Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

Žmogiuke jau sveikinau su blogo įkūrimu, bet pasveikinsiu ir čia.... o skrebukas tai tiesiog wub.gif gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 23, 22:04)
Žmogiuke jau sveikinau su blogo įkūrimu, bet pasveikinsiu ir čia.... o skrebukas tai tiesiog  wub.gif  gavosi thumbup.gif

Aciu 4u.gif Vadinasi, nemesi is konkurso, nors ir prisimaise kitos spalvos biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 08 23, 14:09)
Aciu  4u.gif  Vadinasi, nemesi is konkurso, nors ir prisimaise kitos spalvos biggrin.gif  lotuliukas.gif

nemesiu nei vieno konkursinio, nors ir ryskiai kontrastinga spalva butum panaudojus.

Kame juk esme tu konkursu jei ne skatinti, ikvepti naujus skrebukus? Muzos juk neprievartausi...kartais pradedi ant nustatyto kelio, t.y. konkursinio taisykliu, bet nukrypsi toli kitur. Bet visvien juk dziaugsmelis baigiant LO bigsmile.gif ...dar viena skrebuka pagaminai, dar viena istorija imazinai.
Mano pastarasis "monochromija" Kudikio skrebukas is dalies buvo "shabby " konkurso ikveptas, bet tiktai pradine mintim--panaudoti sparnelius. Tai visa koncepsija ir tapo apie sparnuotus paukstelius, bet antras konkurso nustatytas reikalavimas--t.y. panaudoti citata "drauges"... schmoll.gif niekaip nebuciau pritaikius kadangi jau buvau pasiryzus "baby" tema skrebinti. Finale, visvien turiu sirdziai miela skrebuka thumbup.gif

Dabar reikia nusprest ka sekancio skrebint g.gif ...nuotraukos saukiasi redagavimo ir uzsakymo bet as taaaaaaaaaaiiiiiiiip tingiu kad blush2.gif
Atsakyti
Man labai patinka, kad konkursiniai paskatina padaryti dar viena skrebuka. Ir bent jau pameginti iseiti is savo komforto zonos (kas kad gal nelabai toli lotuliukas.gif )

Man irgi jau reiketu ieskoti nauju nuotrauku, bet... mama vis primena apie adatines-mini albumo projekteli, tai reikia pradeti judeti link jo biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi jau reiketu ieskoti nauju nuotrauku, bet... mama vis primena apie adatines-mini albumo projekteli, tai reikia pradeti judeti link jo 

Judėk judėk mirksiukas.gif l. lauksiu pamatyti. Nž kaip kitom skrebukėm, bet man visad mini albumai ar kiti ne tradiciniai skrebukai atrodo kad taaaaip ilgai užtruks. Bet ta mano adatinė, jei ne siuvinėjimas kryželiu, tai per du vakarus būčiau nuo pradžios iki pabaigos damušus. Visad planavimo stadijoj, ar planuojant atrasti laiko skrebinti, rodos kad ilgai užtruks, bet kaip pradedi darbuotis savaime susimeta.
(Aš pradėjau bėgioti krosą, ir l. čia tiktų pasakymas: "Sunkiausia dalis bėgimo yra užsimauti sporbus biggrin.gif ...taip ir su skrebu, sunkiausia dalis yra pradėti nuo tuščio lapo pagrindo....svarbu tik pradėt, nesakyt "užsiimsiu skrebu kada daugiau laiko atsiras".Su pirmu žingsniu sukaupi inercijos toliau tęsti.
Žiūriu aš šiandien linkus į lyrinius nukrypimus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 23 rugpjūčio 2010 - 21:58
Beje, kalbant apie netradicini skrebinima... ar man pasirodė, ar dabar iš tiesų labai madinga naudoti audinius, mezginius ir pan. dalykus skrebukuose? aš tų naujienų neseku visiškai, todėl man smalsu, ar čia ir seniau taip buvo, ar dabar suaktyvėjimas?
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 08 23, 15:02)
Beje, kalbant apie netradicini skrebinima... ar man pasirodė, ar dabar iš tiesų labai madinga naudoti audinius, mezginius ir pan. dalykus skrebukuose? aš tų naujienų neseku visiškai, todėl man smalsu, ar čia ir seniau taip buvo, ar dabar suaktyvėjimas?

jep, nesivaidena tau biggrin.gif Basic Grey anais metais netgi išleido savo popieriukus audinių 12"x12" formoj ir skiauteles.Tai BG Moda 'fabric':
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 23 rugpjūčio 2010 - 22:27
Sveikutes, as ir atostogauju, savaite rie neto nebuvau tai oj kiek cia pridiskutavot ir pasidrabavot, smagu kai yra kur akis paganyti thumbup.gif
O as uzstrigusi juodai su vienu pusinuku is susitikimo. Pagelbekit prasau doh.gif
Cia pagrindas:
user posted image
O cia detales ir nuotraukos kurias kaip ir atsirinkusi, bet nesiziuri nors tu ka doh.gif Kazkuo negeras pats pagrindukas nuotraukos, kazkaip per daug visko gaunasi, nors atrodo ne daug detaliu. Pavadinimas butu batukai. Tekstas butu prie nuotraukos laisvame plote is desnes.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glidė: 23 rugpjūčio 2010 - 22:34
O as uzstrigusi juodai su vienu pusinuku is susitikimo. Pagelbekit prasau

jei prašaisi, tai surašysiu patį pirmą įspūdį ir mintis pamačius skrebuką-- savo atvirą nuomonę. Atsirink kas tinka, ir nekreipk dėmesį jei netinka mirksiukas.gif

(+)
*Pirma 10 balų kad nepasirinkai tipiškas rožines/ružavas spalvas mergytei, ir nepaskandinai skrebuko gėlėse thumbup.gif ...gera pradžia...Spalvos tokios klasikinės, santūresnės....puikiai dera prie nuotraukos 4u.gif
*Dar 10 balų....Tiesiog pasirinkai l. kūrybišką sprendimą--atkartoti dukriuko kojnų 'argyle' raštą, o ne šiaip sau dekoratyvinį skrebuką sumesti su bele kokiom detalėm kurios neturi bendro ryšio su nuotrauka. Semiesi simbolius iš nuotrauos ir tai yra thumbup.gif
...man žiauriai patinka pagrindas wub.gif

(-)
*Pavadinimas "batukai"...nepyk tik ax.gif banalu...suprantama iš nuotraukos. Man kaip pašalinei darbelio skaitytojai iškarto kila (?): ar nauji batukai? ar mėgiamiausi batukai? išeiginiai batukai? ar batukai kuriuos pirmą kartą užsimovė be pagalbos?...jei papildysi pavadinimą nors dar vienu žodžiu bus daug daugiau pasakantis skrebukas...turtingesnis turiniu 4u.gif
* kas liečia pavadinimo paskirtą vietą su "B", man nelabai ten žiūrisi...norisi kad pavadinimas nebūtų rėmuose. Aš pavadinimą dėčiau dešinėj nuotraukos pusėj ant tos raudonos deimanto formos.
O po apačia kur ta "B" tai galbūt tenai prikalčiau sidabrinių kniedžių ir suverčiau batukų raištelius. Nors nuotraukoj batukai rodos su 'velcro' o ne raiščiais, visvien raiščiai čia būtų l.l į batelių temą.
*rožinių batukų tag'iukas vienišas tenai...rožinė spalva netinka prie tų santūresnių, rudeninių spalvų. Jei būtinai nori panaudoti rožinius batelius, tai reikėtų sekmingai ružavą spalvą įkomponuoti po visą skrebuką kad subalansuotum tą spalvą.
Aš batelius ant tagiuko štampuočiau ir embosinčiau sidabrine ar auksine spalva, nenuspalvinčiau ružavai...tai labiau tiktų prie parinktų spalvų mirksiukas.gif

wub.gif pradžią l.l... lauksiu pamatyti kaip užbaigsi šį LO
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 24 rugpjūčio 2010 - 04:32
Žmogiuke, tavasis LO wub.gif Nuostabios nuotraukos, nuostabios spalvos, iš karto pagalvojau, kad tinka naujajam konkursui 4u.gif

Glide, kokia graži nuotrauka wub.gif Man pagrindas labai gražus. Tik man irgi kažkaip kliūva, kad pavadinimas bus po nuotrauka. 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Įmetu savo mini albumuką ax.gif
user posted image
Daugiau rasit:
http://mano-mazutis-...s-mociutei.html
Atsakyti
Kristi13, jau apžiūrėjau. L.gražu. Kiek daug darbo įdėjai. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti