Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

vajeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
ka atradau, tikras atradimas, yra ir ideju..
bracki, kaip noreciau daug ka isigyti, bet kainos sad.gif
paziurekit

http://www.globalsug.....s/Baby Shower

kazin, kaip cia pirkti g.gif gal paaukoti pinigeliu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yrakaipyra: 21 rugpjūčio 2010 - 09:59
yrakaipyra, patarciau tau neskubet visko dabar pirkt. Nors ir labai norisi. Pradziai paimk paprasta popieriaus lapa, spalvoto popieriaus, nuotrauka ir pamegink padeliot pagal kokia schema, paziurek kaip gaunasi. Labai daug dalyku gali pasigaminti pati, nebutina pirkti.

Mes kartais darom bendrus uzsakymus is ivairiu uzsienio parduotuviu, gali uzeiti i www.scrapping.lt, ten rasi daug informacijos, ivariais klausimais.

del albumo vientisumo tu klausei. tai mano nuomone, vientisas gaunasi minialbumas, kai ji darai is karto turedama nuotraukas ir detales bei popieriu, bet jei zadi daryti tradicinius skrebukus, iamzindama skirtingus ivykius, tai daryk ant atskiru lapu, o paskui susegsi i albumus pagal amziu ar pagal temas (atostogos, keliones, pirmi kartai ir.t.t.)
Atsakyti
tai kur visos savaitgali iskeliavusios. reikia tema kelti i virsu, tai jei kas nebuvot bloge, parodau pora receptu knygeliu smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
wub.gif wub.gif Na fantastiskos knygeles, fantastiskos spalvos!!! wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ader, labai grazios knygeles! Kyla noras daryt kazka panasaus bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu blush2.gif
beje lendancioms i dienos viesa biggrin.gif padaryti jas paparsta kaip du kart du. papsakosiu kaip dariau: viena daryta is uzrasu bloknotelio o kita is atkirpto gabaliuko nuo kanceliarinio didelio sasiuvinio. Abiem atvejais eiga ta pati. Isardziau, virselius padariau is storo kartono. naudojau savo mylimo websters pages popieriaus iskarpeles, prijuostes paveiksliuka atsispausdinau is interneto (pagaliau gi nusipirkau dazu i printeri lotuliukas.gif ), iskaptu krastelius siek tiek palamdziau ir pasiausiau, priklijavau sluoksniukais. praduriau reikiamose vietose skylutes ir vel viska surinkau i vieta.
vienos knygutes lapelius viduje dar pastampavau ir pasendinau (tik jau nebenufotkinau) biggrin.gif
Atsakyti
Noriu pasiguosti... Kaip sunkiai deliojasi man konkursinis sad.gif Nesuprantu, ar tai nuotraukas ne tas pasirinkau, ar schema. Baigia isvesti mane is proto umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 08 22, 16:41)
Noriu pasiguosti... Kaip sunkiai deliojasi man konkursinis sad.gif Nesuprantu, ar tai nuotraukas ne tas pasirinkau, ar schema. Baigia isvesti mane is proto  umn.gif

console.gif gali pasirodyti su nebaigtu... kitom akim kitaip bus matoma mirksiukas.gif (galbut naudingu patarimu kas pames ax.gif )
Siaip, jei man nesiseka ar nesidelioja, bandau viska aplamai pakeisti...ir popierius, spalva, ir detales argi net kita pavadinima...kuo labiau bandysi isspausti kazka sekmingo is to kas nesiseka, tuo labiau nesidelios (bent mano patirtis tokia).
*Konkursinius nesvarbu paciai nuo a-z dabaigti. Konkursus rengiu tam kad jum butu malonu skrebinti ir kad dar viena, konkurso ikvepta skrebuka, turetumete savo albumuose thumbup.gif
Atsakyti
Kad pagyvinti temą įkeliu savo šviežieną smile.gif
user posted image
skrebuko aprašymas čia.
Atsakyti
O, ader, koks grožis! Labai smagiai atrodo tavo receptų knygelės. Man irgi, kaip ir Zmogiukei, kilo noras pasidaryt kažką panašaus. thumbup.gif

Scrap8, liux lotuliukas.gif Čia irgi tinka apibūdinimas: smagus LO thumbup.gif
Atsakyti
Parsiradau po atostogų 4u.gif
Kiek jūs merginos grožybių pridarėte, kiek priplepėjote, kol perskaičiau... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atskirai nekomentuosiu, bet jūsų visų darbai nuostabūs, apžiūrėjau kiekvieną iš jų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2010 08 23, 05:08)
Parsiradau po atostogų 4u.gif
Kiek jūs merginos grožybių pridarėte, kiek priplepėjote, kol perskaičiau...  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Atskirai nekomentuosiu, bet jūsų visų darbai nuostabūs, apžiūrėjau kiekvieną iš jų  wub.gif

100-tas metų 4u.gif aš pasigedau, jau paiešką beveik paskelbiau smile.gif
Atsakyti