sveikutes
labai jums aciu uz patarimus
pasidziaugsiu su jumis, koki drauges siuntinuka snd gavau is US... tik jus suprasit, kokia laime
kam gi daugiau pasigirti... Cardstock pre-cut flowers rinkinukas (578 vnt
) as tokiu nemacius pas mus... cia gelytes, lapukai, drugeliai
... OMG
apziurinesiu detaliai viska dabar
dar 4 rinkinukus minkstu lipduku ir memory kit su mini albumuku ir daug visokiu grozybiu
zodziu, esu 9 danguj...
o dar kaip tik gavau Victoria's Secret losjonus, kuriuos uzsisakiau... zodziu, esu saldumo virsunej
QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 13, 17:29)
Labiausiai kas man "ne taip" tai ta rodyklė. Ji be jokio ryšio čia, ir ką ji akcentuoja??? Kadangi rodyklė simbolis "žiūrėk čia" tai aš iškart ieškau kas nuotraukoj akcentuota? pagalvojau kad sužadėtuvės merginos, ir gal ant piršto jai žiedas.
Bendrai tariant pastebėjau pas daug ką šią tendenciją pridėti bent kur rodyklę, bet nieko ypatingo ja neakcentuoti
Vietoj rodyklės l.l.l tiktų didelė raudona gėlė. Ji subalansuotų ir tą didelę gėlę viršutiniam popiery
del rodykles, tai bandziau atkartoti schemute, gal jei butu labai margas pagrindas ta rodykle tarnautu kaip apskritai akcentas i pacia nuotrauka... o siuo atveju as ir pati nzn... manau, kad tikrai raudona gele atrodytu daug geriau... bet visiskai neturiu raudono popieriaus
QUOTE(ader @ 2010 08 13, 17:54)
As asmeniskai gal kitokias spalvas rinkciausi. Juk nebutina, kad butinai tos pacios spalvos is nuotraukos atsikartotu popieriuje, man tada atvirksciai gaunasi, kad nuotrauka pradingsta tokiam fone. Gal kartais geriau isvis kontrastas ir tik viena kita detale kuri susisauktu. bet tai cia zinai, kiekviena skirtingai viska mato. o ne to nepamirskim, kad realiai visi darbai atrodo kiek kitaip nei nuotraukoj
prisipazinsiu... labai norejau tuos popierius panaudoti juoda-balta
ilgokai juos turiu ir dar ne pabaiga... o siaip jau esu i pabaiga su vienspalviais popieriais
teks VEL pildyti atsargas