Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

QUOTE(marikana @ 2010 07 07, 12:27)
biskiuka pasirodau, ka pakoregavau... ir labai noriu kritikos, patarimu ir komentaru... jei imanoma biggrin.gif

Patobulintas variantas geriau ziurisi thumbup.gif Nepergyvenk, veliau tikrai lengviau eisis. O kaip pirmas blynas, tai visai ir neprisviles mirksiukas.gif

QUOTE(marikana @ 2010 07 07, 13:02)
prasau papasakoti, kaip tas zodis aukit padarytas  4u.gif

Cia klijuotos raides is Basic Grey raidyno - raides padaziau su Versa Magic rasalu, kad butu reikiamos spalvos. Sitas raidynas turbut vienintelis lengviausiai prienamas variantas, t.y., ji gyvai gali nusipirkti ArtManijos parduotuveje. Jeigu dar turi jie smile.gif

QUOTE(Lawrute @ 2010 07 07, 16:35)
as irgi atnesu pora savo skrebuku smile.gif gal jau kai kas ir matet tinklarastyje: daugiau nuotrauku cia

Man labai patiko tavo Instrukcija wub.gif Ir tas pataskymas superinis, ir stampavimas. O siules ant skrebuko man daznai paperka smile.gif Padauziskas ir labai keliantis nuotaika vaizdelis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 07 liepos 2010 - 16:04
Lawrute, tavo ledu instrukcija superine!!! ir kiti darbeliai grazus, bet ta instrukcija man primine laikus, kai piesdavau graffiti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 07 07, 18:19)
Lawrute, tavo ledu instrukcija superine!!! ir kiti darbeliai grazus, bet ta instrukcija man primine laikus, kai piesdavau graffiti smile.gif 4u.gif

OHO, cia tai bent biggrin.gif thumbup.gif Isdykus mergicka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 07 07, 17:40)
OHO, cia tai bent biggrin.gif  thumbup.gif Isdykus mergicka  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif topsecret.gif cool.gif
Atsakyti
aciu smile.gif

man irgi labai patinka instrukcija smile.gif tokiu laisvu stiliumi galeciau skrebinti ir skrebinti... bet vis laiko truksta smile.gif o kai darau kam nors dovaneles - renkuosi daug tvarkingesni sprendima, nes ne visiems zmonems tas laisvas menas suprantamas mirksiukas.gif

efauto - o kur tu piesdavai grafiti???
Atsakyti
turejau spec sasiuvini biggrin.gif darydavau draugam paveikslus su ju vardais ir kartais ant ten, kur nelabai legalu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo efauto: 07 liepos 2010 - 21:23
gavau velnių, kodėl čia nesirodau rolleyes.gif taigi, prašom, kas nematė, pažiūrėti čia
komentarai laukiami 4u.gif
Atsakyti
LABAS RYTAS VISOMS 4u.gif

QUOTE(Lawrute @ 2010 07 07, 16:35)
as irgi atnesu pora savo skrebuku smile.gif gal jau kai kas ir matet tinklarastyje: daugiau nuotrauku

instrukcija tokia laisva ir tiesiog naturali kaip kvepavimas, balti chalatai labai tvarkingi, detales tokios tikslios atrodo ir trobele super thumbup.gif

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 07 07, 17:03)
**Nepergyvenk, veliau tikrai lengviau eisis. O kaip pirmas blynas, tai visai ir neprisviles  mirksiukas.gif
***Cia klijuotos raides is Basic Grey raidyno - raides padaziau su Versa Magic rasalu, kad butu reikiamos spalvos. Sitas raidynas turbut vienintelis lengviausiai prienamas variantas, t.y., ji gyvai gali nusipirkti ArtManijos parduotuveje. Jeigu dar turi jie smile.gif

** tikiuosi biggrin.gif
*** o jus man papasakokit, ar jus ir su zirklutem viska kerpat? ar su kokiais spec peiliukais ir padukais? blush2.gif as pamenu, kaip bandziau savo tikra pirmaji (pernyksti) skrebuka persiuti, tai kaip ziople kokia "nematom" siuvau, taikiau.... paskui tik "dasuto", kad galima susibadyti ir kuo lygiausiai iseina tada biggrin.gif doh.gif
Papildyta:
remini, man labai patinka tavo skrebukas, jo aprasymas ir tie persiuti spalvoti gabaleliai biggrin.gif
Atsakyti
paskui tik "dasuto", kad galima susibadyti ir kuo lygiausiai iseina tada 

su patirtim ir ismoksti 4u.gif
ar jus ir su zirklutem viska kerpat? ar su kokiais spec peiliukais ir padukais?

bendrai tariant...su smulkiom manikiurinem zirklutem as kerpu tik smulkias detales is rastuoto popieriaus; Pati popieriu karpau tiktai su mano isgirtu Genesis Trimmer; Peiliuka naudoju, bet retai...nelabai gerai as ji valdau, o siaip, tai turiu ivairiausiu Quickutz, Sizzix, Spellbinders kirtimo formeliu.

Pasigirsiu kad siandien turejau galimybe realiai pamatyti ir paciupineti visa naujausia Tim Holtz kolekcija (nauja is CHA)....oJezauDieveMarija blink.gif bigsmile.gif ...grozis wub.gif
Atsakyti
Remini, kodel kukliniesi?? Labai gerai, kad gavai velniu, ir pasirodei cia wink.gif

O as noriu pasidziaugt su jumis - gavau siuntinuka nuo Skrapukes yahoo.gif Ir net laiskeli! blush-anim-cl.gif Labai geras jausmas, pats geriausias vakaras po siandienos maratono po miesta smile.gif Dabar jau noresiu ir noresiu laimet hihihi.gif
Atsakyti
Scrap8, cha mano svajoniu renginys!!! svajoju kada nors i ji patekti wub.gif

zmogiuke, dziaugiuosi del taves!! ir as laabai noriu laimeti tongue.gif biggrin.gif

remini, puiku!!!!
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 07 08, 12:24)
Remini, kodel kukliniesi?? Labai gerai, kad gavai velniu, ir pasirodei cia wink.gif 

O as noriu pasidziaugt su jumis - gavau siuntinuka nuo Skrapukes  yahoo.gif  Ir net laiskeli! blush-anim-cl.gif Labai geras jausmas, pats geriausias vakaras po siandienos maratono po miesta smile.gif Dabar jau noresiu ir noresiu laimet  hihihi.gif

kad tas priziukas toks kuklus kad man ax.gif blush2.gif kad tokia svente paskelbei lotuliukas.gif ...niu bent zinau kaip smagu buna ka nors paste gauti biggrin.gif

Pagal pasiulyma, siandien nuejau i SB parduotuvele ir pripirkau ivairiausiu akriliniu alfabeto stampuku rinkiniu - busimuju konkursu priziuku thumbup.gif

zmogiuke, dziaugiuosi del taves!! ir as laabai noriu laimeti 

topsecret.gif didesnis sancas laimeti kada dazniau dalyvauji...tikiuosi tai nebus tavo paskutinis konkursinis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 08 liepos 2010 - 21:15