vajeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
ka atradau, tikras atradimas, yra ir ideju..
bracki, kaip noreciau daug ka isigyti, bet kainos
paziurekit
http://www.globalsug.....s/Baby Shower
kazin, kaip cia pirkti gal paaukoti pinigeliu
yrakaipyra, patarciau tau neskubet visko dabar pirkt. Nors ir labai norisi. Pradziai paimk paprasta popieriaus lapa, spalvoto popieriaus, nuotrauka ir pamegink padeliot pagal kokia schema, paziurek kaip gaunasi. Labai daug dalyku gali pasigaminti pati, nebutina pirkti.
Mes kartais darom bendrus uzsakymus is ivairiu uzsienio parduotuviu, gali uzeiti i www.scrapping.lt, ten rasi daug informacijos, ivariais klausimais.
del albumo vientisumo tu klausei. tai mano nuomone, vientisas gaunasi minialbumas, kai ji darai is karto turedama nuotraukas ir detales bei popieriu, bet jei zadi daryti tradicinius skrebukus, iamzindama skirtingus ivykius, tai daryk ant atskiru lapu, o paskui susegsi i albumus pagal amziu ar pagal temas (atostogos, keliones, pirmi kartai ir.t.t.)
Mes kartais darom bendrus uzsakymus is ivairiu uzsienio parduotuviu, gali uzeiti i www.scrapping.lt, ten rasi daug informacijos, ivariais klausimais.
del albumo vientisumo tu klausei. tai mano nuomone, vientisas gaunasi minialbumas, kai ji darai is karto turedama nuotraukas ir detales bei popieriu, bet jei zadi daryti tradicinius skrebukus, iamzindama skirtingus ivykius, tai daryk ant atskiru lapu, o paskui susegsi i albumus pagal amziu ar pagal temas (atostogos, keliones, pirmi kartai ir.t.t.)
tai kur visos savaitgali iskeliavusios. reikia tema kelti i virsu, tai jei kas nebuvot bloge, parodau pora receptu knygeliu
Na fantastiskos knygeles, fantastiskos spalvos!!!
Ader, labai grazios knygeles! Kyla noras daryt kazka panasaus
Aciu
beje lendancioms i dienos viesa padaryti jas paparsta kaip du kart du. papsakosiu kaip dariau: viena daryta is uzrasu bloknotelio o kita is atkirpto gabaliuko nuo kanceliarinio didelio sasiuvinio. Abiem atvejais eiga ta pati. Isardziau, virselius padariau is storo kartono. naudojau savo mylimo websters pages popieriaus iskarpeles, prijuostes paveiksliuka atsispausdinau is interneto (pagaliau gi nusipirkau dazu i printeri ), iskaptu krastelius siek tiek palamdziau ir pasiausiau, priklijavau sluoksniukais. praduriau reikiamose vietose skylutes ir vel viska surinkau i vieta.
vienos knygutes lapelius viduje dar pastampavau ir pasendinau (tik jau nebenufotkinau)
beje lendancioms i dienos viesa padaryti jas paparsta kaip du kart du. papsakosiu kaip dariau: viena daryta is uzrasu bloknotelio o kita is atkirpto gabaliuko nuo kanceliarinio didelio sasiuvinio. Abiem atvejais eiga ta pati. Isardziau, virselius padariau is storo kartono. naudojau savo mylimo websters pages popieriaus iskarpeles, prijuostes paveiksliuka atsispausdinau is interneto (pagaliau gi nusipirkau dazu i printeri ), iskaptu krastelius siek tiek palamdziau ir pasiausiau, priklijavau sluoksniukais. praduriau reikiamose vietose skylutes ir vel viska surinkau i vieta.
vienos knygutes lapelius viduje dar pastampavau ir pasendinau (tik jau nebenufotkinau)
Noriu pasiguosti... Kaip sunkiai deliojasi man konkursinis Nesuprantu, ar tai nuotraukas ne tas pasirinkau, ar schema. Baigia isvesti mane is proto
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 08 22, 16:41)
Noriu pasiguosti... Kaip sunkiai deliojasi man konkursinis Nesuprantu, ar tai nuotraukas ne tas pasirinkau, ar schema. Baigia isvesti mane is proto
gali pasirodyti su nebaigtu... kitom akim kitaip bus matoma (galbut naudingu patarimu kas pames )
Siaip, jei man nesiseka ar nesidelioja, bandau viska aplamai pakeisti...ir popierius, spalva, ir detales argi net kita pavadinima...kuo labiau bandysi isspausti kazka sekmingo is to kas nesiseka, tuo labiau nesidelios (bent mano patirtis tokia).
*Konkursinius nesvarbu paciai nuo a-z dabaigti. Konkursus rengiu tam kad jum butu malonu skrebinti ir kad dar viena, konkurso ikvepta skrebuka, turetumete savo albumuose
O, ader, koks grožis! Labai smagiai atrodo tavo receptų knygelės. Man irgi, kaip ir Zmogiukei, kilo noras pasidaryt kažką panašaus.
Scrap8, liux Čia irgi tinka apibūdinimas: smagus LO
Scrap8, liux Čia irgi tinka apibūdinimas: smagus LO
Parsiradau po atostogų
Kiek jūs merginos grožybių pridarėte, kiek priplepėjote, kol perskaičiau...
Atskirai nekomentuosiu, bet jūsų visų darbai nuostabūs, apžiūrėjau kiekvieną iš jų
Atskirai nekomentuosiu, bet jūsų visų darbai nuostabūs, apžiūrėjau kiekvieną iš jų
QUOTE(aasta @ 2010 08 23, 05:08)
Parsiradau po atostogų
100-tas metų aš pasigedau, jau paiešką beveik paskelbiau