Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 08 13, 11:56)
O zinai, kuo ilgiau ziuriu, tuo tas darbelis geriau atrodo smile.gif Gal as cia is viso be reikalo kabinejausi  doh.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif pirmas ispudis labai svarbus... o nuo dazno ir ilgo ziurejimo jau paprastai skrebukas pasidaro kaip "senas pazistamas", o juk seni pazistami mieli, kokie jie bebutu, ane? lotuliukas.gif
Atsakyti
marikana, gal noretum tuos grazius zodzius prie kiekvienos raides uzrasyt ant kokio cardstoc popieriaus juosteliu, vz kad ir tokio melyno kaip desinej pusej ir priklijuot ant pagalveliu. taip tie zodeliai ryskiau matytusi ir siek tiek apjungtu spalvas, o desinej ant melyno fono pametytum spalvotu burbuliuku.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 08 13, 13:33)
marikana, gal noretum tuos grazius zodzius prie kiekvienos raides uzrasyt ant kokio cardstoc popieriaus juosteliu, vz kad ir tokio melyno kaip desinej pusej ir priklijuot ant pagalveliu. taip tie zodeliai ryskiau matytusi ir siek tiek apjungtu spalvas, o desinej ant melyno fono pametytum spalvotu burbuliuku.

4u.gif labai aciu uz gera minti, paziuresiu, ar imanoma taip padaryti, nes, jauciu, per placiai israiciau raides (esu megeja) doh.gif
Atsakyti
Labai geras Ader patarimas thumbup.gif
Atsakyti
is nuotraukos ziurint tikrai ne per placiai. issikirpk tokio ilgio ir plocio juosteles, kad pasleptu uzrasa, ant virsaus uzrasyk baltu rasikliu ar korektorium. labai tiks prie tos taskuotos melynos juosteles.
Atsakyti
labai noriu daugiau komentaru, bet visos dirba, ilsisi arba dar kazka daro

....arba miega smile.gif
Žmogiukė labai teisingai apibudino kad kairė pusė, savo spalvingumu neturi jokio bendro ryšio su dešinia puse.
Labiausiai man kliūna raidžių spalvingumas. Būčiau pasirinkus vienodą raidyną...labai čia tiktų sakykim sidabrinis ir labiau 3D

Dizaino atžvilgiu būtina turėti tas detales kur Page Maps užrašyta "subtitle". Jų funkcija yra suvieniti skirtingo popieriaus sujungimo linijas.
Vietoj "subtitles" pavadinimų, patarčiau:
*kiekvieną žodžio punktą pradėti su bradsu/vinuku kurį segtum ties ta sujungimo linija.
*Vietoj subtitle taip pat tiktų tokios sagutės kurią panaudojai gėlei.
*Taip pat tiktų smulkesnės mėlynos gėlytės kad sudarytų tą trikampį ir kad pagrindinei gėlė nebūtų vieniša.

(O nuotraukos tokios šiltos, meilės kupinos kad pati spindi iš laimės 4u.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 13 rugpjūčio 2010 - 13:16
QUOTE(ader @ 2010 08 13, 13:51)
is nuotraukos ziurint tikrai ne per placiai. issikirpk tokio ilgio ir plocio juosteles, kad pasleptu uzrasa, ant virsaus uzrasyk baltu rasikliu ar korektorium. labai tiks prie tos taskuotos melynos juosteles.

QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 13, 14:08)
Dizaino atžvilgiu būtina turėti tas detales kur Page Maps užrašyta "subtitle". Jų funkcija yra suvieniti skirtingo popieriaus sujungimo linijas.
Vietoj "subtitles" pavadinimų, patarčiau:
*kiekvieną žodžio punktą pradėti su bradsu/vinuku kurį segtum ties ta sujungimo linija.
*Vietoj subtitle taip pat tiktų tokios sagutės kurią panaudojai gėlei.
*Taip pat tiktų smulkesnės mėlynos gėlytės kad sudarytų tą trikampį ir kad pagrindinei gėlė nebūtų vieniša.

oi, kaip aciu 4u.gif kazka is jusu patarimu butinai panaudosiu mirksiukas.gif

Papildyta:
o dabar ikelsiu skrebuka, kuris mane asmeniskai maziausiai tenkina ir, manau, kad jus tiiiikraaai turesit, ka pasakyti... prasau padekite man ji pagyvinti smile.gif
Dariau pagal PageMaps schema, BET kadangi mano nuotraukoj merginos ziuri i kaire, tai teko flipinti schemute, kad susigaudyciau... man labai patiko ta schema... tik nzn, ar sita nuotrauka tiko jai... nuotraukoj praktiskai tik juoda balta ir raudonos biskiukas yra... todel stengiausi butent sitas spalvas panaudoti... pavadinima rasiau ranka ir nera jis toks super duper, bet tures tikti... raudono popieriaus neturiu, tai sukausi is padeties su juostele, rasikliu ir drugeliais (kuriuos iskirtau is tokio lipdukinio popieriaus)... zodziu, pateikiu jusu teismui wink.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 13 rugpjūčio 2010 - 16:01
o dabar ikelsiu skrebuka, kuris mane asmeniskai maziausiai tenkina ir, manau, kad jus tiiiikraaai turesit, ka pasakyti... prasau padekite man ji pagyvinti

Labiausiai kas man "ne taip" tai ta rodyklė. Ji be jokio ryšio čia, ir ką ji akcentuoja??? Kadangi rodyklė simbolis "žiūrėk čia" tai aš iškart ieškau kas nuotraukoj akcentuota? pagalvojau kad sužadėtuvės merginos, ir gal ant piršto jai žiedas.
Bendrai tariant pastebėjau pas daug ką šią tendenciją pridėti bent kur rodyklę, bet nieko ypatingo ja neakcentuoti g.gif ax.gif
Vietoj rodyklės l.l.l tiktų didelė raudona gėlė. Ji subalansuotų ir tą didelę gėlę viršutiniam popiery
Atsakyti
man dar truksta vieno zodzio "drauges" ten apacioj kur schemoj subtitle, gal visai neblogai ziuretusi (gal ne drauges gal tas trys kazka reiskia, zodziu antro zodzio kokio tai reiketu) o siaip schema atkartota gana tiksliai.

As asmeniskai gal kitokias spalvas rinkciausi. Juk nebutina, kad butinai tos pacios spalvos is nuotraukos atsikartotu popieriuje, man tada atvirksciai gaunasi, kad nuotrauka pradingsta tokiam fone. Gal kartais geriau isvis kontrastas ir tik viena kita detale kuri susisauktu. bet tai cia zinai, kiekviena skirtingai viska mato. o ne to nepamirskim, kad realiai visi darbai atrodo kiek kitaip nei nuotraukoj mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes wink.gif labai jums aciu uz patarimus 4u.gif 4u.gif
pasidziaugsiu su jumis, koki drauges siuntinuka snd gavau is US... tik jus suprasit, kokia laime biggrin.gif kam gi daugiau pasigirti... Cardstock pre-cut flowers rinkinukas (578 vnt blink.gif) as tokiu nemacius pas mus... cia gelytes, lapukai, drugeliai wub.gif ... OMG clap.gif apziurinesiu detaliai viska dabar biggrin.gif dar 4 rinkinukus minkstu lipduku ir memory kit su mini albumuku ir daug visokiu grozybiu wub.gif zodziu, esu 9 danguj... o dar kaip tik gavau Victoria's Secret losjonus, kuriuos uzsisakiau... zodziu, esu saldumo virsunej bigsmile.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 13, 17:29)
Labiausiai kas man "ne taip" tai ta rodyklė. Ji be jokio ryšio čia, ir ką ji akcentuoja??? Kadangi rodyklė simbolis "žiūrėk čia" tai aš iškart ieškau kas nuotraukoj akcentuota? pagalvojau kad sužadėtuvės merginos, ir gal ant piršto jai žiedas.
Bendrai tariant pastebėjau pas daug ką šią tendenciją pridėti bent kur rodyklę, bet nieko ypatingo ja neakcentuoti g.gif  ax.gif
Vietoj rodyklės l.l.l tiktų didelė raudona gėlė. Ji subalansuotų ir tą didelę gėlę viršutiniam popiery

del rodykles, tai bandziau atkartoti schemute, gal jei butu labai margas pagrindas ta rodykle tarnautu kaip apskritai akcentas i pacia nuotrauka... o siuo atveju as ir pati nzn... manau, kad tikrai raudona gele atrodytu daug geriau... bet visiskai neturiu raudono popieriaus doh.gif

QUOTE(ader @ 2010 08 13, 17:54)
As asmeniskai gal kitokias spalvas rinkciausi. Juk nebutina, kad butinai tos pacios spalvos is nuotraukos atsikartotu popieriuje, man tada atvirksciai gaunasi, kad nuotrauka pradingsta tokiam fone. Gal kartais geriau isvis kontrastas ir tik viena kita detale kuri susisauktu. bet tai cia zinai, kiekviena skirtingai viska mato. o ne to nepamirskim, kad realiai visi darbai atrodo kiek kitaip nei nuotraukoj  mirksiukas.gif

prisipazinsiu... labai norejau tuos popierius panaudoti juoda-balta lotuliukas.gif ilgokai juos turiu ir dar ne pabaiga... o siaip jau esu i pabaiga su vienspalviais popieriais doh.gif teks VEL pildyti atsargas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 14 rugpjūčio 2010 - 10:01
pasidziaugsiu su jumis, koki drauges siuntinuka snd gavau is US...

dziaugiuosi kartu su tavimi...pazystamas man tas po SB shoppingo kaifas biggrin.gif
del rodykles, tai bandziau atkartoti schemute, gal jei butu labai margas pagrindas ta rodykle tarnautu kaip apskritai akcentas i pacia nuotrauka... o siuo atveju as ir pati nzn... manau, kad tikrai raudona gele atrodytu daug geriau... bet visiskai neturiu raudono popieriaus 

ir schemoj man be rysio ta rodykle lotuliukas.gif (nebent bando kazka akcentuoti nuotraukos apatinej daly)...Juk jeigu LO turi nuotrauka, tai savaime akys visu pirma apziuri nuotrauka, o dar rodykle dadeti vardan "cia ziurekit, cia juk nuotrauka" tai yra kaip sakant "redundant".
Nejausk poreiki tiksliai atkartoti schemos detales mirksiukas.gif ; Vietoj tos rodykles toj vietoj, tiktu apmaityni bet ka panasaus dydzio: gele, kita nuotraukyte, ar dar bele kokia detale.
prisipazinsiu... labai norejau tuos popierius panaudoti juoda-balta

klasikinis spalvu derinys: juoda+balta+raudona, ypac tinkantis tokiom "black tie/vakarinem" temom kur merginos issipuosusios. Vz, man spalvos patiko thumbup.gif ...tik man si Page Maps schemute kazkokia doh.gif tie rutuliukai margi visur pribarstyti kazkaip apkrauna LO ir atima demesi nuo nuotraukos...ir dar ta rodykle mineta lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 14, 13:41)
1. dziaugiuosi kartu su tavimi...pazystamas man tas po SB shoppingo kaifas  biggrin.gif

2. ir schemoj man be rysio ta rodykle  lotuliukas.gif (nebent bando kazka akcentuoti nuotraukos apatinej daly)...Juk jeigu LO turi nuotrauka, tai savaime akys visu pirma apziuri nuotrauka, o dar rodykle dadeti vardan "cia ziurekit, cia juk nuotrauka" tai yra kaip sakant "redundant".
Nejausk poreiki tiksliai atkartoti schemos detales  mirksiukas.gif ; Vietoj tos rodykles  toj vietoj, tiktu apmaityni bet ka panasaus dydzio: gele, kita nuotraukyte, ar dar bele kokia detale.

3. klasikinis spalvu derinys: juoda+balta+raudona, ypac tinkantis tokiom "black tie/vakarinem" temom kur merginos issipuosusios. Vz, man spalvos patiko thumbup.gif ...tik man si Page Maps schemute kazkokia doh.gif tie rutuliukai margi visur pribarstyti kazkaip apkrauna LO ir atima demesi nuo nuotraukos...ir dar ta rodykle mineta lotuliukas.gif  doh.gif

1. ypac smagu, kai pinigine neploneja, o atsargos dideja biggrin.gif
2. bandysiu gal padazyti kokia gele raudonai ir prideti... g.gif zodziu, dar paeksperimentuosiu
3. man ta schemute atrode patraukliai, kol nepadariau... gal isgelbes pataisymai dar sita skrebuka
Atsakyti