ačiū
žirafiukas, tai nuo pieno mišinuko pakelio
brads'ai gal ir gerai būtų, bet dabar visai nieko nebeturiu galvojau apie sagutes, bet tokios spalvos berods neturiu
pavadinimą norėjau rašyt - murziukas, murzik ar pan, bet raidyčių pritrūkau
na bet jei sakot, kad ir taip tvarkoj, tai eisiu fotkint gražiau ir kelsiu į blog'ą
sveikos
prisipazinsiu - mane Zmogiuke taip "uzkrete" tom gelytem, kad siandien prisipirkau juosteliu ir gaminsiu... turiu toki nusimaciusi skrebuka... siandien jau apsimokejau uz savo pirkinius per ebay, taigi gavosi apie 80LT uz 60lapu uzsiskrebinsiu kas pas jumi geresnio?
prisipazinsiu - mane Zmogiuke taip "uzkrete" tom gelytem, kad siandien prisipirkau juosteliu ir gaminsiu... turiu toki nusimaciusi skrebuka... siandien jau apsimokejau uz savo pirkinius per ebay, taigi gavosi apie 80LT uz 60lapu uzsiskrebinsiu kas pas jumi geresnio?
niu ka reik pagirt sauniai besidarbuojancias
Zmogiuke, atvirukai tikrai grazus. Patiko tas minialbumo lapelis, paprastutis, bet su mintim.
Apie sesute skrebukas irgi grazus, nuotrauka labai tinkama skrebint, ir dizainas man patiko. Gal ir noretusi is tolo ziurint kazkokios spalvos po nuotrauka, bet man rodos jei tas popierius pagrindinis pats is saves grazus, tai palik kaip yra.
Remini, fainas zirafiukas, labai tinka prie nuotraukos. Slapu gama idomia parinkai. Jei nori dar tuos skrituliukus paryskint, gal pabandyk is to pat popieriaus pakarpyt mazesniu ir padaryt keliu aukstu 3 D, turetu idomiai atrodyt.
Zmogiuke, atvirukai tikrai grazus. Patiko tas minialbumo lapelis, paprastutis, bet su mintim.
Apie sesute skrebukas irgi grazus, nuotrauka labai tinkama skrebint, ir dizainas man patiko. Gal ir noretusi is tolo ziurint kazkokios spalvos po nuotrauka, bet man rodos jei tas popierius pagrindinis pats is saves grazus, tai palik kaip yra.
Remini, fainas zirafiukas, labai tinka prie nuotraukos. Slapu gama idomia parinkai. Jei nori dar tuos skrituliukus paryskint, gal pabandyk is to pat popieriaus pakarpyt mazesniu ir padaryt keliu aukstu 3 D, turetu idomiai atrodyt.
QUOTE(As sol @ 2010 08 16, 22:46)
Nusprendžiau, kad schema, tai tik griaučiai, o taip, kaip aš tuos griaučius apipavidalinsiu ir apvilksiu ir bus mano įdėto darbo ir fantazijos rezultatas .
as is vis kartais galvoju, kaip butu idomu daryti konkursini pagal ta pacia schema visoms skrebukai butu tokie skirtingi, kad turbut nesimatytu, kad pagal ta pacia schema ir pasimatytu kiekvienos individualus fantazijos nukrypimai nu ir pasakiau
QUOTE(remini @ 2010 08 17, 14:00)
koks fainas murziukas ir pats skrebukas toks mielas, zaismingi rutuliukai ir jei gyvai jis ryskesnis, tai isvis
QUOTE(remini @ 2010 08 17, 15:29)
na bet jei sakot, kad ir taip tvarkoj, tai eisiu fotkint gražiau ir kelsiu į blog'ą
Jau ejau ieskoti, bet dar neikelusi Tad komentuoju cia.
Labai fainas skrebukas, patiko spalvos ir pats dizainas Man patinka tas susiuvimas tarp lapu Ir tas zirafiukas aisku Bet tikrai, bent ant keliu skrituliuku noretusi tos ryskesnes geltonos Gal saguciu tokiu turi? arba gal dar viena zirafiuka sukarpyt skrituliukais ir, kaip Ader siule, uzklijuot ant virsaus su 3D lipduku?
Bet velgi, kai sakai, jog realybeje ryskesnes spalvos, gal cia tik taip atrodo, kad tos geltonos truksta.
Papildyta:
Tai sakot uzkreciau gelem Maniau, kad pati jau paliksiu jas ramybeje, bet irgi nusipirkau kiek platesnes juosteles - meginsiu dar karta O kad nebutu maza, uzsisakiau ir gatavu rozyciu (Aciu, ader )
Zmogiuke
...O kad nebutu maza, uzsisakiau ir gatavu rozyciu...
- taigi, jei nepatingesi, idek komentarus kaip jos ten susuktos ir pritvirtintos, na technologija kokia. Man vistiek nedaeina, jei juostele minksta ir ji prasiuta per viduriuka kaip ji "stovi", o ne sukrenta
jatau kaip jus daug prirase jau visai nespeju tarp kitos (su viltim kad vaziuojancios, bet kaip galima pigesnes ) masinos paiesku, vaiku, skalbiniu, darbo, podarbines veiklos kuri taip pat yra darbas tik papildomas vienu zodziu uzjauskite , nieko nebespeju , dziaugiuosi kad bent jau perskaityti sugebu , daug graziu darbeliu, tik soriukas kad nepakomentuosiu, nes tuojau eisiu buckius dalinti savo panelems , aciu uz mielus zodzius mano sedevrams , del tu tagiuku kas klausete, ir man vienu momentu norejosi kaska uzrasyti, bet paskui susilaikiau su mintim kad gal jau bus per daug . o ir siap jis man taip graziai ziurisi, kad jau nieko jam daryti ir nesinori, aisku dar data reikes kaskur uzrasyti, nes pamirsau ,
ai,o cia asmeniskai As sol dar del tu gelyciu nu ka as zinau, reikes dalinti tikriausiai nebent ader privers mane jas prikliopinti kur nors, jis vis neatsisako tos minties
ai,o cia asmeniskai As sol dar del tu gelyciu nu ka as zinau, reikes dalinti tikriausiai nebent ader privers mane jas prikliopinti kur nors, jis vis neatsisako tos minties
sveikutes kaip darbuojates? as jau susipakavus SB amunicija siandien vakare isvaziuoju... tikiuosi, grizti su kokiais nors vaisiais
jatau kaip jus daug prirase jau visai nespeju tarp kitos (su viltim kad vaziuojancios, bet kaip galima pigesnes ) masinos paiesku, vaiku, skalbiniu, darbo, podarbines veiklos kuri taip pat yra darbas tik papildomas vienu zodziu uzjauskite
Užjaučiu bet kas nesužlugdys padarys Tave stipresnę...Viskas tik laikina, ir ateity tikiuosi kad skrebinsi ir dalyvausi su naujai atrastom jėgom
sveikutes kaip darbuojates? as jau susipakavus SB amunicija siandien vakare isvaziuoju... tikiuosi, grizti su kokiais nors vaisiais
Lauksim vaisių
Aš šį rytą baigiau monochromijos konkursinį. Jau kelintą kartą bandau paskrebinti labiau dekoratyvinį skrebuką (a lia Prima kristaliukais ir tom rankų gamybos gėlėm), ir jau antras skrebukas 180 laipsnių nukrypsta nuo originalaus plano . Betgi esu l. patenkinta rezultatu ...vaklare pateiksiu jūsų teismui
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2010 08 17, 21:49)
jatau kaip jus daug prirase jau visai nespeju tarp kitos (su viltim kad vaziuojancios, bet kaip galima pigesnes ) masinos paiesku, vaiku, skalbiniu, darbo, podarbines veiklos kuri taip pat yra darbas tik papildomas vienu zodziu uzjauskite , nieko nebespeju ,
Atsiprašau, kad įkišiu savo trigrašį.
LINUTUKE, žaviuos, kad tiek daug technikų esi įvaldžiusi, kad esi darbšti ir produktyvi.
Ir...Dabar paklausyk manęs, močiutės. Laikas su vaikais-nuostabiausia, kas gali būti mūsų gyvenime. Su jais reikia atsibūti. Nes mažyliai kažkur dingsta, kai užauga mūsų vaikai. Ir jokios technikos jų nesugrąžins... Tad, būk. Viskas Tavo rankose. O rankdarbiai. Jie gyvuos ir kai vaikai užaugs.
Linkiu gražaus laiko su vaikais ir tom retom akimirkom, kai galėsi skirti laiko sau
Pavadinimas: Mėgaukis ramybės momentais (pavadinimas yra lyg įspėjimas sau pačiai iš ateities, kadangi Adomo rami natūra nelabai ilgai laikėsi; Šis skrebukas bus talpinamas albumo įmautėje priešais tą pastarąjį monstriuko/angelo skrebuką ta pačia tema).
*Čia mano 'monochromija' konkursinis.
* Kviečiu apsilankyti mano namučiuose bloge čia kur pamatysite l. daug detalių foto ir beabejo, aprašymą
* Dar 'special' padėka Žmogiukei, kuri netiesiogiai prisidėjo prie šio skrebuko. Kada paklausiau tavęs apie "Alyssa" vardą, kaip tik prisiminiau kad pirmi du basic Grey rinkiniai kuriuos nusipirkau , ir dar nežinodama ar mergytė ar berniukas, buvo BG Jack (berniukam) ir Alyssa (mergaitėm). Abu pasteliniai rinkiniai panašiai 'mozotai' sendinti, ir manau kad kaip tik tiko prie nuotraukos atspalvio.
Ačiū Jum
scrapuke man labai patiko, spalvos is pirmo zvilgsnio atrodo gana niurios, rudos, bet prie nuotraukos tai duoda tokia silta nuotaika.