OHO Kristi, nuostabus ir didelis darbas
Einu, uzsitaisysiu kavos ir bandysiu kazka igyvendinti, aciu Skrepuke uz patarimus Kaip gerai kad atostogos
sveikutes, darbstuoles kiek groziu cia prirodet man labai patiko Zmogiukes skrebukas su bangom ir Irmos su leliuku
sveikos naujai prisijungusios ikvepimo ir daug graziu darbeliu!
na, o as sumeistravau du skrebukus kai uzmigdysiu maziu, ikelsiu... matau, kol manes nera, tai nera ka pakritikuoti, visi skrebukai tokie grazus, o as su savo ypatingais "bestiliais" skrebukais, nors kokiu emociju tikiuosi inesti sikart gaminau be schemu, tai tikrai turesit, ka pasakyti
anksciau pavyzdingai dariau nuotraukas, nemegstu ju laikyti vien elektronineje versijoje... o nuo to laiko, kai pradejau
skrebinti, pasidare bardakelis, nes jau susipainiojau, kada daryti paprastam albumui, kurias skrebinti ir jau prisikaupe kruuuuva nuotrauku, o tai reiskia ir kruuuva pinigu, reikalinga joms pagaminti
superines
as tai prisipazinsiu, kad mane skatina daryti skrebukus apskritai buvimas cia nes juk geda grizus is sodybos - mano ramybes, salycio su gamta ir visokiu kitokiu nuostabiu dalyku pilnos vietos - grizti nieko nepadarius (nors ir sukasi aplink mano mazytis neklauzada)
koks grazus pagrindas :wub patarti as dar nelabai ka ir galiu, bet tikiu, kad padarysi nuostabu skrebuka
sveikos naujai prisijungusios ikvepimo ir daug graziu darbeliu!
na, o as sumeistravau du skrebukus kai uzmigdysiu maziu, ikelsiu... matau, kol manes nera, tai nera ka pakritikuoti, visi skrebukai tokie grazus, o as su savo ypatingais "bestiliais" skrebukais, nors kokiu emociju tikiuosi inesti sikart gaminau be schemu, tai tikrai turesit, ka pasakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 19, 17:03)
SB ekspertai pataria mėn. pabaigoj užsakyti to mėn. nuotraukas, ar Jūs taip ir darote?
anksciau pavyzdingai dariau nuotraukas, nemegstu ju laikyti vien elektronineje versijoje... o nuo to laiko, kai pradejau
skrebinti, pasidare bardakelis, nes jau susipainiojau, kada daryti paprastam albumui, kurias skrebinti ir jau prisikaupe kruuuuva nuotrauku, o tai reiskia ir kruuuva pinigu, reikalinga joms pagaminti
QUOTE(ader @ 2010 08 22, 18:46)
tai kur visos savaitgali iskeliavusios. reikia tema kelti i virsu, tai jei kas nebuvot bloge, parodau pora receptu knygeliu
superines
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 08 23, 22:44)
Man labai patinka, kad konkursiniai paskatina padaryti dar viena skrebuka. Ir bent jau pameginti iseiti is savo komforto zonos (kas kad gal nelabai toli )
as tai prisipazinsiu, kad mane skatina daryti skrebukus apskritai buvimas cia nes juk geda grizus is sodybos - mano ramybes, salycio su gamta ir visokiu kitokiu nuostabiu dalyku pilnos vietos - grizti nieko nepadarius (nors ir sukasi aplink mano mazytis neklauzada)
QUOTE(Glidė @ 2010 08 23, 23:33)
Sveikutes, as ir atostogauju, savaite rie neto nebuvau tai oj kiek cia pridiskutavot ir pasidrabavot, smagu kai yra kur akis paganyti
O as uzstrigusi juodai su vienu pusinuku is susitikimo. Pagelbekit prasau
O as uzstrigusi juodai su vienu pusinuku is susitikimo. Pagelbekit prasau
koks grazus pagrindas :wub patarti as dar nelabai ka ir galiu, bet tikiu, kad padarysi nuostabu skrebuka
QUOTE(kristi13 @ 2010 08 24, 08:20)
Įmetu savo mini albumuką
koks nuostabus albumas, kiek detaliu... koks kruopstumas... 100 balu... gal ir as kada nors sugebesiu toki sumeistrauti
Papildyta:
taigi, kol cia taip tylu, pristatau savo pirmaji skrebuka, kuriam pavadinimo dar nepadariau, bet jis vadinsis More than words... taip taip... angliskai... bet man tiesiog skamba mintyse Extreme "More than words" daina... ir noriu ji pavadinti butent taip...tik mastau kaip ir kur ta pavadinima prilipdyti... galvoju, gal tiesiog ranka parasyti/pacituoti dainos zodziu gabaliuka
All you have to do is close your eyes
And just reach out your hands and touch me
Hold me close don't ever let me go
More than words is all I ever needed you to show
Then you wouldn't have to say that you love me
Cos I'd already know
...
nezinau... laukiu jusu patarimu... ir zinoma, kritikos... kaip visada
...
dariau be jokios schemos ir norejau geliu taigi, padariau toki remeli is atlasinio kaspino ir paskui meistravau gelytes... pagrinda stampavau baltom gelytem ir biskiuka pabaltinau kampus... drugelio sparnelius ir zalius lapelius irgi pabaltinau...
Jusu teismui skrebukas Nr. 1
nu, please, netylekit vien del to, kad nebloga nuotrauka, nereikia nekritikuoti skrebuko zinau... gal zalios per maza, gal reikejo schemos... bet sakykit viska
dariau be jokios schemos ir norejau geliu taigi, padariau toki remeli is atlasinio kaspino ir paskui meistravau gelytes... pagrinda stampavau baltom gelytem ir biskiuka pabaltinau kampus... drugelio sparnelius ir zalius lapelius irgi pabaltinau...
sparciai tobuleji...zaviuosi ka sumeistravai tuo atlasiniu kaspinu--remelis su paparstytais perliukais ir tos geles .
Be schemos puikiausiai susitvarkiai
Pavadinima talpinciau prie apatin4s puokstes, o virsuj butina palikti erdes kad neapkrauti skrebuka O aprasyma, ar dainos zodzius tikriausiai talpinciau blogoj pusej skrebuko kur priklijuociau kisenuka.
WOW! l.l grazus, sunku tiketi kad dar tik pradejai skrebinti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 24, 14:50)
sparciai tobuleji...zaviuosi ka sumeistravai tuo atlasiniu kaspinu--remelis su paparstytais perliukais ir tos geles .
Pavadinima talpinciau prie apatin4s puokstes, o virsuj butina palikti erdes kad neapkrauti skrebuka O aprasyma, ar dainos zodzius tikriausiai talpinciau blogoj pusej skrebuko kur priklijuociau kisenuka.
tu rimtai? kokia laime... man labai svarbu, kai kas nors pagiria mano grybukus/skrebukus... aciu
nu, bet vis tiek kazkur turejau sugrybauti, tai bent jau pasakyk... kita karta zinosiu
ir dar...pavadinimo ranka nerasyciau norisi kokiu iskirstu ar chipboard raidyno kadangi nemaza yra 3D detaliu, geliu, ...visa tai reikia subalansuoti proporcingai. Baltas raidynas labiausiai tiktu
QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 24, 14:53)
ir dar...pavadinimo ranka nerasyciau norisi kokiu iskirstu ar chipboard raidyno kadangi nemaza yra 3D detaliu, geliu, ...visa tai reikia subalansuoti proporcingai. Baltas raidynas labiausiai tiktu
as ir taip pagalvojau... kad baltos iskirstos "elegantiskos" raides tiktu... bet neturiu dabar tokiu... todel palikau be pavadinimo
Papildyta:
na, gerai... tai naudojuosi proga, kol skrapuke yra online (tikiuosi) ir rodausi su nr. 2...
o vadinasi jis smagu... zinau, banalu... bet 1. nesugalvojau nieko geresnio, 2. norejau sitas raides panaudot, o sitas zodis geriausiai isejo... ir pirmas sove i galva...
velgi dariau be schemos... deliojau deliojau, siuvinejau klijavau ir prigaminau... mike pukuotuka ir kamuoliuka panaudojau is pripuciamo kamuolio (kur yra foto) pakuotes
noriu ir prasau, kaip visad, komentaru, kritikos ir patarimu
mano vaikai dar nevalge, tempia mane nuo kompo...tad sugrisiu dar veliau...
Marikana, sveika sugrizus!
Siandien nuo pat ryto tema gyva Man tai labai patinka
Kristi, labai fainas mini albumas. Pati vis nepabaigiu savojo, tad suprantu, kiek daug darbelio ideta...
Siandien nuo pat ryto tema gyva Man tai labai patinka
Kristi, labai fainas mini albumas. Pati vis nepabaigiu savojo, tad suprantu, kiek daug darbelio ideta...
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 08 24, 15:14)
sveikute as, kaip visad, varau monologu
QUOTE(marikana @ 2010 08 24, 15:16)
sveikute as, kaip visad, varau monologu
Na, sakyciau puikiai pradedi diskusija Tik kartais atsakymai ne is pat karto ateina