Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto papildai sportuojantiems

QUOTE(hard_candy @ 2010 02 13, 17:51)
aciu uz ats. pasimetusi buvau o atidarius jis galioja 40 dienu tai taip ir iseina kad geriant kasdien jis ir susinaudos laiku o jei tik 4-5 kartus per savaite tai gausis kad kazkiek tektu ismest. ai beja. kur laikote karnitino gerima? saldytuve ar paprastai spintuteje? nes instrukcijos vienoj vietoj raso laikyti 2-8C o kitoje 25C temp?

pas mane saldytuve... ax.gif jei jauciu, kad sportuosiu is visos sirdies isgeriu dviguba doze ax.gif bet tada net nosyje kazkoks keistas jausmas/ kvapas atsiranda, nemoku paaiskinti...

Na, jei nesinori ismesti isgerk sauksta ryte, kaloriju juk vos 15ka, as negeriu, nes judejimo tikrai nedaug, pavasaris ateis, gal pradesiu isgerineti pvz. pries iseinant i parka ar apsipirkineti..
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 13, 22:02)
pas mane saldytuve...  ax.gif jei jauciu, kad sportuosiu is visos sirdies isgeriu dviguba doze ax.gif bet tada net nosyje kazkoks keistas jausmas/ kvapas atsiranda, nemoku paaiskinti...

Na, jei nesinori ismesti isgerk sauksta ryte, kaloriju juk vos 15ka, as negeriu, nes judejimo tikrai nedaug, pavasaris ateis, gal pradesiu isgerineti pvz. pries iseinant i parka ar apsipirkineti..

as irgi galvojau apie divguba doze, bet trenere grieztai uzdraude biggrin.gif sake, kad ir labai noresi, negalima. smile.gif irgi imeciau i saldytuva dabar ax.gif o del judejimo. vis geriau isgerti nei ismesti likuti ;D
Atsakyti
Dėl to L-Carnitino - turiu irgi skystą L-Carnitina, kasdien geriu 15 ml bet ne šaukstais, o praskiedziu tuos 15 ml 1 l vandens. Kitaip, sakė trenerė, galima sugadinti skrandį. Geriu kasdien, o jeigu nusimato treniruote tai 2 val prieš ją. Ir geriu L-Carnitiną po valgio, praėjus maždaug 1,5 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lee*: 20 vasario 2010 - 09:56
o gal tauriną kuri nors bandžiusi? gal turite kokių pastebėjimų ir pan.
Atsakyti
Ar domėjotes apie AGEL PRO?
Padeda subalansuoti baltymų paros normą sportuojantiems ir besilaikantiems dietos.
Atsakyti
na ka isigijau Animal Cuts ir as, geriu po viena pakeli per diena,nors raso,kad po 2 reikia,bet kadangi cia stiprus riebalu degintojas ir man uztenka 1,tai juo ir apsistosiu pradziai,,viena diena is ryto ant tuscio skrandzio kita diena pries sportuodama pusvalandi pries,na ka galiu pasakyt geriu dar tik savaite kazkur,bet jis man patinka,aisku nenukrito dar kg ne vienas,bet jauciuosi lengvesne,kas antra diena po valanda varau ant begimo takelio, anksciau be papildo puse valandos atrodydavo amzinybe,o db net nejauciu kaip valanda prabega ir atrodo kad dar 2val galeciau varyt ir nepavargciau,ir noras is kazkur atsiranda,anksciau save verst reikejo,o db su malonumu lipu...prakaituoju kaip arklys,nors istikro is manes sunku isspaust prakaita,o su animal cuts gausiai prakaituoju... tikiuosi pavysk man numest, nes visgi ne ant sofos sedziu ir geriu, o kas antra diena po valandike prakaita lieju,ir ka galiu pasakyt,kad animal cuts man tikrai slopina apetita,nejauciu alkio,nors anksciau irgi panasiai valgydavau kaip db bet tarpuose jausdavau alki,o db ne...
kiek veliau po 21d kurso parasysiu kaip man sekasi toliau... mirksiukas.gif
Atsakyti
Suvartojau visa dezute Animal Cuts, kaip nurodyta 2 pakelius per diena, efekto nulis blink.gif g.gif Dabar pasiule pabandyti Nutrend Carnitin 2000, Gal kas vartojote? Kaip atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(belocka @ 2010 04 08, 10:31)
Suvartojau visa dezute Animal Cuts, kaip nurodyta 2 pakelius per diena, efekto nulis  blink.gif  g.gif  Dabar pasiule pabandyti Nutrend  Carnitin 2000, Gal kas vartojote? Kaip atsiliepimai?

reiškia mityba belekokia buvo.
Atsakyti
o apie Nutrend Carnitin 2000 gali ka nors pasakyti? ar geriau tada rinktis All stars CARNIPRO 1000? pirmam tai kiekis carnitino didesnis lyg tai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 27 birželio 2012 - 19:40
QUOTE(belocka @ 2010 04 08, 18:40)
o apie Nutrend Carnitin 2000 gali ka nors pasakyti? ar geriau tada rinktis All stars CARNIPRO 1000? pirmam tai kiekis carnitino didesnis lyg tai?

ne nu tai aisku kad geriau imt kur 2g porcijai eina. Man isvis 1g nesiskaito smile.gif Kad normaliai savo darba darytu karnitinas reikia 2g. Bet cia tik mano nuomone ir patirtis...
Atsakyti
neskaičiau visos temos, tai sorry jei kartojuos. tai kaip supratau prieš treniruotę reiktų karnitino išgert bent 2g kad normaliai jis veiktų?
Atsakyti
taip, pries pat treniruote reikia 2g kad veiktu..
merginos gal kuri vartojat TRIBESTAN VITA? kaip poveikis pasidalinkit smile.gif
ir dar RIBEXIN (veiklioji medziaga inozinas) gal irgi kuri vartojat? smile.gif
Atsakyti