Anonimiskai patalpino komentara
Nu *****, dar karta pameginau su vardu - jau leidzia Atsiprasau, kad prisiukslinau bloge arba gal istrink ta "testa"
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 07 06, 16:26)
Anonimiskai patalpino komentara
Nu *****, dar karta pameginau su vardu - jau leidzia Atsiprasau, kad prisiukslinau bloge arba gal istrink ta "testa"
gavau abu komentarus...pratryniau testą
Uff... pagaliau susitvarkiau su skenavimu, tad ir skenuota varianta dar ikeliau i bloga.
Su malonumu...mane liftai labai intryguoja...su nekantrumu lauksiu pamatyti (ir siaip, nereikia manes klausti ar "leisiu" jei kas liftina nuo manes tai man tik komplimentas
Jeigu leisi, kažkada tikrai liftinsiu
Su malonumu...mane liftai labai intryguoja...su nekantrumu lauksiu pamatyti (ir siaip, nereikia manes klausti ar "leisiu" jei kas liftina nuo manes tai man tik komplimentas
Scrap8, nuostabus darbelis. Labai patiko isdestymas ir pati ideja tiek skirtingu nuotrauku apjungt i viena darba.super!
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 07, 04:30)
As buvau prisirinkusi nemazai skrebuku, kuriuos noreciau liftinti, bet jie liko mano luzusiame kompe Reikes pasieskoti, kiek atsiminsiu, ka ten buvau prisirinkusi.
QUOTE(remini @ 2010 07 07, 09:07)
užtat aš galiu pasigirti taip netikėtai, šiandien nuostabiai prasidėjo diena... ir nesvarbu, kad lyja smalsuolėms, kviečiu užsukti
Sveikinu sveikinu!!! Saunuole esi O ir darbelis vertas laimejimo
sveikos, darbstuolytes matau, neblogai padirbejot per laisvadienius
kokios jus grazuolytes su dukryte skrebukas labai grazus ir mielas
talentas... ka cia bepridursi
labai labai grazu sujaudino
sveikinu
QUOTE(efauto @ 2010 07 05, 20:06)
na, antras dublis
kokios jus grazuolytes su dukryte skrebukas labai grazus ir mielas
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 07 06, 12:01)
Todel skelbiuosi cia. Mano konkursinis - dvigubas LO mini albumui.
talentas... ka cia bepridursi
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 06, 23:07)
Tad rodausi
QUOTE(remini @ 2010 07 07, 09:07)
užtat aš galiu pasigirti
sveikinu
remini, sveikinu!!!!
ačiū, marikana
ačiū, marikana
biskiuka pasirodau, ka pakoregavau... ir labai noriu kritikos, patarimu ir komentaru... jei imanoma
zinot, sunku man su juo... aisku, gyvai jis atrodo kur kas geriau... sekantis, tikiuosi, bus geresnis
zinot, sunku man su juo... aisku, gyvai jis atrodo kur kas geriau... sekantis, tikiuosi, bus geresnis
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 07 06, 12:01)
prasau papasakoti, kaip tas zodis aukit padarytas
QUOTE(remini @ 2010 07 07, 01:07)
Skrapuke, jau koks darbelis ir nuotraukytės negaliu atitraukti akių... o kada gi pasigirsi? ar aš praleidau?
užtat aš galiu pasigirti taip netikėtai, šiandien nuostabiai prasidėjo diena... ir nesvarbu, kad lyja smalsuolėms, kviečiu užsukti čia
užtat aš galiu pasigirti taip netikėtai, šiandien nuostabiai prasidėjo diena... ir nesvarbu, kad lyja smalsuolėms, kviečiu užsukti čia
Ačiū
o pasigirsiu tiktai po kokios savaites kada konkrečiai galėsiu įmesti nuorodą ir parodyti
***Sveikinu su džiugiom naujienom (bloge palikau komentarą
Scrap8, nuostabus darbelis. Labai patiko isdestymas ir pati ideja tiek skirtingu nuotrauku apjungt i viena darba.super!
Dėkui
Ačiū Marikana
biskiuka pasirodau, ka pakoregavau... ir labai noriu kritikos, patarimu ir komentaru... jei imanoma
su paspartukais nuotraukos labiau atšoka nuo pagrindo ir pasendinimas teksto juostelių l.l tinka čia
Kiek daug naujienu yvairiausiu
kaip smagu matyti naujus skrebinancius zmogeliukus:) ir ju pirmuosius darbelius
as irgi atnesu pora savo skrebuku gal jau kai kas ir matet tinklarastyje: daugiau nuotrauku cia
ir cia
ir mazajy albuma albumas - trobele darydama turejau save tramdyti, kad neprideciau daug detakliu ir per daug nenukrypciau y vintage stiliu... nes trobele kaime ir visa aplinka labai jau paprasti ir nuvarge... begriuvantys... bet vis dar gyvenami:) daugiau nuotrauku cia
scrapuke - del tendenciju - man patiko tavo issakytos mintys, tos tendencijos - vienas didelis ratas,,, mada ykvepimo semiasi is gamtos is gatves, is rankdarbiu, paskui apsisuki ir vel ratu skrebinimas is podium ir t,t, ir vel is naujo
kaip smagu matyti naujus skrebinancius zmogeliukus:) ir ju pirmuosius darbelius
as irgi atnesu pora savo skrebuku gal jau kai kas ir matet tinklarastyje: daugiau nuotrauku cia
ir cia
ir mazajy albuma albumas - trobele darydama turejau save tramdyti, kad neprideciau daug detakliu ir per daug nenukrypciau y vintage stiliu... nes trobele kaime ir visa aplinka labai jau paprasti ir nuvarge... begriuvantys... bet vis dar gyvenami:) daugiau nuotrauku cia
scrapuke - del tendenciju - man patiko tavo issakytos mintys, tos tendencijos - vienas didelis ratas,,, mada ykvepimo semiasi is gamtos is gatves, is rankdarbiu, paskui apsisuki ir vel ratu skrebinimas is podium ir t,t, ir vel is naujo