Scrapuke, man su dizainu tai labai problematiška, neturiu aš tos dizainerės gyslelės , tai tenka naudotis kitų, žymiai talentingesnių užsienio skrepintojų schemomis. Iki šiol bandžiau pati kažką kurpti, šiek tiek kompleksavau daryti pagal schemas, atrodė, kad kažkieno dizainą pasisavinu, lyg pati fantazijos neturėčiau. O po meeto supratau, kad be reikalo čia aš taip sukau sau galvą, kaip tik tos, kurios darė pagal schemas ir sukūrė gražiausius darbus, ir jų fantazijos ten daugiau negu sočiai Nusprendžiau, kad schema, tai tik griaučiai, o taip, kaip aš tuos griaučius apipavidalinsiu ir apvilksiu ir bus mano įdėto darbo ir fantazijos rezultatas .
Dėl niko, tai čia mano mėgstamiausios vaikystės pasakos pagrindinė herojė (Asol iš Aleksandro Gryno pasakos "Raudonos burės"), tik truputį pakoreguotas, gavosi dar ir mano pavardės ir vardo abreviatūra. Ir paveiksliuką įsidėjau iš tos pasakos
Nu labai labai grazus visu screbukai, tokie svelnus, tokie sviesus
O po meeto supratau, kad be reikalo čia aš taip sukau sau galvą, kaip tik tos, kurios darė pagal schemas ir sukūrė gražiausius darbus, ir jų fantazijos ten daugiau negu sočiai Nusprendžiau, kad schema, tai tik griaučiai, o taip, kaip aš tuos griaučius apipavidalinsiu ir apvilksiu ir bus mano įdėto darbo ir fantazijos rezultatas .
Aš už schemas pilnai išsakyta nuomone. Aš nemažai schemų esu atsispaudinus ir į papkę įsimetus. Kartais vakare, jei vaikai mane nuvarė nuo kojų, ir esu žiauriai pavargus, griebiuosi schemos pradžiai, tai labai padeda imti tą pirmą žingsnį. Kitaip įsitikinčiau kad esu pervargus ir niekas originalaus nesigaus, tad tikriausiai net nenueičiau į SB kambary. Pradėjus su schema, dažniausiai tiek nukrypstu ir savo antspaudą dadedu, kad net nepanašu į schemą.
Svarbiausia yra pradėti...kaip tas rytų pasakymas kad "1000 km žygis prasideda su pirmu žingsniu", taip ir tos schemos...tai pirmas žingsnis, o toliau, savo sugebėjimais ir fantazija bėgi
Papildyta:
Šiandien gavau iš Amazon Tim Holtz knygą: Compendium of Curiosities ...nors visą tą techniką esu mačius jo technikos video/DVD (senesnis leidinys), bet knyga toookia kad jei išleisčiau pati savo knygą norėčiau kad būtų tokio stiliaus.
As sol, na ir darbelis ziauriai graziai pasidarbavai... O jau mergyte, tai is viso Pavydziu, kad moki taip daug detaliu ir papuosimu ipinti i skrebuka... Net jeigu ir schema emei is pavyzdzio, tai nuostabiai ja igyvendinai
Ir aciu uz komplimentus
Scrap8, mergaites vardas italiskas, ir jis butent toks, su dviem "s" Norejau rasyti Alesijai, bet tada tenka sulietuvinti, o cia jau kaip irgi nelabai gerai. Tad palikau sitaip Svarbiausia, kad kolege labai dziaugesi
O tam skrebukui ir man noretusi kazka prideti, bet nesugalvoju. Tai ir palikau sitoki. Siaip, kadangi jis mazas, tai realiai neatrodo labai tuscias, bet dar sakiau pamastysiu, gal ka pridesiu kai segsiu i albuma.
Mazosios sesutes skrebuke ta juostele apacioje turejo buti tiulio rozytes, apie kurias klausinejau Bet, deja, kadangi nesugebejau pasigamint... yra kas yra Nors mano akims per siaura ta juostike, ai, bet dzin
Beje, man tas Lemonade popierius turbut pats graziausias is visu BG Pameni, Skrapuke, as klausiau, kaip jis realiai atrodo, ir sakei, kad jis neoninis. Tai man MB buvo uzsakes mini pameginimui, ir as ta neonini taip isimylejau, kad issireikalavau pilno didelio rinkinio Turetumet dar ne karta ji pamatyti mano darbeliuose Esu sarka biski - patinka tos saldainines spalvos
As sol, man rodos, kad tu turi meninininkes gyslele
Ir aciu uz komplimentus
Scrap8, mergaites vardas italiskas, ir jis butent toks, su dviem "s" Norejau rasyti Alesijai, bet tada tenka sulietuvinti, o cia jau kaip irgi nelabai gerai. Tad palikau sitaip Svarbiausia, kad kolege labai dziaugesi
O tam skrebukui ir man noretusi kazka prideti, bet nesugalvoju. Tai ir palikau sitoki. Siaip, kadangi jis mazas, tai realiai neatrodo labai tuscias, bet dar sakiau pamastysiu, gal ka pridesiu kai segsiu i albuma.
Mazosios sesutes skrebuke ta juostele apacioje turejo buti tiulio rozytes, apie kurias klausinejau Bet, deja, kadangi nesugebejau pasigamint... yra kas yra Nors mano akims per siaura ta juostike, ai, bet dzin
Beje, man tas Lemonade popierius turbut pats graziausias is visu BG Pameni, Skrapuke, as klausiau, kaip jis realiai atrodo, ir sakei, kad jis neoninis. Tai man MB buvo uzsakes mini pameginimui, ir as ta neonini taip isimylejau, kad issireikalavau pilno didelio rinkinio Turetumet dar ne karta ji pamatyti mano darbeliuose Esu sarka biski - patinka tos saldainines spalvos
Beje, man tas Lemonade popierius turbut pats graziausias is visu BG
gal jei turėčiau mergytę tai būtinai turėčiau, bet dabar...tikriausiai iš visų kolekcijų kurias išleido tais metais, aš vienintelio šio rinkinio neturiu
Man gražiausias iki šiol manau tas žalias "Origins ir "Nook and Pantry"...ai visi jie nerealūs
Skrebini savo sesutę...priminė man aastą kur ji dingo?? (negi povestuvinis medaus mėnuo dar tęsiasi)
Ačiū merginos už pagyrimus, kaip medus ant dūšios jūsų žodžiai
Nu net paraudau perskaičius , dėkui Žmogiuke už padrasinimą, gal ten kažkur giliai giliai koks menininkės kapiliaras ir pasislėpęs Reiks daugiau darbuotis, gal tada atkapstysiu jį
Tiesa, sekančiam, labai atsakingam manęs laukiančiam projektui kapiliaro neužteks, jis pareikalaus iš manęs cielos arterijos , tik va iš kur ją gauti...
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 08 16, 23:08)
Nu net paraudau perskaičius , dėkui Žmogiuke už padrasinimą, gal ten kažkur giliai giliai koks menininkės kapiliaras ir pasislėpęs Reiks daugiau darbuotis, gal tada atkapstysiu jį
Tiesa, sekančiam, labai atsakingam manęs laukiančiam projektui kapiliaro neužteks, jis pareikalaus iš manęs cielos arterijos , tik va iš kur ją gauti...
iesa, sekančiam, labai atsakingam manęs laukiančiam projektui kapiliaro neužteks, jis pareikalaus iš manęs cielos arterijos , tik va iš kur ją gauti...
o koks čia toks didingas, atsakingas projektas ...jei ne paslaptis
jep, atrodo per siaura...o galbut surauk dar dvo tokias oranžines juosteles ir pridėk viena prie kitos kad kiekviena sekanti būtų truputėlį ilgesnė.
Dar...nors aplamai man viskas šiame skrebuke gražu, pamąsčiau kad man rodos kad LO be pamatų...lyg visos detalės kabančios ore Mano nuomone l.l tiktų pagrindui koks Glimmer Mist papurškimas (ar su dantų šepetuku ir dažais pataškymas), ypač jei dar naudotum kokią konfekcionierių popierinę servetėlę kaip mask/traferetą...Tai duotų dar vieną sudėtingumo sluoksnį darbeliui. Bet manau kad jau per vėlu. Šiaip sau patarimas,.... gal kitam skrebukui
QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 17, 00:30)
Dar...nors aplamai man viskas šiame skrebuke gražu, pamąsčiau kad man rodos kad LO be pamatų...lyg visos detalės kabančios ore Mano nuomone l.l tiktų pagrindui koks Glimmer Mist papurškimas (ar su dantų šepetuku ir dažais pataškymas), ypač jei dar naudotum kokią konfekcionierių popierinę servetėlę kaip mask/traferetą...Tai duotų dar vieną sudėtingumo sluoksnį darbeliui. Bet manau kad jau per vėlu. Šiaip sau patarimas,.... gal kitam skrebukui
as pati bandziau pataskyt dazu (papurksti nesugalvojau), bet kai pataskiau pabandymui su raudona, ir paskui su oranzine, tai man kaip kraujas gavosi reikejo turbut su kokia aqua spalva pamegint
O tos popierines serveteles man Esu maciusi kai kuriuose darbeliuose graziai, bet daugumoje man nepatinka ir viskas ))))
QUOTE(OJE @ 2010 08 16, 22:15)
Zodziu, as esu visiska blondine, nes nesupratau nieko, kaip tu tas geles darei Bet nebesvarbu, kol kas nenusimato LO su gelem artimiausiu metu
Drugelio 1 sparna nusipiesiau su Siluetu, ir iskirpau ant juodrascio, tada perbraiziau veidrodiniu principu ir ispjoviau su peiliuku. Siaip vertejo tiesiog nusipiesti ir ispjauti, bet norejau ismeginti su Siluetu kaip gaunasi
vajei, kiek grožių pridarėt negaliu atsižiūrėti tik komentuot nelabai gausis dabar, nes su klecku ant rankų
o aš va konkursinį padariau, bet man lyg ir ko trūksta tikriausiai teks prašyti jūsų pagalbos einu bandyt fotkint
Papildyta:
nu va nufotkinau tik ant greičio fotkinau, tai kokybės nežiūrėkit spalvos realiai ryškesnės
kaip ir patinka man darbelis, bet lyg ir ko trūksta ant tų skrituliukų
o aš va konkursinį padariau, bet man lyg ir ko trūksta tikriausiai teks prašyti jūsų pagalbos einu bandyt fotkint
Papildyta:
nu va nufotkinau tik ant greičio fotkinau, tai kokybės nežiūrėkit spalvos realiai ryškesnės
kaip ir patinka man darbelis, bet lyg ir ko trūksta ant tų skrituliukų
Oj, kaip smagiai cia zirafiuka sugalvojai! Atrodo kad jis cia tavo vaikeliui ir saukia: Ei, murzi... Ir labai spalvytes patiko!
Is viso, sis konkursas su gera tema! Labai idomus ir grazus screbukai gaunasi del tos monochromijos!
Is viso, sis konkursas su gera tema! Labai idomus ir grazus screbukai gaunasi del tos monochromijos!
bet lyg ir ko trūksta ant tų skrituliukų
skrebukas...
o ant tu skrituliuku galbut dar ant kai kuriu priseg bradsu tokiu labiau geltonesniu (kaip zirafa)...ir dar, ant vieno vienspalvio srituliuko galbut tilps uzrasyti data ar koks sunelio amzius sioje foto.