gif juk jei sportuopjama, tai reikia tuomet ir maitintis kuo sveikiau, tas pats liečia ir su papildų vartojimu, antraip kokia prasmė? iš vienos pusės taisai kūną, organizmą, iš kitos vėl nuodijies... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 27 birželio 2012 - 20:45
Del L- karnitino ir vit C...

Pats L- karnitnas bent jau man tikrai nekelia aptito, kaip tik net nupurto isgerus, toks sleikstulys...
Vit C mama kisdavo kai atsisakydavau valgyti, nuo seno zinoma, kad jis apetita kelia...

Pats sportas, jei nepakankamai intensyvus man zveriska alki kelia. jei neturiu jegu sportuoti is sirdies, geriau isvis nieko nedarau, nes zinau, jog tai pasibaigs saldytuvo tustinimu. atvirksciai buna po labai intensyvios treniruotes. isgeriu proteinu kokteili ir sedziu rami ir jauciuosi tokia tyra...
Atsakyti
O gal kas vartojate acai miltelius ar acai kapsules? kaip poveikis?
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2010 04 16, 09:24)
O gal kas vartojate acai miltelius ar acai kapsules? kaip poveikis?

nejauciu nieko. turiu kapsules extra strenght. is patikimos vietos pirktas, tad ne "padielka". jos daugiau antioksidantines manau... brangios, neverta pinigu metyti.
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 04 16, 01:09)
Del L- karnitino ir vit C...

Pats L- karnitnas bent jau man tikrai nekelia aptito, kaip tik net nupurto isgerus, toks sleikstulys...
Vit C mama kisdavo kai atsisakydavau valgyti, nuo seno zinoma, kad jis apetita kelia...

Pats sportas, jei nepakankamai intensyvus man zveriska alki kelia. jei neturiu jegu sportuoti is sirdies, geriau isvis nieko nedarau, nes zinau, jog tai pasibaigs saldytuvo tustinimu. atvirksciai buna po labai intensyvios treniruotes. isgeriu proteinu kokteili ir sedziu rami ir jauciuosi tokia tyra...

Visko gali buti, bet man apetitas budavo zveriskas, o sportuodavau 4-5 kart po 2 valandas mazdaug g.gif
Dabar sporta pasilikau 3 kart per savaite, o karnitino nevartosiu, bent jau su vitaminu C, nes ir dar kiti salutiniai poveikiai pasireiksdavo ir esu tikra, kad del jo, nes ji vartot nustojus - viskas susitvarke rolleyes.gif
Atsakyti
kas man paaiskintu ka reiskia "anabolinis langas" ???? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2010 05 20, 12:03)
kas man paaiskintu ka reiskia "anabolinis langas" ???? 4u.gif

Pirmosios maždaug 45 min. po treniruotės, per kurias reikėtų pasipildyti energijos atsargas baltymais ir angliavandeniais. Arba tiesiog - nepamiršti būtinai pavalgyti po treniruotės. Žinoma, subalansuoto mitybos režimo bei fizinio krūvio fone smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bezdžionė: 20 gegužės 2010 - 12:54
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 05 20, 13:49)
Pirmosios maždaug 45 min. po treniruotės, per kurias reikėtų pasipildyti energijos atsargas baltymais ir angliavandeniais. Arba tiesiog - nepamiršti būtinai pavalgyti po treniruotės. Žinoma, subalansuoto mitybos režimo bei fizinio krūvio fone smile.gif

aciu! 4u.gif dar norejau paklausti ar tai taikoma jeigu bandau mesti svori ir ar tokiu atveju teisinga po treniruotes su kardiotreniruokliais ir svarmenim po mazdaug 30min gerti proteinini kokteili su saldytais vaisiais?
Atsakyti