Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

Glide wub.gif l.l.gražu. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Glide, labai dailus skrebukas! Labai graziai man ziurisi tavo parinkti popieriukai prie nuotraukos wub.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif lekiau is pat ryto pasiimt siuntinuko... kokie grazus popieriukai wub.gif idomu, kiek milijonu kartu as dar juos perziurinesiu lotuliukas.gif kas geresnio? kas ka kepat?

scrap8, dar norejau paklausti, o jei as tam savo skrebuky Smagu tiesiog padaryciau lengvus debeselius virsuj ir nejudinciau pavadinimo, gal tai padetu nors siek tiek subalansuoti kompozicija? as nebutu per daug perkrauta?

QUOTE(Glidė @ 2010 08 24, 22:49)
*Vaziavau pirkti batraisciu sian lotuliukas.gif  beliko tekstas ir viskas rolleyes.gif ryt ikelsiu ax.gif
**O cia susitikimo zaidimo rezultatai - skrebinti kitos skrebukes portreta.

*kaip idomu, koks gausis galutinis variantas su batraisciais bigsmile.gif tikiuosi, dar spesiu pamatyti...
**labai grazus skrebukas thumbup.gif ir nuotrauka super... cia turbut tik man vienai kazko lyg apacioj truksta toj sviesioj zonoj doh.gif kazin, kada as perprasiu visas tas skrebinimo subtilybes, kad nebutu nei per daug, nei per mazai biggrin.gif
P.S. zodis dukart rasosi kartu, o du kartus rasosi atskirai... iskart labai atsiprasau, jei izeidziau savo pastaba... 4u.gif tiesiog esu dirbusi mokytoja, taigi, galima sakyti - profesine liga blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 25 rugpjūčio 2010 - 08:11
lengvus debeselius virsuj ir nejudinciau pavadinimo, gal tai padetu nors siek tiek subalansuoti kompozicija? as nebutu per daug perkrauta?

jei jie bus tokie lengvi efemeriniai tai nemanau kad apkraus. Virsuj kazkokios detales l.l reikia kad aki ivestu i kompozicija is vieno kampo.

Kaip man liudna verysad.gif 'party' prasideda cia kada man i lova reikia eit...kur teisybe schmoll.gif

Si vakara galejau paskrebinti bet nuklydau ties kita misija rolleyes.gif CK zurnalas uzprase skrebuku tam tikra tema, ir as kaip tik turiu tokiu kuriu atitinka ju kriterija bigsmile.gif Tai kol paruosiau, aprasiau, visa info pateikiau visas vakaras isgaravo. Nu bet gal veltui nenueis ir jiem kibs nors vienas.
Siaip esu suplanavus jau sekanti konkursini thumbup.gif tad si vakara jau buciau pradejus ir baigus jei nebuciau nuklydus.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 25, 09:25)
Kaip man liudna verysad.gif 'party' prasideda cia kada man i lova reikia eit...kur teisybe schmoll.gif

Bet jau baisiai ilgai peledziauji g.gif Kai pagalvoju, kiek valandu liko tau miegui... Mars i lova! (nors paskutiniu metu pati esu vaiksciojantis zombis del miego trukumo biggrin.gif )

ir laukiam laukiam vaizdines medziagos, kada jau galesi publikuoti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(marikana @ 2010 08 25, 09:05)
labas rytas  4u.gif  lekiau is pat ryto pasiimt siuntinuko... kokie grazus popieriukai  wub.gif idomu, kiek milijonu kartu as dar juos perziurinesiu  lotuliukas.gif kas geresnio? kas ka kepat?

Ech, koks geras jausmas pasiimt siuntinuka smile.gif pavyyyydziu biggrin.gif
As dabar turbut ilga laika nekepsiu nieko, nes moraliskai nusiteikiau siuvinejimo projektui (esu baisiai leta, praktiskai sraige su siuvinejimu)...
Atsakyti
cia turbut tik man vienai kazko lyg apacioj truksta toj sviesioj zonoj

ne tau vienai ax.gif man truputeli patobulintu jei isstrizai dadetu kokia viena oranzine/rudies spalvos detale (pavyz. gele so kotu, saka, arba koki kringeli) kuris prasidetu kairej ties nuplesto BG popieriaus (vidury tarp sujungimo linijos tarp BG ir juodo pagrindo), toliau keliautu ir uzliptu ant apatinio kairio nuotraukos kampucio, ir baigtusi ties pirmu teksto zodziu.
Darbelis visvien liktu minimalistinis, bet dabar jis toks tvarkingas ir statiskas, simetriskas...tiesiog norisi labiau 'papurtyti' kad nors viena detale nebutu taip tiksliai preciziskai isdestyta ax.gif
(P.S. anksciau nerasiau patarimu kadangi pilnai neperskaiciau kad priduodi "jusu teismui" ax.gif pagalvojau kad ikeli tik pasidziaugti)
Papildyta:
Bet jau baisiai ilgai peledziauji   Kai pagalvoju, kiek valandu liko tau miegui... Mars i lova!

Soriukas nesusilaikiau lotuliukas.gif man primene Marikanos profesine liga biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 25 rugpjūčio 2010 - 08:46
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
labai i tema thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 25, 09:25)
*jei jie bus tokie lengvi efemeriniai tai nemanau kad apkraus. Virsuj kazkokios detales l.l reikia kad aki ivestu i kompozicija is vieno kampo.

**Kaip man liudna verysad.gif 'party' prasideda cia kada man i lova reikia eit...kur teisybe

***Si vakara galejau paskrebinti bet nuklydau ties kita misija rolleyes.gif CK zurnalas uzprase skrebuku tam tikra tema, ir as kaip tik turiu tokiu kuriu atitinka ju kriterija bigsmile.gif Tai kol paruosiau, aprasiau, visa info pateikiau visas vakaras isgaravo. Nu bet gal veltui nenueis ir jiem kibs nors vienas.
****Siaip esu suplanavus jau sekanti konkursini thumbup.gif tad si vakara jau buciau pradejus ir baigus jei nebuciau nuklydus.

*bandysiu kazka sumeistrauti... jauciu, si savaitgali, jei sugebesiu laikyti nagus atokiau nuo nauju popiereliu biggrin.gif , tai bandysiu patobulinti kai kuriuos senesnius skrebukus... man taip patiko kai kurie jusu visu patarimai, kad labai norisi juos igyvendinti... butinai ikelsiu pries ir po, jei ka nors pavyks patobulinti...
**zinai, gal kuria nakti mums visoms panaktineti, kad tau butu smagiau lotuliukas.gif ir, kai miegot nereik dar biggrin.gif
***kaip idomu bigsmile.gif tikekimes, kad tikrai kazkas kibs... o kaip sifruojasi CK? as sumastau tik Calvin Klein arba Civilinis kodeksas lotuliukas.gif
****kaip idomu bigsmile.gif ilgai teks laukti, kol suzinosiu verysad.gif nes grisiu tik pries rugsejo 1d.

kaip man viskas idomu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 08 25, 09:37)
Ech, koks geras jausmas pasiimt siuntinuka smile.gif

ziauriai geras thumbup.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 25, 09:44)
Soriukas nesusilaikiau  lotuliukas.gif man primene Marikanos profesine liga biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 25 rugpjūčio 2010 - 09:13
Labas rytas, dekui uz geras emocijas ispat ryto wink.gif
QUOTE(marikana @ 2010 08 24, 14:33)
taigi, kol cia taip tylu, pristatau savo pirmaji skrebuka, kuriam pavadinimo dar nepadariau, bet jis vadinsis More than words...

Vakar prisirinkau atsakyti ir siandien ziuriu kad taip ir neparasiau doh.gif Grazu ir isradinga, as tik atlasine keisciau organza ar kuo pan.

QUOTE(marikana @ 2010 08 25, 09:05)
labas rytas  4u.gif  lekiau is pat ryto pasiimt siuntinuko... kokie grazus popieriukai  wub.gif idomu, kiek milijonu kartu as dar juos perziurinesiu  lotuliukas.gif kas geresnio? kas ka kepat?

**labai grazus skrebukas  thumbup.gif ir nuotrauka super... cia turbut tik man vienai kazko lyg apacioj truksta toj sviesioj zonoj  doh.gif kazin, kada as perprasiu visas tas skrebinimo subtilybes, kad nebutu nei per daug, nei per mazai biggrin.gif
tiesiog esu dirbusi mokytoja, taigi, galima sakyti - profesine liga  blush2.gif

Kaip as suprantu tavo dziugesi pasiimant siuntini wub.gif
As tai net nezinau ar man cia atostogos ar kas, valgyti darau po pora kartu per diena kiekviena diena ir ne tai kad sumustinius sutepti, rimtus patiekalus lotuliukas.gif Prisisaldziau kalna petrazoliu, dar noriu keliata koncervu pasidaryti. Kazko mane i gamta, i kaima traukia blush2.gif
Dekui del pastabos blush2.gif turiu problema, va nematau klaidu kartais nors tu ka, nebereikalo nuo mazu dienu matematike is manes blush2.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 25, 09:44)
ne tau vienai. man truputeli patobulintu jei isstrizai dadetu kokia viena oranzine/rudies spalvos detale (pavyz. gele so kotu, saka, arba koki kringeli) kuris prasidetu kairej ties nuplesto BG popieriaus (vidury tarp sujungimo linijos tarp BG ir juodo pagrindo), toliau keliautu ir uzliptu ant apatinio kairio nuotraukos kampucio, ir baigtusi ties pirmu teksto zodziu.
Darbelis visvien liktu minimalistinis, bet dabar jis toks tvarkingas ir statiskas, simetriskas...tiesiog norisi labiau 'papurtyti' kad nors viena detale nebutu taip tiksliai preciziskai isdestyta.
(P.S. anksciau nerasiau patarimu kadangi pilnai neperskaiciau kad priduodi "jusu teismui"  ax.gif pagalvojau kad ikeli tik pasidziaugti)

Soriukas nesusilaikiau. man primene Marikanos profesine liga .

Scapuke, na ir prajuokinai lotuliukas.gif
As visada laukiu kritikos, ir pastabu ir pastebejimu mirksiukas.gif man labai idomu kaip kiti mato ta pati daikta galutiniam variante. Sutinku, kazkas subtilaus butu pagyvine skrebuka, bet tuo paciu jis ir tuscias man labai mielas. Dekui uz issakyta nuomone drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 08 25, 10:20)
*Grazu ir isradinga, as tik atlasine keisciau organza ar kuo pan.

**As tai net nezinau ar man cia atostogos ar kas, valgyti darau po pora kartu per diena kiekviena diena ir ne tai kad sumustinius sutepti, rimtus patiekalus lotuliukas.gif 

*po pacia nuotrauka dejau rozine organza ir krasciukas islenda, tai pamaniau, kad bus idomiau ivairesne faktura... aciu labai uz nuomone 4u.gif
**nu, tu ir saunuole thumbup.gif o as isvis negaminu valgyti... blush2.gif tik vaikui isverdu pietukus blush2.gif

Papildyta:

norejau jusu paklausti, gal zinot, kur galima uzsisakyti imauciu papildyma albumui... nes, man regis, anksciau uzsakinejau www.creativa.lt, bet dabar nebeveikia tas puslapiukas sad.gif
Atsakyti
www.spalvunamai.lt
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 08 25, 10:37)
www.spalvunamai.lt

oi, kaip aciu 4u.gif
Atsakyti