Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

Anonimiskai patalpino komentara g.gif
Nu *****, dar karta pameginau su vardu - jau leidzia doh.gif Atsiprasau, kad prisiukslinau bloge 4u.gif arba gal istrink ta "testa" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 07 06, 16:26)
Anonimiskai patalpino komentara  g.gif
Nu *****, dar karta pameginau su vardu - jau leidzia  doh.gif Atsiprasau, kad prisiukslinau bloge  4u.gif arba gal istrink ta "testa" biggrin.gif

gavau abu komentarus...pratryniau testą smile.gif
Atsakyti
Uff... pagaliau susitvarkiau su skenavimu, tad ir skenuota varianta dar ikeliau i bloga.
Jeigu leisi, kažkada tikrai liftinsiu 

Su malonumu...mane liftai labai intryguoja...su nekantrumu lauksiu pamatyti mirksiukas.gif (ir siaip, nereikia manes klausti ar "leisiu" ax.gif jei kas liftina nuo manes tai man tik komplimentas mirksiukas.gif
Atsakyti
Skrapuke, jau koks darbelis verysad.gif ir nuotraukytės wub.gif negaliu atitraukti akių... o kada gi pasigirsi? ar aš praleidau? g.gif

užtat aš galiu pasigirti blush2.gif taip netikėtai, šiandien nuostabiai prasidėjo diena... ir nesvarbu, kad lyja bigsmile.gif smalsuolėms, kviečiu užsukti čia 4u.gif
Atsakyti
Scrap8, nuostabus darbelis. Labai patiko isdestymas ir pati ideja tiek skirtingu nuotrauku apjungt i viena darba.super! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 07, 04:30)
Su malonumu...mane liftai labai intryguoja...su nekantrumu lauksiu pamatyti mirksiukas.gif  (ir siaip, nereikia manes klausti ar "leisiu" ax.gif jei kas liftina nuo manes tai man tik komplimentas mirksiukas.gif

As buvau prisirinkusi nemazai skrebuku, kuriuos noreciau liftinti, bet jie liko mano luzusiame kompe sad.gif Reikes pasieskoti, kiek atsiminsiu, ka ten buvau prisirinkusi.

QUOTE(remini @ 2010 07 07, 09:07)
užtat aš galiu pasigirti  blush2.gif  taip netikėtai, šiandien nuostabiai prasidėjo diena... ir nesvarbu, kad lyja  bigsmile.gif  smalsuolėms, kviečiu užsukti

Sveikinu sveikinu!!! thumbup.gif Saunuole esi smile.gif O ir darbelis vertas laimejimo wub.gif
Atsakyti
sveikos, darbstuolytes 4u.gif matau, neblogai padirbejot per laisvadienius bigsmile.gif

QUOTE(efauto @ 2010 07 05, 20:06)
biggrin.gif na, antras dublis  biggrin.gif

kokios jus grazuolytes su dukryte wink.gif skrebukas labai grazus ir mielas

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 07 06, 12:01)
Todel skelbiuosi cia. Mano konkursinis - dvigubas LO mini albumui.

talentas... ka cia bepridursi 4u.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 06, 23:07)
Tad rodausi

labai labai grazu 4u.gif sujaudino

QUOTE(remini @ 2010 07 07, 09:07)
užtat aš galiu pasigirti 

sveikinu 4u.gif
Atsakyti
remini, sveikinu!!!!
ačiū, marikana smile.gif
Atsakyti
biskiuka pasirodau, ka pakoregavau... ir labai noriu kritikos, patarimu ir komentaru... jei imanoma biggrin.gif
user posted image
user posted image

zinot, sunku man su juo... aisku, gyvai jis atrodo kur kas geriau... sekantis, tikiuosi, bus geresnis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 07 liepos 2010 - 11:34
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 07 06, 12:01)

prasau papasakoti, kaip tas zodis aukit padarytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 07 liepos 2010 - 12:02
QUOTE(remini @ 2010 07 07, 01:07)
Skrapuke, jau koks darbelis  verysad.gif  ir nuotraukytės  wub.gif  negaliu atitraukti akių... o kada gi pasigirsi? ar aš praleidau?  g.gif

užtat aš galiu pasigirti  blush2.gif  taip netikėtai, šiandien nuostabiai prasidėjo diena... ir nesvarbu, kad lyja  bigsmile.gif  smalsuolėms, kviečiu užsukti čia  4u.gif

Ačiū 4u.gif
o pasigirsiu tiktai po kokios savaites kada konkrečiai galėsiu įmesti nuorodą ir parodyti mirksiukas.gif
***Sveikinu su džiugiom naujienom (bloge palikau komentarą mirksiukas.gif
Scrap8, nuostabus darbelis. Labai patiko isdestymas ir pati ideja tiek skirtingu nuotrauku apjungt i viena darba.super!

Dėkui 4u.gif
labai labai grazu  sujaudino

Ačiū Marikana 4u.gif
biskiuka pasirodau, ka pakoregavau... ir labai noriu kritikos, patarimu ir komentaru... jei imanoma

su paspartukais nuotraukos labiau atšoka nuo pagrindo thumbup.gif ir pasendinimas teksto juostelių l.l tinka čia thumbup.gif
Atsakyti
Kiek daug naujienu yvairiausiu smile.gif

kaip smagu matyti naujus skrebinancius zmogeliukus:) ir ju pirmuosius darbelius 4u.gif 4u.gif 4u.gif

as irgi atnesu pora savo skrebuku smile.gif gal jau kai kas ir matet tinklarastyje: daugiau nuotrauku cia

user posted image

ir cia

user posted image

ir mazajy albuma smile.gif albumas - trobele smile.gif darydama turejau save tramdyti, kad neprideciau daug detakliu ir per daug nenukrypciau y vintage stiliu... nes trobele kaime ir visa aplinka labai jau paprasti ir nuvarge... begriuvantys... bet vis dar gyvenami:) daugiau nuotrauku cia

user posted image

user posted image

user posted image

scrapuke - del tendenciju - man patiko tavo issakytos mintys, tos tendencijos - vienas didelis ratas,,, mada ykvepimo semiasi is gamtos is gatves, is rankdarbiu, paskui apsisuki ir vel ratu skrebinimas is podium ir t,t, ir vel is naujo smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lawrute: 07 liepos 2010 - 15:40