Merginos Reikia pagalbos, kadangi mano PC užlūžo, buvau rami ilgai, nes galvojau, kad vyras man duomenis buvo išsaugojęs, išsaugojo, bet neaišku ką Tad man labai reiktų nuorodos, kur buvo kažkada gal scrap8 idėjusi, kur daug schemų ir su pvz. labai fainas psl buvo.
Aga Glidės darbelis ryškesnis gyvai (mano puseserei, kur su tavim važiavo, jis buvo gražiausias )
Taip meet'ukas nerealus Kai važiuoji ir galvoji, kad bus labai faina, dažniausiai nusivili, o dabar buvo aukščiau mano lūkeščių, buvo begal smagu ir faina. Kadangi važiavau viena, tai dėliojosi man visokis detalės kitiems scrabukams Ačiū mergaitės už puikią kompaniją ir toms mergaitėms, kurios organizav visą šitą gėrį
Labai gražus vaikiškas skrabukas
Dėkui mergaitės, as net atsinešiau orginala prie kompo, nugi tikrai ryškesnis
menule: "you are my sunshine" ir sitas skrebukas " burbulas" turi ta pati dizaino trukuma kuri Glide jau minejo--nuotraukas visada reikia deti taip kad suzeto zvilgsnis butu link lapo centro. Tad mano akimi tebereikejo apmainyti nuotrauku puse, jei butum nuotrauka klijavus kairiajam kraste, tai atrodytu kad Aja ziuri i tas gelytes ir juosteles, o dabar...vaizdas kad jai nepatinka buti sioj aplinkoj, kad ji mato kazka idomesnio toliau uz lapo krastu .Naturali tendencija ziurovui sekti siuzeto zvilgsni, tad mano zvilgsnis iskrenta is kompozicijos, o nepasilieka apziureti visu detaliu.
*Pirmas variantas man labiau patiko negu "patobulinimas" Ka ten ant bambytes uzklijavai? Kadangi ji pakelus majkyte ir savaime isvertus pilvuka, iskart tai pastebima be papildomu lipduku....mano akimi ta saulyte kicina nuotrauka.
Glide skrebukas...nuotrauka tokia grazi Tik man netinka ta rodykle, rodos kad visai ne i tema, ir lyg ji akcentuoja raide "e' vakarienei?
Labiau tiktu klaustukas (?) kadangi pavadinimas yra klausimas.
Sanrita Labai laukiu kada pas mus sugrisi ir savo hobiui rasi truputeli laiko, bet zinau ka tai reiskia tureti du vaikus. Megaukis siom trumpom akimirkom ir butinai daug fotografuok kad turetum ka skrebinti veliau
shrekiuke uzsuk i mano bloga. Kairej stulpely po "challenge blogs" yra nemazai eskizu saitu
****o as pagaliau turiu kuom pasidalinti
si vakara jau tikiuosi ikelti savo mini albuma
*Pirmas variantas man labiau patiko negu "patobulinimas" Ka ten ant bambytes uzklijavai? Kadangi ji pakelus majkyte ir savaime isvertus pilvuka, iskart tai pastebima be papildomu lipduku....mano akimi ta saulyte kicina nuotrauka.
Glide skrebukas...nuotrauka tokia grazi Tik man netinka ta rodykle, rodos kad visai ne i tema, ir lyg ji akcentuoja raide "e' vakarienei?
Labiau tiktu klaustukas (?) kadangi pavadinimas yra klausimas.
Sanrita Labai laukiu kada pas mus sugrisi ir savo hobiui rasi truputeli laiko, bet zinau ka tai reiskia tureti du vaikus. Megaukis siom trumpom akimirkom ir butinai daug fotografuok kad turetum ka skrebinti veliau
shrekiuke uzsuk i mano bloga. Kairej stulpely po "challenge blogs" yra nemazai eskizu saitu
****o as pagaliau turiu kuom pasidalinti
si vakara jau tikiuosi ikelti savo mini albuma
Pagaliau galiu ir aš pasirodyti, o ne tik grožėtis Jūsų darbeliais
Pavadinimas: Jai išdygo sparnai
Begalybę nuotraukų, bei technikos aprašymas yra mano bloge čia. Šį kartą aprašydama darbelį, taip pat šalia anglų k. verčiau į lietuvių k...tad komentaruose neieškokit
Nuo komentarų, klausimų, pastebėjimų aš nebėgu.....užsukit į mano namučius
Pavadinimas: Jai išdygo sparnai
Begalybę nuotraukų, bei technikos aprašymas yra mano bloge čia. Šį kartą aprašydama darbelį, taip pat šalia anglų k. verčiau į lietuvių k...tad komentaruose neieškokit
Nuo komentarų, klausimų, pastebėjimų aš nebėgu.....užsukit į mano namučius
oo, as tikejausi tik vakare pamatyt
Darbe gali man nerodyt visko, bet is pradinio paveiksliuko jau zandikaulis atkaro
Darbe gali man nerodyt visko, bet is pradinio paveiksliuko jau zandikaulis atkaro
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 08 09, 01:49)
oo, as tikejausi tik vakare pamatyt
Zmogiuke...
sis vakaras pas mane jau tapo 3 val. ryto
Gero darbadienio jum visom ir smagaus skrebinimo. O as pagaliau galesiu sugrizti prie tradiciniu skrebuku kuriu l.l. isalkau
nerealu labai gražu ir kaip orginalu oj... pavydžiu bet tik baltai
Merginos, dėkui jums už patarimus.
Glide, labai gražus tavo LO. Norėčiau pamatyti ir kitus 3 iš myto bei kitų merginų LO. Labai labai. O jei dar parodytumėt ir šiaip užfiksuotų akimirkų iš myto - būtų irgi smagu pamatyti, nes ne visos galėjom dalyvauti...
Scrap8, tavo albumukas-adatinė nepaprasto grožio ir subtilumo. Aš įsivaizdavau šį gaminį tokio stiliaus, kadangi vaizduotėj lyginau su ankstesniu projektu - mini albumu "žiema".
Medis koks nuostabus.
Glide, labai gražus tavo LO. Norėčiau pamatyti ir kitus 3 iš myto bei kitų merginų LO. Labai labai. O jei dar parodytumėt ir šiaip užfiksuotų akimirkų iš myto - būtų irgi smagu pamatyti, nes ne visos galėjom dalyvauti...
Scrap8, tavo albumukas-adatinė nepaprasto grožio ir subtilumo. Aš įsivaizdavau šį gaminį tokio stiliaus, kadangi vaizduotėj lyginau su ankstesniu projektu - mini albumu "žiema".
Medis koks nuostabus.
Oho Skrepuke, ziurek kad nepersimestum ant siuvinejimo, turint tokia adatine ja vis is naujo noresis atsiversti
Na bandziau nulupti rodyklyte, bet jau velu, plesia popieriu
Papildyta:
Nuotraukyciu tikrai bus, tik reikia truputi skirti laiko joms, vakar per velu jau buvo
Na bandziau nulupti rodyklyte, bet jau velu, plesia popieriu
Papildyta:
Nuotraukyciu tikrai bus, tik reikia truputi skirti laiko joms, vakar per velu jau buvo
Rodausi su meeto darbo rezultatu. Komentarai labai laukiami ĮVAIRŪS, kaip visada
aprašymas čia, kviečiu į svečius http://neandertaliet...gu-pasauli.html
aprašymas čia, kviečiu į svečius http://neandertaliet...gu-pasauli.html
Sveikos, esu tyli jusu graziuju darbeliu sekeja, vis groziuosi jais ir taip seku sia tema, bet va gi sugalvojau pabandyt sudalyvauti Irmos rengiamame konkurse , taigi pateikiu jums savo darbeli. Labai laukiu kritikos ir pasiulymu
My Webpage
My Webpage