Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

Žmogiuke, jau koks gražutis darbelis wub.gif taip romantiška... medeliai smile.gif

na dar bus konkursinių darbelių? g.gif
Atsakyti
Zmogiuk...tikrai kazks su blogger kadangi jau antra karta bandau ikelti tavo konkursini...gaunu email kad ikeltas o paciam bloge nerodo komentaruose...bet galbut blogger veliau "suvirskins" mano pastangas doh.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz pagyrimus 4u.gif Smagu, kad jums patiko darbelis smile.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 06, 14:17)
Man tik vienintelis dalykėlis su tekstu ax.gif , kiekvienoj eilutėj kur po du žodžius, tarp jų paliktas laaaabai didelis tarpas, ypaž paskutinė eilutė. Turėti akrilinius štampukus šiuo atveju tikrai praverstų smile.gif
Anas konkursinis buvo su medžiais žiemą, šis su medžiais vasarą, tad lauksim tęsinio su rudens ir pavasario medeliais biggrin.gif

drinks_cheers.gif man tie tarpai irgi schmoll.gif Viskas kaip tik ir prasidejo nuo paskutines eilutes (stampavau nuo galo, kad teisingai nutaikyciau pabaiga), bet kazkaip ta KAD atitraukiau per toli... O paskui jau ir kitus tarpelius nemazus dariau, kad butu daugmaz vienodai.
Chi chi, pavasario medziu turiu, bet jau nebedarysiu irnesakyk.gif

QUOTE(Neandartaliete @ 2010 07 06, 15:00)
O popierius  wub.gif  - aš jį įsimylėjau (greit pasakok iš kur tokio gauti).
Kritikos?! Kokios kritikos? Neturiu ką kritikuoti  schmoll.gif  Baltai pavydžiu tokio darbelio  blush2.gif

Neandartaliete, nereikia tiek liaupsiu, nes paskui dar ispuiksiu lotuliukas.gif blush2.gif
Is tiesu, tai as ne nusiziurineju dizainus, ne pati sugalvoju. Pvz., desiniam puslapiui ideja pasiskolinau is Ali Edwards knygos Designer's Eye2 (p. 81 - Skrapuke galetu patvirtinti, ji irgi turi sita knyga). Siaip man dvigubi LO dar nera iprasti, todel irgi varciau ta pacia knyga, ir uzmaciau, kad graziai ziurisi, kai spalvos/rastai kartojasi per abu puslapius - ir pati taip pat padariau. Todel galiu patvirtinti, kad tikrai sita knyga yra NUOSTABI smile.gif Esu kelis LO savo mini albumui padariusi, kur visiskai copy-paste. Ju net ir nepublikavau, nes gal butu per daug naglai smile.gif

Apie popieriu - cia Basic Grey Origins kolekcija. Siaip, tame popieriuje man per daug tamsios spalvos lapu, nes as sunkiai moku pritaikyti juoda spalva. Bet siuo atveju, kai darau albuma apie sodyba, gamta, medzius visi tie zali atspalviai yra super variantas.

Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 06, 17:57)
Zmogiuk...tikrai kazks su blogger kadangi jau antra karta bandau ikelti tavo konkursini...gaunu email kad ikeltas o paciam bloge nerodo komentaruose...bet galbut blogger veliau "suvirskins" mano pastangas doh.gif

Jauciu paskui kai sudes, tai visus variantus - mano du, ir tavo du lotuliukas.gif
Jei taip nutiktu, tai pratrink, ar gerai?
Papildyta:
Skrapuke, gal tu zinotum, kokios firmos akriliniai tradicinio srifto (Times new romans, arba dar geriau Bookman old style) yra nedidukai - pvz., mazoji a raide ~4mm. aukscio?
Atsakyti
Zmogiuke, man irgi patiko tavo konkursinis!!!
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 07 06, 20:30)
Zmogiuke, man irgi patiko tavo konkursinis!!!

Aciu 4u.gif smagu girdeti smile.gif

sneak peek smalsioms mirksiukas.gif paziurekit skrapukes bloge
Atsakyti
idejo tavo darbeli!!!
ooo ir dar viena naujiena!!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo efauto: 06 liepos 2010 - 22:17
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 07 06, 14:15)
Aciu  4u.gif  smagu girdeti smile.gif

sneak peek smalsioms  mirksiukas.gif paziurekit skrapukes bloge

jooo...sneak peak seklys morka aptiko biggrin.gif
jau kiek užsiknisau su šiuo skrebuku blink.gif doh.gif ...rimtai, pirma skenavau bet rezultatas š... gavosi verysad.gif net nepanašus į tai kas yra realiai, tad teko surengti fotosesiją kieme kad detales nufotkinti...nu bet dabar nors labiau matosi ax.gif
Tad rodausi (taip pat konkursininkėm 'sneak peak"...sekantčio konkurso tema slypi šiame LO topsecret.gif išduosiu truputėlį...tema ne baby o labiau "netipiškas nuotraukų formatas"...visos detalės bus pristatomos kada oficialiai paskelbsiu konkursą, bet galbūt jau kai kurios norėtų pradėti darbuotis ax.gif
user posted image
Pavadinimas: "A" [Adomas]
"Grid" formato skrebukas

daug makro foto detalių įkėliau į blogą čia
Šį skrebuką gaminti man buvo vien tik malonumas (skenuoti bei vėliau fotografuoti tai visai kitas reikalas smile.gif
Patinka man tokio "grid" formato--tikslaus, preciziško išdėstymo skrebukai kuriuose naudojami langeliai. Į langelius įmanoma primėtyti visokių niekučių, ir visumoj skrebukas visvien atrodo atliktas tvarkingu organizuotu dizainu.

Technika: Parinkau kelias Adomuko gimimo nuotraukas ir visas atspausdinau tokiu pačiu atspalviu j/b kad darbeliui suteiktų vientisumo vaizdą.
Ant vienspalvio pagrindo "cardstock" su Coluzzle šablonu ir peiliuku išpjoviau langelius.
Pagaliau radau skrebuką kuriame galėjau panaudoti Adomuko pliušinius meškino šliaužtinukus (siuvinėtą meškutę iškirpau nuo suplyšusio rūbelio).
Megzta gėlė (dovana nuo Vasara gimusios...hmmm...reikės daugiau tokių užsisakyti, malonumas man jas naudoti skrebukuose wink.gif
Pro gėlę pervėriau "family/šeima" brad/vinuką ir dvi kristalinias adatėles.
Dviejų širdelių raudonumas kartu su citatos etiketės gėlių raudonumu, sudaro tą dizaino taisyklių trikampį.
Raidė "A" yra iš Tim Holtz "grunge board' sendinta skilinėjimo dažais "Distress Crackle".
Ant raidės uždėjau 4 gėlių puokštę kadangi tai simpolizuoja 4 žmonių naujai iškeptą šeimą. Pastebėkit kad viena gėlė nukritus link naujo šeimos nario nuotraukoj...tai kaip rodyklė veda dėmesį tenai.
Ačiū wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 06 liepos 2010 - 22:40
laukiu oficialaus naujo konkurso pristatymo biggrin.gif

labai grazus darbelis, Irma!! o kad A raide su skylanciais distress dazais, iskart pamaciau rolleyes.gif miela ir labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo efauto: 06 liepos 2010 - 22:23
As nustebusi, kaip vis tik skenavimas neparodo tikrojo vaizdo. Nufotografuotas skrebukas dar grazesnis. Lendu i bloga.
Beje, Vasara gimusios nerta gelyte labai grazi... Pirkciau. Rimtai.
Atsakyti
Žmogiuk: dėl akrilinio alfabeto man reikia pasidairyti...rodos kažkuriam praeitam mano surengtam konkurse aš tokius pirkau prizams...gal dar likę, patikrinsiu, o jei jau ne tai dar nupirksiu mirksiukas.gif

dėl fotografijos knygos....įkelsiu sekantį kartą į blogą su aprašymu...kadangi tik 2 psl. nedėsiu po užraktu wink.gif

Skenavimas mane jau kelintą kartą nuvylė schmoll.gif pavyz. net nesimatė tas pliušinis audinys--pati faktūra ant tiek suplota buvo kad rodės lyg baltas popierius. Kristalinių adatėlių išvis nebuvo įmanoma įžiūrėti doh.gif ...skenuojant viskas taip plokščiai gaunasi schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(efauto @ 2010 07 06, 15:17)
laukiu oficialaus naujo konkurso pristatymo biggrin.gif

labai grazus darbelis, Irma!! o kad A raide su skylanciais distress dazais, iskart pamaciau  rolleyes.gif miela ir labai grazu 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 06 liepos 2010 - 22:53
Uzpykdziau tavo bloga, Irmute... Neisileidzia jis manes vel (o gal - vis dar?) sad.gif
Tad copy-paste darau cia:

Aš didelė mylėtoja šitokio grid formato. Jeigu leisi, kažkada tikrai liftinsiu smile.gif
Labai pritariu Neandertalietei, kūdikiško skrebuko saldumas saikingai tobulas smile.gif)) Labai jaukus ir mielas, gal taip atrodo dėl to, kad panaudojai daug medžiaginių detalių. Žodžiu, mėgstu tavo MPDS ;D
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 06, 23:56)
dėl akrilinio alfabeto man reikia pasidairyti...rodos kažkuriam praeitam mano surengtam konkurse aš tokius pirkau prizams...gal dar likę, patikrinsiu, o jei jau ne tai dar nupirksiu mirksiukas.gif

bigsmile.gif jetus, buciau be galo dekinga. Atsiskaityt mokeciau.
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 07 06, 15:58)
Uzpykdziau tavo bloga, Irmute... Neisileidzia jis manes vel (o gal - vis dar?) sad.gif
Tad copy-paste darau cia:

Aš didelė mylėtoja šitokio grid formato. Jeigu leisi, kažkada tikrai liftinsiu smile.gif
Labai pritariu Neandertalietei, kūdikiško skrebuko saldumas saikingai tobulas smile.gif)) Labai jaukus ir mielas, gal taip atrodo dėl to, kad panaudojai daug medžiaginių detalių. Žodžiu, mėgstu tavo MPDS ;D

Ačiū Žmogiuk 4u.gif
o blogas net neleidžia anonimiškai komentuoti? g.gif Kas čia darosi šiandien... flickr jau pakeitė kažką šiandien, į photobucket'ą irgi negalėjau įkelti ir visą dieną bloggeris nerodė mano pačios komentarų doh.gif (nors dabar jau veikia, bent man).
Jep, manau man reikės pradėti save taip ir apibudinti šia diagnoze: MPDS (Multiple Personality Disorder Scrapbooking). lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti