Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

QUOTE(Mėnulio duktė @ 2010 08 19, 20:30)
  Nes nuėjau į tą blogą, kur tu laimėjai prizą, ir atradau ten Jason Mraz. ...... ir įsimylėjau jo muziką....  wub.gif

bigsmile.gif drinks_cheers.gif pas mane telefone jo I'm yours uzdetas kaip MB ringtonas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 08 19, 20:19)
bigsmile.gif  drinks_cheers.gif pas mane telefone jo I'm yours uzdetas kaip MB ringtonas    hihihi.gif

Na fantastika
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 08 19, 17:09)
as panasiai taip ir darau, karta i menesi, o kartais uzsakau ir nedaug nuotrauku, ypac jei noriu ka nors skrebinti su tuo kadru, tai skubu gamint.
bet turiu kita problema, kadangi skrebint pradejau tik gimus dukrytei, sunus lieka kaip ir nuskriaustas. taigi dabar traukiu jo maziuko nuotraukas ir gaminu minialbuma, ir siaip noriu padaryt dar keleta skrebuku is jo kudikystes. Gaila, kad tada neturejau skaitmeninio fotiko, tai nuotraukos vienetiniam egzemplioriuj.

Ader skanuok nuotraukytes mirksiukas.gif
Atsakyti
reiks pamegint nuskanuot ir nusiust spausdint, idomu kaip gausis. ekrane atrodo normaliai.
Atsakyti
na, gerai jau smile.gif lendu i dienos sviesa smile.gif
dabar apie save : skrebinti dar nebandziau, bet turiu labai dideli tiksla:padaryti nuostabiausia pasaulyje albuma savo dukrytei, naudojant skrebo kazkokius pagrindus. is skrebink.lt, kanc,prekiu prisipirkau priemoniu, popieriaus, bet va neturiu irankiu"figuriniu zirkliu, kampu nukirpeju, kaip ten tie vadinasi, gal skylamusiai su visokiais ornamentais.labiausiai jauciu pasigesiu antspauduku smile.gif dar neturejau laiko isigilinti i skrebo subtilybes, bet jau turiu savo nuostatas:nepatinka man kai daug visko prikvarkaliuota, man super minimalizmas.t.y. bus lape nuotrauka ir kazkas mano pacios, kazkokia detale viena kita, kad foto nepasimestu..mazdaug turiu vizija, tereikia dar pasidometi ir imtis darbo.tikiuosi, padesite smile.gif
p.s. tiesa, bandysiu panaudoti ir polimerini moli ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yrakaipyra: 20 rugpjūčio 2010 - 18:14
na va dar viena slapuke islindo thumbup.gif saunu, kad prisijungei.
Atsakyti
QUOTE(yrakaipyra @ 2010 08 20, 11:13)
na, gerai jau smile.gif lendu i dienos sviesa smile.gif
dabar apie save : skrebinti dar nebandziau, bet turiu labai dideli tiksla:padaryti nuostabiausia pasaulyje albuma savo dukrytei, naudojant skrebo kazkokius pagrindus. is skrebink.lt, kanc,prekiu prisipirkau priemoniu, popieriaus, bet va neturiu irankiu"figuriniu zirkliu, kampu nukirpeju, kaip ten tie vadinasi, gal skylamusiai su visokiais ornamentais.labiausiai jauciu pasigesiu antspauduku smile.gif dar neturejau laiko isigilinti i skrebo subtilybes, bet jau turiu savo nuostatas:nepatinka man kai daug visko prikvarkaliuota, man super minimalizmas.t.y. bus lape nuotrauka ir kazkas mano pacios, kazkokia detale viena kita, kad foto nepasimestu..mazdaug turiu vizija, tereikia dar pasidometi ir imtis darbo.tikiuosi, padesite smile.gif
p.s. tiesa, bandysiu panaudoti ir polimerini moli  ax.gif

sveikinu islindus i dienos sviesa 4u.gif
*Nesvarbu koks albumo rezultatas, dukrytes akimis tai ir bus pasaulyje graziausias, kadangi mama jai pagamino wub.gif
*figuriniu zirkliu as aplamai beveik nenaudoju ax.gif , kampuciu apvalinimo skylamusius verta tureti, bet ne butina. O stampukus (ar silikoninius ar raudonos gumos) tureti yra didziausias turtas thumbup.gif Neturint spec. rastuoto skrebo popieriu, su jais ant vienspalvio pagrindo imanoma pristampuoti rastuotu popieriu, detaliu iskirpimui. Stampai, tai kaip yrankis kurio niekad nesuvartosi
*Fimo/polimerinis molis ant skrebuku daznokai matomas JAV SB spaudoj.
Labai grazus efektas jei pasidarytumete ivairiu atspalviu fimo saguciu ir jas prisiutumete aplink nuotrauka lyg remelis. vaizdas butu thumbup.gif
*Minimalizmas kaip SB stilius, turi nemaza sekeju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 20, 21:30)
sveikinu islindus i dienos sviesa 4u.gif
*Nesvarbu koks albumo rezultatas, dukrytes akimis tai ir bus pasaulyje graziausias, kadangi mama jai pagamino wub.gif
*figuriniu zirkliu as aplamai beveik nenaudoju  ax.gif , kampuciu apvalinimo skylamusius verta tureti, bet ne butina. O stampukus (ar silikoninius ar raudonos gumos) tureti yra didziausias turtas thumbup.gif Neturint spec. rastuoto skrebo popieriu, su jais ant vienspalvio pagrindo imanoma pristampuoti rastuotu popieriu, detaliu iskirpimui. Stampai, tai kaip yrankis kurio niekad nesuvartosi
*Fimo/polimerinis molis ant skrebuku daznokai matomas JAV SB spaudoj.
Labai grazus efektas jei pasidarytumete ivairiu atspalviu fimo saguciu ir jas prisiutumete aplink nuotrauka lyg remelis. vaizdas butu  thumbup.gif
*Minimalizmas kaip SB stilius, turi nemaza sekeju thumbup.gif

aciu uz pasidalijima patirtimi 4u.gif
del stampuku tai vis tiek turbut teks isigyti, va siandien uztikau nete nauja parduotuve (bent jau man) savaspasaulis.lt, ziuriu yra geliu stampu, kas man labai patinka (visi augaliniai motyvai thumbup.gif ), bet ir kainos...dar pagrinda stampukui, kempinelis pirkti doh.gif gal zinot kur sito gerio galima gauti pigiau?siandien kanc. prekese radau tokiu vaikisku stampuku, bet nepirkau dar ax.gif
ir vis mastau apie savo albumo koncepcija...ar butina islaikyti viso albumo vientisuma, ar paivairinti naudojant lipdukus, stampukus, moli, juosteles... g.gif siaip ar taip juk ne vienos dienos darbas, vientisuma bus sunku islaikyti, o gal ir nuobodokas gali gautis ax.gif
p.s. ka tik sukurpiau pirma savo gyvenima atviruka mamai ax.gif nu grynai pirmoko darbelis biggrin.gif bus kur tobuleti rolleyes.gif
p.p.s. gal galima pavyzduku su fimo?turiu kazkiek, bet mazoka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yrakaipyra: 20 rugpjūčio 2010 - 23:30
Sveikutes 4u.gif As irgi lendu i sviesa. Isivariau cia tokia liga - vis paziuriu, ka nuveiket grazaus... Griztu velai is darbo ir vis isijungiu sita puslapiuka. Pradejau pirkti popieriuku, skylamusi jau turiu... Zodziu, susiimsiu ir pradesiu kurti grozi blush2.gif Tik vaikiukas mazas namuose smirineja, daug dirbu, nera laiko vis prisesti. Bet butinai ka nors padarysiu ir Jums prodysiu.
Atsakyti
QUOTE(Amira4 @ 2010 08 21, 00:36)
Sveikutes  4u.gif  As irgi lendu i sviesa. Isivariau cia tokia liga - vis paziuriu, ka nuveiket grazaus... Griztu velai is darbo ir vis isijungiu sita puslapiuka. Pradejau pirkti popieriuku, skylamusi jau turiu... Zodziu, susiimsiu ir pradesiu kurti grozi  blush2.gif Tik vaikiukas mazas namuose smirineja, daug dirbu, nera laiko vis prisesti. Bet butinai ka nors padarysiu ir Jums prodysiu.

Tavo mazasis smirinetojas kaip ir mano mirksiukas.gif labai puikus skrebintojas per stalcius. Sveikos prisijungusios su nepagydoma liga 4u.gif Svarbu kad kuryba dziugintu jus pacias ir jusu artimuosius.
Atsakyti
QUOTE(yrakaipyra @ 2010 08 20, 16:29)
aciu uz pasidalijima patirtimi  4u.gif
del stampuku tai vis tiek turbut teks isigyti, va siandien uztikau nete nauja parduotuve (bent jau man) savaspasaulis.lt, ziuriu yra geliu stampu, kas man labai patinka (visi augaliniai motyvai  thumbup.gif ), bet ir kainos...dar pagrinda stampukui, kempinelis pirkti  doh.gif gal zinot kur sito gerio galima gauti pigiau?siandien kanc. prekese radau tokiu vaikisku stampuku, bet nepirkau dar  ax.gif
ir vis mastau apie savo albumo koncepcija...ar butina islaikyti viso albumo vientisuma, ar paivairinti naudojant lipdukus, stampukus, moli, juosteles... g.gif siaip ar taip juk ne vienos dienos darbas, vientisuma bus sunku islaikyti, o gal ir nuobodokas gali gautis  ax.gif
p.s. ka tik sukurpiau pirma savo gyvenima atviruka mamai  ax.gif nu grynai pirmoko darbelis  biggrin.gif bus kur tobuleti  rolleyes.gif
p.p.s. gal galima pavyzduku su fimo?turiu kazkiek, bet mazoka  4u.gif

*Štampukus geriau pirkti tokius kurie tiktų bent kokiai, bendrai temai: augalai, architektūros motyvai, geometriniai raštai ir pan. Tie visokie vaikiški štampukai labai trumpas jų vartojimo etapas, ir tai dauguma jų l.l kičiniai ax.gif Jei pirkt, tai geriau pirk tuos kuriuos ilgam vartosi ir neišeis iš mados.
*Albumo koncepsija: gali ir paįvairinti skirtingom juostelėm, sagutėm, fimo, bet...norint išlaikyti vientisumą bandyk atkartoti nors vieną, tą pačią detalę kiekvienam albumo puslapy: Galbūt viso albumo pagrindas bus juodas, ar galbūt kiekvienam puslapį tokios pačios detalės, tik spalvos skirtingos (pavyz. sagutės), galbūt kiekvienam psl. skirtingos spalvos, bet visos albumo nuotraukos juodai/baltos.
*O tų pavyz. tai turiu kažkuriuose žurnaluose bet va atsek dabar g.gif Geriau įkelsiu nuorodų:
*polimerinio molio sagos
*Instrukcija (gėlės, lapai, sagos).
Sveikutes   As irgi lendu i sviesa. Isivariau cia tokia liga - vis paziuriu, ka nuveiket grazaus... Griztu velai is darbo ir vis isijungiu sita puslapiuka. Pradejau pirkti popieriuku, skylamusi jau turiu... Zodziu, susiimsiu ir pradesiu kurti grozi   Tik vaikiukas mazas namuose smirineja, daug dirbu, nera laiko vis prisesti. Bet butinai ka nors padarysiu ir Jums prodysiu.

Sveika išlindus 4u.gif
Žn, kaip su tais mažiais sunku prisėsti, dėlto skrebinu tik naktimis kada visi miega. Daugiau laiko niekad neatsiranda...mano patirtis taip man teigia. Bet aš esu įsitikinus kad skrebukai nejučiom susimeta per 15 min čia ir ten. Atrodo nedaug laiko, bet daug ką įmanoma padaryti juk: nuotraukas parinkti; Nuotraukas redaguoti ar užsakyti sekančiam srebukui; Atrasti schemą arba pačiai nusipiešti kokį dizainą; Išsirinkti SB priemones kurios bus dera prie dizaino ar koncepsijos; Parašyti aprašymą, ar bent pakolkas tik ant juodraščio, ir t.t...visi šie veiksmai tai žingsnis arčiau baigto skrebuko.

**lauksime naujokių skrebukių debiuto 4u.gif 4u.gif ,,,,drąsiau čia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 21 rugpjūčio 2010 - 03:40
na, cia tai uzduotis g.gif albumas gal 200 lapu, tikiuosi, iki metuku vaikui uzteks, nors jau abejoju biggrin.gif reiks pamastyti del vieno bendro elemento...tikras galvosukis g.gif
aciu uz patarimus, tikrai vertingi ir butinai pasinaudosiu 4u.gif
galvoju, gal is uzsienio pardziu siustis priemones, gal pigiau ax.gif aisku, noreciau prie ko nors jungtis, nes pati dar nesu bandziusi, bijau biggrin.gif
Atsakyti