Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

QUOTE(efauto @ 2010 07 05, 20:52)
clap.gif  na, va jau galiu vadintis screbuotoja?  bigsmile.gif

lotuliukas.gif laisvai biggrin.gif
Atsakyti
efauto, tavo antras dublis ir jus abi su dukriuku tokios fainuoles! ir tokios panasios!

Scrap8
O uz ta nukirptu nuotrauku paaiskinima labai aciuks.gif Jau kiek kartu esu sau ji iskelusi, bet vis pasimirsdavo, nes tu tokiu nuotrauku ir nera daug...bet vat jei pasitaiko, tai pravercia zinoti smile.gif
Atsakyti
ačiū, Leja1 smile.gif

dabar kai pagalvoju, gal pries metus sakiau, kad scrapbookingas ne man biggrin.gif biggrin.gif galvojau vel reiketu isleisti kruva pinigu naujom piremonem, nes mane tikrai uzvaldo ta manija biggrin.gif biggrin.gif bet ziuriu, kad puikiai ir be spec priemoniu tvarkausi wink.gif jau esu sugalvojusi nauju sb darbeliu wink.gif tikrai nesustosiu!! biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
efauto thumbup.gif dublis...graziai ziurisi wub.gif
Labai noreciau 

einu paieskoti mirksiukas.gif
Atsakyti
yahoo.gif yu.gif pabaigiau konkursini! Rytoj nuskenuosiu ir ikelsiu... siandien jau jegu nera blink.gif
Pagalvojau, kad turbut niekas daugiau nesumasto daryt skrebuko apie... medzius doh.gif
Tiesa sakant, jau pasiilgau zmoniu nuotraukas skrebinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 07 05, 17:30)
yahoo.gif  yu.gif pabaigiau konkursini! Rytoj nuskenuosiu ir ikelsiu... siandien jau jegu nera  blink.gif
Pagalvojau, kad turbut niekas daugiau nesumasto daryt skrebuko apie... medzius  doh.gif
Tiesa sakant, jau pasiilgau zmoniu nuotraukas skrebinti  lotuliukas.gif

thumbup.gif lauksim lauksim 4u.gif
*** Galiu paskolinti savo zmogiuku nuotraukas--kruvas turiu biggrin.gif
As jau i pabaiga su skrebuku...dar siokiu tokiu reikalu turiu, echmmm...l.l gera naujiena bigsmile.gif (veliau pasigirsiu...geriau kad tarp mano pagiru butu tarpai kad jum neigrisciau lotuliukas.gif ax.gif )...tad neuzilgo, galbut rytoj pasirodysiu su LO ir nuskenuosiu tos fotografijos knygos psl.
Atsakyti
efauto, dabar žymiai geriau thumbup.gif šaunuolė mirksiukas.gif
jau kaip laukiu naujų darbelių pasirodymo bigsmile.gif Scrap, Zmogiuke nekankinkit tongue.gif

o aš va, padariau du skrebukus, bet nežinau ar rodytis blush2.gif jau tokie vaikiški gavosi blush2.gif suvaikėjau visai lotuliukas.gif dabar tai nežinau kada prisėsiu prie Lo, nes pradedu mąstyt apie mažulio gimtadienį ax.gif turim mintį daryt ale teminį tokį, tai va reiks pasistengti 4u.gif
Atsakyti
Norejau prisiduoti konkursui, bet blogger meta klaidas, ir nepriima mano komentaru.
Todel skelbiuosi cia. Mano konkursinis - dvigubas LO mini albumui.
user posted image

Is arciau galite paziureti cia

Tinkancia citata radau visai netiketai - ziurinedama nuotraukas, radau siuvineta darbeli. Tie zodziai man labai patiko, todel isverciau ir stampavau ant savo darbelio. Stampuodama buvau labai "drasi": viskas jau buvo suklijuota, ir užrasas buvo paskutinis dalykas, kuri reikejo atlikti smile.gif Man daznai suveikia kiaulystes desnis, ir kokia nors nesamone padarau stampuodama teksta, bet si karta atsipirkau tik nelygiomis eilutemis ir kreivomis raidelemis biggrin.gif Ir labai labai uzsimaniau akriliniu stampuku, kad matyciau, kur ir kaip stampuoju smile.gif

Flickr'is ivede kazkokiu naujoviu, tai dabar net neberandu, kaip nuotraukas prizoominti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 06 liepos 2010 - 11:17
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 06, 06:01)
thumbup.gif  lauksim lauksim 4u.gif
*** Galiu paskolinti savo zmogiuku nuotraukas--kruvas turiu biggrin.gif
As jau i pabaiga su skrebuku...dar siokiu tokiu reikalu turiu, echmmm...l.l gera naujiena  bigsmile.gif (veliau pasigirsiu...geriau kad tarp mano pagiru butu tarpai kad jum neigrisciau lotuliukas.gif  ax.gif )...tad neuzilgo, galbut rytoj pasirodysiu su LO ir nuskenuosiu tos fotografijos knygos psl.

***Va cia tai butu issukis biggrin.gif
Rodykis, rodykis wink.gif ir skelbk geras naujienas, mes laukiam thumbup.gif
Atsakyti
Dar pamirsau - kritikos, patarimu ir komentaru savo konkursiniam nebijau, tad galite viska rezti tiesiai sviesiai 4u.gif
Atsakyti
Žmogiuke: ir blogger ir flickr streikuoja? g.gif Žmogiukė "experiencing technical difficulties" biggrin.gif ...įkėliau į blogą tavo konkursinį mirksiukas.gif
Sakai tiesiai, šviesiai rėžti...nelabai kad yra prie ko prikibti...nuostabus darbelis...šis BG popierius yra mano wub.gif leidinys. Netgi nekliuvo kad raidės nelygiai pabarstytos...manau kad taip "laisviau" nesuvaržytai ir turėtų būti kaip gamtoj. Man tik vienintelis dalykėlis su tekstu ax.gif , kiekvienoj eilutėj kur po du žodžius, tarp jų paliktas laaaabai didelis tarpas, ypaž paskutinė eilutė. Turėti akrilinius štampukus šiuo atveju tikrai praverstų smile.gif
Anas konkursinis buvo su medžiais žiemą, šis su medžiais vasarą, tad lauksim tęsinio su rudens ir pavasario medeliais biggrin.gif
o aš va, padariau du skrebukus, bet nežinau ar rodytis   jau tokie vaikiški gavosi

a lia kad tikrai rolleyes.gif tą patį sakei apie praeitą skrebuką bet gavosi wub.gif
greičiau rodykis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 06 liepos 2010 - 13:36
Žmogiuk, kai žiūrinėjau tavo praeitus darbelius (su nuostabiąja porele, apie pūgą ir vintažinį), kažkaip pamaniau, kad tau pavyksta labai gražiai padaryti thumbup.gif O kai pamačiau šį, paskutinį, tai supratau, kad tu turi TALENTĄ wub.gif
Man be galo patiko nuotraukos, spalvos tokios natūralios, atrodo, kaip pratęsimas nuotraukų. O popierius wub.gif - aš jį įsimylėjau (greit pasakok iš kur tokio gauti).
Kritikos?! Kokios kritikos? Neturiu ką kritikuoti schmoll.gif Baltai pavydžiu tokio darbelio blush2.gif

Atsakyti