Labas rytas
jungiuos su kavyte
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 08 12, 23:01)
Marikana, grazus skrebukas
Sparciai tobuleji
Man labai patinka tas rastuotas popierius, turi butent sito lapo 2 egzempliorius nusipirkusi, bet vis nepanaudoju, "taupau"
Tas auksinis pasiuvinejimas suteikia toki kontrastinga akcenta. Ypac patiko, kad uogytes ir lapuka pasiuvinejai. Tik as gal dar pora lapeliu pasiuvineciau, kad nebutu sis vienas toks vienisas.
aciu labai uz patarimus ir uz pagyrimus
galvojau ir as pasiuvineti kokius kitus lapelius, bet paskui galvoju, kaip issirinkt kuriuos, kad nenukryptu akys kitur... paskui palikau taip ir apsimeciau, kad tas lapelis a la pumpurelis gavosi
QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 13, 05:57)
O tai ir buvo mano "kritika" patarimas
daugiau niekas taip nešoko į akis...viskas dera
***Nepamiršk įkelti savo konkursinį į oficialiai paskelbtą temą bloge
čia
labai labai aciu, man labai svarbus tavo ivertinimas, kaip ir visu kitu skrebintoju...
jau idejau foto i komentarus...
na, gerai, o dabar pristatysiu savo antraji skrebuka, kuris mano akimis daug paprastesnis uz pirmaji
Papildyta:
sitos nuotraukos jau seniai pas mane stovejo belaukdamos savo laiko, ir stai jis atejo... man asmeniskai patinka sitas skrebukas, nes lyginant su ankstesniais, toks tvarkingas atrodo
ilgai galvojau, koks galetu buti pavadinimas... sukau galva... ir kazkodel deliodama raides stai taip sudeliojau Mariukas... taip nukrypdama nuo PageMaps schemutes... is kiekvienos raides parasiau, kaip mama, ka galvoju apie savo stebukleli... aisku, zodziais neimanoma nusakyti, tai, ka mama galvoja apie savo vaika... bet visokios banalybes, kaip saulute ir t.t., manau, tinka... rinkausi melynas ir raudonas spalvas, nes jos vyrauja nuotraukose...
nuotraukose Marius dar labai maziukas, vadinasi, nedaug laiko praeje po gimdymo, o tai reiskia, kad ir as negrazuole
i mano marmuze nekreipkit demesio
labai laukiu komentaru, pastabu ir patarimu... labai noriu tobuleti