Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

Puskis. Saunuole, kad pagaliau kazka pradejai thumbup.gif o beje ir pradzia mano akimis puiki. kaip suprantu i tema cia 8 drugeliai ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puskis @ 2010 08 09, 11:47)
Sveikos,  4u.gif esu tyli jusu graziuju darbeliu sekeja, vis groziuosi jais ir taip seku sia tema, bet va gi sugalvojau pabandyt sudalyvauti Irmos rengiamame konkurse ax.gif , taigi pateikiu jums savo darbeli. Labai laukiu kritikos ir pasiulymu  happy.gif 

My Webpage

super super thumbup.gif pradzia.
Scrap8- nuostabi adatine- man tokios reiktu bigsmile.gif tik zymiai zymiai didesnes.
O kodel dazant gesso dar reikia ir akriliniu ? Ar norint uzdeti gesso reikia dar kaip nors ruosti pagrinda ? Ir purskiant sealantu nieko nenutinka tam medziaginiam atspausdintam paveiksleliui? Paprastai nuotraukai jis ko gero jau netiktu purksti ?
Atsakyti
QUOTE(Puskis @ 2010 08 09, 11:47)
Sveikos,  4u.gif esu tyli jusu graziuju darbeliu sekeja, vis groziuosi jais ir taip seku sia tema, bet va gi sugalvojau pabandyt sudalyvauti Irmos rengiamame konkurse ax.gif , taigi pateikiu jums savo darbeli. Labai laukiu kritikos ir pasiulymu 

Puskis, saunuole, nuostabus darbelis thumbup.gif Man tik noretusi kontrastingo remelio is po apacios viso skrebuko ax.gif
Atsakyti
Puski Tai bent bigsmile.gif dar viena pasislėpus skrebukė pretenduoja į naujokes biggrin.gif l.l.l gražu. Man dar gražiau būtu su kokia žydra juostele apaįioj ant to rudo pagrindo kuri būtų surišta į kaspinėlį. Bet tai subjektyvu, ir taip gražiai žiūrisi wub.gif
Neandertaliete: spalvos l. gerai parinktos pagal nuotrauką. Tik man neaišku kodėl po viena nėra to džinsinio pagrindo? Kam akcentuoti būtent tą foto jei ji viena iš serijos ir nelabai kuo skiriasi? g.gif manau dar iš arčiau pasižiūrėjus kad tai ta pati foto tik kitu atspalviu (?)
Scrap8- nuostabi adatine- man tokios reiktu  tik zymiai zymiai didesnes.
O kodel dazant gesso dar reikia ir akriliniu ? Ar norint uzdeti gesso reikia dar kaip nors ruosti pagrinda ? Ir purskiant sealantu nieko nenutinka tam medziaginiam atspausdintam paveiksleliui? Paprastai nuotraukai jis ko gero jau netiktu purksti ?

oho, o aš galvojau kad ir čia jau per daug tų adatų turiu lotuliukas.gif
Dažant ant gesso nereikia dar akrilinių dažų kad štampuoti, bet...gesso nedažytas akinančiai baltas. Kitaip neruošiau pagrindo, ant kanvos tiesiogiai uždažiau gesso. Taip dailininkai paruošia drobę tabybai su akriliniais ar aliejiniais dažais.
Tas akrilinis sealant nieko nekenkia nuotraukai spausdintai ant audinio, o grynai nuotraukai nebandžiau, bet nematau prasmės purkšti nuotrauką spausdintą ant foto popieriaus g.gif . Tas pats sealant taip pat naudojamas purkšti piešinius pieštus biriom kreidutėm 'pastels" ir pieštukais kad nenusitrintų. Sealat pirkau dailės reikmenų skyriuj.
Dar kartą ačiū visom už liaupses...toks malonumas ryte pabusti ir matyti tiek komentarų bloge wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 09, 14:42)

oho, o aš galvojau kad ir čia jau per daug tų adatų turiu lotuliukas.gif
Dažant ant gesso nereikia dar akrilinių dažų kad štampuoti, bet...gesso nedažytas akinančiai baltas. Kitaip neruošiau pagrindo, ant kanvos tiesiogiai uždažiau gesso. Taip dailininkai paruošia drobę tabybai su akriliniais ar aliejiniais dažais.
Tas akrilinis sealant nieko nekenkia nuotraukai spausdintai ant audinio, o grynai nuotraukai nebandžiau, bet nematau prasmės purkšti nuotrauką spausdintą ant foto popieriaus g.gif . Tas pats sealant taip pat naudojamas purkšti piešinius pieštus biriom kreidutėm 'pastels" ir pieštukais kad nenusitrintų. Sealat pirkau dailės reikmenų skyriuj.
Dar kartą ačiū visom už liaupses...toks malonumas ryte pabusti ir matyti tiek komentarų bloge wub.gif

dekui labai- reiks pabandyti gauti ir isbandyti, patinka man tokios visokios technikos, graziai ziurisi thumbup.gif
Atsakyti
na stai ir as lendu su savo savaitgaliniais skrebukais. Is karto ispeju, kad siu nuotrauku spalvos neatitinka tikroves. tai i bloga ikelsiu kai nufotografuosiu truputi kitaip. Cia jums dedu smalsumui patenkinti mirksiukas.gif

user posted image

sis darytas su nuotraukomis is pirmuju maudyniu si pavasari. pasitaike siltu dienu balandzio gale, taigi maudymosi sezonas buvo atidarytas dar pienems zydint. ant saku patupdyti paukstukai yra stampuoti ir iskirpti, priklijuoti ant pagalveliu. dvi lentos su uzrasu kabo ant virves. po nuotraukomis pastampuota siek tiek zoliu (linutuko gamintu stampuku) Gelytes sone yra irgi iskeltos naudojant kita popieriaus lapa su tokiomis paciomis gelemis. iskirptos geles ir priklijuotos ant virsaus tu paciu, suteikiant joms 3D efekta.

user posted image

sis zibuoklinis jau seniai "skambejo mano mintyse" .smile.gif Dar vienas is integruotu i popieriu serijos (tiesiog websters pages kitaip gaila naudot smile.gif) Velgi spalvos realiai ra ryskios, gelytes violetines. Pavadinimo raides yra tamsintos violetiniu tusu , taigi realiai labai gerai atsoka nuo pagrindo. apacioje po gele yra ikistas tagiukas su trumpa istorija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ader: 09 rugpjūčio 2010 - 20:29
na stai ir as lendu su savo savaitgaliniais skrebukais. Is karto ispeju, kad siu nuotrauku spalvos neatitinka tikroves.

As jau seniai padarius isadva kad aplamai visi darbeliai praranda nemazai grozio fotografuojant ar skenuojant.
Abu skrebukai panasus savo spalvingumu, gamtos itaka....grazu l.l. wub.gif
Pavadinimo raides yra tamsintos violetiniu tusu , taigi realiai labai gerai atsoka nuo pagrindo

doh.gif visiskai nesimato kad pavadinimo raides tamsintos rasalu...susilieja su panasaus atspalvio fonu kad net sunku iskaityti....matai ka reiskia nuotraukos?
Atsakyti
užsitylėjau kažkaip ax.gif o tiek skrebukų pasipylė thumbup.gif kaip čia dabar nieko nepraleisti g.gif
Mėnule, na labai jau šaunūs darbeliai thumbup.gif smagu, kad vėl skrebini mirksiukas.gif su nekantrumu lauksiu dar wub.gif

Skrapuke, tavąjį albumą jau gyriau bloge, bet pasikartosiu - nuostabu wub.gif kad man taip kantrybės ir kruopštumo blush2.gif

Glide, gražumėlis bigsmile.gif o jau tavo mergytės akių išraiškingumas wub.gif

ader, na jau darbeliai wub.gif labai patiko tas su medžiu ir paukštukais wub.gif

visos merginos šaunuolės thumbup.gif darbinga vasara thumbup.gif
Atsakyti
Matau, kad skrebukių susitikimas Alytuj tikrai buvo vaisingas thumbup.gif Nuostabūs darbeliai. wub.gif Rodykitės dar, dar, dar. bigsmile.gif

Puskis, labai gražus vestuvinis skrebukas. wub.gif Džiugu, kad dalyvauji konkurse.

remini, dėkui, šiuo metu skubu užbaigt konkursinį.
Atsakyti
Dekui visom uz grazius zodzius ir patarimus, jie tikrai pravers ateiti. mirksiukas.gif
O tiek graziu darbeliu pasipyle, kad vos speju beziuret.

Ader laabai grazus tavo darbeliai wub.gif daug graziu ideju: medis, pauksciukai, kabanti lentele. labai grazu thumbup.gif

Scrap8 nuostabi adatine wub.gif jau tiek darbo ideta, tikra saunuole thumbup.gif tike kantrybes ir krupstumo tik pavydet belieka, super victory.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už gausias liaupses mano adatinei aciuks.gif
Žmogiukė bloge atspėjo originalią žirklučių audinio kišenuko paskirtį 4u.gif

Kas ką skrebina? ar dauguma gal prisiskrebino myte ir neliko jėgų ar noro iškart prie naujo projekto pulti?
Aš vakar vakare beveik jau baigiau skrebuką...tokį labiau dekoratyvinį greituką...beliko tik kelias detales priklijuoti ir šį vakarą tikiuosi įkelti smile.gif
Atsakyti
as skrebinu knygu lentynas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tiksliau darau is kartono dureles, nes jau baisiai dulka. ir jauciu, kad paliksiu vaikams jas nuskrebint galutinai biggrin.gif
paskui laukia minialbumas "vasara rugpieniu kaime" , o paskui dar kazkas laukia.... zodziu planu milijonas, kad tik spet visus igyvendint.dar zadejau merginoms is kito forumo parodyt kaip galima skrebint is nieko.
Atsakyti