Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

Aš vakar baigiau konkursinį, tad šį kartą esu laiminga, kad sudalyvausiu su visom.
Tuoj įkelsiu ir į Irmos blog'ą (Irma, brūkštelk, ar gavai, oki?).

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėnulio duktė: 11 rugpjūčio 2010 - 16:11
wow !!!! super, man labai labai patiko. noreciau net pakopijuot. kaip tik turiu kelioniniu nuotrauku. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėnulio duktė @ 2010 08 11, 16:03)
Aš vakar baigiau konkursinį, tad šį kartą esu laiminga, kad sudalyvausiu su visom.

...

iš ties įdomus darbas bigsmile.gif man labai patiko mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti

gavau ir jau rodo bloge wink.gif
Nors jau pagyriau, dar karta norejau pasizaveti: l. sekmingai ikomponavai skirtingu atspalviu nuotraukas, ir ju pasendinimo krastai patiko, o ypac aprasymas wub.gif
Atsakyti
Menule- labai super 4u.gif
Atsakyti
Menuliuke, kaip smagu, kad suspejai thumbup.gif
Labai patiko, kaip suderinai skirtingas nuotraukas ir kad panaudojai bilietus smile.gif Aisku, labai idomu buvo skaityti aprasyma mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 11 rugpjūčio 2010 - 17:13
Wow, kaip smagu, kad jums patiko bigsmile.gif Man jis pačiai wub.gif Dariau su meile, nes juk apie tokį žmogutį wub.gif

Apie autentiškus bilietukus norėjau pasakyt, kad vienas buvo gelsvas (amerikietiškas), o kitą (europietišką) pati pasendinau rašaliuku. Man Amerikoj labai patiko, kad jie naudoja daug mielų dalykėlių, tokių simpatiškų simbolių. Pažiūrėjus - visi skrebinimo daikčiukai juk yra sumažintos kopijos tikrų amerikietiškų gyvenime, buityje naudojamų daikčiukų. Mes šioje srityje silpnesni. Pas mus visiškas taupymas. biggrin.gif

Beje, pavadinimas ir bilietai uždengia žemynų pavadinimus - nesimato, kad tai Amerika.

Dar kartą ačiū už dėmesį. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėnulio duktė @ 2010 08 11, 20:08)
Wow, kaip smagu, kad jums patiko  bigsmile.gif  Man jis pačiai  wub.gif  Dariau su meile, nes juk apie tokį žmogutį  wub.gif

Man Amerikoj labai patiko, kad jie naudoja daug mielų dalykėlių, tokių simpatiškų simbolių. Pažiūrėjus - visi skrebinimo daikčiukai juk yra sumažintos kopijos tikrų amerikietiškų gyvenime, buityje naudojamų daikčiukų. Mes šioje srityje silpnesni. Pas mus visiškas taupymas.  biggrin.gif

***Sitai tikrai jauciasi wub.gif

Kaip taikliai tu apie tuos daikciukus!! Gryna tiesa, kad pas juos daug graziu daiktu gyvenime, o pas mus... joa, Lean filosofija pas mus, deja smile.gif
Atsakyti
niu va, mano praeito vakaro greitukas sumestinukas...bet pasižiūrėjus į SM forumo spalvą ir mano LO foną...bijau kad kamouflažinasi biggrin.gif lotuliukas.gif
Per daug negalvojau dirbdama, rinkausi kas arčiausia po ranka.
user posted image
Pavadinimas: Nuolatinai sutinkantis manekenas
Šio skrebuko darbo eiga aprašyta bloge čia
P.S. dar norėjau dadėti kad originali mintis buvo ant tų baltų pieštų žiedlapių priklijuoti tokio pat smulkumo Prima baltų gėlyčių. Bet pridėjus visiškai netiko tas 3D...konkuravo dėmesį nuo orchidėjos (kuri dėja susiplojo kadangi LO skenavau). Tad tas traferetu spalvintas šakas palikau plikas kad suteiktų perspektyvą--lyg tai labai tolimas šakų vaizdas, o orchidėja su vazele šalia, arčiau žiūrovo.
***nuo komentarų, pastebėjimų bei konstruktyvios kritikos nebėgu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 11 rugpjūčio 2010 - 21:51
Skrapukes grozius jau pakomentavau bloge wub.gif Daugiau greituku prasome biggrin.gif
Ei, ryt konkurso pabaiga lygtais bigsmile.gif Jau dabar nekantrauju nauja tema suzinot biggrin.gif Gal kokia uzuomina? bigsmile.gif

O pati pasigirsiu, kad baigiau daryti atvirute koleges uzsakymu (jetus, tikiuosi, kad patiks... ), vos spejau negraziai, prie geltonos lempos sviesos nufotografuoti, o akys merkias (Zzz Zzzz ...), parodysiu ryt.
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 08 11, 15:12)
Skrapukes grozius jau pakomentavau bloge  wub.gif Daugiau greituku prasome biggrin.gif
Ei, ryt konkurso pabaiga lygtais bigsmile.gif Jau dabar nekantrauju nauja tema suzinot biggrin.gif Gal kokia uzuomina?  bigsmile.gif

O pati pasigirsiu, kad baigiau daryti atvirute koleges uzsakymu (jetus, tikiuosi, kad patiks... ), vos spejau negraziai, prie geltonos lempos sviesos nufotografuoti, o akys merkias (Zzz Zzzz ...), parodysiu ryt.

lauksiu atviruko nors ir "pageltusio" biggrin.gif
...zinau apie akiu vokų sulipima po keliu paru naktinejimo blink.gif
Nauja tema dar net nesugalvota...minciu daug, bet dar nei vienos neparinkau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 11 rugpjūčio 2010 - 22:29
a Lua,labai grazus skrebukas!Viskas taip gerai paderinta, patinka, kai naudoja daug nuotrauku, spalvos super,isdestymas puikus,panaudotos'atminos'veza tongue.gif vz-saunuole!
Atsakyti