Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

Konkursinis: monochromija
Reikalavimai:
*Visos spalvos vienos spalvos šeimoj: pavyz.Jūsų parinkta spalva geltona;Leidžiama pasirinkti visus geltonus atspalvius nuo baltai gelsvos iki tamsios rudai-geltonos...pavyz.
user posted image

*Kitos leidžiamos spalvos: balta, juoda, ruda 'kraft', pilka. Jų panaudojimo kiekis nenustatytas.
* Jei Jūsų parinktos spalvos raštuotam popiery yra ir kita akcento spalva (pavyz. geltonas lapas su raudonais taškiukais, tai OK mirksiukas.gif Jei norisi uždėti kelias spalvingas detales vardan akcento ar kontrasto tai irgi OK...
Svarbiausia: Kad Jūsų parinktos spalvos kiekis dominuotų. t.y. kad pažiūrėjus į Jūsų skrebuką iš karto būtų aišku kuri Jūsų parinkta spalva.
Tarkim: ruda šokolado, ruda kakavos, smėlinė, dramblio kaulo ir pora oranžinių akcentų, arba rožinė, avietinė, persikinė ir truputuką žalios.

galima naudoti akcento spalvas, bet tokiu kiekiu kad būtų aiški kuri Jūsų pagrindinė spalva.

*Skrebukai kurie pavaizduoja monochromiją:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 12 rugpjūčio 2010 - 21:01
skrapuke, jauciu, kad mano skrebukas tinka konkursui, nes jame dominuoja raudona biggrin.gif

na, jau siandien turbut nebesulauksiu komentaru... einu migdyt mazaji padauziuka... saldziu sapnu visoms... ryt ikelsiu ktus du skrebukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 12 rugpjūčio 2010 - 21:22
Taigi, pristatau savo pirmaji skrebuka Vaisiai saldūs... Noriu, kad Irma pasakytu, ar sitas skrebukas atitinka naujojo konkurso taisykles, nes, mano manymu, visos spalvos yra raudonos atspalviai... gal auksine tik ne i tema pagal konkurso taisykles... g.gif

Puikiai pavaizduoja monochromija thumbup.gif raudona, bordo ir visi kiti atspalviai jų tarpe 4u.gif
Tiks konkursui mirksiukas.gif Šiaip, prašyčiau kad visi konkursiniai būtų gaminti spec. konkursui (kad kuri neištrauktų skrebuką nuo praeitų metų į dabartinį konkursą biggrin.gif ), bet...kadangi tu jį tik dabar baigei atostogose, ir aš tik dabar paskelbiau konkursą dar jo nematydamą...manau puikus sutapimas, tad...tiks konkursui...pasisekė šį kartą 4u.gif
*** thumbup.gif skrebukas...esu nemažai siuvinėjus auksiniais siūlais, tad žinau tą kančią smile.gif
Ir tas BG popierius wub.gif (man asocijuojasi su vaisiniu kisielium lotuliukas.gif ). labai čia į temą prie vaisių, ir svarbiausia visos detalės neužgožia nuotraukų thumbup.gif
o patobulinti ką... g.gif Galvoju būtų labai smalsu pamatyti šį darbelį su skenuotu diplomu. Šiam skrebukui suteiktų labiau dokumentinio savybę, ir atsakytų vaikam, ir galbūt būsimai kartai daugiau svarbios info: vardą, universitetą, miestą, ir kokia tavo specialybė.
Pažiūrėk čia, mano l.l. senam skrebuky blush2.gif aš įkomponavau sūnelio pirmo apsikirpimo "diplomą". Jis buvo A4 dydžio tai aš jį skenavau ir su foto redagavimo programa atspausdinau ant nuotraukos popieriaus daug mažesnį.
Aišku mano patarimai čia tik subjektyvūs mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 12 rugpjūčio 2010 - 21:25
QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 12, 22:22)
Puikiai pavaizduoja monochromija thumbup.gif raudona, bordo ir visi kiti atspalviai jų tarpe 4u.gif
Tiks konkursui mirksiukas.gif Šiaip, prašyčiau kad visi konkursiniai būtų gaminti spec. konkursui (kad neištrauktų kuri skrebuką praeitų metų į dabartinį konkursą biggrin.gif ), bet...kadangi tu jį tik dabar baigei atostogose, ir aš tik dabar paskelbiau konkursą dar jo nematydamą...manau puikus sutapimas, tad...tiks konkursui...pasisekė šį kartą 4u.gif
*** thumbup.gif skrebukas...esu nemažai siuvinėjus auksiniais siūlais, tad žinau tą kančią smile.gif
Ir tas BG popierius wub.gif  (man asocijuojasi su vaisiniu kisielium lotuliukas.gif ). labai čia į temą prie vaisių, ir svarbiausia visos detalės neužgožia nuotraukų thumbup.gif
o patobulinti ką... g.gif Galvoju būtų labai smalsu pamatyti šį darbelį su skenuotu diplomu. Šiam skrebukui suteiktų labiau dokumentinio savybę, ir atsakytų vaikam, ir galbūt būsimai kartai daugiau svarbios info: vardą, universitetą, miestą, ir kokia tavo specialybė.
Pažiūrėk čia, mano l.l. senam skrebuky blush2.gif  aš įkomponavau sūnelio pirmo apsikirpimo "diplomą". Jis buvo A4 dydžio tai aš jį skenavau ir su foto redagavimo programa atspausdinau ant nuotraukos popieriaus daug mažesnį.
Aišku mano patarimai čia tik subjektyvūs mirksiukas.gif

o dar nepaspejau issijungti... labai dziaugiuos, kad skrebukas mano tinka konkursui ir yra tarsi "sezono atidarymas" lotuliukas.gif oi, jau visai man kvakst doh.gif - reik eit miegot lotuliukas.gif
del diplomo turejau tokia ideja, turiu pasidarius kopija, bet niekaip neikomponavau... nors pasilikus esu dar 1 foto su iteikimu, gal pabandysiu su ja... labai aciu uz patarimus 4u.gif o kur kritika? manau, jos tikrai bus mano 2 ir 3 (ypac) skrebukams biggrin.gif
Atsakyti
Marikana, grazus skrebukas thumbup.gif Sparciai tobuleji bigsmile.gif
Man labai patinka tas rastuotas popierius, turi butent sito lapo 2 egzempliorius nusipirkusi, bet vis nepanaudoju, "taupau" biggrin.gif
Tas auksinis pasiuvinejimas suteikia toki kontrastinga akcenta. Ypac patiko, kad uogytes ir lapuka pasiuvinejai. Tik as gal dar pora lapeliu pasiuvineciau, kad nebutu sis vienas toks vienisas.

---
O as skubu kirpti su Siluetu gelytes biggrin.gif
Idomus dalykas, si karta noriu rasyti DAUG teksto, bet... nerandu jam vietos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 12 rugpjūčio 2010 - 22:03
Scrapukės LO sužavėjo savo spalvom. Kaip jau pastebėjo Žmogiukė, kiek netikėta matyti berniukiškam skrebuke rožinę spalvą. Bet man asmeniškai visada labai patiko nestereotipinis mąstymas, kuris neretai pastebimas Scrapukės darbuose

Ačiū 4u.gif
Norėjau šį skrebuką daryti a lia pavyz. naujai temai "monochromija"...būtų buvęs grynai žalių atspalvių kaip ir fonas nuotraukoj....tai būtų tipiška, bet...
Prisiminiau seniau man anonimu išsakytą kritiką. Kažkas amerikiečių forume man pametė kritikos, kad tada mano darbų didžiausias trūkumas buvo tai kad spalvos "tipiškos" temai, siužetui, ir pan., kaip sakai "stereotipinės". Suvirškinau šią kritiką ir dažnai kada renkuosi spalvas pagalvoju kas tipiška, ir bandau kitokį sprendimą rasti.

Šio LO pagrindas derintas prie sūnelio odos spalvos nuotraukoj ir rusvų žandukų. O aplinka, tai nors mūsų rajono parkai, man jie tokie nesibaigiantys ir didingi kad pasijauti lyg kokiame amazone randiesi...parkai tai vienintelė gamtos 'egzotika' mūsų valstijoj.
del diplomo turejau tokia ideja, turiu pasidarius kopija, bet niekaip neikomponavau... nors pasilikus esu dar 1 foto su iteikimu, gal pabandysiu su ja... labai aciu uz patarimus  o kur kritika? manau, jos tikrai bus mano 2 ir 3 (ypac) skrebukams

thumbup.gif idėja ir dar vieną skrebuką su diplomu padaryti. Aš dažnai to pačio įvykio ar fotosesijos kelis skrebukus padarau. Juk tiek daug įvairių temų šios nuotraukos tiktų, kad neabejoju kad ir ateity panaudosi, pavyz. asmenybės temom: "kuo aš didžiuouosi, mano gyvenimo pasiekimai" ir t.t.
O tai ir buvo mano "kritika" patarimas ax.gif daugiau niekas taip nešoko į akis...viskas dera thumbup.gif

***Nepamiršk įkelti savo konkursinį į oficialiai paskelbtą temą bloge čia
O as skubu kirpti su Siluetu gelytes 
Idomus dalykas, si karta noriu rasyti DAUG teksto, bet... nerandu jam vietos 

Kokiam čia projektui kankini Siluetą? Jei daug teksto yra, o neliko vietos, tai padaryk kišenuką LO blogoj pusėj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 13, 05:57)
Kokiam čia projektui kankini Siluetą? Jei daug teksto yra, o neliko vietos, tai padaryk kišenuką LO blogoj pusėj mirksiukas.gif

O beje, ta pagaminta gelyte netiko prie LO. Kazkaip netinka, kad ji iskilusi.

Tas "projektas" pas mane gyvas padaras... Galvojau, va puiki proga daryti monochromini LO, kad tiktu konkursui. Pradejau delioti detales, bet rankos pacios tieses prie spalvotu smile.gif Ka gi, teks konkursui kita LO daryti. O sitam ismeginti ta nerupestinga pataskyma dazais, kuris, atrodo, dabar labai madingas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif jungiuos su kavyte biggrin.gif

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 08 12, 23:01)
Marikana, grazus skrebukas  thumbup.gif Sparciai tobuleji bigsmile.gif
Man labai patinka tas rastuotas popierius, turi butent sito lapo 2 egzempliorius nusipirkusi, bet vis nepanaudoju, "taupau" biggrin.gif
Tas auksinis pasiuvinejimas suteikia toki kontrastinga akcenta. Ypac patiko, kad uogytes ir lapuka pasiuvinejai. Tik as gal dar pora lapeliu pasiuvineciau, kad nebutu sis vienas toks vienisas.

aciu labai uz patarimus ir uz pagyrimus 4u.gif galvojau ir as pasiuvineti kokius kitus lapelius, bet paskui galvoju, kaip issirinkt kuriuos, kad nenukryptu akys kitur... paskui palikau taip ir apsimeciau, kad tas lapelis a la pumpurelis gavosi doh.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 13, 05:57)
O tai ir buvo mano "kritika" patarimas ax.gif daugiau niekas taip nešoko į akis...viskas dera thumbup.gif

***Nepamiršk įkelti savo konkursinį į oficialiai paskelbtą temą bloge čia

labai labai aciu, man labai svarbus tavo ivertinimas, kaip ir visu kitu skrebintoju... 4u.gif
jau idejau foto i komentarus...

na, gerai, o dabar pristatysiu savo antraji skrebuka, kuris mano akimis daug paprastesnis uz pirmaji blush2.gif
Papildyta:
sitos nuotraukos jau seniai pas mane stovejo belaukdamos savo laiko, ir stai jis atejo... man asmeniskai patinka sitas skrebukas, nes lyginant su ankstesniais, toks tvarkingas atrodo biggrin.gif ilgai galvojau, koks galetu buti pavadinimas... sukau galva... ir kazkodel deliodama raides stai taip sudeliojau Mariukas... taip nukrypdama nuo PageMaps schemutes... is kiekvienos raides parasiau, kaip mama, ka galvoju apie savo stebukleli... aisku, zodziais neimanoma nusakyti, tai, ka mama galvoja apie savo vaika... bet visokios banalybes, kaip saulute ir t.t., manau, tinka... rinkausi melynas ir raudonas spalvas, nes jos vyrauja nuotraukose...
nuotraukose Marius dar labai maziukas, vadinasi, nedaug laiko praeje po gimdymo, o tai reiskia, kad ir as negrazuole biggrin.gif i mano marmuze nekreipkit demesio biggrin.gif
labai laukiu komentaru, pastabu ir patarimu... labai noriu tobuleti wink.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Marikana,
man kaip tik patiko nuotraukos - tokios naturalios, tikroviskos. O kad sudejai taip i eilute, tai primena lyg is foto budeles darytas nuotraukas. Na, zinai, kur ant juosteles viena po kitos nuotraukos?
O del paties skrebuko... cia gal tik man, bet man jis lyg is atskiru daliu - desinioji puse ir kairioji neturi bendrumo, vienas margas ir raudonas, kitas - lygus ir melynas. Nzn, gal cia ir gerai, bet man noretusi kazko bendro tarp ju. Bet dabar nesugalvoju, ko g.gif

Jeigu paziuretum, page maps schemoje yra tie subtitles parodyti - horizontalios detales, jungiancios vertikalias. Manau, kad sitai padetu "suvienyti" skrebuka.

Velgi - cia tik mano subjektyvi nuomone, jokiais budais nepersu jos tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 13 rugpjūčio 2010 - 09:37
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 08 13, 10:24)
Marikana,
man kaip tik patiko nuotraukos - tokios naturalios, tikroviskos. O kad sudejai taip i eilute, tai primena lyg is foto budeles darytas nuotraukas. Na, zinai, kur ant juosteles viena po kitos nuotraukos?
O del paties skrebuko... cia gal tik man, bet man jis lyg is atskiru daliu - desinioji puse ir kairioji neturi bendrumo, vienas margas ir raudonas, kitas - lygus ir melynas. Nzn, gal cia ir gerai, bet man noretusi kazko bendro tarp ju. Bet dabar nesugalvoju, ko  g.gif

Jeigu paziuretum, page maps schemoje yra tie subtitles parodyti - horizontalios detales, jungiancios vertikalias. Manau, kad sitai padetu "suvienyti" skrebuka.

Velgi - cia tik mano subjektyvi nuomone, jokiais budais nepersu jos tau  4u.gif

aciu 4u.gif bandziau as vienyti tas puses tokiais budais --> didesne nuotrauka ant tokio paties popieriaus kaip kaireje paspartuko, desineje juostele taskiukais, kaireje puseje taskiukai, vidury popierius languotas raudonom juostelem, kairej pusej raudona spalva... o nuotraukose spalvos daugiau kairej raudona, o desinej melyna... va taip bandziau... bet turbut nelabai pavyko biggrin.gif
o dabar galvoju kaip tuos subtitles reiketu padaryti? is ko? kaip manai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 13 rugpjūčio 2010 - 10:12
Dar karta paziurejau, pameginau pripiesti tuos subtitles. Bet tiesa sakant, nelabai jie man telpa... kadangi kaires puses raideles isdestytos per visa ilgi, nelieka laisvos erdves.
Gerai, kita mintis, o jeigu kaireje ant melyno pametytum su skylamusiu isspaustu skrituliuku, tokiu kaip kaires puses popierius? arba tokiu raideliu, kaip uzrasei MARIUKAS?

O zinai, kuo ilgiau ziuriu, tuo tas darbelis geriau atrodo smile.gif Gal as cia is viso be reikalo kabinejausi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 13 rugpjūčio 2010 - 10:58
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 08 13, 11:56)
Dar karta paziurejau, pameginau pripiesti tuos subtitles. Bet tiesa sakant, nelabai jie man telpa... kadangi kaires puses raideles isdestytos per visa ilgi, nelieka laisvos erdves.
Gerai, kita mintis, o jeigu kaireje ant melyno pametytum su skylamusiu isspaustu skrituliuku, tokiu kaip kaires puses popierius? arba tokiu raideliu, kaip uzrasei MARIUKAS?

mintis su rutuliukais man labai patinka bigsmile.gif 4u.gif tik savo skylamusi turiu atsiimti, nes paskolinus broliui buvau... pabandysiu padaryti taip, pametysiu, nufotkinsiu ir idesiu jums paziureti...
labai noriu daugiau komentaru, bet visos dirba, ilsisi arba dar kazka daro biggrin.gif
o as snd eisiu i klases susitikima.... 10 metu, kaip baige... gal bus nuotrauku skrebinimui... palyginti pries 10 metu ir dabar kaip atrodom... butu idomu bigsmile.gif
Atsakyti