Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

ačiū 4u.gif
žirafiukas, tai nuo pieno mišinuko pakelio ax.gif
brads'ai gal ir gerai būtų, bet dabar visai nieko nebeturiu doh.gif galvojau apie sagutes, bet tokios spalvos berods neturiu ax.gif
pavadinimą norėjau rašyt - murziukas, murzik ar pan, bet raidyčių pritrūkau tongue.gif

na bet jei sakot, kad ir taip tvarkoj, tai eisiu fotkint gražiau ir kelsiu į blog'ą 4u.gif
Atsakyti
sveikos wink.gif
prisipazinsiu - mane Zmogiuke taip "uzkrete" tom gelytem, kad siandien prisipirkau juosteliu ir gaminsiu... turiu toki nusimaciusi skrebuka... siandien jau apsimokejau uz savo pirkinius per ebay, taigi gavosi apie 80LT uz 60lapu biggrin.gif uzsiskrebinsiu biggrin.gif kas pas jumi geresnio?
Atsakyti
niu ka reik pagirt sauniai besidarbuojancias biggrin.gif
Zmogiuke, atvirukai tikrai grazus. Patiko tas minialbumo lapelis, paprastutis, bet su mintim.
Apie sesute skrebukas irgi grazus, nuotrauka labai tinkama skrebint, ir dizainas man patiko. Gal ir noretusi is tolo ziurint kazkokios spalvos po nuotrauka, bet man rodos jei tas popierius pagrindinis pats is saves grazus, tai palik kaip yra.

Remini, fainas zirafiukas, labai tinka prie nuotraukos. Slapu gama idomia parinkai. Jei nori dar tuos skrituliukus paryskint, gal pabandyk is to pat popieriaus pakarpyt mazesniu ir padaryt keliu aukstu 3 D, turetu idomiai atrodyt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(As sol @ 2010 08 16, 22:46)
Nusprendžiau, kad schema, tai tik griaučiai, o taip, kaip aš tuos griaučius apipavidalinsiu ir apvilksiu ir bus mano įdėto darbo ir fantazijos rezultatas  bigsmile.gif .

drinks_cheers.gif as is vis kartais galvoju, kaip butu idomu daryti konkursini pagal ta pacia schema visoms biggrin.gif skrebukai butu tokie skirtingi, kad turbut nesimatytu, kad pagal ta pacia schema biggrin.gif ir pasimatytu kiekvienos individualus fantazijos nukrypimai biggrin.gif nu ir pasakiau

QUOTE(remini @ 2010 08 17, 14:00)

kaip ir patinka man darbelis, bet lyg ir ko trūksta ant tų skrituliukų

koks fainas murziukas wub.gif ir pats skrebukas toks mielas, zaismingi rutuliukai ir jei gyvai jis ryskesnis, tai isvis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2010 08 17, 15:29)
na bet jei sakot, kad ir taip tvarkoj, tai eisiu fotkint gražiau ir kelsiu į blog'ą  4u.gif

Jau ejau ieskoti, bet dar neikelusi smile.gif Tad komentuoju cia.
Labai fainas skrebukas, patiko spalvos ir pats dizainas biggrin.gif Man patinka tas susiuvimas tarp lapu thumbup.gif Ir tas zirafiukas aisku biggrin.gif Bet tikrai, bent ant keliu skrituliuku noretusi tos ryskesnes geltonos g.gif Gal saguciu tokiu turi? arba gal dar viena zirafiuka sukarpyt skrituliukais ir, kaip Ader siule, uzklijuot ant virsaus su 3D lipduku?
Bet velgi, kai sakai, jog realybeje ryskesnes spalvos, gal cia tik taip atrodo, kad tos geltonos truksta.
Papildyta:
Tai sakot uzkreciau gelem lotuliukas.gif Maniau, kad pati jau paliksiu jas ramybeje, bet irgi nusipirkau kiek platesnes juosteles - meginsiu dar karta biggrin.gif O kad nebutu maza, uzsisakiau ir gatavu rozyciu biggrin.gif (Aciu, ader 4u.gif )
Atsakyti
Zmogiuke

...O kad nebutu maza, uzsisakiau ir gatavu rozyciu...
- taigi, jei nepatingesi, idek komentarus kaip jos ten susuktos ir pritvirtintos, na technologija kokia. Man vistiek nedaeina, jei juostele minksta ir ji prasiuta per viduriuka kaip ji "stovi", o ne sukrenta g.gif
Atsakyti
jatau kaip jus daug prirase doh.gif jau visai nespeju tarp kitos (su viltim kad vaziuojancios, bet kaip galima pigesnes rolleyes.gif ) masinos paiesku, vaiku, skalbiniu, darbo, podarbines veiklos kuri taip pat yra darbas tik papildomas doh.gif lotuliukas.gif vienu zodziu uzjauskite ax.gif , nieko nebespeju ax.gif , dziaugiuosi kad bent jau perskaityti sugebu doh.gif , daug graziu darbeliu, tik soriukas kad nepakomentuosiu, nes tuojau eisiu buckius dalinti savo panelems blush2.gif , aciu uz mielus zodzius mano sedevrams lotuliukas.gif , del tu tagiuku kas klausete, ir man vienu momentu norejosi kaska uzrasyti, bet paskui susilaikiau su mintim kad gal jau bus per daug ax.gif . o ir siap jis man taip graziai ziurisi, kad jau nieko jam daryti ir nesinori, aisku dar data reikes kaskur uzrasyti, nes pamirsau smile.gif ,
ai,o cia asmeniskai As sol lotuliukas.gif dar del tu gelyciu rolleyes.gif nu ka as zinau, reikes dalinti tikriausiai lotuliukas.gif nebent ader privers mane jas prikliopinti kur nors, jis vis neatsisako tos minties biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 17 rugpjūčio 2010 - 21:50
sveikutes wink.gif kaip darbuojates? as jau susipakavus SB amunicija biggrin.gif siandien vakare isvaziuoju... tikiuosi, grizti su kokiais nors vaisiais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 18 rugpjūčio 2010 - 08:07
jatau kaip jus daug prirase  jau visai nespeju tarp kitos (su viltim kad vaziuojancios, bet kaip galima pigesnes   ) masinos paiesku, vaiku, skalbiniu, darbo, podarbines veiklos kuri taip pat yra darbas tik papildomas    vienu zodziu uzjauskite

Užjaučiu console.gif bet kas nesužlugdys padarys Tave stipresnę...Viskas tik laikina, ir ateity tikiuosi kad skrebinsi ir dalyvausi su naujai atrastom jėgom 4u.gif

sveikutes  kaip darbuojates? as jau susipakavus SB amunicija  siandien vakare isvaziuoju... tikiuosi, grizti su kokiais nors vaisiais

Lauksim vaisių mirksiukas.gif
Aš šį rytą baigiau monochromijos konkursinį. Jau kelintą kartą bandau paskrebinti labiau dekoratyvinį skrebuką (a lia Prima kristaliukais ir tom rankų gamybos gėlėm), ir jau antras skrebukas 180 laipsnių nukrypsta nuo originalaus plano rolleyes.gif . Betgi esu l. patenkinta rezultatu bigsmile.gif ...vaklare pateiksiu jūsų teismui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 18 rugpjūčio 2010 - 14:33
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2010 08 17, 21:49)
jatau kaip jus daug prirase doh.gif jau visai nespeju tarp  kitos (su viltim kad vaziuojancios, bet kaip galima pigesnes  rolleyes.gif ) masinos paiesku, vaiku, skalbiniu, darbo, podarbines veiklos kuri taip pat yra darbas tik papildomas doh.gif  lotuliukas.gif vienu zodziu uzjauskite ax.gif , nieko nebespeju ax.gif ,

Atsiprašau, kad įkišiu savo trigrašį.
LINUTUKE, žaviuos, kad tiek daug technikų esi įvaldžiusi, kad esi darbšti ir produktyvi.
Ir...Dabar paklausyk manęs, močiutės. Laikas su vaikais-nuostabiausia, kas gali būti mūsų gyvenime. Su jais reikia atsibūti. Nes mažyliai kažkur dingsta, kai užauga mūsų vaikai. Ir jokios technikos jų nesugrąžins... Tad, būk. Viskas Tavo rankose. O rankdarbiai. Jie gyvuos ir kai vaikai užaugs.
Linkiu gražaus laiko su vaikais ir tom retom akimirkom, kai galėsi skirti laiko sau 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Pavadinimas: Mėgaukis ramybės momentais (pavadinimas yra lyg įspėjimas sau pačiai iš ateities, kadangi Adomo rami natūra nelabai ilgai laikėsi; Šis skrebukas bus talpinamas albumo įmautėje priešais tą pastarąjį monstriuko/angelo skrebuką ta pačia tema).
*Čia mano 'monochromija' konkursinis.
* Kviečiu apsilankyti mano namučiuose bloge čia kur pamatysite l. daug detalių foto ir beabejo, aprašymą mirksiukas.gif
* Dar 'special' padėka Žmogiukei, kuri netiesiogiai prisidėjo prie šio skrebuko. Kada paklausiau tavęs apie "Alyssa" vardą, kaip tik prisiminiau kad pirmi du basic Grey rinkiniai kuriuos nusipirkau nestuke.gif , ir dar nežinodama ar mergytė ar berniukas, buvo BG Jack (berniukam) ir Alyssa (mergaitėm). Abu pasteliniai rinkiniai panašiai 'mozotai' sendinti, ir manau kad kaip tik tiko prie nuotraukos atspalvio.

Ačiū Jum 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 19 rugpjūčio 2010 - 02:02
scrapuke thumbup.gif man labai patiko, spalvos is pirmo zvilgsnio atrodo gana niurios, rudos, bet prie nuotraukos tai duoda tokia silta nuotaika.
Atsakyti