Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

mano du paskutiniai, vienas per meta labai isvargtas ir vos pabaigtas, kitas ten pat pradetas bet finiso tiesiaja pasieke tik namuose
user posted image

user posted image
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif nu, bet ir karsta... aciu D, atsalima zada

QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 16, 16:53)
1. kaip čia yra kad dažniau apsirūpini SB prekėm negu skrebini g.gif
lotuliukas.gif juokauju, lauksim naujų skrebukų 4u.gif

2. ir net garderobe beveik nėra juodos

3. Dar norėjau pasigirti ax.gif kad šį rytą atradau netikėtą staigmeną...laimėjau prizą viename bloge...čia

1. tai, kad taip jau gaunasi, kad turiu daug margumynu biggrin.gif bet dar nelabai sumastau, kur pritaikyti... siandien kaip tik pasidariau nuotrauku ir treciadieni vel isvaziuoju i sodyba biggrin.gif gal aplankys mane muza tenai... (gal vel iskepsiu 3 skrebukus lotuliukas.gif arba pataisysiu anuos blush2.gif )
siaip jau SB prekem apsirupineju nuo praeitu metu, dabar jau reik prisipirkt nauju imauciu skrebukams, nes jau 15 lapu yra wink.gif (cia plius tie, kur nuo pernai) blush2.gif
2. mano garderobe vyrauja juoda biggrin.gif o dabar ir tamsiai melyna pamegau biggrin.gif
3. sveikinu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2010 08 16, 19:59)
mano du paskutiniai

labai grazus skrebukai thumbup.gif nors man labiau patinka drauges mirksiukas.gif ir mergyciu grozis wub.gif dar norejau paklaust, ar ant tu tagiuku (taip lyg jie vadinasi?) rasysi ka nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 16 rugpjūčio 2010 - 19:25
Traukiu i dienos šviesą darbukus.
Zadetoji atvirute, fotografuota prie klaikios sviesos:
user posted image

Siaip pazaidimai su popieriukais:

user posted image

user posted image

Dar vienas puslapiukas i sodybos mini albuma (sitie popieriukai man labai tinka prie tokios senovines nuotraukos, nes lyg senovines sukneles medziagyte). Prie sito puslapio bus dar 2, kur vaikai nusifotografave panasiai toje pacioje vietoje, todel mes juokemes, kad cia geriausia vieta fotografuotis smile.gif
user posted image

O cia svieziausias LO. Meginau daryti konkursui, bet negalejau atsispirti panaudoti sitas geles ir drugelius. Jas jau esat mate mano vienam skrebuky mirksiukas.gif
user posted image

Sita seses nuotrauka man labai grazi, todel nenorejau apkrauti daug detaliu. Drugeliu tik 2, nusizengiu taisyklem, bet si karta trecio man tiesiog nereikejo biggrin.gif O ir trikampis gaunasi vis tiek - viena rozyte irgi ruzava smile.gif

Fotografuodama pamirsau istraukti desineje puseje esanti pasleptuka, kuriame surasiau visokius dalykus apie sese (pvz. "Ji 3 metus (o gal ir ilgiau) nesiojo Turkijoje nusipirktas "laimes" apyrankes. Net ir per isleistuves!" arba jeigu paklausiu jos - Is kur ismokai taip? Ji dazniausiai pradeda juoktis ir atsako: "Is saves!":) Prisirasiau tiek, kad teko braukyti, nes netilpo ant korteles doh.gif

Papildyta:
Linutukai, kokie faini skrebukai!
Mano, kaip ir Marikos, simpatijos linksta i Drauges smile.gif Detales labai dera su nuotrauka - mergytes su suknytem, viena su nerta kepuryte, ir ant skrebuko medziagines juosteles, nerinukai. Net raides lyg sudaigstytos! O tie tagiukai, supasi ant juosteliu, kaip mergytes ant supyniu biggrin.gif Ir vel as prisidedu prie Marikos klausimo del uzraso ant tagiuku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 16 rugpjūčio 2010 - 19:16
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 08 16, 20:11)
Dar vienas puslapiukas i sodybos mini albuma (sitie popieriukai man labai tinka prie tokios senovines nuotraukos, nes lyg senovines sukneles medziagyte). Prie sito puslapio bus dar 2, kur vaikai nusifotografave panasiai toje pacioje vietoje, todel mes juokemes, kad cia geriausia vieta fotografuotis smile.gif

O cia svieziausias LO. Meginau daryti konkursui, bet negalejau atsispirti panaudoti sitas geles ir drugelius. Jas jau esat mate mano vienam skrebuky  mirksiukas.gif

man tas sodybos puslapiukas ir pavadinimas thumbup.gif labai fainas... labai bus idomu paziureti kitus 2

zinai, tas skrebukas su sese ikvepia mane padaryti skrebuka su broliu biggrin.gif labai mielas wub.gif
Papildyta:
zmogiuke, dar pamirsau pagirti atvirutes - super... man tai misle... tokiam mazam plote sukurti maza stebukleli... wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 16 rugpjūčio 2010 - 19:24
Aciu, Marikana 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis mirksiukas.gif

atbėgu atlekiu visa atsinaujinusi ir dar su nauju skrebuku - konkursiniu. Kas nori pažvelgti į mano mylimiausias mėlynas akytes, prašau apsilankyti mano bloge, nepamirškite palikti komentaro ir išsakyti pastabas ax.gif
http://neandertaliet...nos-akytes.html

Žmogiuke, kokie nuostabūs darbai, ypatingai man patikęs "Mažoji sesutė": nuotrauka, pagrindo popierius, detalės - super thumbup.gif , man jis be galo mielas. Pavydžiu, kaip tu moki dirbti minimalistiniu stilium, man šitaip niekaip neišeina doh.gif . Amžinai prikliurzinu tiek, kad maža nepasirodo g.gif

P.S. Visos čia tik giriasi pirkiniais ir dovanomis, džiaugiuosi jomis kartu su jumis. Ir aš noriu pasigirti bigsmile.gif Praeitą savaitę gavau dovaną už laimėtą konkursą, tai taip nudžiugau. Ačiū Irmut, labai gražūs gromlets'ai, jau net turiu idėjų kur panaudoti thumbup.gif (tik dar reiktų paprašyti tavo leidimo nuliftinti tavo skrebuką pavadinimu "A" blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As sol: 16 rugpjūčio 2010 - 20:02

Linutuke, pirmą darbelį tai jau mačiau meete, fainuolis, o antrasis pavyko tikrai labai gražiai. Beje, kur žadi dėti savo oranžeriją, jei jau tokiuose mergaitiškuose rožiniuose skrebukuose sugebi apsieiti net be mažiausios gėlytės lotuliukas.gif ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As sol: 16 rugpjūčio 2010 - 20:26
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 08 15, 16:07)
Oje, gal gali detaliau aprasyti, kaip ta gelyte gaminai? Kodel reikia per vidury daigstyti? Nes imi dvi juosteles?

Jei pagal tavo atviruko pvz. tai ten viena juostele- ja siuni per viduri- as siuvau masina- rankom- per letai ax.gif ir gaunasi kaip parodyta- tik nzn kaip gautusi ant tokio plono pagrindo- paprasciau butu tada nusipirkti g.gif
O gele kaip gvaizdika- tai viena juostele (ypac tiko tokia kuri sugadinta) per viduri sudaigstai ir aplinkui susuki ir ant pagrindo suklijuoji - ir nauda gavosi- nebereikia ismesti juosteles.
Prisidedu prie pagirimu- tavo LO ir atvirkes labai gazios. Su kuom ta drugeli darei ?
Ir labai dziugu kad turi tokia nuostabia sese.
Linutukas- dziugus tavo LO- ka cia per mitas, apie geles ?
As sol- negaliu komentuot- man dazniausiai blogu kompas nepavelka, lieku uz kadro.
Atsakyti
QUOTE(As sol @ 2010 08 16, 20:56)
Kas nori pažvelgti į mano mylimiausias mėlynas akytes, prašau apsilankyti mano bloge, nepamirškite palikti komentaro ir išsakyti pastabas 

kokios nuostabios akytes ir ju savininke wub.gif man labai patiko sitas zalias skrebukas thumbup.gif man labai graziai ziurisi tie perliukai vietoj viduriuko ir taskiuko, o jau kokios grazios gelytes ir visos kitos detales bigsmile.gif
Atsakyti
O dabar apsvieskit mane, kaip yra su tais giveaways, ten tiesiog reikia parasyti komentara, ir atsitiktinai isrenka gaveja? As daug kur uztinku, bet, aisku, niekur net nemeginu dalyvauti, nes i LT gi nieks nesius 

....esu mačius nemažai tokių giveaway kuriuos siunčiama į užsienį, tik reikia pasitikslinti wink.gif
Priklauso nuo blogo savininkės mirksiukas.gif . Kartais reikalauja kad tik paliktum komentarą, kartais prašo kad prisiregistruotum "follow"/sektum jos blogą. Tokie giveaway yra norma blogo įkūrimui, norint patraukti kuo daugiau lankytojų. Ir šiaip, kartais moteriškės turi per daug ir per kapitalinio SB sutvarkymo, surengia giveaway.

LINUTUKE: jau seniai čia matyta 4u.gif thumbup.gif skrebukai, mačiau forume. Draugės man l.l patiko wub.gif Man irgi kilo tokia mintis ar ant tagiukų ką nors rašysi? Esu mačius vienoj DW serijos knygoj LO kur viso lapo pagrindas buvo sudarytas iš tokių tagiukų ir ant kai kurių buvo kristaliukai...efektas wub.gif naudoti tagiukus kaip dizaino elementą o ne tik rašymui thumbup.gif
"Purvo Vonios" puikiai pavaizduoja 'journaling' SB stilių.

Žmogiuke: pradedu nuo atvirukų. Pirmas klausimas: l. netipiškas vardas "Alessia" ar čia lietuviam atvirukas? kadangi man primenė tą Miss ir Mis sulietuvinimą, tad pagalvojau ar LT su dviem "ss" rašytų.
*Gražu...atvirukai man kžkp nesikomentuoja..neturiu užtektinai patikrites juos komentuoti ax.gif Nors esu pagaminus 2 atvirukus per 10 min. kol didčkis laukė mokyklos autobuso paskutinę dieną (pastebėjau kad mokytojom nenupirkau atvirukų tad žaibišku greičiu sumečiau biggrin.gif )

Mažoji sesutė man wub.gif Toks moteriškas, šiltas,...nuotrauka l.l graži (nors graži manekenė tai sunku būtų blogą nuotrauką padaryti)
Dar vienas puslapiukas i sodybos mini albuma

žiū dar tą BG Lemonade kankini. thumbup.gif kad sugebi priderinti ir rasti tiek skirtingų temų jį panaudoti...man su šiuo popieriuku būtų sunkoka.
Kuklus, minimalistinis...rodos kad viskas tinka, bet man dar trūksta kžkokių detalių ar dar kažko g.gif
atbėgu atlekiu visa atsinaujinusi ir dar su nauju skrebuku - konkursiniu.

Aš pirma pakomentavau cool.gif iki šiol dar žandikaulis ant grindų...be žodžių blink.gif wub.gif Ar schemutę naudojai ar pačios toks fenomenalus dizainas wub.gif
Ačiū Irmut, labai gražūs gromlets'ai, jau net turiu idėjų kur panaudoti   (tik dar reiktų paprašyti tavo leidimo nuliftinti tavo skrebuką pavadinimu "A"   )

bigsmile.gif smagu kad tave pasiekė, o dėl liftinimo tai nereikia manęs prašyti...man tik ego paglostymas jei kas pageidauja nuo manęs liftinti biggrin.gif mirksiukas.gif Labai lauksiu pamatyti tavo interpretaciją.

P.S. kas čia darosi su mėnulio/saulės nickais: a Lua, mėnulio dukra, dabar net as Sol...ar aš gal nž apie kokį posrove rengiamą SB kultą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 16 rugpjūčio 2010 - 21:24
user posted image

smile.gif įdedu čia vieną iš nuotraukų savo skrebuko, jei teisingai supratau, OJE, tau neatidaro mano blogo lens.gif
Atsakyti
As sol- pasakiskas, ypac mergaite mirksiukas.gif - taip galima prisinoret vel vaiku, ne vien skrebinimo prekiu lotuliukas.gif
Atsakyti