Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

Skrapuke sveikinu su dar vienu gražuoliu crebuku. Jis toks fainutis wub.gif O tas mėlynas meškutis man primena dukriuko tigrą. Ji visą lovą prisikrauna eidama miegoti ŽAISLŲ bet tigras visada būna arčiausiai. ( Na kartais merginai naktį per žaislus lovoje pritrūksta ir ji iš jos išsiverčia lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 01, 01:02)
Pirmiausia norėjau pasakyti kad skrebindama šį dvigubą skrebuką skrebinau tiesiog sau pačiai neatsižvelgiant į tai kad dauguma produktų jau seni ir "ne SB madoj", t.y. skrebinau nesekdama šiuolaikinių tendencijų, be jokių minčių ar galbūt spauda tokio norėtų.

"Haremo favoritė" tiesiog nuostabi.... viskas taip graziai dera tarpusavy... taip tvarkinga wub.gif labai labai grazu... Scrap8, kaip visad, thumbup.gif

o dar yra SB mada? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 01 liepos 2010 - 07:29
Scrapuke, komentarą palikau bloge, o čia noriu paklausti - kurios iš detalių jau pasenusios ir nebemadingos. Labai jau suintrigavai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 01 liepos 2010 - 10:02
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 01, 01:02)
Aprašymas: Šis skrebukas įamžina Adomuko pirmą meilę--jo mėlyną meškutę. Nors jis miega su visom, ryte visad pabuna įsikibęs į mėlynąją.
Pagrindinė nuotrauka antram psl. mane labai prajuokino; Pastebėkite kad nors jis įsikibęs į mėlyną meškutę, visvien už nugaros su ištiesta ranka kibina kitą biggrin.gif

Komentara jau palikau bloge, o cia pasakysiu, kad man ne per saldu g.gif is viso, net ne saldu, sakyciau, o spicy smile.gif thumbup.gif Kaip ir priklauso rytams.
Bet jau sunelio meilumas... tikras meskiukas biggrin.gif Taikliai parinkote jam nick'a lotuliukas.gif O dar kai apsirenges su tuo minkstu zaliu, tai taip ir norisi ji paniurkyti, kaip pliusini meskiuka biggrin.gif
Labai faina, kad uzfiksavai tokias akimirkas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 01 liepos 2010 - 13:54
Pirmiausia AČIŪ visom už įvertinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O tas mėlynas meškutis man primena dukriuko tigrą. Ji visą lovą prisikrauna eidama miegoti ŽAISLŲ bet tigras visada būna arčiausiai. ( Na kartais merginai naktį per žaislus lovoje pritrūksta ir ji iš jos išsiverčia  )

o nepagalvojai skrebinti tokią temą: mėgiamiausias žaisliukas? Juk tas etapas toks trumpalaikis: po kelių mėn gali būti visai kitas žaislas ar žaidimas.
Mano didčkis visiškai nemėgdavo pliušinių žaisliukų--nuo prigimties. Dabar miega apsikabinęs kamuolį, bent kokį, bet būtinai kamuolį  biggrin.gif
Tai manau puikiai pavaizduoja vaikų skirtingas asmenybes.
o dar yra SB mada?

Ar patikėtumėte kad Londono, Paryžiaus, Milano, ir NYC madų parodos LABAI įtakoja SB industriją ir SB produktų gamybą. Kada anksčiau aktyviau dalyvaudavau CK žurnalo konkursuose, jie mum atsiųsdavo "slaptas" madų tendencijas, t.y. "fashion show" manekenių nuotraukas, ir sakykim jei pasteliniai bei metalo atspalviai numatomi kad bus nauja tendencija, užprašo kad pagal tokią paletę skrebintume 6 mėn. į priekį.
Kas "madinga" SB yra visad tas kas nauja: nauji popieriaus leidiniai kurių dar ne visos JAV parduotuvės esa apsirūpinę. Tad nors ir nusipirkai tą "naują" SB gamyba, po 3 mėn, jau nenauja  doh.gif
Pastebėjom (tos kurios dalyvauja JAV SB spaudoj) kad netgi žurnalai pageidauja pagrinde tik skrebukų su naujausiais SB leidiniais. Dažnai SB spaudoj pasitaiko skrebukų tokių, tep- lep, paprastučių, bet kas labai aišku kad panaudojo naujausią SB popierių kuris dar nevisom prieinamas...gaunasi kaip ir reklama. SB Žurnalai propoguoja viską kas nauja pagrinde dėl remėju.
Norėčiau aš džniau patekt į SB spaudą, bet man jau neįmanoma daugiau pirkti ir kaupti...SB gamintojai nesiliaus gaminti vis gražesnių SB grožybių ir popieriukų, o mano daikteliams jau net vietos nėra  ax.gif . Jei dabar būčiau naujai iškepta skrebukė, tai tikriausiai pradėčiau nuo kokio "Kit klubo"...didesnė kontrolė išlaidom, ir pastoviai naujausių leidinių atsiunčia.
O gal aplamai man dar reikėtų surengti masiška SB turgų kaip seni laikai  biggrin.gif , tada vėl iš pradžių pradėčiau, ir vietos atsirastų  lotuliukas.gif
sorry už tokį ilgą minčių paklydimą blush2.gif  ax.gif

kurios iš detalių jau pasenusios ir nebemadingos. Labai jau suintrigavai

Daug kas pasakyčiau: tos metalinės "harem" raidės kvadratinės...iš praeito SB amžiaus, netgi meškino štampai tokie nelabai vartojami....
is viso, net ne saldu, sakyciau, o spicy

Žn drinks_cheers.gif pradžioj kada skrebinau man atrodė kad saldu kadangi daug kristaliukų, blizgučių bet visumoj tikrai "spicy"...netgi spalvos...pakvipo indu "curry" prieskonių virtuve biggrin.gif
AčiŪ visom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 01 liepos 2010 - 20:46
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 01, 21:43)
Kas "madinga" SB yra visad tas kas nauja: nauji popieriaus leidiniai kurių dar ne visos JAV parduotuvės esa apsirūpinę. Tad nors ir nusipirkai tą "naują" SB gamyba, po 3 mėn, jau nenauja  doh.gif

Labai idomu bigsmile.gif Negalvojau, kad toks greitas SB madu tempas doh.gif Neimanoma suspeti pavyti smile.gif
O koks dabar skaitos madingas pavadinimu rasymas?
Atsakyti
O koks dabar skaitos madingas pavadinimu rasymas?

Žmogiuk: neįmanoma vienareikšmiškai apibudint kas dabar madinga su tais pavadinimais. Pastebėjau šiokias anokias tendencijas ir tiek, pvyz. dabar "madinga" didesni pavadinimai, ir sluoksniuojami žodžiai vienas ant kito skirtingais šriftais (pavyz. kaip čia mano LO).
Madinga vieno žodžio pavadinimai. Toliau, kada pasirodė American Crafts firmos "thickers"[kempininis raidynas} ir chipboard, tai iki šiol išliko jų panaudojimas.

O kas nemadinga tai epoksidinių lipdukų raidynai. Aš turiu tokių smulkių visą laviną vaivorykštės spalvų, ir l.l sunku kur pritaikyti ax.gif. Taip pat nemadinga rub-onsai raidynai ir paprasti lipdukai (ypač jei jie pasteliniai smile.gif )...viskam kas plokščia schmoll.gif
Nebent...jei tai kas iš Jenni Bowlin vintage raidyno...kžkp JB tapo išimtis biggrin.gif .
Bet dabar Vintage stilius esa pačioj madoj.

Banga užėjo labiau ant 3D pavadinimų, tai chipboard vyrauja pavadinimuose.
Ir dar...nors dabar banga užėjus ant iškirtimo aparatų: Silhouette, Cricut, quickutz, kžkp nepastebiu kad daug kas naudotų iškirstus pavadinimus...visvien pirmenybė būna chipboard, Thickers ir viskam kas 3D.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 02 liepos 2010 - 15:18
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 02, 15:55)
Žmogiuk: neįmanoma vienareikšmiškai apibudint kas dabar madinga su tais pavadinimais. Pastebėjau šiokias anokias tendencijas ir tiek, pvyz. dabar "madinga" didesni pavadinimai, ir sluoksniuojami žodžiai vienas ant kito skirtingais šriftais (pavyz. kaip čia mano LO).
Madinga vieno žodžio pavadinimai. Toliau, kada pasirodė American Crafts firmos "thickers"[kempininis raidynas} ir chipboard, tai iki šiol išliko jų panaudojimas.

Aciu uz info 4u.gif Tikrai idomu smile.gif nes as pati tai nelabai seku tas "madas" smile.gif Gerai, kad skrebinam savo seimai, o jie juk nezinos, kad kazkuri detale buvo madoje pries 5 metus biggrin.gif ar puse metu biggrin.gif
Bet siaip tai man ta 3D mada patinka, kol kas man labai grazu, kai pavadinimai, ar siaip kazkurios detales yra iskile smile.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif
na va nepabuvau porą dienų, o jau tiek grožių radau wub.gif bigsmile.gif
ader, labai linksmas vaikiškas darbelis wub.gif vis galvojau kur tą popierių panaudot ax.gif
skrapuke, o atvasis Lo tai išvis blink.gif tiek daug nuotraukų panaudota thumbup.gif labai labai patiko wub.gif
o dėl madų... tai nemanau, kad LT labai jau bus sekamos tos mados... jei jau nori pagal madas suspėti, tai reik iš užsienio pirkti prekes, nes LT praktika rodo, kad prekeiviai dažniausiai porą sezonų atsilieka arba išvis perka užsistovėjusius, apdulkėjusius likučius doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2010 07 03, 04:06)
labukas  4u.gif
na va nepabuvau porą dienų, o jau tiek grožių radau  wub.gif  bigsmile.gif
ader, labai linksmas vaikiškas darbelis  wub.gif vis galvojau kur tą popierių panaudot  ax.gif
skrapuke, o atvasis Lo tai išvis  blink.gif  tiek daug nuotraukų panaudota  thumbup.gif  labai labai patiko  wub.gif 
o dėl madų... tai nemanau, kad LT labai jau bus sekamos tos mados... jei jau nori pagal madas suspėti, tai reik iš užsienio pirkti prekes, nes LT praktika rodo, kad prekeiviai dažniausiai porą sezonų atsilieka arba išvis perka užsistovėjusius, apdulkėjusius likučius  doh.gif  verysad.gif

Aciu 4u.gif Man dvigubi skrebukai teisybe pasakius daug lengviau deliojasi, kadangi visad turiu daugiau negu viena foto nuo kokio ivykio, ir sunku pasirinkti tik viena kada norisi papasakoti visa istorija su kuo daugiau foto smile.gif

O del SB madu LT...manau dabar skrebas tik primityvioj, neissivysciusioj stadijoj. Neabejoju kad po kiek laiko, LT tures savos SB produkcijos: rastuotu popieriuku, tautisku detaliu, papuosimu ir t.t.
Galbut po kiek laiko skrebas tiek ispopuliares LT kad seks JAV statistika: kas 3-cia seima skrebins.

Kaip visom su konkursiniais? Turim dar viena nauja thumbup.gif
Atsakyti
Kaip tylu ramu cia smile.gif matyt skrebukes Mindaugines svencia biggrin.gif
As konkursinio dar nepradejau gaminti blush2.gif bet galva jau darbuojasi ta linkme rolleyes.gif

Originalus antrasis konkursinis thumbup.gif O, kad as buciau gavusi skrebuka uz dvejeta, vietoj barimo bigsmile.gif
Atsakyti
ir as dalyvauju konkurse blush2.gif padariau pati pirmaji savo skrebuka. neturiu dar priemoniu, tai viska gaminau pati rolleyes.gif tik angeliukas virsuj medinis smile.gif
ji dariau savo dukrytei 4u.gif
va cia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo efauto: 04 liepos 2010 - 20:24