Glide l.l.gražu.
Glide, labai dailus skrebukas! Labai graziai man ziurisi tavo parinkti popieriukai prie nuotraukos
labas rytas lekiau is pat ryto pasiimt siuntinuko... kokie grazus popieriukai idomu, kiek milijonu kartu as dar juos perziurinesiu kas geresnio? kas ka kepat?
scrap8, dar norejau paklausti, o jei as tam savo skrebuky Smagu tiesiog padaryciau lengvus debeselius virsuj ir nejudinciau pavadinimo, gal tai padetu nors siek tiek subalansuoti kompozicija? as nebutu per daug perkrauta?
*kaip idomu, koks gausis galutinis variantas su batraisciais tikiuosi, dar spesiu pamatyti...
**labai grazus skrebukas ir nuotrauka super... cia turbut tik man vienai kazko lyg apacioj truksta toj sviesioj zonoj kazin, kada as perprasiu visas tas skrebinimo subtilybes, kad nebutu nei per daug, nei per mazai
P.S. zodis dukart rasosi kartu, o du kartus rasosi atskirai... iskart labai atsiprasau, jei izeidziau savo pastaba... tiesiog esu dirbusi mokytoja, taigi, galima sakyti - profesine liga
scrap8, dar norejau paklausti, o jei as tam savo skrebuky Smagu tiesiog padaryciau lengvus debeselius virsuj ir nejudinciau pavadinimo, gal tai padetu nors siek tiek subalansuoti kompozicija? as nebutu per daug perkrauta?
QUOTE(Glidė @ 2010 08 24, 22:49)
*Vaziavau pirkti batraisciu sian beliko tekstas ir viskas ryt ikelsiu
**O cia susitikimo zaidimo rezultatai - skrebinti kitos skrebukes portreta.
**O cia susitikimo zaidimo rezultatai - skrebinti kitos skrebukes portreta.
*kaip idomu, koks gausis galutinis variantas su batraisciais tikiuosi, dar spesiu pamatyti...
**labai grazus skrebukas ir nuotrauka super... cia turbut tik man vienai kazko lyg apacioj truksta toj sviesioj zonoj kazin, kada as perprasiu visas tas skrebinimo subtilybes, kad nebutu nei per daug, nei per mazai
P.S. zodis dukart rasosi kartu, o du kartus rasosi atskirai... iskart labai atsiprasau, jei izeidziau savo pastaba... tiesiog esu dirbusi mokytoja, taigi, galima sakyti - profesine liga
lengvus debeselius virsuj ir nejudinciau pavadinimo, gal tai padetu nors siek tiek subalansuoti kompozicija? as nebutu per daug perkrauta?
jei jie bus tokie lengvi efemeriniai tai nemanau kad apkraus. Virsuj kazkokios detales l.l reikia kad aki ivestu i kompozicija is vieno kampo.
Kaip man liudna 'party' prasideda cia kada man i lova reikia eit...kur teisybe
Si vakara galejau paskrebinti bet nuklydau ties kita misija CK zurnalas uzprase skrebuku tam tikra tema, ir as kaip tik turiu tokiu kuriu atitinka ju kriterija Tai kol paruosiau, aprasiau, visa info pateikiau visas vakaras isgaravo. Nu bet gal veltui nenueis ir jiem kibs nors vienas.
Siaip esu suplanavus jau sekanti konkursini tad si vakara jau buciau pradejus ir baigus jei nebuciau nuklydus.
QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 25, 09:25)
Kaip man liudna 'party' prasideda cia kada man i lova reikia eit...kur teisybe
Bet jau baisiai ilgai peledziauji Kai pagalvoju, kiek valandu liko tau miegui... Mars i lova! (nors paskutiniu metu pati esu vaiksciojantis zombis del miego trukumo )
ir laukiam laukiam vaizdines medziagos, kada jau galesi publikuoti
Papildyta:
QUOTE(marikana @ 2010 08 25, 09:05)
labas rytas lekiau is pat ryto pasiimt siuntinuko... kokie grazus popieriukai idomu, kiek milijonu kartu as dar juos perziurinesiu kas geresnio? kas ka kepat?
Ech, koks geras jausmas pasiimt siuntinuka pavyyyydziu
As dabar turbut ilga laika nekepsiu nieko, nes moraliskai nusiteikiau siuvinejimo projektui (esu baisiai leta, praktiskai sraige su siuvinejimu)...
cia turbut tik man vienai kazko lyg apacioj truksta toj sviesioj zonoj
ne tau vienai man truputeli patobulintu jei isstrizai dadetu kokia viena oranzine/rudies spalvos detale (pavyz. gele so kotu, saka, arba koki kringeli) kuris prasidetu kairej ties nuplesto BG popieriaus (vidury tarp sujungimo linijos tarp BG ir juodo pagrindo), toliau keliautu ir uzliptu ant apatinio kairio nuotraukos kampucio, ir baigtusi ties pirmu teksto zodziu.
Darbelis visvien liktu minimalistinis, bet dabar jis toks tvarkingas ir statiskas, simetriskas...tiesiog norisi labiau 'papurtyti' kad nors viena detale nebutu taip tiksliai preciziskai isdestyta
(P.S. anksciau nerasiau patarimu kadangi pilnai neperskaiciau kad priduodi "jusu teismui" pagalvojau kad ikeli tik pasidziaugti)
Papildyta:
Bet jau baisiai ilgai peledziauji Kai pagalvoju, kiek valandu liko tau miegui... Mars i lova!
Soriukas nesusilaikiau man primene Marikanos profesine liga
labai i tema
QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 25, 09:25)
*jei jie bus tokie lengvi efemeriniai tai nemanau kad apkraus. Virsuj kazkokios detales l.l reikia kad aki ivestu i kompozicija is vieno kampo.
**Kaip man liudna 'party' prasideda cia kada man i lova reikia eit...kur teisybe
***Si vakara galejau paskrebinti bet nuklydau ties kita misija CK zurnalas uzprase skrebuku tam tikra tema, ir as kaip tik turiu tokiu kuriu atitinka ju kriterija Tai kol paruosiau, aprasiau, visa info pateikiau visas vakaras isgaravo. Nu bet gal veltui nenueis ir jiem kibs nors vienas.
****Siaip esu suplanavus jau sekanti konkursini tad si vakara jau buciau pradejus ir baigus jei nebuciau nuklydus.
**Kaip man liudna 'party' prasideda cia kada man i lova reikia eit...kur teisybe
***Si vakara galejau paskrebinti bet nuklydau ties kita misija CK zurnalas uzprase skrebuku tam tikra tema, ir as kaip tik turiu tokiu kuriu atitinka ju kriterija Tai kol paruosiau, aprasiau, visa info pateikiau visas vakaras isgaravo. Nu bet gal veltui nenueis ir jiem kibs nors vienas.
****Siaip esu suplanavus jau sekanti konkursini tad si vakara jau buciau pradejus ir baigus jei nebuciau nuklydus.
*bandysiu kazka sumeistrauti... jauciu, si savaitgali, jei sugebesiu laikyti nagus atokiau nuo nauju popiereliu , tai bandysiu patobulinti kai kuriuos senesnius skrebukus... man taip patiko kai kurie jusu visu patarimai, kad labai norisi juos igyvendinti... butinai ikelsiu pries ir po, jei ka nors pavyks patobulinti...
**zinai, gal kuria nakti mums visoms panaktineti, kad tau butu smagiau ir, kai miegot nereik dar
***kaip idomu tikekimes, kad tikrai kazkas kibs... o kaip sifruojasi CK? as sumastau tik Calvin Klein arba Civilinis kodeksas
****kaip idomu ilgai teks laukti, kol suzinosiu nes grisiu tik pries rugsejo 1d.
kaip man viskas idomu
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 08 25, 09:37)
Ech, koks geras jausmas pasiimt siuntinuka
ziauriai geras
QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 25, 09:44)
Soriukas nesusilaikiau man primene Marikanos profesine liga
Labas rytas, dekui uz geras emocijas ispat ryto
Vakar prisirinkau atsakyti ir siandien ziuriu kad taip ir neparasiau Grazu ir isradinga, as tik atlasine keisciau organza ar kuo pan.
Kaip as suprantu tavo dziugesi pasiimant siuntini
As tai net nezinau ar man cia atostogos ar kas, valgyti darau po pora kartu per diena kiekviena diena ir ne tai kad sumustinius sutepti, rimtus patiekalus Prisisaldziau kalna petrazoliu, dar noriu keliata koncervu pasidaryti. Kazko mane i gamta, i kaima traukia
Dekui del pastabos turiu problema, va nematau klaidu kartais nors tu ka, nebereikalo nuo mazu dienu matematike is manes
Scapuke, na ir prajuokinai
As visada laukiu kritikos, ir pastabu ir pastebejimu man labai idomu kaip kiti mato ta pati daikta galutiniam variante. Sutinku, kazkas subtilaus butu pagyvine skrebuka, bet tuo paciu jis ir tuscias man labai mielas. Dekui uz issakyta nuomone
QUOTE(marikana @ 2010 08 24, 14:33)
taigi, kol cia taip tylu, pristatau savo pirmaji skrebuka, kuriam pavadinimo dar nepadariau, bet jis vadinsis More than words...
Vakar prisirinkau atsakyti ir siandien ziuriu kad taip ir neparasiau Grazu ir isradinga, as tik atlasine keisciau organza ar kuo pan.
QUOTE(marikana @ 2010 08 25, 09:05)
tiesiog esu dirbusi mokytoja, taigi, galima sakyti - profesine liga
tiesiog esu dirbusi mokytoja, taigi, galima sakyti - profesine liga
Kaip as suprantu tavo dziugesi pasiimant siuntini
As tai net nezinau ar man cia atostogos ar kas, valgyti darau po pora kartu per diena kiekviena diena ir ne tai kad sumustinius sutepti, rimtus patiekalus Prisisaldziau kalna petrazoliu, dar noriu keliata koncervu pasidaryti. Kazko mane i gamta, i kaima traukia
Dekui del pastabos turiu problema, va nematau klaidu kartais nors tu ka, nebereikalo nuo mazu dienu matematike is manes
QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 25, 09:44)
ne tau vienai. man truputeli patobulintu jei isstrizai dadetu kokia viena oranzine/rudies spalvos detale (pavyz. gele so kotu, saka, arba koki kringeli) kuris prasidetu kairej ties nuplesto BG popieriaus (vidury tarp sujungimo linijos tarp BG ir juodo pagrindo), toliau keliautu ir uzliptu ant apatinio kairio nuotraukos kampucio, ir baigtusi ties pirmu teksto zodziu.
Darbelis visvien liktu minimalistinis, bet dabar jis toks tvarkingas ir statiskas, simetriskas...tiesiog norisi labiau 'papurtyti' kad nors viena detale nebutu taip tiksliai preciziskai isdestyta.
(P.S. anksciau nerasiau patarimu kadangi pilnai neperskaiciau kad priduodi "jusu teismui" pagalvojau kad ikeli tik pasidziaugti)
Soriukas nesusilaikiau. man primene Marikanos profesine liga .
Darbelis visvien liktu minimalistinis, bet dabar jis toks tvarkingas ir statiskas, simetriskas...tiesiog norisi labiau 'papurtyti' kad nors viena detale nebutu taip tiksliai preciziskai isdestyta.
Soriukas nesusilaikiau. man primene Marikanos profesine liga .
Scapuke, na ir prajuokinai
As visada laukiu kritikos, ir pastabu ir pastebejimu man labai idomu kaip kiti mato ta pati daikta galutiniam variante. Sutinku, kazkas subtilaus butu pagyvine skrebuka, bet tuo paciu jis ir tuscias man labai mielas. Dekui uz issakyta nuomone
QUOTE(Glidė @ 2010 08 25, 10:20)
*Grazu ir isradinga, as tik atlasine keisciau organza ar kuo pan.
**As tai net nezinau ar man cia atostogos ar kas, valgyti darau po pora kartu per diena kiekviena diena ir ne tai kad sumustinius sutepti, rimtus patiekalus
**As tai net nezinau ar man cia atostogos ar kas, valgyti darau po pora kartu per diena kiekviena diena ir ne tai kad sumustinius sutepti, rimtus patiekalus
*po pacia nuotrauka dejau rozine organza ir krasciukas islenda, tai pamaniau, kad bus idomiau ivairesne faktura... aciu labai uz nuomone
**nu, tu ir saunuole o as isvis negaminu valgyti... tik vaikui isverdu pietukus
Papildyta:
norejau jusu paklausti, gal zinot, kur galima uzsisakyti imauciu papildyma albumui... nes, man regis, anksciau uzsakinejau www.creativa.lt, bet dabar nebeveikia tas puslapiukas
www.spalvunamai.lt