sakot, neblogai? tai smagu, kad ir man kazkas gaunasi
kai papasakosiu, kaip dariau, tai juoksites is paprastumo...
paemiau dvi siek tiek skirtingu atspalviu juosteles (~1.5cm plocio), daugiau neturejau vienos tokio ilgio, bet manau tie atspalviai dar geriau atrodo...
bandziau ant paprasto balto lapo... taigi, paklijavau abipuses lipnios juosteles, toki kvadraciuka...
padariusi/susukusi viduriuka is dvigubos juosteles nuo jo sukau pagal laikrodzio rodykle, vis prispausdama kuri nors krasciuka, kad prisiklijuotu, pasukdama juosteles...
manau, paslaptis cia, kad dviguba juostele naudojau, tada, galima viena po kita pakisti, visaip zaisti...
laikosi visai gerai, bet del tikrumo gal reiketu kai kur uzkabinti siulu (as taip padariau - vaizdas nepasikeite)... darbas uztruko apie 5min
ar supratot ka nors is mano paaiskinimo?
QUOTE(marikana @ 2010 08 15, 05:04)
paemiau dvi siek tiek skirtingu atspalviu juosteles (~1.5cm plocio), daugiau neturejau vienos tokio ilgio, bet manau tie atspalviai dar geriau atrodo...
bandziau ant paprasto balto lapo... taigi, paklijavau abipuses lipnios juosteles, toki kvadraciuka...
padariusi/susukusi viduriuka is dvigubos juosteles nuo jo sukau pagal laikrodzio rodykle, vis prispausdama kuri nors krasciuka, kad prisiklijuotu, pasukdama juosteles...
manau, paslaptis cia, kad dviguba juostele naudojau, tada, galima viena po kita pakisti, visaip zaisti...
laikosi visai gerai, bet del tikrumo gal reiketu kai kur uzkabinti siulu (as taip padariau - vaizdas nepasikeite)... darbas uztruko apie 5min
mano irgi tokia pati mintis buvo taip susukti is tu minetu juosteliu. Tik as butinai prisiuciau vietomis kadangi ta dvipuse lipni juostele abejoju kad ilgai laikys. Vakar pasukau kelias, bet finale, man visai netiko prie to skrebuko kuri planuoju. Sunku tas geles pritaikyti berniuku temom
As dar galvoju is tulio susukti...tada gal dar labiau panasu butu i tas Webster's juosteles.
Papildyta:
Zmogiuke: cia video geles is audinio juosteliu...tokia pacia technika ir as naudoju
SB zurnaluose dabar tokios labai madingos
dar vienas video cia--vintage geles is laikrascio.
Aga, as irgi is tiulio bandziau vakar, atrode, kad butu idealiai tike prie skrebuko Bet, teks apsieiti su kai kuo kitu.
Beje, dar vakar ismeginau pataskyma dazais... pagal viska turejo atrodyti labai graziai, bet.. gavosi lyg kraujas nes dariau raudonos/oranzines spalvos.
Scrapuke, aciuuuu! Tos is medziagos pasakiskos Ir atrodo visai nesudetingai
Papildyta:
Butinai ismeginsiu Reikia tik platesniu juosteliu uzsipirkt
Beje, dar vakar ismeginau pataskyma dazais... pagal viska turejo atrodyti labai graziai, bet.. gavosi lyg kraujas nes dariau raudonos/oranzines spalvos.
Scrapuke, aciuuuu! Tos is medziagos pasakiskos Ir atrodo visai nesudetingai
Papildyta:
QUOTE(marikana @ 2010 08 15, 13:04)
Butinai ismeginsiu Reikia tik platesniu juosteliu uzsipirkt
zmogiuke- as pabandziau, (dekui kad privertei ) pagal ta tavo pirmaji pvz. atviruka su rozinem gelem.
Viskas gavosi - reikia tiesiog siuti juostele per viduri , juosteles plotis idealiausias 2,5cm - neblogai ziuris ir 1cm- bet gal kiek truksta "purumo" - su platesne juostele kaip kad 3,5cm - labai jau dydele ir plati gaunasi - kazi kur tokia panaudoti galima
Gele kaip gvazdikas- gaunais labai graziai- kai juostele 2,5 cm per viduriuka sudaigkstom ir po to aplinkui susukam ir priklijuojam prie popierinio pagindo.
Viskas gavosi - reikia tiesiog siuti juostele per viduri , juosteles plotis idealiausias 2,5cm - neblogai ziuris ir 1cm- bet gal kiek truksta "purumo" - su platesne juostele kaip kad 3,5cm - labai jau dydele ir plati gaunasi - kazi kur tokia panaudoti galima
Gele kaip gvazdikas- gaunais labai graziai- kai juostele 2,5 cm per viduriuka sudaigkstom ir po to aplinkui susukam ir priklijuojam prie popierinio pagindo.
Oje, gal gali detaliau aprasyti, kaip ta gelyte gaminai? Kodel reikia per vidury daigstyti? Nes imi dvi juosteles?
Pavadinimas: Mes manėme kad tu būsi angelas
Šio vakaro žurnalistinio stiliaus greitukas
Žmogiuke: šis skrebukas buvo tas kuriame norėjau pademonstruoti tas juostele suktas gėles ir padaryti tokį saldų, romantišką "baby", bet mano mūza manęs visai neklausė o rankas kitur nukreipė. Jei būčiau sūnelio nuotrauką skrebinus prieš 3 metus, tai tikrai būtų toks romantiškas, o dabar niekaip mano padauža man neasocijuojasi su saldumu ar angelais ...tik monstriukais
Niekad man nesiseka skrebinti pagal numatytą planą
***apie šį skrebuką aprašiau bloge čia, kviečiu užsukti
labas rytelis pasidziaugsiu ir vel su jumis ebay aukcione jau laimejau 40 vnt 12" x 12" Grabbag Scrapbook Papers & Bazzill esu jau taip pirkus, tai likau visai patenkinta
labai grazus man labai patinka, kaip pavaizduotos prarastos viltys del angeliuko ... tas drakosos nukramtytas krastelis ir ta pilka spalva tokias niuri, atrodo, turetu buti, o cia viskas taip gyva...
QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 16, 08:10)
Pavadinimas: Mes manėme kad tu būsi angelas
labai grazus man labai patinka, kaip pavaizduotos prarastos viltys del angeliuko ... tas drakosos nukramtytas krastelis ir ta pilka spalva tokias niuri, atrodo, turetu buti, o cia viskas taip gyva...
scrapuke, labai patiko man mintis sudet skirtingo amziaus nuotraukas o apjungiantis sumanymas superinis, labai intriguoja.
labas rytelis pasidziaugsiu ir vel su jumis ebay aukcione jau laimejau 40 vnt 12" x 12" Grabbag Scrapbook Papers & Bazzill esu jau taip pirkus, tai likau visai patenkinta
kaip čia yra kad dažniau apsirūpini SB prekėm negu skrebini
juokauju, lauksim naujų skrebukų
ir ta pilka spalva tokias niuri, atrodo, turetu buti, o cia viskas taip gyva...
pilkos spalvos pagrindas, kaip ir baltas, juodas ir kraft rudas, yra puikus neutralus pagrindas norint naudoti ryškesnes detales, margus raštuotus popierius ar netgi spalvingas nuotraukas.
Man asmeniškai l.l sunku naudoti juodą pagrindą (ir net garderobe beveik nėra juodos), tad pilka yra arčiausia juodos
scrapuke, labai patiko man mintis sudet skirtingo amziaus nuotraukas o apjungiantis sumanymas superinis, labai intriguoja.
Ačiū
Papildyta:
Dar norėjau pasigirti kad šį rytą atradau netikėtą staigmeną...laimėjau prizą viename bloge...čia
sveikinu,
as kai paziuriu USA tai ten tik spek kur nors dalyvauti
as kai paziuriu USA tai ten tik spek kur nors dalyvauti
Scrapuke, sveikinu Dar apziurejau - nerealus daikciukas!
O dabar apsvieskit mane, kaip yra su tais giveaways, ten tiesiog reikia parasyti komentara, ir atsitiktinai isrenka gaveja? As daug kur uztinku, bet, aisku, niekur net nemeginu dalyvauti, nes i LT gi nieks nesius
O dabar apsvieskit mane, kaip yra su tais giveaways, ten tiesiog reikia parasyti komentara, ir atsitiktinai isrenka gaveja? As daug kur uztinku, bet, aisku, niekur net nemeginu dalyvauti, nes i LT gi nieks nesius