Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

pamirsau taisykle biggrin.gif galima patarti, kritikuoti ir visaip kaip vertinti, labai prasau. 4u.gif tai mano pirmas darbas, todel noriu susiznoti jusu nuomone 4u.gif
Atsakyti
Kaip tylu ramu cia  matyt skrebukes Mindaugines svencia 

Aš skrebinu smile.gif vakar produktyvi diena: atšventėm (JAV) Nepriklausomybės d. su visais fejeverkais, o nakty pradėjau ir beveik baigiau naują skrebuką...beliko viską priklijuoti ir dar detalėm papuošti 4u.gif
pamirsau taisykle  galima patarti, kritikuoti ir visaip kaip vertinti, labai prasau.  tai mano pirmas darbas, todel noriu susiznoti jusu nuomone

matau drąsuolių neatsiranda ax.gif ...tad aš lendu į ugny biggrin.gif
bloge palikau komentarą kas man patiko 4u.gif , o jei pageidauji mano nuomonės kas nelabai...Jau kelintą kartą pasižiūriu į skrebuką ir man nelabai tai kad iškirpai siužetą iš fono ypač tokioj foto kur kadravimas nukerta viršutinę dalį galvos. Meninėj fotografijoj taip kadruoti ne naujiena (ir man netgi gražu), bet...kada iškerpi siužetą vaizdas lyg galva nuskelpuota...t.y dar labiau akcentuoja kad yra tik pusę galvos likę. Dar nž, ką bandei pavaizduoti su tais kringeliukais sklindančiais iš galvos g.gif
Vž ši detalė mano akimis tiek dėmesį sukausto kad daug atima nuo mamytės ir mažylės ryšio. ax.gif Būčiau palikus stačiakampę foto, nors ir fonas maišė ar kas kitkas netiko 4u.gif {p.s. jei fonas margas ar netinka kompozicijai, galima su smulkiu švitriniu popierium jį nutrinti vietomis}.
Šiaip, gražus skrebukas, daug detalių, toks nuoširdus aprašymas thumbup.gif Tikimės ir daugiau skrebukų dabar jau kada persilaužei su pirmu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 05 liepos 2010 - 13:09
na, pagaliau biggrin.gif jau galvojau, kad reikia imti lauk ta darba, nes jokiu emociju nesulaukiau biggrin.gif del tos nuotraukos, tai as ja keciau kelis kartus.... galiausiai apsistojau su ta, bet pakeisiu as ja i neapkarpyta. o jei uzdeciau nuotrauka, tokia pacia tik mano pusej nekirpta foto, o mergytes nukirpta?? nes kitai nuotraukai jau kita sb darbeli sugalvojau, bekurdama si biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 07 05, 15:00)
na, pagaliau biggrin.gif jau galvojau, kad reikia imti lauk ta darba, nes jokiu emociju nesulaukiau biggrin.gif del tos nuotraukos, tai as ja keciau kelis kartus.... galiausiai apsistojau su ta, bet pakeisiu as ja i neapkarpyta. o jei uzdeciau nuotrauka, tokia pacia tik mano pusej nekirpta foto, o mergytes nukirpta?? nes kitai nuotraukai jau kita sb darbeli sugalvojau, bekurdama si biggrin.gif biggrin.gif

Neimk neimk lauk, jokiu budu smile.gif
O neturi nuotraukeles, kur nera nukirptu galvyciu? As viena tokia foto irgi turiu, man ji patinka, bet... nukirpta galva, ir nesiryztu dar su ja nieko daryt.

As pati vargstu su konkursiniu. Tiksliau, su teksto rasymu. Jau zinau, koks turetu buti sekantis pirkinys - skaidrus raidziu stampukai. Nes su medinukais... doh.gif Jau pridirbau neatitaisomai, bet tures buti gerai irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 05, 14:03)
..Jau kelintą kartą pasižiūriu į skrebuką ir man nelabai tai kad iškirpai siužetą iš fono ypač tokioj foto kur kadravimas nukerta viršutinę dalį galvos. Meninėj fotografijoj taip kadruoti ne naujiena (ir man netgi gražu), bet...kada iškerpi siužetą vaizdas lyg galva nuskelpuota...t.y dar labiau akcentuoja kad yra tik pusę galvos likę.

Jeigu netingi, gal gali papasakoti daugiau, apie tai, kada galima nuotraukoje tureti nukirsta galva? O kaip su kitom kuno dalimis? biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
o kaip dabar? na, galva nukirpta, bet nelabai randu kitokiu foto, kur as su mergyte, kai ji maza, nes pati fotkinau rolleyes.gif laukiu jusu nuomones, jei ir si netinka, tada desiu foto, kai mergyte jau didesne rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 07 05, 16:27)
o kaip dabar? na, galva nukirpta, bet nelabai randu kitokiu foto, kur as su mergyte, kai ji maza,  nes pati fotkinau rolleyes.gif laukiu jusu nuomones, jei ir si netinka, tada desiu foto, kai mergyte jau didesne rolleyes.gif

Man, asmeniskai, sitaip daug labiau patinka smile.gif Virsutiniame desiniajame kampe gal net pameginciau uzdeti ta kringeliuka, kuris pradiniam variante buvo nuotraukos desiniam apatiniam kamputy, zodziu, padaryti kaip kampuka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 05 liepos 2010 - 15:43
man irgi dabar labiau patinka biggrin.gif palauksiu dar kieno nors nuomones smile.gif bet manau, kad paliksiu sia foto, ir kaip, Zmogiuke, sakei, uzdesiu kringeliuka wink.gif
Atsakyti
o kaip dabar? na, galva nukirpta, bet nelabai randu kitokiu foto, kur as su mergyte, kai ji maza, nes pati fotkinau  laukiu jusu nuomones, jei ir si netinka, tada desiu foto, kai mergyte jau didesne

Iskart patobulejo thumbup.gif wub.gif ...dabar net emocijas gilesnes isprovokuoja..., pirmam variante su apkarpymu ir tais kringeliais lendanciais is galvos, man darbelis atrode labiau karikaturinis (tai tipiskai daroma tokiuose 'Art journal' tipo skrebuose kur vietoj plauku pavaizduoja Medusos gyvaciu koliaza ir pan.), o juk norejai pateikti labiau siltesnius rimtesnius jausmus mirksiukas.gif Dabar tai pasiekei 4u.gif
Dar vietos like sioj foto angelio sparneliam jei noretum juos uzdeti mirksiukas.gif
Kringeliukai irgi tiktu virsutiniam desiny kampe, bet...jeigu desi toj pusej ir sparnelius, kartu gali jau buti "per daug" ax.gif
Jeigu netingi, gal gali papasakoti daugiau, apie tai, kada galima nuotraukoje tureti nukirsta galva? O kaip su kitom kuno dalimis? 

Yra tokia fotografijos kadravimo taisykle kad vengti nukirsti siujeta ties sanariu: t.y. nenukirsti ties riesais, keliais, alkunem...kadangi atrodo zmogus lyg ta dalis po amputacijos. Kadravimas su galvos nukirtimu...tai pamenu kad norma nukirsti ties puskakciu o ne sakykim ties plauku linija...kad nesigautu iliuzija jog ilga kakta be plauku...bet pasikonsultuosiu foto knyga, ten tiksliai apibudina apie veido/galvos nukirtima....grizus namo galesiu skenuoti ir ikelti...jei noretumet 4u.gif

Zmogiuk: lauksiu konkursinio... o jei neturi alfabeto stampuku juk gali ranka rasyti, ar issiuvineti...ar atsispausdink ir uzdejus ant LO adata subadyk...tada gausis grazus tikslus sriftas.
Atsakyti
drinks_cheers.gif aciu jum smile.gif tuoj pabaigsiu viska pataisyti bigsmile.gif tais kringeliais norejau paslepti nukirpta galva, man paciai netiko tas nukirtimas, nu zodziu, gerai, kad pataret, aciu labai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif na, antras dublis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 07 05, 20:06)
biggrin.gif na, antras dublis  biggrin.gif

Saunuole thumbup.gif Dabar man liuksiskai atrodo smile.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 05, 19:22)

....grizus namo galesiu skenuoti ir ikelti...jei noretumet 4u.gif

Zmogiuk: lauksiu konkursinio... o jei neturi alfabeto stampuku juk gali ranka rasyti, ar issiuvineti...ar atsispausdink ir uzdejus ant LO adata subadyk...tada gausis grazus tikslus sriftas.

Labai noreciau bigsmile.gif

Jau puse darbo turiu (pas mane is 2 puslapiu bus), stampavau su turimais - kreivai, sleivai, bet... gerai bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 07 05, 19:21)
Saunuole  thumbup.gif Dabar man liuksiskai atrodo smile.gif wub.gif

clap.gif na, va jau galiu vadintis screbuotoja? bigsmile.gif
Atsakyti