Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

sakot, neblogai? bigsmile.gif tai smagu, kad ir man kazkas gaunasi biggrin.gif
kai papasakosiu, kaip dariau, tai juoksites is paprastumo... blush2.gif

paemiau dvi siek tiek skirtingu atspalviu juosteles (~1.5cm plocio), daugiau neturejau vienos tokio ilgio, bet manau tie atspalviai dar geriau atrodo...
bandziau ant paprasto balto lapo... taigi, paklijavau abipuses lipnios juosteles, toki kvadraciuka...
padariusi/susukusi viduriuka is dvigubos juosteles nuo jo sukau pagal laikrodzio rodykle, vis prispausdama kuri nors krasciuka, kad prisiklijuotu, pasukdama juosteles...
manau, paslaptis cia, kad dviguba juostele naudojau, tada, galima viena po kita pakisti, visaip zaisti...
laikosi visai gerai, bet del tikrumo gal reiketu kai kur uzkabinti siulu (as taip padariau - vaizdas nepasikeite)... darbas uztruko apie 5min biggrin.gif
ar supratot ka nors is mano paaiskinimo? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 15 rugpjūčio 2010 - 12:23
QUOTE(marikana @ 2010 08 15, 05:04)
sakot, neblogai?  bigsmile.gif tai smagu, kad ir man kazkas gaunasi biggrin.gif
kai papasakosiu, kaip dariau, tai juoksites is paprastumo...  blush2.gif

paemiau dvi siek tiek skirtingu atspalviu juosteles (~1.5cm plocio), daugiau neturejau vienos tokio ilgio, bet manau tie atspalviai dar geriau atrodo...
bandziau ant paprasto balto lapo... taigi, paklijavau abipuses lipnios juosteles, toki kvadraciuka...
padariusi/susukusi viduriuka is dvigubos juosteles nuo jo sukau pagal laikrodzio rodykle, vis prispausdama kuri nors krasciuka, kad prisiklijuotu, pasukdama juosteles...
manau, paslaptis cia, kad dviguba juostele naudojau, tada, galima viena po kita pakisti, visaip zaisti...
laikosi visai gerai, bet del tikrumo gal reiketu kai kur uzkabinti siulu (as taip padariau - vaizdas nepasikeite)... darbas uztruko apie 5min  biggrin.gif
ar supratot ka nors is mano paaiskinimo?  blush2.gif

thumbup.gif mano irgi tokia pati mintis buvo taip susukti is tu minetu juosteliu. Tik as butinai prisiuciau vietomis kadangi ta dvipuse lipni juostele abejoju kad ilgai laikys. Vakar pasukau kelias, bet finale, man visai netiko prie to skrebuko kuri planuoju. Sunku tas geles pritaikyti berniuku temom doh.gif
As dar galvoju is tulio susukti...tada gal dar labiau panasu butu i tas Webster's juosteles.
Papildyta:
Zmogiuke: cia video geles is audinio juosteliu...tokia pacia technika ir as naudoju mirksiukas.gif
SB zurnaluose dabar tokios labai madingos mirksiukas.gif
dar vienas video cia--vintage geles is laikrascio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 15 rugpjūčio 2010 - 14:14
Aga, as irgi is tiulio bandziau vakar, atrode, kad butu idealiai tike prie skrebuko biggrin.gif Bet, teks apsieiti su kai kuo kitu.
Beje, dar vakar ismeginau pataskyma dazais... pagal viska turejo atrodyti labai graziai, bet.. gavosi lyg kraujas unsure.gif nes dariau raudonos/oranzines spalvos.

Scrapuke, aciuuuu! Tos is medziagos pasakiskos thumbup.gif Ir atrodo visai nesudetingai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(marikana @ 2010 08 15, 13:04)
sakot, neblogai?  bigsmile.gif tai smagu, kad ir man kazkas gaunasi biggrin.gif
kai papasakosiu, kaip dariau, tai juoksites is paprastumo...  blush2.gif

Butinai ismeginsiu smile.gif Reikia tik platesniu juosteliu uzsipirkt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 15 rugpjūčio 2010 - 14:17
zmogiuke- as pabandziau, (dekui kad privertei bigsmile.gif) pagal ta tavo pirmaji pvz. atviruka su rozinem gelem.
Viskas gavosi - reikia tiesiog siuti juostele per viduri , juosteles plotis idealiausias 2,5cm - neblogai ziuris ir 1cm- bet gal kiek truksta "purumo" - su platesne juostele kaip kad 3,5cm - labai jau dydele ir plati gaunasi - kazi kur tokia panaudoti galima ax.gif
Gele kaip gvazdikas- gaunais labai graziai- kai juostele 2,5 cm per viduriuka sudaigkstom ir po to aplinkui susukam ir priklijuojam prie popierinio pagindo. ax.gif
Atsakyti
Oje, gal gali detaliau aprasyti, kaip ta gelyte gaminai? Kodel reikia per vidury daigstyti? Nes imi dvi juosteles?
Atsakyti
Pasiziurekite dar i sita Webster's pages roziu imitacija. Vienai skrebukei mama pasiuvo ant maijkutes apykakles...didele foto tad is arciau lengviau suprast kaip ten lankstyta ir siuta thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Pavadinimas: Mes manėme kad tu būsi angelas lotuliukas.gif
Šio vakaro žurnalistinio stiliaus greitukas ax.gif
Žmogiuke: šis skrebukas buvo tas kuriame norėjau pademonstruoti tas juostele suktas gėles ir padaryti tokį saldų, romantišką "baby", bet mano mūza manęs visai neklausė o rankas kitur nukreipė. Jei būčiau sūnelio nuotrauką skrebinus prieš 3 metus, tai tikrai būtų toks romantiškas, o dabar niekaip mano padauža man neasocijuojasi su saldumu ar angelais lotuliukas.gif ...tik monstriukais biggrin.gif
Niekad man nesiseka skrebinti pagal numatytą planą doh.gif

***apie šį skrebuką aprašiau bloge čia, kviečiu užsukti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 16 rugpjūčio 2010 - 07:11
labas rytelis 4u.gif pasidziaugsiu ir vel su jumis bigsmile.gif ebay aukcione jau laimejau 40 vnt 12" x 12" Grabbag Scrapbook Papers & Bazzill bigsmile.gif esu jau taip pirkus, tai likau visai patenkinta biggrin.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 16, 08:10)
Pavadinimas: Mes manėme kad tu būsi angelas 

labai grazus thumbup.gif man labai patinka, kaip pavaizduotos prarastos viltys del angeliuko lotuliukas.gif ... tas drakosos nukramtytas krastelis thumbup.gif ir ta pilka spalva tokias niuri, atrodo, turetu buti, o cia viskas taip gyva...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 16 rugpjūčio 2010 - 08:21
scrapuke, labai patiko man mintis sudet skirtingo amziaus nuotraukas thumbup.gif o apjungiantis sumanymas superinis, labai intriguoja.
Atsakyti
labas rytelis  pasidziaugsiu ir vel su jumis  ebay aukcione jau laimejau 40 vnt 12" x 12" Grabbag Scrapbook Papers & Bazzill  esu jau taip pirkus, tai likau visai patenkinta

kaip čia yra kad dažniau apsirūpini SB prekėm negu skrebini g.gif
lotuliukas.gif juokauju, lauksim naujų skrebukų 4u.gif
ir ta pilka spalva tokias niuri, atrodo, turetu buti, o cia viskas taip gyva...

pilkos spalvos pagrindas, kaip ir baltas, juodas ir kraft rudas, yra puikus neutralus pagrindas norint naudoti ryškesnes detales, margus raštuotus popierius ar netgi spalvingas nuotraukas.
Man asmeniškai l.l sunku naudoti juodą pagrindą (ir net garderobe beveik nėra juodos), tad pilka yra arčiausia juodos biggrin.gif
scrapuke, labai patiko man mintis sudet skirtingo amziaus nuotraukas  o apjungiantis sumanymas superinis, labai intriguoja.

Ačiū 4u.gif

Papildyta:
Dar norėjau pasigirti ax.gif kad šį rytą atradau netikėtą staigmeną...laimėjau prizą viename bloge...čia
Atsakyti
sveikinu,
as kai paziuriu USA tai ten tik spek kur nors dalyvauti smile.gif
Atsakyti
Scrapuke, sveikinu smile.gif Dar apziurejau - nerealus daikciukas! biggrin.gif

O dabar apsvieskit mane, kaip yra su tais giveaways, ten tiesiog reikia parasyti komentara, ir atsitiktinai isrenka gaveja? As daug kur uztinku, bet, aisku, niekur net nemeginu dalyvauti, nes i LT gi nieks nesius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 16 rugpjūčio 2010 - 17:03