QUOTE(yrakaipyra @ 2010 08 20, 16:29)
aciu uz pasidalijima patirtimi
del stampuku tai vis tiek turbut teks isigyti, va siandien uztikau nete nauja parduotuve (bent jau man) savaspasaulis.lt, ziuriu yra geliu stampu, kas man labai patinka (visi augaliniai motyvai
), bet ir kainos...dar pagrinda stampukui, kempinelis pirkti
gal zinot kur sito gerio galima gauti pigiau?siandien kanc. prekese radau tokiu vaikisku stampuku, bet nepirkau dar
ir vis mastau apie savo albumo koncepcija...ar butina islaikyti viso albumo vientisuma, ar paivairinti naudojant lipdukus, stampukus, moli, juosteles...
siaip ar taip juk ne vienos dienos darbas, vientisuma bus sunku islaikyti, o gal ir nuobodokas gali gautis
p.s. ka tik sukurpiau pirma savo gyvenima atviruka mamai
nu grynai pirmoko darbelis
bus kur tobuleti
p.p.s. gal galima pavyzduku su fimo?turiu kazkiek, bet mazoka
*Štampukus geriau pirkti tokius kurie tiktų bent kokiai, bendrai temai: augalai, architektūros motyvai, geometriniai raštai ir pan. Tie visokie vaikiški štampukai labai trumpas jų vartojimo etapas, ir tai dauguma jų l.l kičiniai
Jei pirkt, tai geriau pirk tuos kuriuos ilgam vartosi ir neišeis iš mados.
*Albumo koncepsija: gali ir paįvairinti skirtingom juostelėm, sagutėm, fimo, bet...norint išlaikyti vientisumą bandyk atkartoti nors vieną, tą pačią detalę kiekvienam albumo puslapy: Galbūt viso albumo pagrindas bus juodas, ar galbūt kiekvienam puslapį tokios pačios detalės, tik spalvos skirtingos (pavyz. sagutės), galbūt kiekvienam psl. skirtingos spalvos, bet visos albumo nuotraukos juodai/baltos.
*O tų pavyz. tai turiu kažkuriuose žurnaluose bet va atsek dabar
Geriau įkelsiu nuorodų:
*
polimerinio molio sagos
*
Instrukcija (gėlės, lapai, sagos).
Sveikutes As irgi lendu i sviesa. Isivariau cia tokia liga - vis paziuriu, ka nuveiket grazaus... Griztu velai is darbo ir vis isijungiu sita puslapiuka. Pradejau pirkti popieriuku, skylamusi jau turiu... Zodziu, susiimsiu ir pradesiu kurti grozi Tik vaikiukas mazas namuose smirineja, daug dirbu, nera laiko vis prisesti. Bet butinai ka nors padarysiu ir Jums prodysiu.
Sveika išlindus
Žn, kaip su tais mažiais sunku prisėsti, dėlto skrebinu tik naktimis kada visi miega. Daugiau laiko niekad neatsiranda...mano patirtis taip man teigia. Bet aš esu įsitikinus kad skrebukai nejučiom susimeta per 15 min čia ir ten. Atrodo nedaug laiko, bet daug ką įmanoma padaryti juk: nuotraukas parinkti; Nuotraukas redaguoti ar užsakyti sekančiam srebukui; Atrasti schemą arba pačiai nusipiešti kokį dizainą; Išsirinkti SB priemones kurios bus dera prie dizaino ar koncepsijos; Parašyti aprašymą, ar bent pakolkas tik ant juodraščio, ir t.t...visi šie veiksmai tai žingsnis arčiau baigto skrebuko.
**lauksime naujokių skrebukių debiuto
,,,,drąsiau čia