greitukas siandieninis pagal page maps schemute.
greitukas siandieninis pagal page maps schemute.
...komentuoju bloge
Taigi reiketu jau konkurso nugaletoja isrinkti
aciu
Mėnule, labai fainuolis LO tiek foto ir info sutalpinai liuks
Skrapuke, koks romantiškas darbelis labai mielas
ader, koks linksmuolis o mergytė
laukiam laukiam konkurso nugalėtojos ir naujos temukės
Skrapuke, koks romantiškas darbelis labai mielas
ader, koks linksmuolis o mergytė
laukiam laukiam konkurso nugalėtojos ir naujos temukės
Skelbiu ir SVEIKINU konkurso nugaėtoją: čia
O nauja tema bus ..... monochromija (panaudoti vienos spalvos- nesvarbu kokios spalvos- atspalvius. Skrebukui (pagrindui bei nuotraukų paspartukams, bei kitom detalėm) galite panaudoti baltą, juodą ar 'kraft' rudą popierių, bet parinkta viena spalva turi dominuoti.
Oficialiai bloge paskelbti dabar neturiu laiko...mažius ant tiek dėmesio reikalauja kad kol paskelbiau praeito konkurso nugalėtoją, jis man razinkas į laptopo skylutes kaišiojo ...kaip įkyri musytė
O nauja tema bus ..... monochromija (panaudoti vienos spalvos- nesvarbu kokios spalvos- atspalvius. Skrebukui (pagrindui bei nuotraukų paspartukams, bei kitom detalėm) galite panaudoti baltą, juodą ar 'kraft' rudą popierių, bet parinkta viena spalva turi dominuoti.
Oficialiai bloge paskelbti dabar neturiu laiko...mažius ant tiek dėmesio reikalauja kad kol paskelbiau praeito konkurso nugalėtoją, jis man razinkas į laptopo skylutes kaišiojo ...kaip įkyri musytė
Jau turim nugaletoja!!! Sveikinu
Ader, koks smagus skrebukas Tokios linksmos spalvos, grazu.
Man tavo mazyle kokia faina Linksmuole geriete
Papildyta:
oj prajuokinai nerealiai! Man jis patinka, maladiec bachuriux Zinos, kaip pasiekti tikslu gyvenime
Ader, koks smagus skrebukas Tokios linksmos spalvos, grazu.
Man tavo mazyle kokia faina Linksmuole geriete
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 12, 17:46)
mažius ant tiek dėmesio reikalauja kad kol paskelbiau praeito konkurso nugalėtoją jis man razinkas į laptopo skylutes kaišiojo ]
oj prajuokinai nerealiai! Man jis patinka, maladiec bachuriux Zinos, kaip pasiekti tikslu gyvenime
juokis juokis su savo smailikais
jei pati susilauksi tokio vaikiuko tikriausiai antro jau niekad nenoresi ...jei Adomas butu ne Adomas, tai as ir trecio vaikiuko tikriausiai buciau norejus.
Papildyta:
Ka manot apie naujo konkurso tema? ar ikandama?
Mano pusseseres berniukas yra toks pasiutes ir nenulaikomas Tai yra nemaza tikimybe tureti panasu ir man
O del naujos temos... bus idomu, tik reikes pasistengti, kad nepritruktu gyvumo.
O del naujos temos... bus idomu, tik reikes pasistengti, kad nepritruktu gyvumo.
Dar noriu pasitikslinti del tos naujos temos. O jeigu dominuoja juoda/balta spalva, o tik akcentai kazkokios kitos spalvos, cia ok ar ne? Ir kaip su pilka? juk tai is esmes juoda + balta
Sveikutės, skrebukės
Pirmiausia noriu pagirti darbelius, kurie vienas už kitą gražesni.
Puški, tavo LO paliko labai gerą įspūdį, su tokia pradžia įdomu, ko toliau tikėtis Super, šaunuolė, viskas labai skoninga
ader, labai nuotaikingas, linksmas ir spalvingas darbelis O tu sakei, kad pagal schemą nemoki daryti, ot kur melagė, dar ir kaip moki
aLua , man be galo patiko tavo darbas, tiesiog nerealus Tos detalės, nuotraukų grožis, o ką jau ir besakyti, apie tų merginų, kurių veidai puošia vieną iš nuotraukų, žavesį aLua, prašom dažniau rodytis su tokiais nuostabiais kūriniais.
Scrapukės LO sužavėjo savo spalvom. Kaip jau pastebėjo Žmogiukė, kiek netikėta matyti berniukiškam skrebuke rožinę spalvą. Bet man asmeniškai visada labai patiko nestereotipinis mąstymas, kuris neretai pastebimas Scrapukės darbuose
Naujojo konkurso tema labai užkabino, jau net ir nuotrauką su popierium pasiruošiau (man toks operatyvumas nebūdingas ), tik va norėčiau išsamesnio paaiškinimo dėl tų spalvų: ar tai turi būti tik viena spalva skrebuke panaudota su visais jos atspalviais, ar gali būti uždėta kitos, jai giminingos spalvos akcentų? Tarkim: ruda šokolado, ruda kakavos, smėlinė, dramblio kaulo ir pora oranžinių akcentų, arba rožinė, avietinė, persikinė ir truputuką žalios.
Pirmiausia noriu pagirti darbelius, kurie vienas už kitą gražesni.
Puški, tavo LO paliko labai gerą įspūdį, su tokia pradžia įdomu, ko toliau tikėtis Super, šaunuolė, viskas labai skoninga
ader, labai nuotaikingas, linksmas ir spalvingas darbelis O tu sakei, kad pagal schemą nemoki daryti, ot kur melagė, dar ir kaip moki
aLua , man be galo patiko tavo darbas, tiesiog nerealus Tos detalės, nuotraukų grožis, o ką jau ir besakyti, apie tų merginų, kurių veidai puošia vieną iš nuotraukų, žavesį aLua, prašom dažniau rodytis su tokiais nuostabiais kūriniais.
Scrapukės LO sužavėjo savo spalvom. Kaip jau pastebėjo Žmogiukė, kiek netikėta matyti berniukiškam skrebuke rožinę spalvą. Bet man asmeniškai visada labai patiko nestereotipinis mąstymas, kuris neretai pastebimas Scrapukės darbuose
Naujojo konkurso tema labai užkabino, jau net ir nuotrauką su popierium pasiruošiau (man toks operatyvumas nebūdingas ), tik va norėčiau išsamesnio paaiškinimo dėl tų spalvų: ar tai turi būti tik viena spalva skrebuke panaudota su visais jos atspalviais, ar gali būti uždėta kitos, jai giminingos spalvos akcentų? Tarkim: ruda šokolado, ruda kakavos, smėlinė, dramblio kaulo ir pora oranžinių akcentų, arba rožinė, avietinė, persikinė ir truputuką žalios.
sveikos, skrebintojos griztu pailsejus ir parsivezu 3 skrebukus truputeli atsipusiu ir idesiu po viena labai labai graziu skrebuku prisiziurejau - tiesiog fantastika kokios jus saunuoles
Scrap8, adatine - meno kurinys
jau geriau tikrai nesutiktu
man sitas labai labai fainas ypac tie prisegti gabaliukai
kaip fainai... o as kaip tik Dzukijoj atostogovau
laba, man labai grazu ir silta
sveikinu nugaletoja
kokia idomi tema gal net pavyks itikti man su vienu is savo skrebuku
Scrap8, adatine - meno kurinys
QUOTE(Mėnulio duktė @ 2010 08 04, 22:46)
Ir dar - geriau nenorėk, kad tas žvejys sutiktų undinėlę.... Juokauju
jau geriau tikrai nesutiktu
QUOTE(Mėnulio duktė @ 2010 08 07, 17:46)
Nusibodo kičiniai rėmeliai
Pagrindinis lapas buvo vienspalvis - gėlyte aš jį papuošiau, tai - rubonas.
Pagrindinis lapas buvo vienspalvis - gėlyte aš jį papuošiau, tai - rubonas.
man sitas labai labai fainas ypac tie prisegti gabaliukai
QUOTE(Glidė @ 2010 08 08, 20:27)
Sveikos, visų pirma ir čia pasidžiaugsiu superiniu susitikimu Alytuje
kaip fainai... o as kaip tik Dzukijoj atostogovau
QUOTE(Puskis @ 2010 08 09, 11:47)
Sveikos, esu tyli jusu graziuju darbeliu sekeja, vis groziuosi jais ir taip seku sia tema, bet va gi sugalvojau pabandyt sudalyvauti Irmos rengiamame konkurse , taigi pateikiu jums savo darbeli. Labai laukiu kritikos ir pasiulymu
laba, man labai grazu ir silta
QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 12, 17:46)
Skelbiu ir SVEIKINU konkurso nugaėtoją: čia
sveikinu nugaletoja
QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 12, 17:54)
Ka manot apie naujo konkurso tema? ar ikandama?
kokia idomi tema gal net pavyks itikti man su vienu is savo skrebuku
Taigi, pristatau savo pirmaji skrebuka Vaisiai saldūs... Noriu, kad Irma pasakytu, ar sitas skrebukas atitinka naujojo konkurso taisykles, nes, mano manymu, visos spalvos yra raudonos atspalviai... gal auksine tik ne i tema pagal konkurso taisykles...
Skrebinau savo magistro diplomo iteikimo nuotraukas, man asmeniskai jos labai grazios pavadinimas yra patarles dalis... turbut visos ja zinot Mokslo šaknys karčios, o vaisiai saldūs... parinkau butent sita patarle, nes ities mokytis buvo be proooto sunku, kai tik pradejau, sakiau, kad neimanoma pabaigti... o pasirodo, klydau... todel vaisiai, siuo atveju - diplomas... tikrai labai saldus
kadangi nuotraukose vyrauja pagrinde trys spalvos - juoda, raudona ir auksine... tai jas ir panaudojau... uzrasa rasiau ranka, nes, kaip zinia, buvau sodyboj, atspausdinti negalejau, bet dar labiau del to dziaugiuos, nes kilo ideja pasiuvineti V raide... bandziau imituoti toki solidu srifta... gal nelabai gavosi, bet man patinka
dariau skrebuka pagal zemiau esancia PageMaps schemute su savotiskais nukrypimais...
prisipazinsiu, siuvineti tuo auksiniu siulu buvo nelengva, nes jis labai plonytis ir istisai painiojosi
Lapeli kaireje pasiuvineti patare mama, dabar ziuriu, kad jis tarsi rodykle i nuotrauka atrodo
Pateikiu jusu teismui ir labai laukiu pastabu, kritikos, patarimu ir siaip komentaru:
Skrebinau savo magistro diplomo iteikimo nuotraukas, man asmeniskai jos labai grazios pavadinimas yra patarles dalis... turbut visos ja zinot Mokslo šaknys karčios, o vaisiai saldūs... parinkau butent sita patarle, nes ities mokytis buvo be proooto sunku, kai tik pradejau, sakiau, kad neimanoma pabaigti... o pasirodo, klydau... todel vaisiai, siuo atveju - diplomas... tikrai labai saldus
kadangi nuotraukose vyrauja pagrinde trys spalvos - juoda, raudona ir auksine... tai jas ir panaudojau... uzrasa rasiau ranka, nes, kaip zinia, buvau sodyboj, atspausdinti negalejau, bet dar labiau del to dziaugiuos, nes kilo ideja pasiuvineti V raide... bandziau imituoti toki solidu srifta... gal nelabai gavosi, bet man patinka
dariau skrebuka pagal zemiau esancia PageMaps schemute su savotiskais nukrypimais...
prisipazinsiu, siuvineti tuo auksiniu siulu buvo nelengva, nes jis labai plonytis ir istisai painiojosi
Lapeli kaireje pasiuvineti patare mama, dabar ziuriu, kad jis tarsi rodykle i nuotrauka atrodo
Pateikiu jusu teismui ir labai laukiu pastabu, kritikos, patarimu ir siaip komentaru: