Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

Skrapuke, šauniai pasidarbavai thumbup.gif Dabar jau galutinai patikejau, kad namie turite gyva raketa biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
Aasta, kur taip ilgai atostogavai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 08 23, 15:17)

Papildyta:
Aasta, kur taip ilgai atostogavai?  bigsmile.gif

Visai ne ilgai, tik dvi savaites schmoll.gif Pirmąją savaitę buvome Turkijoje, kaip tik per vestuvių metines gavosi biggrin.gif, o antrą savaitę trynėmės čia vietoje - tai prie ežerų, tai šen, tai ten. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2010 08 23, 08:07)
Visai ne ilgai, tik dvi savaites  schmoll.gif Pirmąją savaitę buvome Turkijoje, kaip tik per vestuvių metines gavosi biggrin.gif, o antrą savaitę trynėmės čia vietoje - tai prie ežerų, tai šen, tai ten.  4u.gif

baltai pavydziu...man siais metais taaaip truksta atostogu verysad.gif
Atsakyti
Merginos, dedu jūsų teismui savo baisuoliškąjį LO. Nieko daugiau nebesugebėjau išspausti. Privarvinau nagų lako vietoje kraujo, juostelę su kaukolėmis štampavau, atsispausdinau internete rastą didesnę kaukolę, į vokelį sudėjau bilietus. Raidės priklijuotos. tongue.gif Bandžiau vadovautis Scrapukės patarimais. Dar buvau paterliojusi dažais pagrindo popierių, kad gautųsi lyg koncerto apšvietimas, bet tiek priterlinau, kad nusprendžiau palikti švarų pagrindą. Kaip išėjo taip, dabar bent galėsiu savo malonumui skrebinti. biggrin.gif

čia
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2010 08 23, 10:38)
Merginos, dedu jūsų teismui savo baisuoliškąjį LO. Nieko daugiau nebesugebėjau išspausti. Privarvinau nagų lako vietoje kraujo, juostelę su kaukolėmis štampavau, atsispausdinau internete rastą didesnę kaukolę, į vokelį sudėjau bilietus. Raidės priklijuotos.  tongue.gif Bandžiau vadovautis Scrapukės patarimais. Dar buvau paterliojusi dažais pagrindo popierių, kad gautųsi lyg koncerto apšvietimas, bet tiek priterlinau, kad nusprendžiau palikti švarų pagrindą. Kaip išėjo taip, dabar bent galėsiu savo malonumui skrebinti.  biggrin.gif

čia

baisuoliska ta muzikantu isvaizda o ne tavo skrebukas wink.gif
thumbup.gif Sprendimas imituoti krauja nagu laku ir tu bilietu ruzava spalva prigesinti imetus i voka...kazin ar pati sugalvociau toki skrebuka tokia tema...tikrai nelengva unsure.gif
O dabar...lauksim skrebuku atliktu tavo malonumui thumbup.gif
Atsakyti
Aasta, man rodos, susitvarkei puikiai thumbup.gif Niekad nesugebeciau pati tokio specifinio uzsakymo ivykdyti unsure.gif
Atsakyti
Ačiū merginos, nors man pačiai šis LO schmoll.gif Kažkoks neišbaigtas, kažko trūksta, bet bus gerai, daugiau nebegaliu nieko išspausti iš savęs, be to, sesei labai patiko, nors matė jį tik lako džiovinimo procese smile.gif
Atsakyti
aasta thumbup.gif as tokia tema niekada skrebuko nepadaryciau, o tau puikiai pavyko. Nieko cia daugiau nereikia.
Atsakyti
Pagaliau damusau savo konkursini. Jis apie mano nesekminga bandyma isvengti bangos (Ader, liftinau tavo darbeli, prisiminusi, kad turiu panasiu nuotrauku mirksiukas.gif )

user posted image

Aprasymas ir detaliu nuotraukos mano naujuose namuciuose cia
Blogo nuotraukoje dalyvauja ta pati nuotrauka, kaip ir skrebuke hihihi.gif
Atsakyti
Zmogiuke, sveikinu su naujais namuciais smile.gif tikiuosi ten isvysti daug graziu darbu.

Esu labai pagerbta blush2.gif malonu, kad ikvepe tave ta mano banga. Tavieji kadrai nerealus.
Labai grazus tie perliuku lipdukai. Ir spalvos tikrai jurines.

As turiu savo tris nuotraukas, kur irgi pozuoju sededama ant akmenuku ir vis sakau vyrui, kad palauk bangeles , kad butu grazus fonas, tai ta bangele atejo ir..... taaaaip uzliejo mane . o jis spejo visa tai nufotkint. Reiks pasigamint ka nors panasaus biggrin.gif

As ir si karta konkursa praleisiu. niekaip man nesigauna tos monochromines spalvos, kazkaip vis ka nors ikomponuoju ryskaus arba kontrastingo.
Atsakyti
Aciu, Ader 4u.gif
As irgi neskaitau, kad pilnai ispildziau konkurso salygas, nes pridejau tos geltonos. Bet... man taip graziau buvo smile.gif O Skrapuke sake, kad niekada neisbrokija konkursiniu, tai buvo drasiau.

O tu butinai paskrebink savo tas nuotraukas, turetu gautis labai smagus skrebukas thumbup.gif Nes jau dabar man linksma, kai pagalvoju biggrin.gif
Atsakyti
o man dar biski ir salta kai pagalvoju lotuliukas.gif
Atsakyti